Luka "krečio" u Velsu, strahovladi 'Građana' se ne nazire kraj

Autor: Boban Filipović
subota 23.12.2017.
17:55
Izvor: Sportske.net

Teror Mančester Sitija se nastavlja, kao i niz nepobedivosti Kristal Palasa. Njukasl prekinuo crnu seriju na gostovanju u Lodonu, kao i Stouk na 'Britaniji'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Siti je rutinski rešio Bornmut.

Lider je isptatio 'Trešnjice' sa 'Etihada' sa četiri gola u mreži, centurion Aguero je doveo 'Građane' u vođstvo sredinom prvog poluvremena, početkom drugog Kun je asistirao Sterlingu kod drugog gola, a deset minuta pre kraja drugi put na utakmici matirao Begovića za 3:0. Na kraju "poker" pošto je Danilo pogodio samo što je ušao u igru umesto Delfa.

Posle 19. kola Siti ima skor 18-1-0, iako smo tek na polovini sezone izgeda da je šampionska trka gotova.

Niz nepobedivosti Kristal Palasa je produžen na osam utakmica.

'Orlovi' su odneli bod sa 'Libertija', remizirali su sa fenjerašem Svonsijem (1:1).

Luka Milivojević je doveo goste iz južnog Lonodna u vođstvo sa 'bele tačke' posle sata igre, bod 'Labudovima' doneo je Džordan Aju golom u 77. minutu.

Njukasl je prekinuo crnu seriju od četiri vezana poraza na gostovanju kod Vest Hema.

Marko Arnautović je doveo 'Čekićare' u vođstvo već u šestom minutu, četiri minuta kasnije Savije je poravnao na 1:1 i to je bio rezultat kojim se otišlo na veliki odmor.

Posle sedam minuta igre u nastavku 'Svrake' preokreću rezultat, Diame je bio strelac, potom je Andre Aju propustio priliku da izjednači sa kreča, a kazna za taj promašaj usledila je par minuta kasnije kada je Atsu pogodio za 1:3.

Aju se osam minuta kasnije iskupio za promašen penal i pogodio za 2:3, ali ispostaviće se da je time samo ublažio poraz.

Aleksandar Mitrović nije bio u protokolu zbog povrede.

Mark Hjuz je sačuvao posao, pošto su njegovi puleni bili bolji od Vest Broma na 'Britaniji'.

Džo Alen je doveo 'Grnčare' u prednost na asisteinciju Krauča u 19. minutu, a potom u nadokandi prvog poluvremena apojio Čupo-Motinga sa golom za 2:0. Salomon Rondon je smanjio na 2:1 početkom drugog poluvremena, a sve dileme otklonio je u nadoknadi Stoukov rezervista Sobi na asistenciju Čupo Motinga za konačnih 3:1.

U duelu Sautemptona i Haredsfilda nije bilo pobednika, 'Terijeri' su odneli bod u Jorkšir sa južne obale, meč je završen rezulatom 1:1.

Čarli Ostin je sredinom prvog poluvremena doveo 'Svece' u vođstvo', Depoatr je sredinom drugog postavio konačan rezultat.

Dušan Tadić je bio starter, igrao je do 72. minuta, kada je umesto njega Pelegrino uveo Bukala.

Votford je pretrpeo četvrti poraz u nizu, peti u poslednjih šest mečeva u prevnstvu, 'Stršljenovi' su danas izgubili u Brajtonu sa 1:0. Presudio im je Gros u 64. minutu.

Sinoć su na premijeri 19. kola Arsenal i Liverpul podelili plen na utakmici u kojoj nisu postojale odbrane, a u prvom meču subotnjeg programa Everton i Čelsi su remizirali bez golova. Ostalo je da se odigraju još dva meča, Barnli dočekuje Totenhem, a zavesa se spušta večeras u Lesteru, gde gostuje Mančester Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 23.12.2017
22:12
avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 23.12.2017
22:12

Skoljka misli da je Siti los 🐚.

avatar
Saturday, 23.12.2017
20:35
avatar
stfmcfc
Saturday, 23.12.2017
20:14

Dominacija se nastavlja ... :D :D

avatar
dock
Saturday, 23.12.2017
19:31

Bas me interesuje sta sada Boris Jovanovic ima da kaze o Sitiju i Pepu, napadala prasina na Pepa?

avatar
Shang Tsung
Saturday, 23.12.2017
19:28

Uceni smo da kad Real i Barselona dobijaju sa cetiri ili pet golova razlike to je zato sto su timovi u Primeri ocajni,pa sad pitam fanove PL koji je razlog za ovaj teror Sitija?? Inace,niko nikad u Primeri nije dobio vise od 16. meceva za redom,ovo je 17. Sitijeva i nastavlja se.

avatar
Saturday, 23.12.2017
20:38

u španiji se sude fauli za koje u engleskoj ti se sudac nasmeje ,nijee isto igrat jedan vikend s mančesterom,pa s liverpulom,čelzijem itd, a u španiji laganice imaš luksuz možeš s drugim tiomom na one čemernike i ritam u engleskoj je puno teži ,siti ima široku klupu i zato je to tako potrefilo ih ove godine kao onda arsenal

avatar
Japanac
Saturday, 23.12.2017
21:21

Koliko sam smesni penala video u Pl to nema nigde...

avatar
Maksimus
Saturday, 23.12.2017
19:00

Naljutio se Kun. Odma' dva komada i asistencija.