Luis Suarez protiv zakona prirode - povratak pre svih očekivanja?

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.02.2020.
15:36
Izvor: Sportske.net

Napadač Barselone u trci sa vremenom, odlučniji nego ikad.

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta
Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Dok navijači nestrpljivo očekuju sledeći potez i novog napadača, Barselona bi mogla da dobije "iznenadno pojačanje" u vidu Luisa Suareza.

Iako je prvobitno, nakon Superkupa Španije pre tačno mesec dana, predviđeno da će Urugvajac morati da pauzira minimum četiri meseca, sada stižu drugačije procene.

Navodno, Suarez se oporavlja i napreduje brže nego što su lekari očekivali, pa se spekuliše da bi mogao da zaigra već u drugoj polovini aprila!

Prevedeno - Luis Suarez bi mogao da bude tu u potencijalnom revanšu četvrtfinala Lige šampiona (u najboljem slučaju), koji je na programu 14. i 15. aprila, dok se po najnovijoj proceni, njegov povratak očekuje za potencijalno polufinale - 28/29. aprila i 5/6. maja.

Podsetićemo da se u Barsi nikako nisu ovome nadali, pošto je u najboljem slučaju, Suarez trebalo da se vrati tek u drugoj polovini maja meseca.

Da li će Urugvajac dati gas i stisnuti zube kako bi pomogao svom velikom prijatelju Lionelu Mesiju u pohodu ka Ligi šampiona?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Thursday, 13.02.2020
09:11

Necete mi zamjeriti ali ja imam jednu teoriju o starijim igracima. Vecina njih nikad nije bilo povrijedjeno, ili jeste malo nesto. Normalno je da ne mogu igrati cijelu seyonu vise u fulu sto bi rekli, i onda odmaraju po mjesec dva i pojave se bas tacno kad treba. Inace, da su klubovi pametni, potpisivali bi sa zvijezdama (Messi Ronaldo) ugocore od januara do juna pa tako do 40sete ili bi im prvi dio davali voljno ako vec to nije moguce. E ovako je povrijedjen Suarez, pa messi odmara po malo, pa Mane odmorio i on, ali svi ce bit ful za LŠ. :)

avatar
äxwell
Wednesday, 12.02.2020
17:39

Ovo me ne iznenadjuje jer je covjek kao atleta u samom vrhu. Najveca odsustva su mu bila zbog suspenzija. Ne pamtim da je ikada bio povredjen u karijeri.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 12.02.2020
16:41

potreban je da bi pomogao mom idolu Messiju da opet sam osvoji LS i donese mu novu zlatnu loptu cime bi ispunio moj zivot. :D

avatar
Dimebag Dárrell
Wednesday, 12.02.2020
17:09

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 12.02.2020
17:42

sta ti imas protiv fanova Messija iz malog mokrog luga? :D

avatar
BlúeBoy84
Wednesday, 12.02.2020
17:10

Tek tek mi je 11 godina