Ludo veče u Londonu, frka između Murinja i Lampsa, ZVANIČNO, toalet prvi put najbolji igrač utakmice!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.09.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Na kraju velika radost u Totenhemu, mnogo vole da pobede Čelsi, a prvi put u istoriji imamo neobičnog igrača meča.

Matt Dunham/Pool via AP)
Matt Dunham/Pool via AP)

Povezane vesti

Mnogo bure je sinoć bilo u londonskom derbiju u Liga kupu, na kraju Totenhem je posle penala izbacio Čelsi. Murinjo se zakačio sa nekadašnjim učenikom Lampardom. Nedugo posle gola Vernera, usledila je razmena vatre na liniji.

"Frank, kad gubio 3:0 onda nisi stajao tu", podsetio je Murinjo nekadašnjeg pulena na ono što se događalo za vikend protiv VBA.

Usledile su tenzije pokoja psovka, posle Klopa, Lamps je pokazao da nema nameru da ustukne ni pred čovekom čiji je omiljeni igrač bio.

U prvoj sezoni u klubu, Murinjo je prišao golom Lampardu ispod tuša i rekao, "Najbolji si vezista na svetu". Tada Lamps nije bio, ali je kasnije postao jedan od najboljih.

Bio je Murinjov čovek od poverenja, ali kada je napustio Čelsi, zaigrao za Siti, i dao gol "Plavcima", Murinjo je izjavio da je ljubav završena.

To je bilo u šali. Juče pred penale, stisli su ruku jedan drugome, pa je sukob iz prvog dela zaboravljen.

"Ja Frenkija posmatram kao nekoga ko mi je dao sve i uvek od toga polazim, od onoga što mi je dao, kao prijatelj, profesionalac. Ono je bio savet od starog trenera mladom talentovanom, da kad vodiš, ne praviš frku. Žao mi je bilo kada sam ga video da na 0:3 protiv VBA sedi u stolici. Treba ostati na liniji kada ti gubi"
, objašnjava Murinjo.

Baner 10

Ipak, zasenio ga je Dajer. Otrčao je sa terena u toku meča, kada je tim gubio, pa je Murinjo požurio za njim u svlačionicu. Nikome nije bilo jasno o čemu se radi, čak su komentatori grešili verujući da je vezista zamenjen, ali pozvala ga je priroda.

"Nisam mogao više da izdržim, Murinjo nije bio srećan, otišao je za mnom da me požuruje
", kroz smeh kaže Dajer koji je dao gol iz penala.

On je dodao da je sreća da je Čelsi promašio šansu dok je bio u toaletu, pa je Totenhem uspeo da se vrati u finišu i dobije na penale.

Dajer je proglašen za igrača meča, a on je trofej poklonio toaletu. Tako je toalet u stvari najbolji na meču, što je izazvalo euforiju navijača Totenhema koji mnogo vole da pobeđuju Čelsi.

Evo kako je to izgledalo kada je Dajer "uručio" nagradu...

View this post on Instagram

The real M.O.M

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 30.09.2020
21:50

Za mene gore sto je Murinjo preuzeo Junajted koji je vise rivalski orjentisan na Celzi nego City gdje je Lampard igrao posle Celzija.Murinjo je i sam govorio da ne moze voditi nikoga u Engleskoj sem Celzija pa bgm prvo Junajted sad Tottenham.Lampard je legenda kluba i najbolji igrac kluba u istoriji kao i najbolji strijelac .Svaka cast Murinju sve sto je osvojio sa Celzijem ali imam nekad osjecaj da hejtuje svakog trenera Celzija i da u dubini duse ne voli da posle njega drugi budu uspjesni sa Celzijem kao treneri.Steta 2 covjeka koji su bili zajedno sa Celzijem u prici sada da se svadjaju al to je fudbal ne vidim nesto puno veliko ovde.

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 30.09.2020
11:10

Lampard je zapamcen kao jedan of naibolnih Engleskih veznih igraca al bi uskoro mogao bit jedan od najomrzenijih menadzera...Kriv je sudija,krivi su mu igraci protivnika,kriv mu je sudija, proziva menadzere drugih ekipa a veze sa vezom nema, potrosio je previse novca da ima pravo da kuka...3 kola iza njega ne zna se u kojem je mecu gore igrao a sad i pusiona i kupu,falio mu je mozda rezevni golman sta znam...