Luka Ilić pokrenuo Bredu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.11.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Gol na drugom meču za redom. Breda stigla do drugog trijumfa i ostavila Groningen na poslednjoj poziciji Eredivizije.

Epa/Joep Leenen
Epa/Joep Leenen

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić upisao je drugi gol u dresu Brede za koju nastupa kao pozajmljen igrač Mančester sitija.

Srpski fudbaler pogodio je u pobedi Brede nad Heraklesom (2:1) i tako pomogao svom timu da zabeleži drugu pobedu u Erediviziji.

Ilić se "prošetao" uz gol aut liniju i na kraju uspeo da pogodi protivničku mrežu, a njegov tim je na kraju osvojio važna tri boda u meču 11. kola holandskog prvenstva.

Recimo i to da je Luka Ilić na terenu proveo 58 minuta, a samo da minuta nakon što je napustio igru gosti su pravnali rezultat. Dva minuta pre kraja Te Verde je pogodio za trijumf Brede i tako izrastao u junaka utakmice.

PSV je ranije danas upisao minimalac u duelu sa Viteseom i tako zadržao maksimalan učinak, čime u Evropi može da se pohvali još samo Pari Sen Žermen (12-0).

"Kopljanici" su na domaćem terenu savladali Viljem II (2:0) golovima Dolberga i De Jonga, a svih 90 minuta na terenu proveo je i naš Dušan Tadić.

Ajaks je tako izjednačio rekord iz sedamdesetih godina prošlog veka kada je na osam uzastopnih mečeva kao domaćin uspeo da odigra bez primljenog gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke