Luk Šo neočekivano brzo na terenu?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.09.2018.
22:43
Izvor: Sportske.net

Da li će mu zakon dozvoliti da igra?

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Engleski reprezentativac i defanzivac Mančester junajteda je doživeo potres mozga nakon vrlo neugodnog sudara sa Karvahalom. Scene koje su usledile nisu bile nimalo prijatne, oko sedam minuta je trajao prekid, a defanzivca "Gordon Albiona" su izneli van terena.

Na početku drugog poluvremena, Šo je doživeo zaista nezgodan sudar u borbi da osvoji loptu u vazdušnom duelu, a nakon toga doktori su mu ustanovili potres mozga. Međutim, postoji mogućnost da on zaigra za vikend protiv Votforda, iako su mnogi mislili da ga očekuje pauza makar 1 ili 2 utakmice, a neki su čak mislili i da će biti van terena na neki malo duži period.

Prema pravilima "Fudbalske Asocijacije", igrač koji doživi potres mozga ne može da igra narednih 14 dana, ali postoji 7 kriterijuma koje ukoliko igrač ispuni, onda može da nastupi i ranije. Medicinski tim Junajteda pokazuje da Šo za sada ispunjava te kriterijume i da će verovatno zaigrati protiv Votforda za vikend.

Engleski reprezentativac je vrlo bitan igrač za Žozea Murinja, makar kad je početak ove sezone u pitanju, a i zaista je Šo odigrao neke fantastične partije i bio ponekad i jedina svetla tačka u Junajtedu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke