Ludnica na 'Viljamarinu' završena bez pobednika

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.12.2016.
13:56
Izvor: Sportske.net

Odličan meč oidgrali su Betis i Selta, palo je šest golova uz podelu plena.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Sjajna utakmica na početku nedeljnog programa 14. kola špnaske Primere na 'Benito Viljamerinu' u Sevilji, ge je Betis ugostio Seltu.

Gosti iz Viga su poveli golom raspucanog Jaga Aspasa u 15. minutu, ali su 'zeleno-beli' do odlaska na odmor poravnali preko Rubena Kastra koji je bio precizan sa 'bele tačke'.

Posle sedam-osam minuta igre u nastavku preokret, Sanabrija je doneo prednost Betisu na asistenciju Kastra, ali vođstvo domaćih nije dugo potrajalo pošto je Jago Aspas ponovo zatresao mrežu Adana.

To je Aspasu bio osmi gol na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica!

Međutim, deset minuta kasnije Betis je ponovo došao u vođstvo. Strelac je bio Pezela na asistenciju veterana Hoakina koji je ušao u igru umesto Sarabije neposredno posle Aspasovog drugog gola.

To nije bio kraj uzbuđenjima, pet minuta pre kraja Ronkalja pogađa za 3:3, što je bio konačan rezultat meča.

Betis je u sudisjkoj nadoknadi ostao sa desetoricom jer je Petros dobio drugi žuti karton, ali to nije izazvalo nikakve promene.

Dodajmo još da je reprezentativac Srbije Nemanja Radoja bio starter kod gostiju, zamenjen je početkom drugog poluvremena, neposredno pre drugog gola domaćina, Čileanac Fabijan Oreljana je ušao u igru umesto njega.

Selta je ovim bodom dospela na osmo mesto na tabeli preskočivši Atletik Bilbao, koji kasnije igra protiv Eibara na svom 'San Mamesu'. Betis je ostao na 14. mestu, gde će i ostati uoči 15. kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke