Luka je ponovo zvezda Reala na drušvenim mrežama, evo i zbog čega!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.10.2019.
20:10
Izvor: Sportske.net

Demonstrirao je još jedan od svojih kvaliteta.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Luka Jović nastavlja vredno da radi, nije dobio poziv da nastupi u dresu reprezentacije, pa zato svo vreme tokom pauze koristi da se što bolje spremi za nastavak sezone i da se nametne treneru Zidanu, koji mu nije previše verovao u dosadašnjem toku sezone.

Preneli smo da su se pre par iz Reala pohvalili sa Jovićeva dva pogotka tokom jedne trening utakmice, a srpski napadač je ponovo završio na društvenoj mreži "kraljevskog" kluba.

Ovoga puta je u centru pažnje bio njegov snažan udarac, još jedan u nizu kvaliteta koje Jović poseduje.

U prilogu je snimak sa treninga "Los Blankosa", na kojem Jović postiže zaista efektan pogodak, a društvo mu prave i Karim Benzema i Vinisijus Žunior, sa svojom kombinacijom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 12.10.2019
16:04

Ono jeste da je prethodna zvezda Realovih treninga imao u tom periodu slican ucinak na terenu kao debeli Jovic na klupi, al' zato kada najzad postigne gol on srusi min. 8 rekorda i postaje 'najozbiljniji kandidat za ZL'. 'Ajde da se za Jovica bar pripremi tih 8 rekorda koje ce srusiti kada postigne prvenac, a za ZL... to cemo dogodine. :D

avatar
Henrymne
Saturday, 12.10.2019
10:46

A vise sa treninzima... ko ga ne da na trening neka batali fudbal...
Totalno nezainteresovan na utakmicama. Bez ikakve eksplozivnosti i nekog sprinta. Samo setnja i lagano trckaranje. Prelos je. Ocekivao sam da ce biti top pojacanje

avatar
NikkiCFC
Saturday, 12.10.2019
14:54

Nije igrao ukupno ni 220 minuta od pocetka sezone. Drugo, mene ovde zanima kako to on i Sergej najnormalnije treniraju a nema ih u repki?

avatar
Johny_Quid
Saturday, 12.10.2019
02:18

Svo vreme ? Svo ????

avatar
Čeki
Friday, 11.10.2019
22:28

Jedno je trening, drugo utakmica. Decko je prenaglio da ode u Real, umesto da je otisao u neki drugi klub makar na dve swzone, e onda bi sigurno bila druga pruca. Ovako, nasi ga samo forsiraju, pravdaju i hvale zbog onog sto uradi na treninzima, a mora da se dokaze i na terenu.

avatar
Salijeri29
Friday, 11.10.2019
21:50

Nije Jovic toliko placeno da blista na treningu Reala..