Luis Enrike u epizodi: "Gde ja stadoh, ti produži..."

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 19.07.2018.
15:38
Izvor: Sportske.net

Novi trener španske reprezentacije je Luis Enrike, a danas je dao izjavu o svom budućem zadatku.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Bilo je puno čudnih dešavanja u poslednjih nešto više od mesec dana u reprezentaciji Španije.

Naime, prvo je Đulen Lopetegi, novi trener Real Madrida, smenjen sa mesta selektora i to samo par dana pre početka Mundijala.

Zatim je na njegovo mesto došao Jero, koji je, razumljivo razočarao na Mundijalu, ali poraz od Rusije u nokaut fazi nije baš razumljiv, pa je podneo ostavku.

Fernando Jero

Na njegovo mesto postavljen je Luis Enrike, čovek koji je vrlo uspešno vodio Romu, Seltu i Barselonu, a to se očekuje da uradi i sa reprezentacijom Španije.

"Cilj je da nastavim rad Lopetegija i Jera", započeo je Enrike.

"Obojica su vrlo naporno radili kako bi bili što bolji, i mi im se zahvaljujemo na tome. Osvajati trofeje u fudbalu konstantno nije lak zadatak", dodao je novi španski trener.

"Znam šta se od mene očekuje, i ja sam vrlo zahvalan zato što mi je predsednik ukazao poverenje. Vrlo sam uzbuđen zbog velikih izazova koji me očekuju", rekao je za kraj četrdesetosmogodišnji Enrike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP-chechk
Thursday, 19.07.2018
16:42

Vrlo uspesno predvodio Romu, Seltu i Barselonu? Ajde Barsu je predvodio trofejno, iako je imamo i previse kontroverza, sa Romom je bio DESETI sto nije uspeh u bilo kom smislu, sa Seltom je bio samo prosek ok, zadovoljava, neambiciozan klub i neambiciozne igrace. Jero nije nista uradio, postavljen je tamo ko mi sto smo Krstaica gurnuli, neiskusan bivsi igrac, od koga se ocekuje, ne znam ni ja sta. Lopetegi takodje nije imao trofeje da se ne lazemo sa Spaniom, nakon Del Boskeove dominacije i kraha u Brazilu, Lopetegi je bio prosecan, ili bolje da kazem samo solidan. Enrike ako ostane na nivou Jera i Lopetegia nece nista postici.