Lukaku rešio derbi, na "pogrešnoj" strani!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.12.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Belgijanac tragičar, Siti odneo bodove i čini se overio šampionsku titulu, mada nije ni polovina prvenstva. Romelu Lukaku će želeti da zaboravi ovo popodne!

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Murinjo sa neočekivano ofanzivnom postavom, ali samo po imenima, uglavnom se Junajted branio, gostujući navijači su od početka prozivali Portugalca za "autobus".

Siti bolji, makar u smislu želje da igra. Bili su opasniji, imao je Gabrijel Žesus jednu šansu, šutirao i Sterling u De Heu, tražili su gosti i penal, ali Oliver je ispravno postupio, nije naseo na trikove Brazilca Žesusa.

Ali, Junajted je izdržao pritisak, videli smo i mali razgovor uz osmehe Gvardiole i Murinja, povredu glave Roha, malo pravog fudbala.

Ipak, finiš je doneo silna uzbuđenja. Prvo je De Hea odbranio udarac Sanea, ali to je bila najava onoga što je usledilo.

Mančester Siti je poveo posle kornera, loše je skočio Lukaku, nije rasčistio, pa je odbijenu loptu David Silva sproveo u mrežu. Odmah posle toga su "Građani" tražili penal nad Saneom, ponovo nisu dobili ništa.

I onda udarac u nadoknadi, greška odbrane, lopta je preletela kompletnu poslednju liniju, na drugoj strani je Rašford, momak za velike mečeve, ne greši, 1:1, ni iz čega Junajted stiže do remija na odmoru, sa 25% poseda lopte.

U nastavku se rasplamsala bitka, ali opet u glavnoj ulozi na pogrešnoj strani, Romelu Lukaku. Posle slobodnog udarca je u želji da ispuca pogodio svog igrača, poklon za Otamendija koji je poput Silve u prvom iz peterca matirao De Heu.

Posle toga se jasno Siti povukao, pokušavao da umrtvi igru, a tragičar Lukaku je imao priliku da se iskupi, nije bio precizan, a ni pozicija nije bila baš sjajna.

De Hea je sjajnom intervencijom posle udarca De Brujnea ostavio "Đavole" u igri, na drugoj strani Rašford šutira posle greške Delfa, Ederson je na mestu.

Domaći traže penal, pogrešio je Otamendi, startovao, pao je Erera, umesto penala, Majkl Oliver mu je pokazao karton za simuliranje. Ušao je i Ibrahimović, najbolju šansu za izjednačenje imao je Lukaku, Ederson fantastičan, ne samo da je skinuo zicer, već i udarac Mate u nastavku akcije. Brazilski golman je fenomenalan!

I to je bilo sve, odličnih sat na "Teatru snova", pobeda ide "Građanima", realno bolja su ekipa i čini se da je bitka za titulu završena, plus 11 je čini se previše za Junajted u ovom trenutku. Doduše, Arsenal je pre dve decenije stigao -13 u odnosu na Junajted, ali svejedno, teško je videti da Gvardiolin tim ispusti ovakvu prednost.

Uz to pomenimo da je Pep sa timom stigao do 14. pobede u nizu u PL, što je samo jedan od rekorda koji je srušio u ovom delu sezone.


16. kolo:

Njukasl - Lester 2:2
Barnli - Votford 1:0
Kristal Palas - Bornmut 2:2
Hadersfild - Brajton 2:0
Svonsi - VBA 1:0
Totenhem - Stouk 5:1
Vest Hem - Čelsi 1:0
Sautempton - Arsenal 1:1
Liverpul - Everton 1:1
Man Junajted - Man Siti 1:2

Na tabeli vodi Mančester Siti 46, sledi Mančester Junajted sa 35, Čelsi ima 32 boda, Liverpul 30, Arsenal 29, Totenhem i Barnli po 28, Lester 23, na dnu su Vest Hem i VBA po 13, Svonsi 12 i Kristal Palas sa 11 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

224 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vojin denic
Monday, 11.12.2017
11:29

Ove godine kukaju kako nemaju prave igrace i nisu mnogo ulozili u tim nista manje nisu oni ulozili od sitija,posto vidim neke komentare kako je siti vise ulzio sto je jedan izgovor,ali siti igra fudbal i pravi rezultate. Sta da kazem ja kao navijac arsenala ako cemo tako da gledamo ko je koliko ulozio u tim arsenal bi trebao da bude 17 na tabeli.

avatar
jack wilshere
Monday, 11.12.2017
12:20

Ma samo pusti kraju.. makar utd ima neograničen budzet, mogu dovesti koga hoce.. niko nije kriv sto Murinjo nema plan i nema pojma ko mu i sta treba.. i odlican primjer, da se gleda samo trosenje, mi bi ispali iz lige, u plusu sa transferima, nista potrošili..

avatar
Bolender
Monday, 11.12.2017
11:12

Siti je odigrao bolje, imaju i bolji tim trenutno, ali nije toliko problem u tome koliko u taktici Murinja gde napadaci tesko dolaze do izrazaja.

avatar
vojin denic
Monday, 11.12.2017
09:31

Kada se samo setim kako su se neki podsmevali i pisali svasta sto je Lakazet dosao pa nece moci da se snadje pa dace jednocifren broj golova u premijer ligi na kraju sezone a ovog balvana Lukakua dizali u nebesa tip je smesan pogubio se na utakmici ne zna gde bije.

avatar
vojin denic
Monday, 11.12.2017
09:24

Znaao sam da ce fudbal juce pobediti. Svaka cast sitiju odlican fudbal i izivanje mi je bilo gledati ih. Kao navijac arsenala zelim im pino srece u osvajanju titule mada sreca im ne treba :D

avatar
Rikardo Roča
Monday, 11.12.2017
01:23

Najjača izjava, MU u prvom poluvremenu nije imao ni šut u publiku..hahhaha

avatar
Sunday, 10.12.2017
23:17

Siti igra lep fudbal nema sta, po meni arsenal igra lepsi, ali siti rastura. Sto se time tice, nema siti nzm kakve igrace, taj sterling, sane, otamendi i ostali su bili tu i pre gvardiole pa nisu ovako igrali dobro. Oni su kao tim dobri kao pojedinci MU ima zvucnija imena ali cemu kad su kao tim losiji. Taktika protiv boljeg tima nije bila losa, jos kad pogba,baji i dzouns nisu igrali, ali onda moras da pazis na greske. Ako nista nek se trudi da dogura sto dalje u LS, celzi i junajted se bore za drugo mesto.

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 11.12.2017
03:16

Rasford Marsijal Lingard Mihtarijan, zvucnija nema šta. Svaki od njih dere po 10 godina fudbala...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 10.12.2017
23:04

Ne znam sta da kazem, nisam gledao utakmicu ali cestitke na 70% osvojenoj tituli!

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 11.12.2017
05:46

Nisi gledao kazes :) dobro

avatar
Japanac
Monday, 11.12.2017
11:38

NIsi mnogo propustio,kao da je City igrao sa neki amatera...

avatar
Sunday, 10.12.2017
22:08

Siti zasluzio da pobedi,svaka cast Pepu,igraju strasan fudbal... Lukaku , drvo kao drvo,nije se ocekivalo da ce nesto da uradi,hoce mozda protiv VBA... platiti ono 100m , haos, posle Ronalda jednog,Runija,Persija , Nistelroja ovaj da vodi spic???? Jezivo, nadam se da ce Murinjo da ode sto dalje, ne znam zasto Poketina nisu doveli...Ili ovog momka iz Votforda ...

avatar
Sunday, 10.12.2017
22:04

Emil Heski pokazao svoje golgeterske sposobnosti, hahaha.

avatar
Blek stena
Monday, 11.12.2017
00:27

Zna se ko je on samo čemu to prozivanje kao da vi u napadu imate mnogo boljeg.I jedan i drugi masno preplaćeni.Stim da ste vi prvo hteli ovu sominu a ovi su bili luđi od vas pa ga kupiše.

avatar
Monday, 11.12.2017
02:03

Ja ne mogu da nadjem zamerku Morati. Boljeg napadaca Celsi nije mogao dovesti. Neki su hteli Belotija a covek ove sezone ne moze da potrefi gol. Sto se tice Heskija, mnogi su plakali moji Plavci jer su u njemu videli novog Drogbu verovatno zbog toga sto su obojica tamnoputi jer ostalo im nista nije zajednicko niti verujem da ce biti.

avatar
Маркус19
Monday, 11.12.2017
00:28

Дечко је омашио две јако добре шансе против одбране Ситија (којој Мората није ни присмрдео), имај то у виду. Док се није повредио на том мечу није га било нигде, изгубио се. Лукаку је из три шута против Вест Хема дао два гола, а Мората из 10 и више шутева ниједан. Гази пластику!

avatar
Маркус19
Sunday, 10.12.2017
22:01

Лукаку брате жао ми те је. У овом тренутку га пљује 20ак милиона људи и јаче, а он то не заслужује. Неће га, па то ти је. Несрећно је испало по њега оно код другог гола, па и код првог. Ја му реално више замерам онај промашај на 1-2... Биће боље момци, тешко је без Погбе...

avatar
Roger Elliott
Sunday, 10.12.2017
23:28

Pises gluposti, Lukaku je panjina i zasluzio je sve uvrede na svoj racun kao i senilni Murinjo. Pogba nista nebi bolje doneo i on je kriv zbog ove situacije.

avatar
Rasel Krou
Monday, 11.12.2017
00:48

Pljuju ga jer na iole jacoj utakmici nestane, nema tu sta da ti ga bude zao, dosao je u jedan od najvecih klubova na svijetu, papreno je placen, ima veliku platu i zagarantovano mjesto u prvih 11, dakle, od njega se ocekuje da sam rijesava ovakve meceve, pljuju i Benzemu i Suareza, pljuvali su i CR-a u jednom trenutku i more drugih igraca, kada igras u velikom klubu a ne dajes ono sto se od tebe ocekuje i zbog cega si doveden pljuvanje ti ne gine.

avatar
lonchy2909
Sunday, 10.12.2017
22:00

Fan sam Uniteda zadnjih 19 godina. Do sada sam I kritikovao I branio Murinja. Veceras mogu samo reci da je totalno pogresio pristup i, da je njegov kukavicluk doveo do cityeve pobjede. Mozda je city ulozio vise, svi znamo da imaju bolje igrace, svi znamo da su tehnicki nadmocniji, ali isto tako ovaj city nije bauk. Odbrana im je I dalje kriminalna I kada bi neko imao hrabrosti da ih muski stisne i, napadne svi bi to uvidjeli. Mogu samo cestitati navijacima cityja na pobjedi, I pozeleti nam srecu naa zrebu sutra. Nadam se da cece se Murinjo malo opametiti I osmeliti. Jer veceras je ta pobjeda i, tri boda mnogo vise trebala nama nego gvardioli. I da htio bi pitati mrancica I ostale strucnjake sta imaju za reci za taktiku I Murinjovu genijalnost? Samo nemojte Lukakua kriviti.

avatar
mrancic
Sunday, 10.12.2017
23:14

Ja nisam stručnjak ali kaži kako bi ti igrao i sa kim Normalno to je samo predlog.U navali je imao četvoricu.Za Lukakua se slažem da ga ne treba napadati već odmoriti.Ja kao laik dajem mišljenje kao navijač.Od ova tri posle Fergija Murinjo je najbolji.Inače Fergi je izgubio titulu kada je imao prednost od 13 bodova!!! baš od Sitija.Večeras je Siti i pored pobede igrao bez velike premoći što se ogleda u šansama.I gubiće,živi bili pa videli.Nikad nisam gledao jedan tim koji pored neospornih kvalitete ima toliko sreće.

avatar
proyectant
Monday, 11.12.2017
00:47

Svaki derbi je razvalje. Svaki. Mancester je ocajan tim. Arsenala je pobedio, ali i tamo je bio razvaljen. Na Old Trafordu, nikad Mancester nije ovako lose igrao. Mancester nikom nije spustao glavu na O.T. Kontas me ? :D :D

avatar
Los Vikingos
Sunday, 10.12.2017
21:33

Siti je realno daleko bolja ekipa od Junajteda u ovom trenutku, i realno igraju najbolje, po mom nekom misljenju, igraju najlepsi fudbal u Evropi.nAli za mene ovo nije kraj, ima ovde jos dosta da se igra, samo se setite one sezone kada je Junajted na kraju decembra imao 18 bodova (Koliko se secam) vise od Sitija i na kraju su izgubili trofej u poslednjoj tekmi. Dakle nista nije nemoguce i jos uvek je rano pricati o pobedniku.

avatar
dejannk
Sunday, 10.12.2017
21:40

Ako pricas o onom golu aguera, mislim da je te sezone siti vecinom bio na prvom mjestu sve negdje do februara kad je utd otisao na 8/9 preko toga nije islo

avatar
mrancic
Sunday, 10.12.2017
23:15
avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.12.2017
22:46

Ne sjecam se nesto da je junajted imao +18 tad,bila je klackalica neka uglavnom i u poslednjem minutu aguero gol. Znam da su imali +18 u odnosu na Celsi 10/11 pa je Celsi prisao na 3 i na Traffordu United dobije za +6 i prelomi u sviju korist

avatar
lonchy2909
Sunday, 10.12.2017
22:15

U pravu si. Bilo je plus 6 I na pet kola do kraja I fergi je to prosuo.

avatar
Luka Modric
Sunday, 10.12.2017
21:32

Jel jos ko vjeruje da ce de gea ostat u unitedu? Pa vec je dao najbolje godine osrednjem timu uniteda..nazalost al je tak..vrijeme mu je za real i napokon ce doc gdje i pripada

avatar
Monday, 11.12.2017
01:33

Covek je u jednom trenutku poludeo,prvo,jer se celu utakmicu brane,drugo,jer je shvatio da od trofeja nema nista ... Naravno,najbolji golman sveta u najveci klub na svetu,nadam se vec ovog leta ...

avatar
Stari
Sunday, 10.12.2017
21:27

Murinjo se večito brani, a navijači priželjkuju titulu. Smešno!!!

avatar
Shang Tsung
Sunday, 10.12.2017
21:24

Najbolja liga na svetu je takmicenje u kome moze da se dobije 14 meceva za redom??Ocekujem malo skromnije fanove PL u buducnosti.

avatar
Logika i argumenti
Monday, 11.12.2017
00:47

Druze Real i barsa znaju da zavrse ligu sa preko 30 pobeda par remija i jedan dva poraza....O cemu ti pricas??? ovo sto je izveo siti je rekord premijer lige dok u cipiripi ligama kao bundes i la liga 14 pobeda je smesno....

avatar
Shang Tsung
Monday, 11.12.2017
14:38

Stvarno,druze,prosle godine ti je Celsi imao 93 boda i 13 pobeda za redom,Real je uz silne golove u poslednjim trenucima i sa mnogo boljom ekipom osvojio na kraju isti broj bodova,a Barselona 3 manje od Celsija ili ti 2 vise od Totenhema.

avatar
mak_juventino
Sunday, 10.12.2017
21:22

Pep vs Mou 10 - 4

avatar
Luka Toni
Sunday, 10.12.2017
22:18

Mou vs juve 15-0

avatar
mak_juventino
Sunday, 10.12.2017
23:42

Nema problem !

avatar
mak_juventino
Sunday, 10.12.2017
21:22

Koji tenk , Krauch je bio bolji !

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
21:21

Zbog cega se moze mrzeti Gvardiola jeste sto obesmisli ligu. Ko sad da gleda, a razlika do kraja januara ce biti 20 bodova. I normalno bih voleo da bude borba do zadnjeg kola,da pršte derbiji,a ne bunkerisanje i onaj italijanski 342.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
23:31

Nesto nisam video Guardiole prosle sezone. de je on tada bio trener?

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 14.12.2017
00:12

Pep je letos preuzeo City sto nije kupovao igrace po volji? budzet je imao, arapi placaju....nema vrska LS prosle godine sa Chelzijem. ove godine smo slabiji sto nemamo Matica i Coste. u tome je razlika, pitaj Emenalo zasto nemamo ti dvojica. Pozz

avatar
Rikardo Roča
Monday, 11.12.2017
00:53

Kad dodješ u tim gde je jedan Zabaleta,Sanja,Klisi l,Demikelis,Kolarov,Mangala, vrsni tehnicar Fernando,stari Yaya,Navas singerica, uz Nasrija lenčugu, pa tu da dovedes 5 najboljih trenera ne mozes nista uradit. Prilikom posmatranja stvari,moraš da gledaš malo u dubinu,ne samo zdravo za gotovo. Pozz

avatar
Rasel Krou
Monday, 11.12.2017
00:50

Gradio tim koji ce ove sezone da pobjegne 20 bodova drugoplasiranom.

avatar
Logika i argumenti
Monday, 11.12.2017
00:48

Za tvoju informaciju celsi nije imao obaveze u ligi sampiona prosle sezone

avatar
Jovan Lučić
Sunday, 10.12.2017
21:15

E moj Pogba...sta uradi.

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 13.12.2017
00:44

Pogba je igrao protiv Chelsea koliko se secam ili ?

avatar
esadandrovic
Sunday, 10.12.2017
21:14

Vidim ova djeca traze krivca u Lukakua. Djeco djeco nikad necete nauciti fudbalsku Azbuku. Ono sto je igrao Junajted u prvo poluvrijeme, tako boksuje Frejzer protiv Kleja, tako boksuju protivnici Tajsona u najbolje vrijeme.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 10.12.2017
22:34

Sta ti uzimas brate?

avatar
FanUnited
Sunday, 10.12.2017
21:14

mozda lukaku nema neku tehniku ali zato je vrlo spor ... :)

avatar
baki35
Monday, 11.12.2017
03:50

Mozda je vrlo spor, ali je zato smotan

avatar
Bayern ljubav
Sunday, 10.12.2017
21:12

Laka liga kad ste govorili za Pepa i Bundesligu eto vam sad isti djavo laka lika.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
23:32

prosle godine nije bila laka za njega koliko se secam ili?

avatar
Rasel Krou
Monday, 11.12.2017
00:52

Zato ce ove da se proseta, pobjeci ce Celziju 20 bodova a Konte prevara moze da sanja pehar LS

avatar
mrancic
Sunday, 10.12.2017
21:03

Junajted nije igrao defanzivno nego onako kako sa ovim igračima može.Matić je defanzivni vezni ali nije tip koji ima kvalitet za kreatora igre.Ko je bio paralela Da Silvi i De Brujneu?Niko.I da je igrao Pogba falio bi još jedan.Erera je vredan ali nije kreator igre.Ograničenog kvaliteta ali dobar za pokrivanje jednog dela terena i za defanzivu.Napadači neuigrani u ovoj formaciji i naravno letargični u odnosu na svoje godine.Ja ne znam šta je danas igrao Lingard.Veznog sigurno nije.Lukaku je za utakmice sa slabim timovima.Sada ispašta smešno ali sa Felainijem bi bilo bolje.Siti je najbolji u PL ali večeras nije imao nadmoć a uvođenje Mangale umesto Hesusa govori koliko su i oni bili ofanzivni.Pobeda srećnijeg tima večeras što se tiče igre a Siti će osvojiti titulu mada će i gubiti.

avatar
mr.wolf
Sunday, 10.12.2017
21:02

Zasluzio je City pobedu pre svega zbog 1. poluvremena, i ako sam misljenja da su pozadi dosta tanki. Sad, citam komentare, lako je sada reci da City 99% uzima titulu. Kazu komentari zasluzeno, igraju dobar fudbal. Slazem se da igraju dobar fudbal, ali reci da zasluzuju u 16 kola titulu je neozbiljno, ima jos 20 utakmica. Titula se zasluzi u 38. kolu. Ko garantuje da nece igrati losije drugi deo sezone. Jeste da ce i ostali da kiksiraju, ali, cekajte, rano je jos, bez obzira sto je prvi pratilac na 11 boda od njih. Videcete i sami kada krene finis prvenstva pa kad davljenici pocnu da kidisu. Gvardiola ima svoj stil, koji je forsirao u Barsi, slicno igra i sa Cityjem, dok je malo drugacije vodio Bajern. Najveci problem protivnika je sto niko nesme da napadne jer se plasi brzih kontri tehnicara Cityja (sa pravom) ali je ironija sto tako moze lakse da se dobiju nego sa sistemom gde svako ulazi sa mislju da moze da se odbrani, sto je pored ovolikih tehnicara skoro nemoguce.

avatar
lonchy2909
Sunday, 10.12.2017
22:21

Hoce druze I city imati los period I gubiti I prosipati bodove protiv lestera, wba I west hema. Ajde ti reci jel iko sposoban od ovih ostalih da dobije 18 ili 19 od preostla 22 kola. Evo da ti kazem da nije. Jednostavno gubice bodove ukada medjusobnim duelima ali I poneki protiv onih losijih. I da jedna bitna stvar Pep ce uvijek igrati na pobjedu, ato jee veceras presudilo . Drugi nemaju tu hrabrost, ili jednostavno nemaju takvu odbranu da probaju.

avatar
mr.wolf
Monday, 11.12.2017
15:03

Ja sam isto to napisao, obrati paznju. Samo kazem da je glupo konstatovati da je nesto zasluzeno a jos se nije zavrsilo prvenstvo. Slazem se da su najblizi tituli, ali da su posle 16 kola zasluzili titulu, nisu, mora tek da je zasluze, na kraju se to kaze.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 10.12.2017
21:01
avatar
esadandrovic
Sunday, 10.12.2017
20:55

Hajde Gvardiola nauci fudbal rudare i drvosece. Engleski fudbal ima taktiku Frejzera, a Gvardiola treba da nauci Engleze kako boksuje Klej. Englezi trebaju da skacu od srece, zato sto je Gvardiola dosao da radi u Englesku.

avatar
Wolverine
Sunday, 10.12.2017
23:52

Tačno tako, svaka čast za komentar.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 14.12.2017
00:13

prosle godine nije nista nikoga naucio koliko se secam......prosetao sa Talijan do titule....

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 10.12.2017
20:54

Svaka cast svakom igracu.Svi su odigrali za 10,Delf jeste napravio dvije amaterske greske ali njemu se i ne moze bas puno zamjeriti jer covjek igra na poziciji na kojoj nikad nije igrao u karijeri a vjerovatno ima sezonu zivota.Ostatak odbrane fenomenalan,De Brujn i Silva su se igrali sa Junajtedovim veznim redom,Sterling i Hezus su lijepo kombinovali i bili fenomenalni,Sane je po meni vise mogao napasti Janga,ali ni njemu se ne moze previse zamjeriti.IN PEP WE TRUST! COME ON CITY!

avatar
lonchy2909
Sunday, 10.12.2017
22:23

Delf je, u Aston Vili igrao fudbal svoga zivotu. Tu je zaradio I poziv da igra za repku I odigrao je sest sedam utakmica. OnPa je dobar I u vezi, ali ipak city tu ima izgleda boljih igraca.

avatar
Bat
Sunday, 10.12.2017
20:51

kakvi maleri kod primljenih golova neverovatno..inace tesko je igrati protiv ovakvog sitija..ne volim ih ali zasluzena pobeda teska srca priznajem..

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 10.12.2017
20:50

Opet Engleska plava ,zadnji put je bila 2013 crvena. England Is Blue!

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 10.12.2017
20:48

Sterling i Volker su toliko precijenjeni.Za njih dvojicu sto miliona? I gdje nadjose ovog Otamendija,pravi kiks igrac.Hahahahahahahahahahahahahahaha

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 10.12.2017
20:47

Nista, idemo dalje, borba za drugo mesto... GGMU!!!

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 10.12.2017
20:47

Kada sam ja jos na pocetku sezone pisao da ce sampion biti Siti svi su me napadali itd. ali sve ide u tom smeru.

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 10.12.2017
20:46

Fernandinjo stoper,Delf lijevi bek.Pep molim te sljedeci put se nemoj nasmijavat Murinju.

avatar
äxwell
Sunday, 10.12.2017
20:46

Ovo je vec postalo tradicionalno matletiranje Hozea od strane Pepa koji ga je opet unistio i to u kako bitnoj utakmici..Steta samo sto Oliver nije sudio nas derbi jer bi sigurno zavrsio u nasu korist kako je trebalo..U svakom slucaju kada se uzme u obzir da igraju i u LŠ i tamo dominiraju pa onda i u prvenstvu imaju 14 uzastopnih pobjeda treba samo reci svaka cast..

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 10.12.2017
20:45

Nadam se da su na ovom sajtu i dalje oni navijaci Junajteda koji su najavljivali dvocifrenu prednost na kraju sezone.Ako jesu evo vam je,i to u Decembru.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 10.12.2017
20:45

Dobar mec,prava premierligaska utakmica. Bilo je svega, dobrih poteza,ostrih startova,neverovatnog tempa u pojedinim situacijama,sansi na obe strane,kardinalnih gresaka i nekoliko prilicno komicnih situacija (Pogotovo ono drzanje lopte Sterlinga i kompanije od 87-91 minuta). Na kraju je pobedio tim koji je bolje koristio greske protivnika. Mnogo je nedostajao Pogba Junajtedu na sredini,bilo je delova utakmice gde bukvalno nisu mogli tri pasa da spoje. Siti ne igra spektakularno kao na startu sezone,ali i dalje pobedjuje,i u ovom trenutku ne deluje realno da ih neko stigne do kraja sezone.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.12.2017
20:44

Gvardiola odlican trener,uspostavio je svoj sistem i u PL. Ljudi ga pljuju sto puno trosi kao da jedini to radi. I neki drugi treneri imaju velike budzete al njihovi timovi ne igraju kao Gvardiolin. Na kraju ce jedino biti vazno koliko je ko trofeja osvojio, na trosenje se nece toliko obazirati. Mnogima se to ne svidja, ne svidja se ni meni ali to je sad deo fudbala. Ne menja to cinjenicu da je Gvardiola odlican trener. Jedan dan mnogi pisu da su Sterling, Otamendi i Sane prosek, a onda pisu da su top igraci i da zato Gvardiola pobedjuje. Siti ne volim al Gvardioli treba cestitati kako je poslozio ekipu za ovu sezonu.

avatar
Rasel Krou
Monday, 11.12.2017
00:57

Bravo! Ne znam sta bi covjek trebao da radi nego da koristi budzet koji ima. I da se razumijemo, svi igraci koje je Pep doveo u Siti, mogli su biti dovedeni i od strane vecine drugih klubova. Zesusa za 30 miliona su mogli dovesti i CP i Everton, da ne pricam o drugima. Ko je kriv Wengeru i Konteu sto su odradili los prelazni rok, Gvardiola nije sigurno.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 11.12.2017
03:57

On potrosi puno, to je tacno, al bar sastavi dobar tim. A kad malo bolje pogledas, ne preplacuje igrace mnogo. Mora bar malo posto su cene otisle u pm al Siti je kupio Zesusa za 30-40 a De Brujnea za 40-50 miliona. Junajted platio Pogbu 105-110 a Lukakua 90. Uporedi kako igraju ta 4 igraca i vidi ko je napravio bolji posao. Meni se place sto svakog vikenda moram da gledam Lukakua.

avatar
Heisenberg321
Sunday, 10.12.2017
20:44

Pep doktor objasnio ove stručnjacima da je vrhunski trener, sad možete da pričate šta god hoćete ali on se dokazao!

avatar
Stefoon
Sunday, 10.12.2017
20:44

Ma kakav Junajted.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
20:42

Ma imali su srece ovi iz City sto nije igrao Lukkaku, da je on igrao najmanje bi primio dva komada. Bravo Mourinho za taktiku, eh da pocelo je ona tvoja poznata "druga sezona" .

avatar
Маркус19
Sunday, 10.12.2017
21:55

Добар онај Вест Хем:)

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
23:36

dobro je kad nismo izgubuli kod kuce ko neki prevodilac....

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 10.12.2017
22:29

Konteovi ratnici vec osvojili sve?

avatar
Enigma
Sunday, 10.12.2017
20:40

Lukaku Man of the match... ali za Manchester city. Moggu reci da sam bio jako sretan kad smo ga kupili ali što sve dalje ide prvenstvo vidi se da je ispred gola duplo slabiji iggrač od martiala i rashforda. Što prije ga prodamo to bolje. Siguran sam da bih Martial kada bi igrao devetku dao duplo više golova nego Lukaku a i to je njegova prirodna pozicija još od Monaca. MU idemo dalje, nema predaje.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
20:37

Murinjo je doktor fudbala,Gvardiola prevara. I samo da pitam mozgove fudbalske. Kakvu igru doktor postavlja. Sramno na svome terenu se branili da ne izgube. Ali zato ce se pojaviti neki lik koji će reći da nije bilo Lukakua,MU bi pobedio. Uglavnom ko sad ne vidi kako smorinjo vodi klub,onda je corav. Uzmite Poketina i nemojte se branit kao Stouk

avatar
Wolverine
Sunday, 10.12.2017
20:37

Ono kad shvatiš da je Lukaku dogurao do Mančester Junajteda...

avatar
Кун
Sunday, 10.12.2017
20:37

Nisam bio u mogućnosti da gledam utakmice jer je Zvezda igrala u slično vreme pa ne mogu da komentarišem... Ali, poklonite se najvećem treneru na svetu. P.S. Niki na aparatima.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 10.12.2017
22:36

Niki je nestao kao da se okupao Vanish-om

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
23:33

Izgleda Nikollica sa prikolicom tesko podneo poraz. Pa navijaci MU se drze,a Nikolica na aparatima

avatar
Plava Horda
Sunday, 10.12.2017
20:36

Realni tipe bratino javi se da komentarisemo malo tvog miljenika Murinja i ovu tvoju vrhunsku igru :DDDD

avatar
StefMU
Monday, 11.12.2017
22:31

Najveca ironija je kad Celzijevi navijaci prozivaju Murinja...

avatar
StefMU
Wednesday, 13.12.2017
00:33

To nije ironija samo nisam dobro informisan, al tako mi deluje :D

avatar
Plava Horda
Tuesday, 12.12.2017
14:40

Najveca ironije je kada se neko javlja a nema blage veze o cemu se radi :DDD

avatar
Blek stena
Sunday, 10.12.2017
20:36

Nisam stigao zbog posla da gledam ali prvo što želim je da čestitam pobedu sitiju.Biće veliko iznenađenje da neosvoje ligu ali treba se boriti do zadnjeg minuta pa šta bude.I kao uvek proklet bio dan kad je lukaku došao.Daj i 300 za kejna samo da ovog nečujem i nevidim.

avatar
Roger Elliott
Sunday, 10.12.2017
23:39

Lukaku je panjina to stoji. Zar ti mislis da bi i Kejn ista napravio sa ovakvim Murinjovim autobusom?

avatar
Blek stena
Monday, 11.12.2017
00:24

Bi.Zato što kejn pola njegovih šansi nebi promašio.Drugo nije pojenta dal dovesti kejna pojenta je da neigra drogba za siromašne.Gledam lukakua već sigurno 4 god nikada ali nikada ništa osim fizičke nadmoći.I tačno je da je davao dosta golova ali džaba sve.Uvek ali uvek ostaće drogba za siromašne.

avatar
sawyer james
Sunday, 10.12.2017
20:35

odlicno kolo za nas , svi konkurenti su kiksnuli , zanimljivo je to da su ekipe zamenile uloge u drugom poluvremenu gde se siti nakon datog gola branio , u nekim momenitima cak i previse odugovlacio sto mi se ne svidja , recimo da je siti 3-4 puta iz kontre mogao da resi mec, umesto toga oni su oklevali , to mi je zamerka , delph napravio prvu gresku kao levi bek , nadam se da ga to nece poremetiti , sa druge strane mec je bio veoma intezivan , dosta duela samim tim i kartona ,sve u svemu odlicna situacija za nas

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 10.12.2017
20:35

..veliki čovem sa malim srcem! Ne postoji u velikim mecevima..

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.12.2017
20:34

I kako neko moze da kaze za onog bizona da je top igrac? Najnetalentovaniji igrac svih vremena i to ubedljivo. Lupajte dislajkove slobodno, al svako ko kaze da je on bar priblizno dobar kao Agero, Kejn, Leva ili neki drugi top spic, taj gleda samo statistiku a o fudbalu nema pojma. Sitiju cestitam na tituli, mogli su bar malo da sacekaju pa da bude zanimljivije.

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 13.12.2017
00:47

Azara od inata nisi spomnuo?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 13.12.2017
15:55

Uporedio sam ga sa spicevima, Azar je levo krilo.

avatar
ElNino
Sunday, 10.12.2017
20:34

Gde si Adise??

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
21:50

Adis otisao u banju. A da nije sad bi pisao kako je ipak MU bio bolji i zasluzio pobedu. A sa Pogbom bi demolirali City. Haha

avatar
Jason
Sunday, 10.12.2017
20:34

Pep jos jednom nadmudrio Murinja...Siti jednom rukom vec na peharu!

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 10.12.2017
21:04

16 puta bolji trener od Murinja. Klop da sredi odbranu i Hendersona da izbaci bili bi sigurno uz Siti po kvalitetu.

avatar
Stefan Išizaki
Monday, 11.12.2017
01:48
avatar
Jason
Sunday, 10.12.2017
23:33

Pa to je Klopov problem sto nece da potrosi preko 100 miliona na pojacanja :D

avatar
amigo999
Sunday, 10.12.2017
20:33

Nemogu da verujem da je onaj igrac placen 80 mE!!!I

avatar
Carina_11303
Sunday, 10.12.2017
20:33

Lukaku uvek zaboravi svako popodne koje nije protiv Barnlija ili Lestera ili Svonsija. Njegov prvi kontakt na nivou Moratine sposobnosti da reši situaciju 1 na 1 dakle 1 od 10. To je to što se titule tiče. Meni izgleda kupljena transferima, ali svakako Gvardiola i svi koji navijaju za siti neće patiti zbog toga. Imaš Aguera, Gundogana i Bernarda Silvu na klupi i povređena dva odbrambena igrača od 120 miliona evra, plus sve ove igrace na terenu.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 10.12.2017
20:35

Pa i Murinjo je davao za igrace po 100 miliona,tako da ti ta prica ne pije vodu.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Sunday, 10.12.2017
20:53

pa sta neko drugi nije kupio te igrace,jer su smatrali da im ne trebaju

avatar
Аполо
Sunday, 10.12.2017
20:33

Kako amaterski primljeni golovi, a do polovine poluvremena gledam posed lopte 29:71% u korist City, a mi nismo imali ni sut ka golu. Toliko o tome, nema potrebe komentarisati. Cak i da City kiksne u toku prvenstva pa da se mi priblizimo opet ce nas Murinjo ubiti sa taktikom i necemo resiti prvenstvo u nasu korist.

avatar
Maksimus
Sunday, 10.12.2017
20:48

Siti ce eventualno do kraja prvenstva kiksnuti 5 puta, al' pitanje je koliko ce Junajted kiksnuti..

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 10.12.2017
22:13

Realno Junajted nema tim za titulu i da ga vodi neki drugi trener,ne bi bio ni cetvrti.Da je Lukaku ili Mata dao gol pri kraju meca,ne bi se pricale tolike bajke o Sitiju.Samo je taj pogodak u glavu golmana Sitija delio Junajted od sasvim druge price,tako da ne preuvelicavaju neki igru Sitija.Pa pre neki dan da ne bese sudije da produzi mec sa Sautemptonom,zavrsio bi mec nereseno

avatar
Sunday, 10.12.2017
20:33

Precenjen trener! Lako njemu sa ogromnim budzetom! Ljudi mogu da pricaju o njemu i da ga pljuju koliko hoce, ali Gvardiola jos jednom pokazuje koliko je dobar trener. Covek se uvek nadigrava sa protivnikom. Mozda i izgubi koju utakmicu, mozda neke i jedva pobedi, ali bas, bas retko ga koji tim nadigra...

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.12.2017
20:52

Bas tako. Njegove ekipe igraju lepo i beleze dobre rezultate u isto vreme. A to sto trosi, pa svi bi radili isto da vode Siti. Gazde zele sto vise trofeja a za to trebaju top igraci. Realnost je takva da ako hoces trofeje stalno, moras da trosis. Tesko da ces uraditi nesto ako se oslanjas na svoju skolu i trosis malo. Ne zvuci lepo ali je tako.

avatar
Luka Toni
Sunday, 10.12.2017
20:52

Pa lako je kad ima budzet 200-300 m, tolike milione ulozi, mora da osvoji nesto, i ti da imas takav budzet napravio bi nesto, neka napravi od prosecnih ekipa.

avatar
SL_Komedija
Sunday, 10.12.2017
20:32

Slab derbi, da nisu bile tri greške ko zna da li bi videli gol. Siti bolji, bolje koristio greške, i na kraju tehnička nadmoćnost im je donela pobedu, tj. ono čuvanje lopte.

avatar
ZubA
Sunday, 10.12.2017
20:31

Koja sramota da se od 85. minuta onako branis. Lukaku koga nisam nikad ni komentarisao, sad mogu da kazem da covek nije za velike meceve uopste. Bar po onome sto sam video u drugom poluvremenu jer prvo nisam gledao.

avatar
FanUnited
Sunday, 10.12.2017
20:34

lukako nije ni za ostale meceve

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
20:40

Sramota je da se MU branio na svome terenu do 85. Vidiš trun u tudjem timu, a balvane u svome ne. Sramota

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 10.12.2017
20:31

ja rekoh da je Lukaku poprilicno neinteligentan igrac

avatar
FanUnited
Sunday, 10.12.2017
20:35

neznam ko je veci neintelegentan lukaku ili murinjo sto ga ne sedna na tribinama

avatar
Rikardo Roča
Monday, 11.12.2017
00:58

Pa dostupan mu je bio Marsijal i Rasford,pa i Ibra. Sta ce mu bolji napadač. Umesto da kupi neko mlado krilo on kupuje Miki maus Tarijana.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 10.12.2017
23:01

sta Murinjo da radi. Lukaku je jedini dostupni napadac kog je mogao dovesti

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
20:44

Lukaku i inteligencija? hahahah

avatar
Kajzer
Sunday, 10.12.2017
20:31

Karma je jako nezgodna stvar. I ne, ne mislim na Junad koja dozivljava extazu kad god Celsi kiksne, vec mislim na navijace Celsija koji su toliko pljuvali Lukakua a on im danas ugasio sve snove o odbrani titule. Zato Plavci moji pazite koga pljujete, mozde da vam se i ostvari ;D

avatar
Carina_11303
Sunday, 10.12.2017
21:17

Da je Lukaku danas dao 5 golova i da su sitiju i oduzeli tri boda zbog poraza Čelsi opet ove sezone ne bi osvojio titulu.

avatar
jack wilshere
Sunday, 10.12.2017
20:30

Pep cuvao Aguera za Svonsi u srijedu :DnSalu na stranu, vise nego zasluzeno.. Ipak je Gvardiola bolji trener, ko god to poricao..

avatar
King of Manchesterr
Sunday, 10.12.2017
20:30

Siti nas je rasturio u prvom poluvremenu,al u drugom su pokazali koliko su ljigav tim sa ljigavim trenerom,u drugom poluvremenu je Junajted takodje pokazao da moze da se nosi sa Sitijem samo kad bi Murinjo dozvolio da se igra otvoreno. Lukakua sam do ovog meca branio i podrzavao al veceras nas je ukopao,ne samo da je kriv za 2 gola vec je ceo mec gresio.

avatar
FanUnited
Sunday, 10.12.2017
20:37

zasto je jos u prvu postavu

avatar
sawyer james
Sunday, 10.12.2017
20:40

veoma zanimljiva izjava , posto je siti u drugom poluvremenu radio ono sto vi radite cele sezone , imali smo rezultat i cuvali smo ga :D

avatar
Jerome Drake
Sunday, 10.12.2017
20:30

Tako ti je to kad Murinjo igra na 0:0 od pocetka. Kada primi gol Junajted krene nesto da igra. Lukaku baš loše igra ali ne zbog ona 2 greške kod golova i verujem da Junajted zaslužuje boljeg napadača

avatar
Sunday, 10.12.2017
20:30

Meni stvarno nije jasno kako je Lukaku i dalje u prvom timu. Pa on nicemu ne doprinosi. Onakvu sansu da promasi. Ajde desava se, ali njemu se svaku utakmicu desava da promasi minimum 1 100% sansu. Em sto nije imao nikakvog uticaja na igru, sto je delimicno kriv za oba gola, ali ono da promasi. On je zreo za klupu. Ali cini mi se da Murinjo zeli da opravda tih 90 miliona jer ce ovaj na kraju da da oko 20 golova. Ali covek je zreo za klupu. Da se malo presabere. Inace Siti je kvalitetniji, i najbolji u ligi. I Pogba je danas dosta falio, ne moze Erera da ga menja.

avatar
FanUnited
Sunday, 10.12.2017
20:39

da sam bio u mancesteru neki gazda prodao bih ovo drvo u januaru za 9000£

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 10.12.2017
21:00

Pogba ne sme da bude izgovor. To ne priliči klubu kakav je Junajted. Uvek mora biti dostojne zamene. Usuđujem se reći da je i sa Pogbom Siti jači od Junajteda.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 10.12.2017
20:30

Lukakuove greske su mi strasne,ALI gde su stoperi? Sta JEDINI spic radi najblize golu?

avatar
amigo999
Sunday, 10.12.2017
21:04

Asistencija za 2-1 i cuva da nebi bio ofsajd:)

avatar
Steffmajster
Sunday, 10.12.2017
20:29

je li Vam jasno sad ko je Pep Guardiola? :D

avatar
Rasel Krou
Sunday, 10.12.2017
20:29

Lukaku panjina od 85 miliona, taj covjek nikada nece biti veliki napadac. Titula je 99% Sitijeva. Nadam se da oni koji kritikuju Gvardiolu sto mnogo trosi nece izgubiti iz vida cinjenicu da je Murinjo do sada potrosio 350 miliona funti u Junajtedu a daleko je od titule.

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 10.12.2017
20:58

Pljuju ga ali nijedan drugi trener ne bi napravio ovo od Sitija što je Gvardiola. Stavi Alardajsa da vodi ovakav tim opet bi igrao bunkericu i imao više remija nego pobeda. Mnogo igra filozofija trenera, taktika. Gvardiola je odstranio one koji se ne uklapaju u njegovu zamisao i složio ih je perfektno. Oni koji kažu da je nula trener nemaju pojma. Samo zavide jer njihovi klubovi nemaju trenera koji će da napravi od tima što Gvardiola napravi u svakom u kojem je bio. I u Barsi i u Bajernu je postavio temelje i oni cepaju kao poludeli. Isto radi i sa Sitijem.

avatar
lonchy2909
Sunday, 10.12.2017
21:41

Nema veze to kakav je Lukaku igrac. Jeste on placen previse. Ali ne mozete od njega traziti da bude kombinacija Mesija I Ronalda. On je to sto jeste. Veceras je dvaput kiksnuo. Ali on se trudi do svojih krajnih granica, za razliku od Ibre koga boli ona stvar za Unitedom. Lukakuu je stalo, to je pokazao u proslim utakmicama a to je najbitnije od svega. Za vecerasnju utakmicu je kriv Murinjo ije niko drugi. Jeste da imaju tehnicki potkovanije igrace, ali Murinjo je izabrao kukavicki pristup. Da je imao hrabrosti pa napasti od starta, ne bi mu zamerio. Ali ne on ostaje, dosljedan svojim principa do kraja. Ovaj City nije bauk, ali da bi se dobio moras imati los cohonjes I napasti ih na njihovoj polovini I igrati sa njima napadacki cijelu tekmu.

avatar
Sunday, 10.12.2017
20:29

To su Lukaku i Morata, velike kupovine i zvezde koje ce baciti Kejna u zaborav, jedan ima 2 asistencije za Siti iako igra za Junajted a drugi ne ume da resi 1 na 1 situaciju i lopta se odbija kao od panja, Zesus doktor fudbala, u ovom sistemu je ono sto je Mesi bio gvardioli i to radi savrseno. :D

avatar
sawyer james
Sunday, 10.12.2017
20:42

jesus u prvom bacio roha na dupe , bas je bio hrabar da krene da cak trojicu defanzivaca :D

avatar
Enigma
Sunday, 10.12.2017
20:45

Ma dej beži. Morata je doktro za Lukakua. Morata si barem zna zaustavit loptu i zna kvalitetnu loptu uvalit dok je Lukaku živi užas naspram onog u Evertonu. Mnogo mi žao što smo ga kupili

avatar
Adnan
Sunday, 10.12.2017
20:29

Mislim da je Otamendi zgazio Hereru,ali dzaba sve to,Siti je zasluzeno prvak,ne mozes biti prvak kad u petercu tvoj napadac pogodi golmana u glavu,a onda natrci Mata i opet pogodi golmana u glavu.

avatar
Sunday, 10.12.2017
20:36

Golman prosto skratio ugao i lepo se postavio. Daj barem malo kredita golmanu.

avatar
Neutralac
Sunday, 10.12.2017
21:23

Zamjena teza u tvom komentaru..Nije da ne mozes biti prvak jer igrac pogadja golmana u glavu..Ne mozes biti prvak jer ti je dosla ekipa u goste koju treba da juris za titulu, da je napadnes i kukom i motikom, kako znas i umijes jer ti bijezi haos bodova na tabeli..A sta Murinjo odradi ? Zacauri se kao gusjenica, sramotno se brani cijelu utakmicu a ovi plesu sa loptom na tvojoj polivini..Meni je iskreno zao da gledam ovakav Junajted iako nisam njihov navijac, ipak su institucija fudbalska i navijaci ovakvu sramotnu i kukavicku igru nisu zasluzili..Ali po mom skromnom misljenju se to desava jer je doticni Murinjo stavio svoj ego ispred ambicija Junajteda..Bolje da ne izgubim od Gvardiole i da se branim cijelu utakmicu nego da napadnem nego obrnuto kako je nekad Ferguson radio..Junajted je preveliki tim da bi trpio ovakva ponizenja zarad jednog ego manijaka..

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 10.12.2017
20:29

Losa igra danas nFali utd par igraca bekovi sredina losa nPogbe nema osjeti se ali i sa njim tesko mozda bodnLukaku nista pickin dim

avatar
La bestia negra
Sunday, 10.12.2017
20:29

Konacno da se Murinju obije o glavu njegova taktika.Neka je ono pseto padavicarsko dobilo karton zbog simuliranja,a sta reci za ono drvo Lukakua.Siti 99% uzeo titulu i realno zasluzuju igraju odlicno ove sezone

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 10.12.2017
20:52

Jesi mislio na Ereru?

avatar
Stefan Išizaki
Monday, 11.12.2017
01:49

Da mi admini dozvoljavaju svašta bih napisao na njegov račun. Veoma, veoma iritantan fudbaler. Provokator, prljavac, ljiga.

avatar
La bestia negra
Sunday, 10.12.2017
21:51
avatar
stfmcfc
Sunday, 10.12.2017
20:29

Djabe autobusi djabe sve dominacija se nastavlja !!!

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
20:46

ma nekoj tako druza pa Mourinho ne igra Buss ima on svoju taktiku i poznatu drugu sezonu :D

avatar
Luka Toni
Sunday, 10.12.2017
20:29

Neverovatno da je Lukaku placen 75m, covek ocajno igra, a danas je kriv za oba gola. Treba 3-4 kvalitetna igraca za Man.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
20:44

Treba napadačkog fudbala prijatelju

avatar
Sunday, 10.12.2017
20:51

Haha, u pravu si realno. Ja se samo pitam dokle više 3,4 igrača. Svake sezone ista priča. Al što jes jes

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 10.12.2017
20:28

Kada vam je na svakoj utakmici golman najbolji igrac tima (De Hea),onda da je jasno da ekipa ne igra onako kako treba...Gvaridola je bukvalno doktor nauka za Murinja sto se tice fudbalske igre,u svakom smislu.Sto se tice Lukakua,on nije igrac top klase,i nije za Junajted,nego za neki osrednji klub,poput Evertona.

avatar
Zlato
Sunday, 10.12.2017
20:28

Žoze Bunkerinjo.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.12.2017
20:28

Lukaku upisao 2 asistencije e stvarno brate ne mozes onako reagovati to je i rijesilo derbi na kraju je omasio onu veliku sansu za 2-2 posle njega i Mata. Iz kiksa su svi golovi pali, cestitke Sitiju na tituli vise nema prepreka :D

avatar
Adnan
Sunday, 10.12.2017
20:28

Moja je sreća da ukljucim stream bas kad se lopta odbije Otamendiju ko u Pinballu...

avatar
HakunaMatata
Sunday, 10.12.2017
20:28

Steta, nadao sam se pobedi Mancester Junajteda da bi prvenstvo bilo bar malo zanimljivo, ovako je gotovo sve...Nakon 16 kola zna se prvak...Ovakva dominacija nije vidjena skoro...

avatar
Steffmajster
Sunday, 10.12.2017
21:28

ma jeeeesss.... Pep je prevara, nema sanse on osvojiti EPL... EPL se igra do samog kraja, tamo svako svakog moze pobediti.. bla bla blaaa

avatar
Barca4ever
Sunday, 10.12.2017
20:28

Tehnicari pobedili atlete. Crni Lukaku.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.12.2017
20:45

Bravo za opis...

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 10.12.2017
20:49

Crni ali bukvalno.

avatar
Непобедиви
Sunday, 10.12.2017
20:27

Zao mi je Junajteda jer je jedna fudbalska velicina, gromada u Engleskoj i Evropi, ali mi je mnogo drago zbog Murinja. Zaostajes za Sitijem 8 poena i ti se branis kod kuce. Pa gde ces bolju sansu za smanjenje bodovne prednosti nego da igras protiv direktnog rivala kod kuce? Posed ispod 30 posto, udarci mogu da se prebroje na prstima jedne ruke.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.12.2017
21:05

Nikad vise Murinjo nece uraditi nesto veliko u karijeri,proslo je njegovo. Bunkerisanje ne prolazi vise. Navijam za Junajted i zao mi je zbog ovih igraca, ali zbog ljudi koji vode klub ne. Posle odlaska Fergusona samo grese, lose odluke sa trenerima, dovodjeni losi igraci koji su jos i preplacivani i samo se rusi ugled kluba. Doslo je dotle da neki Celsijevi navijaci nazivaju Junajted plastikom. Na kraju sezone novi trener koji zna da uvede odredjeni sistem u klub i sve ispocetka. Nadam se da ce i Arsenal naci pravog coveka.

avatar
Steffmajster
Sunday, 10.12.2017
21:29

hteo je Murinjo odnosno United imati loptu vise u svom posedu, ali im City/ Pep to nije dozvolio ;)

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.12.2017
20:27

Lukaku opravdao ulozene pare. Kupljen je da vrati titulu u Mancester i uspeo je jos u prvom delu sezone.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
20:50
avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 10.12.2017
20:26

Gvardiola kolko srece ima , treba loto da igra .

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.12.2017
20:51

ma on je uvek srecnik, steta sto Mourinjova taktika jos nije preradio...

avatar
amigo999
Sunday, 10.12.2017
21:08

Zasluzena Pobeda, bolji trener, bolja ekipa, mali brat nije vise mali...sada je Junajted mali brat...