Ludnica u Londonu, poslednja sekund ključ, Murinjo želeo tuču na kraju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.10.2018.
15:28
Izvor: Sportske.net

Kao i protiv Njukasla, Junajted negledljiv u prvom poluvremenu, a onda čudesni preokret u režiji Marsijala i ipak na kraju Barkli doneo bod domaćima!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Ništa nije funkcionisalo u ekipi Junajteda u prvom poluvremenu. Nije bilo nekih velikih prilika, ali njihova odbrana je konstatno ispadala, ofsajd zamke nisu funkcionisale, Pogba potpuno ugušen na sredini, pa nije čudo nakon što je posle loše markacije Pogbe, Ridiger sam posle kornera zatresao loptu glavom.

Gosti nisu videli Kepu izbliza, Čelsi je diktirao ritam preko Žorginja, izgledalo je iskreno, kao da se Murinjo oprašta od klupe.

A onda novi preokret, kao onaj protiv Njukasla u drugom poluvremenu. Čelsi je stao, izgubili su sigurnost, Murinjo je nanjušio krv.

Marsijal koji se nije video u prvom delu je nakon jednog karambola uspeo da savlada Kepu i ni iz čega poravna rezultat.

Tu su se tek oduzele noge domaćima, Sari je probao da pojača ritam uvođenjem Barklija, šansu je imao Kante, De Hea pokazuje zbog čega je najbolji golman na svetu.

A onda muk u Londonu, Mata se izborio po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu, stigla je nekako do Marsijala, momak koji je u ratu sa klubom oko ugovora postiže još jedan gol, potpuni preokret, neočekivan, možda za sve, osim za Murinja.

Do kraja napadi Čelsija, šest minuta nadoknade i onda Ros Barkli u 96. minutu postiže gol za izjednačenje i veliku radost domaćih, Junajted je pobeda oduzeta u poslednjim sekundama. Došlo je do gužve, izgleda da je neko provocirao od službenih lica Murinja, došlo je do gužve koja će se tek razjasniti, ali na kraju, remi, ipak Čelsi može da bude zadovoljniji jer su izbegli poraz.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

149 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Sunday, 21.10.2018
14:34

Celziju ne fali puno.Krilo,napadac te jedan veznjak koji ce malo rasteretit Kovacica.Kante nije taj kalibar.

avatar
Saturday, 20.10.2018
22:22

Igrali smo sa 10 igraca sve dok Giroud nije usao u igru. Bas smo lako shvatili to da igramo sa Junajted,kao pobedjujemo 100% !! Danas smo jako lose odigrali,svaka cast za United, veoma borbeno i nikad se ne predaju.Moratu odma odbaciti,taj nije ni za klupu.

avatar
Аполо
Saturday, 20.10.2018
21:16

Tuga me uhvati kad se setim sta je Fergi izvlacio iz MU sto sa mladim igracima, sto sa onima koji su bili izmedju 30-34.

avatar
Saturday, 20.10.2018
19:47

hoze mi poludeo

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 20.10.2018
19:04

Ja znam da moze dosta losih stvari da se kaze za Murinja,ali ova njegova "mrznja" prema Pogbi je po meni potpuno opravdana,lik je klovn klasicni,IQ 10

avatar
Jazzblues
Saturday, 20.10.2018
18:49

Katastrofalno sudjenje,NULA!

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 20.10.2018
17:30

Čelsi sjajan u prvom poluvremenu, trebalo je dati još neki gol i da se tako ubije utakmica. Al ne lezi vraže, mora i Morata nešto da se pita, tu je da svojim "bravurama" upropasti skoro svaki napad svoje ekipe. Sari, druže, nadam se da ti je ova utakmica dodatno poslužila da konačno shvatiš da neke igrače moraš da preseliš na klupu. Tu mislim na Vilijana(Pedro je klasa za njega), Moratu, Luiza, pa čak i Alonsa koji je sramotno odigrao drugo poluvreme. Ne znam zašto nema Emersona i Kristensena, zaslužuju šansu obojica. Junajted je drugo poluvreme odigrao SJAJNO. Čelsi se totalno pogubio posle prvog primljenog gola, malo je falilo da prime i treći i elegantno izgube. Znao sam da će Junajted odigrati odlično jer su dobili krila posle Njukasla, nikad ih ne treba potcenjivati. Treba nešto definitivno menjati u igri Čelsija jer današnja igra brine, i u odbrani i napadu mnogo štrči.

avatar
GagiGGMU
Saturday, 20.10.2018
16:27

Tolikoo jednom Celsiju, jedva bod izvukli protiv nikad goreg Junajteda(mislim od pocetka sezone nikad goreg),sta bi bilo da je Ferguson ostao na klupi jedno 5,6:0 bi ih dobio

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 20.10.2018
16:39

Koje razmisljanje zatupljeno,ovo nisam video dugo

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 20.10.2018
17:10

ma 15-0 malo je 5-6 :D

avatar
Adi237
Saturday, 20.10.2018
16:09

Samo dobar stoper u januaru jer smo dosta nesigurni u zadnjoj liniji treba nam.lider odbrane i po mogucnosti dobar desni bek jer yang nije to..ne znam sta se dogadza sa igracima na poluvremenu i ne znam sta im Mourinjo kaze ali zadnje utakmice junajted kada izadze na teren to nije junajted iz prvog poluvremena.. protiv njukastla su igraci dali savjete Maurinju kako dalje dali je sada isti slucaj i dali je on pustio igrace da se dogovore kako da igraju dalje vidjet cemo vec ali Junajted da igra i prvo poluvreme kao drugo imao bi puno vise bodova.. uvjek sam govorio junajted ima odlican tim (odbrana skripi)napadacki da razbije bilo koju ekipu ali imamo problem u odbrani treba nam jedan vidic koji ce svojim karakterim i pozrtvovanosti biti primjer drugima kako se igra. Dali je ovaj Bleki takav ne znam ali nema sumnje da nam dolazi stoper u januaru.

avatar
MIlan Simic
Saturday, 20.10.2018
16:07

Sterilan Celzi,Utd odigrao srcao,borbeno...Celzi nedostatak motivacije ili su previse olako shvatili Utd...nazalost Morata nije za Celzi...jedino raduje sto su u najgoroj utakmici sezone izvukli nereseno protiv u Utd...na kraju Murinjo krade sou...kontraverzan mec...pohvale za Marsijala i Soa...

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 20.10.2018
16:06

Realno ovaj bod Junajted da slavi Celzi statisticki bolja ekipa vise posjeda vise udaraca u okvir i van okvira .Junajted dosao da se brani i da igra kao treceligas sa Murinjovom starom taktikom.Murinjo pokazao svoje komplekse od Celzija sa onim skakanjem .Covjek ga jeste isprovocirao proslavom ali cim je onako skocio dokazao je da mu je itekako krivo sto nije pobjedio Celzi.

avatar
Adi237
Saturday, 20.10.2018
19:10

Pa logicno je da budete dominatniji halo ba igralo se na SB ne na Old T pa da gledas statistiku...i tu statistiku ste nabili u zadnjih 10 min kad ste morali napasti..budi ba realan ovaj junajted je uzas meni nije tesko priznati citam sta pisete i kako se pravdate sad su vam i reprezentativne pauze krive pa nisam znao da samo igraci celziju igraju za repke samo su oni umorni e sta necu procitati kad celzi kiksne strasno.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 20.10.2018
15:56

IN JOSE WE TRUST!

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 20.10.2018
15:54

A priznaj da ste ponadali?

avatar
Hajduk United
Saturday, 20.10.2018
20:58

Ajde priznaj da se nisi nada

avatar
RedDevil612989
Saturday, 20.10.2018
15:54

Ovde se vidi da Junajted i dalje ima snage za preokret ali ne mozes odmah nakon gola da krenes da se branis. Pogotovo ne protiv Celzija na Stamford Bridzu 20 minuta do kraja utakmice. Zoze je trener za mnogo manje ekipe od Junajteda. Celzi gubi 1-2 bez ikakve igre, konfuzno i umesto to da iskoristi da ih dotuce sa barem jos jednim golom on se povlaci i prepusta im igru. Amaterske greske. Cim sam video defanzivne promene znao sam da primamo gol, sto se nazalost i ostvarilo.

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 20.10.2018
15:54

Drugi deo los... falilo je onih ostrih napada.. na kraju realan rezultat. Imali smo malo srece kao i oni kod prvog gola. Odbrana danas za nijansu nesigurnija.

avatar
kzs.mufc
Saturday, 20.10.2018
15:53

Najgori moguci ishod. X u 96om,i murinjo ostaje. Grdni junajted zamalo da dobije.bolje i da nas je plastika pobedila,ovako ostaje ogavni Murinjo.koliko god da ne podnosim Lukakua,i mislim da je jedan od najneinteligentijih napadaca ikada,i mislim da je daleko od igraca za junajted.kad vidim ovog Moratu,pa on covek je slucajni prolaznik.ne stvarno,sta je on,jel ima on neku funkciju?pa on nije za smejanje.on je za podsmevanje.dobro za nas sto je on igrao.

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 20.10.2018
15:49

Bila bi cuska za plave mundire ali je Barkli ukrao sou.

avatar
BratCescFabregas#4
Saturday, 20.10.2018
15:47

Hazard pretučen na terenu. Sramotan pristup u drugom delu od strane Alonsa, za Luiza očekivano, kao i za Moratu. United odličan u drugom delu, prvi gol nzm, nisam video dobro situaciju pa da procenim da li se moglo nastaviti ili ne meč. Ispada odbrana konstantno. Barkley efikasniji od Kove, Emerson i Christensen pod hitno u prve. Pedro i Giroud više uradili za 15 minuta od Williana i Morate.

avatar
foreverblue
Saturday, 20.10.2018
15:45

Ovako, nezadovoljan sam, pedro i žiru su trebali početi, izdvojiću dve situacije. Prvo, na 1-0 jang je grubo srušio azara u šesnaestercu nakon šuta, ako može neko da mi napiše jel to penal ili ne, jel gledao neku analizu i sl. jer ako jeste, to bi bio gotov meč sa verovatnih 2-0, 11 na 10 (jang je već imao žuti, da je faul, sigurno bi bio drugi) i da promašimo penal, opet verovatno gotov meč. Drugo, junajtedov prvi gol je možda i regularan sa sudijske strane, ali je sramotan i nečasan, naš igrač na zemlji ispred gola, a oni igraju, nisam siguran jer din trebao da prekine igru, možda i da, takođe pišite mi mišljenje u odgovoru.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 20.10.2018
15:43

lude li tekme ali I ona mi je pokazala ono sto sam ocekivao da samo City ili Liverpool mogu biti prvaci Engleske ove godine

avatar
mrancic
Saturday, 20.10.2018
15:43

Mogu,znaju samo da li i hoće.Junajted do zime da ugovori bar jednog štopera i da uči odbranu u prekidima.I prvi i drugi gol greške odbrane.Podjednaki rivali ali Junajted je više izgubio.Kadbimaš čvrstu vezu onda mogu i golovi da se daju.Junajted poboljšava igru sli je to daleko od titule.Možda izbori LS ali bez glupih kikseva.Lukaku da dobije slobodu kretanja u napadu Kad čeka loptu on je neupotrebljiv.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 20.10.2018
16:55

Iskreno ne znam sta onaj Lindelof radi u Junajtedu,igrac manje na terenu i gol vise u mrezi.

avatar
mrancic
Monday, 22.10.2018
09:39

Nije se snašao.Solidan štoper ali ga ubija atmosfera PL.Isto je i sa Baijem.Ako se učvrsti veza onda štoperi neće biti toliko pod tenzijom pa će lakše rešavati probleme.Kad imaju loptu morada im se odmah otvaraju vezni da bi je što pre predali.Protiv Čelzija se videlo da bar još jedan napadač pored Lukakua mora daostaje oko sredine da bi se organizovala kontra.Možda je rešenje da se u tim ubaci Erera da se pojača veza.Rešenje sa Marsijalom i Rašfordom je dobro ako u kontri učestvuje i vezni.Onda je Junajted opasniji.Matić da markira veznog ali da ne drži loptu na sredini.Protiv Čelzija je bio onaj stari koji je tako igrao u Čelziju.I da plate stručnjaka da im pokaže kako se braniti kad se izvodi korner ili slobodnjak.

avatar
kzs.mufc
Sunday, 21.10.2018
00:14

Ne znam zasto,zasto murinjo ne igra s Baijiem? kiksno protiv Brajtona,ok.pa sta reci za Lindelofa.smoling zna da odigra ok ,kao danas.ali je kiksara teska.Za mene Baji ne moze da se poredi s njima.kolko je bolji.sta se tu desava??
On najvise veruje Lingardu,marsijal i rasford na marginama. Njemu sancez ne igra. U onom raspalom arsenalu je drao! Ne moguce da je sad zabovavio da igra fudbal.
Izmedju ostalog,on je doveo Bajia ne igra.
Doveo je sanceza,ne igra.
Doveo je Lindelofa.
Doveo je Freda,ne igra.
A igraju mu Lingard igrac za dag&red,i Lukaku tupavko,koji ima pravo da promasi i izblamira se do besvesti.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 20.10.2018
15:41

Uvek igramo slabo posle reprezentativne pauze, ali ovo drugo poluvreme je bilo stvarno užasno. Pod hitno dovesti napadača, deluje mi da svaku utakmicu igramo sa 10 igrača...

avatar
JFT96
Saturday, 20.10.2018
16:06

Ma sto se sad izvlacite,kao posle pauze za repke kao ovo ono cuti.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 20.10.2018
16:49

Niste nas pobedili, spusti se

avatar
Lol xxxxxxxx
Saturday, 20.10.2018
16:20

I desno krilo ! Wilian je nulaa

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 20.10.2018
15:41

Kako su se samo izvukli..plastikari... Zasuzili smo pobedu!!! Kakav bre azar kake gluposti MARSIJAL doktor! Na sred stamforda smo imali pobedu.. Murinjo takticki unistio malog sarija.. GGMU

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 20.10.2018
15:45

Ako gledas kvalitet fudbalera samo po jednoj utakmici,onda je Jovic najbolji fudbaler u istoriji,taj isti Marsijal zasija svaku desetu,dok Azar odigra lose svaku desetu,

avatar
Saturday, 20.10.2018
15:52

Imali ste pobedu,ali ste pobedili 2012.god poslednji put,znaci cekaj 2019.god da se opet ponadas.ahahaha

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 20.10.2018
15:41

Kako god gledali Murinjo je ispao covek.
Nije slavio golove . Ali onaj prvi gol junajteda je sramota. Din je morao da prekine dok je Alonso lezao jer se to desilo u 16 . Drugi gol Alonso i Luiz pogubljeni kao i uvek. Kovacic tanak danas, vidi se umor , morata panj , pa i Tores je bio korisniji . Pod hitno u januaru špic i stoper inace cemo biti opet 4-5

avatar
Cfckg
Saturday, 20.10.2018
15:48

Kad bi svaki put prekidao za nesto onakvo ne bi ustajali sa trave pojedini

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 20.10.2018
15:54

Alonso je kod prvog Junajtedovog gola ispao totalni sramotnik. Ležao je u nadi da će Din zaustaviti igru, ovaj to naravno nije uradio jer nije bilo materijala za faul. Posle gola je ustao kao da se ništa nije desilo. Sramotnik.

avatar
Ulquiorra Cifer
Saturday, 20.10.2018
15:40

Kako smo ocajno odigrali drugo pol, a imali smo boga mi odlicne sanse, ali mislim da Nismo zasluzili ovaj bod. Na kraju, Zoze sta ti je ono trebalo ?!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 20.10.2018
15:40

Cemu nadoknada od 6 minuta? Da je bio u pitanju Nukasl, koliko bi se jos igralo? Ja mislim ne vise od tri... To konstantno pravljenje vestacke drame, sa beskonacnim produzecima, ne bi li se doslo do ivakvih zavrsetaka jednom u 10 puta, pa da se sad pise nedelju dana o Murinju mi je stvarno za gadjenje... Inace, Murinja treba drxati samo iz inata, dok ne proradi. I krenulo je lose kad smo poceli kao plastikaneri da smenjujemo trenere cim im malo ne ide... Junajtedu fali duse, zivota malo, nije problem u kvalitetu rostera. Celsi nije kalibar za titulu, videlo se danas, Liverpul je jedini koji moze da se trka sa Sitijem...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.10.2018
16:29

6 min je malo koliko je trebalo.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 20.10.2018
16:39

6 minuta je opravdano samo u slucaju prekida. Njih nije bilo tako da je apsolutno nepotrebno, osim iz vec pomenutog razloga koji sam naveo. Nije ti ovo decak kosarka, ako nisi dao gol 90 minuta, apsolutno ti ne treba davati sansu da se izvuces kao danas Celsi... Uostalom, utakmica je pokazala mnogo toga. Murinjo mora da se pomiri sa svlacionicom ili ce popiti otkaz, dok je Celsi ipak ekipa u nastajanju i objektivno im je uspeh LS ove sezone. Za vise nisu u konkurenciji uopste. Liver i Siti su bolji iako igraju LS i trose se na dva fronta. To govori mnogo...

avatar
hazardinho
Saturday, 20.10.2018
16:36

Cemu? Mozda zato sto su one 2 izmene i valjanje Rasforda, trajale 4min...

avatar
Kolos
Saturday, 20.10.2018
15:39

Čelsi u prvom delu znatno bolji ali u drugom poluvremenu više sreće nego pameti. Jedva su se izvukli, nadam se da će plavu dečurliju malo spustiti na zemlju da ne gvanje sa nebulozama. Junajted ima za čime da žali, ali sam siguran da bi ovaj rezultat prihvatili pre utakmice.

avatar
hazardinho
Saturday, 20.10.2018
16:39

Plavu decurliju? Sto si tako pun gneva, objasni ti nama? Sta te to muci?

avatar
hazardinho
Tuesday, 23.10.2018
18:51

Zasto se onda ti ponasas kao ta druga grupa i prozivas onu drugu polovinu. Zar onda nisi isti kao ti prvi? Nisam vredjao vas nikada dok ne procitam ovako nesto i onda to krene u krug. Bdw dobra utakmica je bila

avatar
Kolos
Sunday, 21.10.2018
11:05

Postoje normalni navijači Čelsija i nafurana dečurlija koji pljuju po svim ostalim klubovima osim pomenutog. Ja sam pomenuo ovu drugu grupu, ko se prepozna, prepoznao se. Gneva ja nemam, ja umem da pohvalim svaku ekipu i igrača, i jedino što me muči kad je neko konstantno prepristrasan i neobjektivan, draže mu je da omalovažava tuđe nego 'leba da jede.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 20.10.2018
15:39

Sa ovakvom odbranom mi titulu videti necemo. A ni u napadu danas nismo bili bas dobri. Koliko sam ja video, nismo vise od dve polusanse danas napravili. Na zimu ili na leto mora da se dovede neki kvalitetan stoper umesto Luiza i napadac koji garantuje bar 20 komada u PL. Sa Ziruom se mi necemo leba najesti ma koliko god on bio koristan za igru.

avatar
Lol xxxxxxxx
Saturday, 20.10.2018
16:25

Ne pricaj gluposti Luiz je danas doktoraki sacuvao Lukakua koji nije mrdnuo . Vas voljeni Aspi je kriv za 2 gol a prvi Alonso jer je morao da se digne legao je ko da mu je noga polomljena u zelji da simulira.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 20.10.2018
16:47

Bekovi su nas danas izneverili, ali realizacija nam je najveći problem. Kao da svaki meč igramo sa igračem manje

avatar
Chelsea one love
Saturday, 20.10.2018
15:39

Узбудљиво. Свако ко прати Челси редовно, осећао је други гол у ваздуху. Луиз више грешака (на његово испадање примили смо гол) него добрих потеза, треба довести квалитетног штопера кад већ полако одустају од Кристенсена у првом тиму. Канте није за позицију коју игра, то се доказује из меча у меч, много је кориснији у дефанзиви. Гол у последњем минуту за радост, али очигледно је неко имао замерки на понашање Муриња одраније па зато и радовање њему испред носа, уосталом и оно показивање три на крају меча није требало Мурињу. Мурињо је велики тренер (Порто, Интер, Челси) али му не треба ово што ради, има нас који га ценимо иако је прешао у Манчестер, али са годинама постаје превазиђен као тренер.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.10.2018
16:31

Desna strana Aspi, Kante, Vilijan nam je kriminalna. Od 24 gola ove sezone samo jedan dosao sa te strane.

avatar
Chelsea one love
Sunday, 21.10.2018
17:24

Мени је јако жао, али никако да се отмем утиску да је и Аспи у односу на претходну сезону доста слабији играч. У нападу апсолутно бескористан, нема више оне конекције и центаршутева на Морату.

avatar
hazardinho
Saturday, 20.10.2018
16:45

Nista se sa tobom ne bih slozio. Kante je odlican, ne znam sta ti smatras da je problem? Igramo drugacije, ne damo vise protivniku toliko loptu da bi Kante bio korisan. Sto se tice Luiza I kiksa to je njegov jedan od retkih danas, a i nije njegov. Onaj, navodno, bek je ispao po 100x danas, oni odigrali kontru tu I covek nije mogao da ga pokrije, ne moze uvek. Alonso je najslabija karika Celzija ubedljivo. Dzaba njegovi golovi, asistencije, kada covek ne radi ono sta treba da radi. Zasluzan za 5 golova a zbog njega primili 10....

avatar
CHOsen One
Saturday, 20.10.2018
15:38

Zoze tako se ne ponasa na stadionu kluba koji te napravio takvim trenerom kakav jesi. I da je bilo provokacije na to ne smije da se padne. A sto se tice utakmice zadovoljan nikako nisam jer se ovo trebalo dobiti ubjedljivo kada pogledate sazetak i sanse. Svaka cast Junajtedu bice mnogo opasni kasnije u sezoni, a nama treba Ikardi kao meni sad tableta za smirenje. POZZ

avatar
Devil born 1878
Saturday, 20.10.2018
15:50

Takvo ponasanje navijaca se ne pokazuje treneru koji je doneo 3 titule

avatar
Jack Rackham
Saturday, 20.10.2018
15:51

Ispravka, nije ga Celzi napravio, vec je on napravio Čelzi. Poz

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 20.10.2018
15:36

Znaci ne verujem da nam ovi cirkuzanti ponovo tako funjarski daju prvi gol, opet igrac lezi na travi i oni nastavljaju da igraju, tim bez imalo casti. Vise srece nego pameti opet imaju, na kraju ce se opet vratiti u nekom FA kupu.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 20.10.2018
15:50

Tako moze svako pasti i da se prekine akcija, ne ide to tako care.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 20.10.2018
15:52

A vi na sredinu PL, cim vas proda Roman

avatar
noxovac
Saturday, 20.10.2018
15:36

Kakav mentalitet 'navijaca' celzija, da im nije bilo Murinja bili bi samo bogati Hadersfild.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.10.2018
16:32

Otkud znas? Mozda bi neki drugi trener osvojio tad dve lige sampiona sa onim Celsijem 2004-2006.

avatar
Dax89
Saturday, 20.10.2018
15:35

Murinjo ko Murinjo, mora na nekome iskaliti bes... Rezultat na kraju realan

avatar
Luka Toni
Saturday, 20.10.2018
15:35

Pravi derbi, realan rez, steta sto primili gol u 96 min

avatar
_MUFC_
Saturday, 20.10.2018
15:34

Prvo poluvrijeme katastrofalno za Junajted.Drugo poluvrijeme druga priča.Marsijal pokazao zašto mora da igra u prvu postavu. Zadovoljan sam i bodom ali za malo sva tri.Stvarno nesportsko ponašanje člana stručnog štaba Čelzija.Sljedeća utakmica je protiv Juventusa,biće teško. GGMU!!!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 20.10.2018
15:34

Sta reci? Takticki Murinjo ubio Sarrija! Greske Sarija: drzanje onog cirkusanta Luiza u igri, na klupi nema Emersona koji je po meni cak i trebao poceti ovu utakmicu jer Rasford vs Alonso videli smo sta se desilo, Kovacic igrao do 60 min i trebao ga je odma mijenjat za Barklija koji je u fantasticnoj formi sto se videlo i po golu, stavljanje brazilske civave umesto Pedra?! covek koliko je limitiran igrac i da nema brzine bio bi igrac u rangu Penanta. Preveliko oslanjanje na Azara! Pa Bogamu svi ostali gledaju kako da njemu dodaju a on gleda kako da gurne do Morate u spicu a ovaj se izvlaci na poziciju Alonsa ili Kovacica. Znaci stvarno igra katastrofa! Ovo na kraju samo pokazuje koliko je samo Murinjo hteo pobedu i koliko je to preneo na igrace a mi na 1:0 nismo ih napadali vec se zezali a da smo tu dali gol ubili bi ih ali eto sta je tu je treba biti zadovoljan i nadati se da ce i Sari neke igrace malo „ohladiti“ tu prvenstveno mislim na Luiza i Vilijana na koje sam ogorcen!

avatar
foreverblue
Saturday, 20.10.2018
15:52

Generalno se slažem, ali ne razumem ovo za luiza, čovek bio odličan u oba smera, zaslužan za drugi gol, dve šanse uključujući tu mogao da se upiše, druga je išla pa ok, za golove nije kriv, i on, i rudiger bili fenomenalni, prvi gol je sramota i nečast, drugi alonsu na dušu ide.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 20.10.2018
16:56

Drugi je gol Luiza! Kojeg je Mata izbacio kao malo dete. Onaj tko ga je malo vise pozorno pratio mogao je uociti njegove greske. On je bolji ofanzivno nego defanzivno sto nije bas normalno za stopera.

avatar
Raiola M.
Saturday, 20.10.2018
16:18

Gol Barjlija je sticaj srećnih okolnosti po njega.

avatar
Red blood
Saturday, 20.10.2018
15:33

Vrlo,vrlo cesto se desi,da kada u jednom mecu dobijes mec u poslednjim sekundama,u sledecem bas u tim istim ostajes bez bodova.I obrnuto.Junajted dobija Njukasl,a Staridz otkida bodove Celziju..Samo sam cekao momenat kada ce Celzi izjednaciti.I potvrdilo se ono sto sam i pricao..Celzi previse zavisi od Azara.Kad ima slabiji dan i kada ga protivnik izoluje,Celzi deluje slabije bar za 30%.Sve u svemu,mec nije bio nesto spektakularno,ali ravnopravna podela bodova.

avatar
NIKE
Saturday, 20.10.2018
15:33

Dva najveća Eng kluba u 21 vijeku.. odličan meč zaslužena podjela bodova.

avatar
Saturday, 20.10.2018
15:33

Pa ovo je jace nego da smo pobedili,Murinjo se ponada nervni slom nakon gola......ahahaha Sari mora nesto da preuzme ovo je skandal nakon pauze kao igraci zigledaju na terenu kao da je tek pocela sezona sporo,tromo verovatno najgora utakmica Celzija ove sezone.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 20.10.2018
15:52

Eto tvoje ljubavi prema klubu 'ovo jace nego da smo pobedili'

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 20.10.2018
15:33

Sta se to desava na poluvremenu u svlacionici Junajteda pa u drugom poluvremenu zgazio protivnika? Ova ekipa ima jak karakter samo malo kasnije pali. Ponadala su se ova cetiri klinca sa ovog sajta sto imaju po osam profila da ce da pobedi Celsi, nemojte da tugujete, mnogo.topila se plastika. GGMU!

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 20.10.2018
15:56

Ponadali ste se vi na pobedu, ali SB je neosvojiva tvrdjava za propalu dinastiju :D

avatar
Raiola M.
Saturday, 20.10.2018
15:33

Nije Murinjo taj koji je provocirao. FA treba da kazni Čelzi zbog ponašanja osoblja, ali nekom novčanom kaznom jer na terenu je sve bilo regularno.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 20.10.2018
15:57

Zasto kaznit, Covek se radovao pobedom svoga kluba, u cemu je problem, od kada je radovanje zabranjeno?

avatar
Raiola M.
Saturday, 20.10.2018
17:02

Pogledaj snimak, zamahnuo je pesnicom Murinju u lice (ne da ga udari, nego da ga provocira). Ima prostor namenjen igračima Čelzija pa je tamo mogao da skače. Očigledna je namera provociranja.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 20.10.2018
15:33

Nisam ocekivao da mozemo do bodova a na kraju nas sekunde delile od sva tri. Marsijal pokazao da ce uvek dati gol ako mu das bar malo slobode,ima znanje. Lepo je i sto su svi Celsijevi navijaci aplaudirali Mati kad je prisao da izvede korner. Ono na kraju nisam ni video lepo al nije ni za komentarisanje.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 20.10.2018
15:32

Na kraju mozemo pjevati zbog boda jer je izvucen u 96 minutu a s obzirom u kakvim je junajted problemima 3 su se morala uzeti. Pa eto neka ostave onog williana a ne uzmu martiala,pedro ulazi tek u 74 minutu a i Barkli pokazuje da bi trebao biti starter,ovo je na dusu Sariju ali na kraju Celsi moze biti zadovoljniji (manite me posjeda i statistike Celsi se izvukao to je cinjenica)

avatar
La bestia negra
Saturday, 20.10.2018
15:32

Steta,ali ce ih Siti i Totenhem spustiti na zemlju kao i cinjenica da su sva tri derbija igrali kod kuce.

avatar
Ulquiorra Cifer
Saturday, 20.10.2018
16:33

Mislim da si u pravu, lose po nas je sto smo 3 derbija igrali kuci I uzeli 5 bodova, protiv arsenala sva 3 uz puno srece. Nemamo napadaca, I willian je van forme skroz. videcemo posle boxing day-a kakva je situacija, tada ce biti jasnije.

avatar
La bestia negra
Sunday, 21.10.2018
00:07

Moje misljenje je da ce Celsi biti u top 4,ali previse zavise od Azara.Dva puta kada se nije video kiksnuli ste.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.10.2018
15:32

Morao je Din da nam da jos minut, ovo je sramotan rezultat za nas.

avatar
Jason
Saturday, 20.10.2018
15:32

Nece Celsi osvojiti titulu, njih svaki jaci tim nadigra a prestace da ih prati sreca.Ali bitno me nisu oborili...

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 20.10.2018
16:02

Ko Celsi svrstava u favorite za titulu? sam cilj kluba je top 4 i u LE sto dalje da se stigne.Ne znam sta ti citas....

avatar
Jason
Sunday, 21.10.2018
14:51

Pa vi navijaci...

avatar
Devil born 1878
Saturday, 20.10.2018
15:32

Hahaha nabusice nas Celzi kako su ovde pisali, na kraju umalo da mi pobedimo, ali eto barkli. Marsijal odusevio, ne sam sto je dao 2 gola vec i sto trci, bori se. Nadam se boljim danima za njega i potpisu novog ugovora.

avatar
Saturday, 20.10.2018
15:50

Vidi oba puta kad se Pobedili dok je bio Konte dobili ste kad je Celzi fizicki izgledao grogirano kao danas,igraci Celzija imaju ocito problem da se vrate u Sarijev sistem,isto ovako je bilo protiv Vest Hema.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 20.10.2018
15:59

umalo da ih pobedite kazes? hahaahahah, zadnji put ste 2012 godine jel tako?

avatar
jack wilshere
Saturday, 20.10.2018
15:32

Šteta za Murinja, em pogubio konce, em mu se i ne da nikako.. Ali i takav kakav je, sekunda falila da pobijedi.. Ipak je razlika izmedju čovjeka koji je osvojio sve i čovjeka o kome se pise kad se govori o broju ispusenih cigareta i broju pogledanih vhs kaseta...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 20.10.2018
18:08

Dezurni hejteri se vratili :DDD Dugo vam je trebalo, gde nestade kad je Celsi pobedio Arsenal? Opet rupa? :DDD

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 23.10.2018
17:41

Nisam ni potencirao ovaj komentar, ali zasto izbegavas da odgovoris gde si nestao nakon utakmice Celsi-Arsenal.

avatar
jack wilshere
Sunday, 21.10.2018
00:18

Pa sta je ovdje za hejtanje? Mozda sam malo grublje napisao, ali u suštini je ovako kako sam napisao.
Mozda ce Sari i biti ispred Murinja na kraju sezone, vjerovatno hoce, ali je činjenica da je ovo tacno sta sam rekao.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 20.10.2018
15:31

Bravo Junajted,ovaj nazovi kandidat za titulu moze samo da sanja ono sta je Junajted i sta ime znaci.Nadigrani u svakom pogledu sem u prljavstini.

avatar
Saturday, 20.10.2018
15:51

Da nije bila ova budjava Pauza olupali bi Junajted lagano tri razlike,Junajted moze da pobedi Celzi samo kad trkacki na terenu izgledaju lose kad je Celzi fit na terenu Junajted ne pobedjuje uostalom seti se obe pobede na Old Traford.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 20.10.2018
15:54

Hahaha pa da
Dva put ste centar presli

avatar
I am back
Saturday, 20.10.2018
15:31

Uz Moua do kraja!

avatar
Z
Saturday, 20.10.2018
15:30

Premijer liga! Ne znam sta da kazem za Alonsa osim TESKA GLUPOST, kontrolisali amo tekmu, MU se bolje snasao u drugom poluvremenu, na kraju smo iscupali bod....vratilo nam se za ono protiv LFC...sve u svemu stvarno spektakl