Ludilo na "Krejven Kotidžu" u znaku Mitra, Jokanović slavi, Njukasl presudio sebi protiv "Plavaca"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.08.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net

Od 17h odigrana su još dva duela trećeg kola engleske Premijer lige.

Beta/John Walton/PA via AP
Beta/John Walton/PA via AP

Povezane vesti

Fantastičan meč odigran je na stadionu "Krejven Kotidž" u Londonu, domu Fulama, koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović.

Domaća ekipa došla je do prvog trijumfa po povratku u elitni rang, Slaviša Jokanović je postao prvi srpski trener koji je slavio u Premijer ligi.

Fulam je savladao Barnli rezultatom 4:2 (3:2), a susret je obeležio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Neverovatno prvo poluvreme u Londonu otvorio je Andre Širle već u drugom minutu, kada se našao u dobroj prilici da zatrese mrežu rivala, ali je njegov šut otišao levo od gola Barnlija.

A onda, samo dva minuta kasnije, fantastičan šut Serija sa oko 25 metara udaljenosti, lopta je ušla u sam ugao protivničkog gola i pocepala mrežu, Hart nije imao šanse, 1:0.

Ipak, samo sedam minuta kasnije, greška Le Maršana, Lenon probija po desnoj strani, pronalazi Hendrika, koji iz druge matira Betinelija za 1:1.

Igrao se 33. minut kada je Širle bio u novoj prilici, ovoga puta ga je Hart sjajno zaustavio.

Nakon toga je usledila prava goleada, a u glavnoj ulozi je bio Aleksandar Mitrović.

Za samo dva minuta, od 36. do 38, srpski reprezentativac postiže dva gola glavom. Prvi nakon centaršuta Kernija, drugi nakon centaršuta Vijeta.

Sjajni Mitrović je tako stigao do trećeg gola u Premijer ligi ove sezone.

Aleksandar Mitrovic
Foto: Beta/John Walton/PA via AP

Ipak, nije se predavao Barnli, igrao se 41. minut, kada je nakon kornera Mi spustio loptu glavom do Tarkovskog, a ovaj je sa samo par metara savladao Betinelija za 3:2.

Golove iz prvih 45 minuta pogledajte OVDE.

Otišlo se na odmor sa čak pet golova, a u nastavku je nakon 10 minuta igre Širle pogodio prečku. Odlično je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta pogodila okvir gola.

Usledio je nešto mirniji period igre, a onda je Širle izbio sam pred Džoa Harta, šutirao je iz dobre pozicije, ali je bivši golman Sitija uspeo da sačuva mrežu. Čini se i da je Širle bio sebičan, kako je sam na drugoj stativi bio Mitrović.

Veoma blizu het trika je bio Mitrović samo dva minuta kasnije, sjajno je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je nažalost pogodila stativu, ali je na sreću po "Kotidžere" na nju naleteo Širle, koji konačno postiže pogodak za 4:2.

Imao je Vouks samo par minuta kasnije priliku da ponovo smanji zaostatak "Kleretsa" na jedan gol, ali je bio neprecizan.

Do kraja nije bilo promene rezultat, Fulam je upisao prvi trijumf po povratku u elitni rang.

Fulam: Betineli, Fosu-Mensa, Odoi, Le Maršan, Brajan (Čejmbers), Seri, MekDonald, Kerni (Zambo Angisa), Širle (Sesenjon), Mitrović, Vijeto

Barnli: Hart, Loton, Mi, Tarkovski, Vord (Barns), Lenon, Kork, Vestvud, Gudmundson (Tejlor), Hendrik, Vud (Vouks)

Foto: Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Pedro Celsi Njukasl

U drugom susretu od 17h, Njukasl je dočekao Čelsi, gosti su nakon velike borbe slavili sa 1:2 (0:0).

Igralo se gotovo samo pred golom domaćina na "Sent Džejms Parku", prvu priliku je imao Azar u 24. minutu, ostao je sam na ivici šesnaesterca, ali je šutirao pored gola.

U 34. minutu, retka šansa za Njukasl, Rondon je dobro skočio nakon centaršuta sa leve strane, ali je nakon njegovog udarca glavom lopta otišla pored gola.

Samo minut kasnije, Pedro se namestio na udarac u kaznenom prostoru domaćina, ali je šutirao pored gola.

Bez golova se otišlo na odmor, a u nastavku je Čelsi u potpunosti dominirao, Njukasl se povukao, nije čak ni pokušavao da preti iz kontri.

