Luis Enrike: "Žao mi Bufona i Pirla, ali..."

Autor: Beta Beta
nedelja 07.06.2015.
00:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike izjavio je da je njegova ekipa zasluženo večeras osvojila Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone osvojili su večeras petu titulu šampiona Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u Berlinu pobedili Juventus sa 3:1. Golove za španski tim postigli su Ivan Rakitić, Luis Suares i Nejmar, a pogodak za italijanski tim Alvaro Morata.

"Bilo je opasno, kao što sam i očekivao. Juventus ima jak tim, ali igrali smo dobro, učinili sve da ostanemo u igri i iskoristili svoje šanse. Mislim da smo zasluženo osvojili trofej", rekao je Enrike, preneli su španski mediji.

"Žao mi je zbog (fudbalera Juventusa) Đanluiđija Bufona i Andree Pirla, pošto je ovo za njih bila odlična prilika da osvoje trofej, ali i dalje ih smatram velikim šampionima
", dodao je on.

Barselona je drugi put u klupskoj istoriji osvojila "triplu krunu", posle sezone 2008-2009. Enrike je na početku sezone preuzeo ekipu.

"Uvek je teško kada počinjete novu sezonu. Pokušavate da date sve od sebe", rekao je Enrike.

On je u sezoni 2011-2012 trenirao Romu i pozdravio je njene navijače.

"Želim da ih pozdravim, siguran sam da su večeras srećni i oni i svi u klubu"
, rekao je Enrike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Konte
Sunday, 07.06.2015
05:29

Svaka čast Barseloni, zaslužili su. Nama ostaje samo da budemo ponosni na našu ekipu koja je dala sve od sebe, i koja je iza sebe ostavila sjajnu sezonu. Ovom prilikom čestitam svim navijačima Barse i pozdravljam sve svoje Juventine (koji nikako ne smeju da klonu duhom, jer sam ubeđen da ćemo stizati do završnice u narednih par godina, tim je jako sazreo).

avatar
Barça el honor
Sunday, 07.06.2015
02:48

Iako je bio dosta kritikovan svima je zapusio usta. Nijedan tim ne moze da igra bez trenera,cini se lako voditi ovakvu barsu ali nije,izborio se odlicno sa pritiskom. Mislim da je najvise doprineo boljoj igri u odbrani ove sezone kao i brzoj tranziciji.

avatar
IL CAPITANO NEVER DIE
Sunday, 07.06.2015
02:17

Niko nije srecan,jer je veceras Calcio izgubio,evo ja kao navijac Rome uopste nisam srecan sto je Juve izgubio..A ti treneru moj,blage veze nemas,videli smo kako si Romu vodio pod full sve..FORZA JUVE!