Luka debitovao, Real sa igračem manje ubedljivo slavio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 17.08.2019.
18:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Reala trijumfom su otvorili novu sezonu.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

Izabranici Zinedina Zidana slavili su u Vigu protiv Selte sa 1:3 (0:1), iako su skoro čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje.

Poveli su u 12. minutu, odličan prodor Bejla, ubacio je potom oštru loptu pred gol rivala, Benzema se našao na pravom mestu i postigao prvi gol za Madriđane u novoj sezoni. 

 U finišu prvog dela igre, Selta stiže do pogotka preko Mendeza, ali je on poništen nakon pregledavanja snimka. Pogledajte pomenutu situaciju OVDE i procenite.

Zadržao je Real prednost zahvaljujući video tehnologiji, sa 0:1 za goste iz prestonice se otišlo na odmor, da bi nakon 11 minuta igre u nastavku najbolji igrač sveta za 2018. godinu Luka Modrić zaradio direktan crveni karton.

Iskusni hrvatski vezista je zgazio Denisa Suareza, sudija ga je nakon pregledavanja snimka poslao u svlačionicu.

Ipak, samo koji minut kasnije, Real stiže do novog pogotka.

Evrogol Tonija Krosa, raspalio je po lopti iz velike udaljenosti, ona se odbila od prečke i efektno odsela iza leđa čuvara mreže domaćeg sastava.

Real je sa igračem manje zaigrao jako dobro, igrao se 80. minut kada su postigli i treći gol na utakmici, lepa akcija, sjajan potez Benzeme, koji asistira Lukasu Vaskezu, Španac je imao lakši deo posla, 3:0 za četu Zinedina Zidana.

Odmah nakon trećeg gola, Zidan je odlučio da ukaže šansu Luki Joviću, Srbin je na teren ušao umesto Karima Benzeme u 81. minutu susreta.

Do kraja inicijativa Selte, koju je u prvom minutu nadoknade golom krunisao Losada, ali je bilo kasno za Seltu, pa je tako mladi fudbaler postavio i konačan rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Sunday, 18.08.2019
12:36

Nije Modrić takav karakter da nagazi, više je nepromišljeno nagazio nego što je imao neku namjeru, ali dobro, dešava se. Igrali su solidno, mada uopšte više ne vjerujem u regularnosti tih liga.

avatar
GoHardV3
Sunday, 18.08.2019
15:12

Druze, sve i da zele da namestaju ne mogu, Amerikanci jedva cekaju da ugnjetavaju za kriminal i namestanja utakmica. poslednja namestanja su bila do 2010 dok amerikanci nisu preuzeli sve sto se tice fudbala i namestanja. igraci se za sumnju unapred kaznjavaju kamo li da neko namerno namesti mec, normalno ne zanimaju ih nase lige gde nema para ali cisto da se jedan mec pokaze namestenim ode taj klub u 4. ligu...

avatar
MarioJ
Sunday, 18.08.2019
08:33

Ukoliko Zidan uigra tim sa Azarom uz to da se Militao, Mendy, Jović pokažu kao dobra pojačanja Real je jak.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 17.08.2019
23:33

Tek kad krene sezona, decurlija shvati koliko su mecevi u predsezoni rezultatski nevazni i da oni ne sluze da bi se u njima pobedjivalo.

avatar
Hala RM
Saturday, 17.08.2019
21:52

Dosta solidna igra Reala za početak sezone, naročito u odbrani sa igračem manje. U najkraćem Bejl vrlo dobar, VAR u pravu u obe situacije, Selta dobra ali prilično bezopasna, Real znatno opasniji.

avatar
miki veliki
Saturday, 17.08.2019
20:48

Renesansa Bejla!

avatar
Offside
Saturday, 17.08.2019
20:26

Redom,Real odlican u prvom poluvremenu,Selti potpuno nezasluzeno ponisten gol,manite se prica o ofsajdu od nekoliko cm,ovo se odnosi na navijace Reala pogotovo!Drugo poluvreme nastavak odlicne igre i jos 2 gola,Modriceva glupost za crveni je vec rebus i da li bi svirao svaki sudija ili ne,ja kao navijac Reala naravno ne bih ali bilo-proslo sta sada...Jovic mora vise da igra jer se pokazalo da Benzema sve vise ulazi u krizu,bez lopte se krece veoma slabo,na lopti je nekada jako sebican!Odriozola na momente kao odsecen od treme a na momente odlican,treba mu vise samopouzdanja.I na kraju ono najvaznije,OVAJ REAL JE 0 BEZ GERETA BEJLA!DECKO KIDA I NAS JE NAJBOLJI IGRAC U TIMU!Vidi se da je mozak ovog tima,sjajna partija,reklo bi se bez greske!Ja se nadam da ce se Zidan dozvati pameti i upariti njega i Hazara po bokovima jer je Bejl danas dokazao da nam je jako potreban!

avatar
GoHardV3
Sunday, 18.08.2019
15:09

Navijas za Real od dolaska Jovica, prosto ti se vidi po komentaru, cestitam plastic :D

avatar
Offside
Sunday, 18.08.2019
21:41

Sigurno cu zbog najboljeg igraca na planeti Jovica poceti da navijam i pratim Real Madrid!
Ako je za tebe normalno da klub gura jednog istog spica i kada mu ide i kada mu ne ide onda nemam sta dalje da pisem...
Jedan Ronaldo je bio prodat ali Benzema je izgleda vezan za Real.
Sto se toga tice gledam samo kroz napredak,ne mozes gledati sta je bilo pre 4-5 sezona,gledaj sta se desava sada!
Ako je Jovic doveden i papreno placen onda nemoj da ga saljes na pozajmicu da bi i dalje krcio mesto Benzemi,pusti Luku neka igra i neka dokaze da vredi (ako vredi) jer ovako nema smisla...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.08.2019
19:48

Vidi se da ZiZu vise nije za R.Madrid , treba da ide , mozda i pre Novu godinu .. Treci gol je krunski dokaz za to ... :DDD

avatar
Raul Gonzales Blanco
Saturday, 17.08.2019
19:28

Koliko me je nervirao Odraizola celu utakmicu,dugo nisam video da je neko tako katastrofalno odigrao,kako smo igrali,dobro smo prosli,idemo dalje

avatar
Los Vikingos
Saturday, 17.08.2019
19:25

Kada je Kros postigao gol i kada je usao Isko, igra je bila toliko leprsava i pasovi su bili tecniji i konkretniji. Do tada bilo je tanko. Ali vazna pobeda na teskom gostovanju i to sa igracem manje. Kada se vrati Azar i tempira svoju najbolju formu bice ovo jos bolje.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 17.08.2019
19:07

Opet se vidi imbecilnost Zidana, i da je Perez mnogo stručniji od njega iako mu je posao da vodi računa o finansijama.

avatar
GoHardV3
Saturday, 17.08.2019
19:13

Imbecilnost je biti pametan u predsezoni i likovati nakon nebitnih utakmica, prava moc Reala ce se tek videti, znam da boli, bolece tek :D

avatar
Paul Kersey
Sunday, 18.08.2019
15:57

Sinko, uopšte nisi razumeo. Nisi ti kriv, kapacitet ti je toliki. Igrači koje je alžirac osporavao su jedini koji nešto vrede, smeje mu se cela svlačionica. Da ga pusti Perez da se on pita - isplai bi iz lige.

avatar
paok
Saturday, 17.08.2019
20:33

Ma nek si ti strucnjak.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.08.2019
19:01

dobra igra reala...Bejl je bio odlican i vidi se kod njega ta zelja za fudbalom najvaznije je vratiti mu tu zelju i onda Real ima strasnog igraca, jurio je za svakom loptom i sjajno probijao po strani,nadam se da ce biti ovakav tokom cele sezone a ne svaku 10 utakmicu da se razigra...mislim da je losa odluka da se Modricu pokaze direktan crveni karton ali videcemo da li ce klub uloziti zalbu...evrogol Krosa mada i njega treba vratiti u pravu formu,akcija kod treceg gola je fenomenalna eto i lord Lukas dao gol sad mu je garantovana startna postava do kraja sezone

avatar
GoHardV3
Saturday, 17.08.2019
18:58

Najteze gostovanje, Real sa igracem manje celo poluvreme, Jovic ulazi pre Militaa, Hamesa, Valverdea(kojeg je Zidan uveo u ekipu i ciji je miljenik) ali je l to znaci da ce na prodaju odmah? I posle toliko bitnih utakmica u predsezoni Real deluje savrseno nastimano dok ovi koji su ga pobedjivali vec su kiksali u svojim ligama.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.08.2019
19:24

Ako ne gresim Valverdea je u ekipu uveo Solari...kod njega je poceo bas standardno da igra

avatar
GoHardV3
Sunday, 18.08.2019
15:08

Pa i ne bas, Zidan ga je progurao iz Kastilje, i vec krajem Zidanove ere Valverde je sve vise igrao, a pod Lopetegijem je vec postao standardan clan klupe, Solari je samo usled povreda Krosa i Modrica iskoristio fantasticnog urugvajca.