Ludo u Minhenu, devet golova, Bajern se spasio katastrofe iz penala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.04.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Igrali su sa igračem manje više od 75 minuta, ali su uspeli da se plasiraju u polufinale.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Fenomenalna utakmica na "Alijanc areni" i pobeda Bajerna za plasman u polufinale DFB Pokala.

Bajern je savladao Hajdenhajm sa 5:4 u neverovatnoj utakmici u kojoj su imali igrača manje čitavih 75 minuta, gubili su na poluvremenu, vodili sa 4:2 i spasili se na samom kraju iz penala.

Gorecka je doveo Bajern u prednost u 12. minutu nakon asistencije Kimiha, sve je izgledalo da problema sa drugoligašem neće biti. Ipak, bilo je i to više nego što se očekivalo.

Zule je dobio crveni karton i to direktan, igrao se 15. minut, a kasnije se odrazilo i na rezultat pošto su Glacel i Šnaterer preokrenuli na 1:2.

Rapsodija Bajerna za samo 12 minuta, Miler, Levandovski i Gnabri su golovima u potpunosti preokrenuli rezultat u korist Bajerna, a kada su svi mislili da je sve gotovo, gosti su krenuli na sve ili ništa.

Prvo je Glacel svojim drugim golom na meču smanjio na 4:3, da bi isti igrač u 77. minutu izjednačio rezultat za muk na tribinama "Alijanc arene". Penal je bio prilično diskutabilan.

Sve je rešio Robert Levandovski koji je u 84. minutu iskoristio penal za konačnih 5:4 i plasman Bajerna u polufinale DFB Pokala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke