Lukaku je procvetao, u čemu je tajna?

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.03.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je na poslednja tri nastupa postigao čak šest golova.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Osporavan je Romelu Lukaku ove sezone, ne samo od strane navijača Junajteda, već i od brojnih fudbalskih stručnjaka.

Izgubio je mesto u prvoj postavi dolaskom Olea Gunara Solskjera na klupu, Norvežanin je ukazao šansu Rašfordu u špicu napada, a ovaj mu je uzvratio golovima.

Ipak, kada se Englez povredio, Lukaku je naravno dobio priliku da zaigra od prvog minuta, protiv Čelsija i Liverpula nije bio strelac, ali je zato protiv Kristal Palasa eksplodirao.

Postigao je dva gola protiv "Orlova", samo par dana kasnije, proglašen je i za igrača utakmice protiv Sautemptona, ponovo je u dva navrata bio strelac.

A onda, nezaboravna noć u Parizu, Mančester je sa 3:1 savladao PSŽ i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, Rašford jeste postigao treći gol u nadoknadi, al on ništa ne bi vredeo da Lukaku prethodno nije postigao dva.

Ponovo je bio igrač utakmice, delovao je nezaustavljivo na terenu.

Krenuli su hvalospevi sa svih strana, a engleski mediji otkrivaju šta je to probudilo belgijskog napadača, koji je ušao u strašnu seriju.

Naime, on je promenio svoj obrok pre meča, do duela sa Kristal Palasom jeo je pastu, ali je pred mečeve sa "Orlovima", Sotonom i PSŽ-om pojeo omlet.

Videćemo šta će u svoj organizam staviti pred duel sa Arsenalom u nedelju, "Tobdžije" mogu samo da se nadaju da neće pojesti još jedan omlet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 09.03.2019
20:39

Lukaku je samo jedan od igraca koji se preporodio od dolaska Solskera. Samo napred i resetajte mreze!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 09.03.2019
16:13

Promena je u njegovom nacinu igranja. Ne bunkerise se u sesnaestercu vec trci levo, desno, deli lopte, igra sa manje kontakta, driblung I paf. Ne igra stopera, grize. Zaista igra drugacije i bolje za Tim. Mislim da nema potrebe za prodajom. Rasford je osica, I'ma trik u nogama, probojniji u trku,, Lukaku mnogo snazniji, odlicno se gradi, bolji skok, sa boljim krilima, desnim bekom, koji znaju da izvedu dobar centarsut, dubinsku loptu, bio bi mnogo produktivniji. Primetio sam da je dosta puta bio u sesnaestercu Sam I u mesto da mu dodaju, igrac sa loptom komplikuje, hoce Sam da zavrsi i usere zicer. Svaka cast za Lukakua I njegovom trudu, potrebi da preuzme odgovornost i zavrsava . Mislim da ce sledece sezone kad se dovede taj desni bek I krilo biti mnogo vise koristen. Solskjer ce imati na raspolaganju totalno dva razlicita tipa napadaca I koristice ih u zavusnosti od protivnika, odvijanja utakmice.

avatar
mrancic
Saturday, 09.03.2019
18:02

Rašforf je dobar ali nikad neće dostići nivo dobrog špica.Daj bože da ga oduči Ole da se ne krije po krilima i da ne zabije glavu u zemlju kaf prodire.Ako prevaziđe te nedostatke sa Lukakuom će činiti dvojac kao Staridž i Suarez.

avatar
Hajduk United
Saturday, 09.03.2019
16:13

I stvarno je ovaj tekst objavljen...a niste spomenili krašovu bombonjeru

avatar
Rooster
Saturday, 09.03.2019
15:37

On je grdosija, bolje je da ujutru tuce protein (jaja), a ne ugljene hidrate (secer). Mnogo si tromiji posle paste, al ako pojede samo omlet, dace mu snagu i lakocu u kretnji. Gluten je zeznuta stvar, a ima ga dosta u testu. Djokovic je promenio nacin ishrane i poceo da kida. Izbacio je gluten.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 09.03.2019
18:15

Ne moraju ugljeni hidrati da budu secer...

avatar
Živkovic
Saturday, 09.03.2019
22:01

kolko ja znam djokovic je alergican na gluten

avatar
Adi237
Saturday, 09.03.2019
14:33

Hahahhaha sigurno je zbog jela...Solskjer je napadac bio jedino sta je uradzeno je kretnja Lukakua sa loptom i bez lopte..kod mourinja je bio previse statican dok se kod Olea dosta krece lijevo.desno.kroz sredinu svugdje ga ima. I jos jedna stvar njegova tehnika se poboljsala kod prijema lopte i driblinga..nema sta Ole ga je naucio sta jedan napadac treba da zna i kako da se krece a tu je i Filan koji je treniro takve top napadace dok je bio sa fergijom tako da ce lukaku biti sve bolji i bolji.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.03.2019
16:02

U Parizu poklonjena dva gola, protiv Sotona jedan iz ofsajda. Eto u cemu je tajna.

avatar
The Red Army
Saturday, 09.03.2019
19:55

Onaj prvi nije poklonjen, to se zove presing druze!

avatar
mrancic
Saturday, 09.03.2019
17:54

Ti si baš rešio da te drugi zezaju.Oladi malo.Čelzi je dobar klub ali prolazi kroz krizu.Nikad ne bi navijao za PSŽ protiv Čelzija.

avatar
Adi237
Saturday, 09.03.2019
16:59

Joj sto tebe uspjesi junajteda jedu ahahhaha ako bi junajted slucajno osvojio LS ti bi bio gotov hahahha zar je moguce da toliko mrzis junajted...a kad celzi izgubi od junajteda ili kad dozivi blamazu 6:0 ili 4:0 tad te nema.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 09.03.2019
14:24

Nek proba sa burekom.

avatar
mrancic
Saturday, 09.03.2019
17:56

Ništa bez čvaraka.Ja ću mu slati mesečno nekoliko kg.Imam dobar izvor.😂😀