Lukin klub na prodaju!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 11.03.2019.
22:15
Izvor: Sportske.net

Velika promena se sprema u londonskom klubu.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Američki biznismeni Džon Heris i Dejvid Blicer, rešili su da prodaju ekipu Kristal Palasa.

"Orlovi" sa "Selhrsta" će tako nakon tri godine dobiti nove vlasnike, prenose mediji sa Ostrva.

Navodno je pomenuti dvojac, koji je na čelu Palasa, već obavio razgovore sa potencijalnim kupcima, za sada se samo zna da je u pitanju jedna firma iz Sjedinjenih Država, koja ne želi da se njen identitet otrkije.

Vlasnici Kristal Palasa su odbili da komentarišu ovakve navode, ali se već neko vreme šuška da su spremni da prodaju ekipu iz engleske prestonice.

Palas se prethodnih sezona grčevito borio za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala, slična situacija je i ove takmičarske godine, kako se pod palicom iskusnog Roja Hodžsona nalaze na 14. mestu Premijer lige, sa samo pet bodova više od Kardifa, ali je utisak da će uspeti da izbore opstanak u eliti.

Podsetimo i da za ovaj londonski klub sa velikim uspehom nastupa i srpski fudbaler Luka Milivojević, Kragujevčanin je i kapiten ove ekipe, ali i najbolji strelac u PL ove sezone, sa devet postignutih pogodaka.

Videćemo kako će se ova priča završiti i da li će potencijalni novi vlasnici biti spremni da ulože ozbiljan novac u klub u pokušaju da ga približe najboljim timovima sa Ostrva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke