Luis Suarez – Supruga i ćerka kao lek od 'ludila'

Autor: Miloš Marković
utorak 28.10.2014.
15:19
Izvor: Sportske.net

Mnogo puta prepričavana priča u vezi sa ujedom i konsekventnom suspenzijom je stvar kojom više Luis Suarez ne želi da se zamara, ali stvar koju je detaljno objasnio u svojoj knjizi.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Strast. To je ono što pokreće Urugvajca. Strast za fudbalom.

„Srce lupa, krv udara, mozak ponekad ne može da izdrži trku. Logika se ne uklapa u priču.“, iskren je nakon svega Suarez.

U javnosti više ne želi da govori o stvari koju je toliko puta pominjao poslednjih meseci. Ujedao je u Holandiji, ujeo je Branislava Ivanovića, ponovilo mu se isto i u Brazilu, kada je zube zario u Đorđa Kjelinija. Očito, nagon je jači od njega, stvar koja je pretila da mu uništi karijeru rešio je uz pomoć porodice.

Isprva je oklevao da potraži stručnu pomoć, smatrajući da bi bilo kakvo ograničavanje uticalo na njegovu 'glad', onu u pravom fudbalskom smislu te reči. Ipak, nakon razgovora sa svojom suprugom, stvari su se promenile.

Suarez i Sofija su nakon Brazila otišli na odmor u selu, piše u knjizi.

Dugo su razgovarali i Luis je pomislio na to šta će njegova ćerka Delfina pomisliti i kako će se osećati kada bude gledati snimke ujeda. To ga je zaista potreslo, te je rešio da pokuša profesionalnom pomoći da obuzda svoje nagone i posveti se isključivo onome u čemu je najbolji.

Da bude čovek kojim će se Sofija i Delfina ponositi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke