Luka s "kreča" doneo bod "orlovima"

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.02.2018.
17:10
Izvor: Sportske.net

Remi Krstal Palasa i Njukasla, Milivojević pogodio sa bele tačke i postigao šesti gol u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Gosti sa severoistoka su bolje ušli u utakmicu, bili bolji rival u njenoj ranoj fazi, a nagrada za to je došla sredinom prvog poluvremena.

Poveli su posle kornera koji i nije baš najbolje izveden, ali je reakcija odbrane Palasa bila kriminalno loša pa je Diame sa druge stative zatresao mrežu.

Deset minuta kasnije Kenedi je imao šansu da duplira prednost 'svraka' i da postigne svoj prvenac od kako je stigao na pozajmicu iz Čelsija, ali je Henesi odlično intervenisao.

Ta odbrana golmana 'orlova' je trgla njegov tim, Hodsžonovi pulen su zaigrali bolje u finišu prvog poluvremena, Benteke je imao kolosalnu priliku za izjednačenje, žešće se izblamirao, sa metra nije uspeo da pogodi prazan gol i istakao je ozbiljnu konkurenciju za promašaj sezone.

Njukasl je otišao sa minimalom prednošću na veliki odmor, ali ona u nastavku nije potrajala dugo.

Nakon desetak minuta igre u drugom poluvemenu dosuđen je penal za Palas pošto je Klark povukao Bentekea, sudija je pokazao na kreč, a Luka Milivojević preuzeo odgvornost i poravnao na 1:1.

Rezultat se više nije menjao do kraja, a na osnovu prikazanog na terenu podela bodova je možda i najpravedniji ishod.

Obe ekipe ostaju u donjem delu tabele, Kristal Palas je 14. sa 27 osvojenih bodova, a Njukasl 16. sa dva boda manje posle 26 odigranih kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke