Lukaku dobija zamenu iz Francuske?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 06.08.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Prema pisanjima francuskih medija, napadač bi mogao da se preseli na "Old Traford".

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Romelu Lukaku po svemu sudeći napušta Mančester junajted, ostaje da se vidi gde će Belgijanac nastaviti karijeru, Juventus je otpao kao opcija, on trenira u Belgiji, produžio je svoj ostanak iako je samo juče imao slobodan dan.

Inter ga i dalje želi, navodno su ponudili 75 miliona evra i dodatne bonuse, ali to nije zadovoljilo upravo "Đavola".

Odlazak Belgijanca Mančester stavlja u tešku situaciju, pošto na dva dana do kraja prelaznog roka od napadača u timu imaju praktično samo Markusa Rašforda, u špicu može da zaigra i Marsijal.

Jasno je da to nije dovoljno za klub sa ambicijama kakve imaju "Đavoli", a blizu prelaska na "Old Traford" je i 33-godišnji Mario Mandžukić.

Ipak, to nije sve, Francuzi javljaju da je u Lion stigla ponuda iz Engleske za napadača Musu Dembelea i to baš sa "Old Traforda".

Pisalo se i ranije o interesovanju Junajteda za bivšeg napadača Fulama i Seltika, navodno ga je Erik Kantona preporučio Mančesteru.

Detalji ponude nisu poznati, čini se da bi Dembele mogao da bude dobro rešenje, u Francuskoj je za kratko vreme još jednom pokazao kakav je strelac, a ostrvski fudbal mu nije stran, kako je igrao za "Kotidžere" u Čempionšipu, dok je sa Seltikom osvajao titule u Škotskoj i pritom bio najbolji strelac ekipe iz Glazgova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Tuesday, 06.08.2019
19:42

Što vole da ostave sve za minut do 12 pa to ti je.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 06.08.2019
19:10

Ovo ce biti kad ja postanem predsednik, drzite se vi bruna i ebentualno eriksena i da budemo najsrecniji ako dodju obojica, ovog panja/drveta napolje.

avatar
mrancic
Tuesday, 06.08.2019
18:59

Od maja ne komentarišem.Ove vesti su dribling kroz noge fanovima Junajteda.Bez nervoze.Ko zna odakle su ove vesti.Molim Junajtedovce, koji to umeju, da javljaju sa pouzdanih sajtova realnije vesti kroz komentare.Skončaće neko do petka😂

avatar
Darko0071
Tuesday, 06.08.2019
18:55

Nebi bio lose resenje,uklapa se u sistem igre i nije los

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.08.2019
12:16

Ostaje 100% u Lionu. Izgubili su vec 2 bitna igraca.