Lukić i drugovi naterali suze na oči predsedniku Levantea!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.04.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija srpskog fudbalera iako nije igrao previše.

Epa/Marta Perez
Epa/Marta Perez

Povezane vesti

Saša Lukić na maestralan način vratio se na teren posle povrede, zbog koje je propustio prethodne tri utakmice u španskom prvenstvu. Talentovani vezista je u dresu mlade reprezentacije Srbije doživeo povredu zadnje lože u prijateljskom meču sa Italijom zbog čega nije igrao u duelima sa Đironom, Las Palmasom i Atletiko Madridom.

Ali, na veliku radost navijača Leventea Lukić se oporavio za meč sa Malagom, u igru je ušao sa klupe u 83. minutu pri rezultatu 0:0, a u sudijskoj nadoknadi na sjajan način asistirao je Emanuelu Boatengu za pobednički pogodak.

Trijumf Levantea, kome je Lukić dao značajan doprinos, od izuzetnog je značaja za opstanak u Primeri, pa zato možda i ne čudi što je predsednik Levantea u dramatičnom finišu zaplakao na tribinama.

"Zabeležili smo veoma važnu pobedu" - počinje priču Lukić i vraća film na odlučujući momenat iz 93. minuta utakmice:

"Koke je uputio upotrebljivu loptu dok sam utrčavao u kazneni prostor, oštro sam centrirao i Boateng je iz prve loptu smestio u mrežu. U nekoliko utakmica gubili smo bodove u samom finišu, ali sada nam se vratilo. Mislim da smo to zaslužili jer zaista u poslednje vreme igramo jako dobro", rekao je Lukić.

Već po ulasku u igru videlo se da je Lukić bio veoma motivisan.

"Lakšu povredu koju sam imao sam u potpunosti sanirao i bio sam željan igre. Trudio sam se da maksimalno pomognem ekipi. Atmosfera je bila sjajna, pune tribine i sve se završilo na najbolji mogući način", rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Do kraja šampionata Španije ostalo je još pet kola, a Levante je sve bliži cilju.

"Iskoristili smo činjenicu da je Deportivo igrao nerešeno sa Seviljom pa smo povećali prednost na sedam bodova. Sudbinu držimo u našim rukama i s obzirom na igre koje pružamo verujem da ćemo izboriti opstanak", zaključio je Lukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 20.04.2018
11:42

I njega treba zvati, to neka bude onaj -na fazon Kacara- o kojem sam pisao iako izmedju njih ima i dosta razlicitosti:-D