Ludilo u Napulju, VAR doneo pobedu domaćinu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.05.2019.
22:44
Izvor: Sportske.net

Napoli uspeo da preokrene rezultat protiv Kaljarija, ali će svakako biti govora o dešavanjima na kraju meča.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa Serije A dobili smo veliko uzbuđenje na samom kraju i penal iz kojeg Napoli uspeva da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda (2:1).

Domaći su krenuli ofanzivno odmah, velike prilike su propustili Junes i Simone Verdi ali je Alesio Kranjo bio odličan na golu Kaljarija tokom prvog poluvremena.

Drugo poluvreme kreće još jačom ofanzivom Anćelotijevog tima, ali do gola ipak stižu gosti preko bivšeg igrača Napolitanaca.

Leandro Pavoleti korisiti prvu priliku u drugom poluvremenu Kaljarija i postiže gol u 64. minutu susreta za neočekivano vođstvo gostju na "San Paolo" stadionu.

Insinje poravnava rezulata, međutim gol omalenog Italijana je poništen zbog ofsajda.

Ubrzo je i Poljak Milik imao dve odlične šanse, ali je na semaforu i dalje stojala minimalna prednost gostiju.

Napolitanci ipak stižu do poravananja, odlično je sa leve strane centrirao Gulam, u šesnaestercu gostiju najbolje se snašao Mertnes koji izjednačuje u 85. minutu susreta.

Veliko komešanje smo imali u završnici meča, sudija pomoću VAR tehnologije dodeljuje penal Napoliju zbog igranja rukom u 98. minutu koji Insinje precizno realizuje i donosi sva tri boda domaćima.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 05.05.2019
22:52

Cist penal. Jeste da nije hteo da je dira, ali, nema sta vise da igra rukom jer to nije bilo toliko blizu da nije mogao i da je skloni. Jedino je mozda sporno sto to se ovo desilo u 98. minutu, a mec je produzen ''samo'' 5 minuta.