"Ludnica" na "Pishuanu", Sevilja iščupala bod!

Autor: Boban Filipović
subota 14.04.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net

Viljareal je vodio sa 2:0 i imao igrača više, ali nije uspeo da osvoji ceo plen u glavnom gradu Anadluzije. Nzonzijev izjednačujući gol za TV špice!

EPA/ALBANO ANGILLETTA
EPA/ALBANO ANGILLETTA

Povezane vesti

Odlična utakmica na premijeri subotnjeg programa 32. kola španske Primere, Sevilja i Viljareal su remizirali rezultatom 2:2.

Gosti su na poluvremenu imali gol prednosti, Raba je doveo "žutu podmornicu" u vođstvo desetak minuta pre odlaska na odmor, a u nastavku je bilo neuporedivo uzbudljivije.

Montela je početkom drugog poluvremena uveo u igru Ben Jedera umesto Murijela, ali se bivši napadač Tuluza i čovek koji je izbacio Mančester junajted ove sezone iz Lige šampiona zadržao na terenu tek sedam-osam minuta. Bio je kao "žiška" i u 62. minutu je isključen iz igre zbog "bliskog kontakta" sa sudijom.

Viljareal pet minuta kasnije uspeva da materijalizuje brojčanu prednost, Karlos Baka je pobegao odbrani Andalužana i pogodio na asistenciju Rabe za 0:2, delovalo je tada  da će "žuta podmornica" odneti sva tri boda.

Međutim, u poslednjih 15 minuta usledila je prava drama posle koje je Sevilja uspela da ostane neporažena.

Sve je počelo penalom za Andalužane, Kosta je rukom zaustavio let lopte, a iako je to učinio iz nehata, leđima okrenut golu, sudija mu je pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu.

Nolito, koji je ušao u  igru desetak minuta ranije je stavio loptu na "kreč", ali mu Asensio hvata živu loptu!

Međutim, Nolito se iskupio za promešen penal samo minut kasnije. Gosti su loše branili prekid, Lengle je odigrao glavom za bivšeg igrača Selte i Mančester sitija, a on iz prve zakucao loptu pod prečku.

Ovaj gol je dao krila Andalužanima, četiri minuta kasnije uspevaju da dođu do izjednačenja, strelac je bio N'Zonzi. Fudbaleri Viljarala su mu ostavili dosta prostora, on se namestio na nekih 30ak metara od gola, zatagao kao iz topa i pocepao mrežu.

Iako je do kraja ostalo još deset minuta, rezultat se nije više menjao, ostalo je 2:2, pa obe ekipe ostaju na istim pozicijama na kojima su bile i pre ovog meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke