Lukini novi minuti u Realu, "debeljko" Azar upisao prvenac!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 07.08.2019.
20:55
Izvor: Sportske.net

Odličan meč videli smo u Salcburgu.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su pobedu u prijateljskom meču u Salcburgu gde je ekipa Red Bula poražena rezultatom 1:0.

"Kraljevski klub" je nastupio u praktično najjačem sastavu i nije oduševio, ali ono što može da raduje navijače kluba jeste Eden Azar.

Najskuplje letnje pojačanje je na terenu delovalo sjajno, upravo je Belgijanac postigao jedini gol na meču nakon lepog prodora u 19. minutu i tako ućutkao kritičare koji tvrde da ima problema sa viškom kilograma.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Ređale su se prilike na obe strane, promene rezultata nije bilo, a svoju priliku je dobio i reprezentativac Srbije Luka Jović.

Napadač je ušao u igru upravo umesto Azara u 62. minutu, imao jednu zapaženu priliku kada je pogodio golmana i nije uspeo da se upiše u strelce.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 08.08.2019
06:43

Gledao sam zadnjih 15 min. Real lose igrao....

avatar
Hala RM
Wednesday, 07.08.2019
22:31

Opet dosta rupa u odbrani koje bi svaki jači protivnik sigurno kaznio, a Salcburg je samo napravio previše dobrih prilika. Azar nije bio sjajan, ali jeste bio vrlo dobar. Očekivao sam više od Reala u napadu sa obzirom da je Salcburg igrao vrlo otvoreno.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 07.08.2019
21:01

Azar bio odličan,sad se čekaju dežurni kritičari da pričaju opet o njemu...vinisijus se jednostavno spetljava pred golom,mogao je 2 nocas da postigne...opet neki eksperiment Zidana u vezi formacije,jednostavno ova ekipa ne moze da igra bez krilnih igraca

avatar
GoHardV3
Wednesday, 07.08.2019
20:57

Odlicno ucestvuje u igri Azar, nekoliko odlicnih poteza i ona sansa gde je driblongom usao u sansu, savrseno ce se uklopiti. A ovaj sa "7 kila viska" koje je licno Boixos merio nesto slabo igra, samo po 20 driblinga i 20 kreiranih sansi po utakmici i uz gol :(