Ma kakav fer plej, Murinjo pogođen mlekom u glavu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.12.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net

Niko lako ne prihvata poraz, šta se sve dešavalo posle mančesterskog derbija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nije mogao da otrpi poraz, Murinju je zasmetalo kako rival slavi pobedu, naime, on je smatrao da su fudbaleri Sitija nepristojni u slavlju i krenuo je ka njima.

Isprečio se golman Ederson, došlo je do verbalne vatre, frke u kojoj je učestvovalo 15 ljudi.

Videćemo da li je sudija sve video i ko će se pojaviti u izveštaju, tek, na kraju je neko iz Sitijeve svlačionice pogodio kartonom mleka menadžera Junajteda. Takođe su ga poprskali vodom, pa se može reći da je u porazu izbegao deblji kraj.

Takođe, udarac je zaradio Mikel Arteta, Pepov pomoćnik, a po glavi je od Romelua Lukakua koji je prednjačio u neredima, "Tajms" piše da je potpuno podivljao, što i ne čudi jer je tragičar, kriv je za oba gola Sitija.

Murinjo je optužio sudije Olivera za nedosuđeni penal, Gvardiola mu je odbrusio da je tako bilo i prošle godine i da je Siti došao da igra fudbal.

Malo simpatija za Murinja, optužuju ga da je probao da bunkerom zaustavi Siti, da se jednostavno uplašio da će ga "Građani" zgaziti i da je njegov tim potpuno nadigran.

Većina smatra, što je užasno za PL, da je sve rešeno, jednostavno Siti je prejak, ispustili su dva boda u dosadašnjem toku prvenstva i zaista niko ozbiljan ne veruje da će Junajted stići +11 koliko imaju komšije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Thursday, 14.12.2017
13:48

Murinjo igrao bez Pogbe, i bez dvojice najboljih i odbrani ove god- Jones i Baily. Gvardiola pobedio samo zbog Lukakuovih kikseva.

avatar
Monday, 11.12.2017
14:44

žalostan trener ovaj smorinjo

avatar
Adnan
Monday, 11.12.2017
13:31

Sudija Oliver jest zakinuo Junajted za penal i na ovom derbiju i prosle godine isto tako,kada je Bravo otvorenim đonom oborio Runija,ali Siti jest bio bolji protivnik.

avatar
Маркус19
Monday, 11.12.2017
12:07

Оно Ерерино бацакање није било за пенал. Ту се прича завршава.

avatar
Predrag Radulovic
Monday, 11.12.2017
16:17

A Žezusovo simuliranje čist žuti karton i suspenzija zbog simuliranja.

avatar
Маркус19
Monday, 11.12.2017
19:43

Слажем се. Имао је испаде синоћ и Де Брујне, па и Делф, уз Жезуса. Лоше суђење до зла бога, мада то није изговор за пораз.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 11.12.2017
11:15

Ja da sam na mestu Mourinha pokrio bih se cebetom i pravio bih se bolestan 3 dana. Sramota da posle onakve igre ima hrabrosti da se ljuti na bilo sta.

avatar
Monday, 11.12.2017
10:53

Prvenstveno ovakav Siti se realno ne moze stici. Ljudi su na svakoj poziciji pokriveni sa isto ili nijansu slabijim fudbalerima. Tako mora da ima svaki tim da bi bio uspesan, kao npr Juve koji to gaji godinama i zato je tu gde jeste. Sto se tice Murinja nazalost ja kao njegov veliki fan od kada se on pojavio u svetu fudbala, mislim da je on odlepio, covek je nakon Reala puko ali bukvalno. Nema te harizme vise da nas nasmeje, nema te njegove igre kada je igrao 4-3-3, kada je napadao i Barcelonu koja je bila najbolji tim veka tada... Ovo sto on sada radi sa Lukakuom u Celsiju je radio sa Kostom, jednostavno djetinjast je u porazu, OK svi smo ali bas ovoliko to nemogu da verujem. Nisam mislio da cu ovo nekada u zivotu reci ali evo po prvi put mi se Murinjo gadi. Nevolim ovog Celavca i tika taku ali nadigro je Murinja i sad se ici raspravljat kao sa Konteom kada je slavio s navijacima, ma daj... Preso je sve mere nazalost. Najbolje mu je da ide na odmor jednu sezonu skonta se malo i onda gas ponovo jer ovako ne ide!

avatar
Ser Keba
Monday, 11.12.2017
11:23

Dobar komentar, stvarno lepo rečeno. Lepo je videti da neko ume i gospodski da kaže šta misli. Bravo!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 12.12.2017
12:58

Upravo tako, jede ga ozlojedjenost i ponašanjem narušava ugled kluba. Zaista vremenom opasno gubi kompas

avatar
Red blood
Monday, 11.12.2017
10:50

Sad ce u komentarima doci do prepucavanja Juanjtedovaca i Sitija..nJa u sustini godinama ne volim Murinja i njegov nacin igranja fudbala.Licno,na startu sezone sam ocekivao da se Siti proseta do titule.A Junajtedova igra od pocetka prvenstva je bila slabija od rezultata.Siti igra najbolji fudbal na Ostrvu i sta god pisali,svi ste sinoc videli dominaciju plavog Mancestera.nDavno sam napisao da ce Siti uzeti titulu,a da ce se ostali boriti za 2-6 mesta.Greske Djavola su pomogle Sitiju,ali ne bi bilo puno drugacije ni da je zavrseno sa X.nTragicari kola su fudbaleri Liverpula.Kakva prilika da izbijes na 3 mesto i smanjis zaostatak za Junajtedom na 3 boda..bas steta.

avatar
Monday, 11.12.2017
12:11

meni je jace kad dodje do prepucaanja Mesi i Ronaldo fan klinaca na vesti o Murinju i Gvardioli.

avatar
Tuesday, 12.12.2017
12:52

To su pojave hronicnih ekstrema, Mirana. (: Sto je gore jos, nisu u pitanju samo klinci. Na njihovu zalost, a i zalost nas koji kao posmatraci moramo biti akteri.

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
10:21

Zoze Mlekinjo:-D