Nisu uspevali da probiju "Plavci" bunker rivala, imao je jedan sjajan šut Ridiger, ali je pogodio prečku, a onda je u 76. minutu Šer srušio Alonsa u svom kaznenom prostoru, Čelsi je dobio penal. Izveo ga je Azar, naravno, veoma precizno, gosti su poveli.

Azar Aspilikueta Zorzinjo Celsi
Foto: Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Ipak, samo šest minuta kasnije, Jedlin centrira sa desne strane, a rezervista Hoselu poravnava rezultat, šok za Čelsi.

Ipak, pravda je zadovoljena četiri minuta kasnije, kada je Jedlin autogolom postavio konačan rezultat susreta i doneo tri boda ekipi Mauricija Sarija, koja ima maksimalan učinak nakon tri odigrane utakmice.

Njukasl: Dubravka, Jedlin, Fernandez, Šer (Muto), Klark, Damet, Riči, Dijame, Ki, Marfi (Perez), Rondon (Hoselu)

Čelsi: Kepa, Aspilikueta, Ridiger, Luiz, Alonso, Kante, Žoržinjo, Kovačić (Barkli), Pedro (Vilijan), Morata (Žiru), Azar


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

157 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari
Monday, 27.08.2018
00:38

Mitre direktore!!!

avatar
Bratuska_Blueboy
Monday, 27.08.2018
00:00

Jako teska pobeda... ali apsolutno zasluzena, dominacija tokom cele utakmice, sudije da li komentarisati ja ne znam pocinjem da mislim da namerno to rade, zaista su odluke tragicne.

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 26.08.2018
21:33

Dobro je takticki odigrao Benitez ali zasluzena pobjeda Celsija.Cist faul kod gola Njukasla kao i sramna reakcija Luiza kod istog.Stoji i ceka loptu!?Katatrofalno...Nadam se da ce ga Sari zamijeniti Anderasom koliko je sledeca utakmica!Alonso je bio dobro zatvoren i nisu mi nijednom igraci Njukasla dopustili da se probije po lijevoj strani,kao sto inace radi,i uputi njegov klasican centarsut.Ipak,doneo nam je pobjedu pored svega toga,nevjerovatan je!Azar prilicno pasivan ali ko ne bi bio kad je fauliran 15+ puta,a tek se oporavio od povrede.Morata zatvoren,imao je par finih poteza ali je bio los i panican u par situacija.Kovacic i Zorzinjo solidni,dosta precizni i veliki radnici.Kanteu ne prija nova uloga nikako...Najbolji je u napadu od trojca koji cini sa Zorzinjom i Kovacicem ali to nije pohvala jer ni jedan ni drugi ne znaju za napad.Ustvari ,nije bio toliko los Kante,ali kao sto bi rekao Ibra,to je kao da kupis Lambo i vozas ga po selu...Greote je da kante igra tako ofanzivno,oduzimaju mu se tako njegove najvece "prednosti".Kepa nije pokazao nista za sada.Sve izmjene su dobro odigrale.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 27.08.2018
00:34

Da, ali Kante ne moze da dodje do izrazaja kada ovi imaju 18% posed lopte. Nema tu defanzivnog posla za Kantea kad ovi jedva stignu do lopte i ne predju pola terena dva puta u toku utakmice. Za Kantea su utakmice kada je velika borba na sredini terena, kad sevaju polukontre pa se on nadje tu da presece. Takvih situacija danas nije bilo.

avatar
brekbaCh1
Monday, 27.08.2018
15:10
avatar
deki trbic
Sunday, 26.08.2018
20:52

Zasluzena pobeda Celzija, samo ne razumem par stvari kod Serija, zasto mu igra Luiz a ne Kristjansen? drugo sto mu i dalje igra Morata a Bacuvaji je u Valensiji? zasto mu Kante igra sada ofanzivnije i treba malo da smanje to dodavanje na pola metar metar....podsecaju me na barsu sto mi se ne svidja xD

avatar
Stabber
Monday, 27.08.2018
02:21

Bolje kao Barsa nego kao Mančester Junajted da imaju za celu tekmu jedva 200 pasa, ovako više volim Da gledam Gvardiolin stil nego Murinjov.

avatar
Stabber
Tuesday, 28.08.2018
15:17

Bolje i to da gledam nego da gledam kako se mučimo sa autobusom, da li si realan da više voliš ono mučenje?

avatar
deki trbic
Monday, 27.08.2018
15:41

iskren da budem pre sam bio fan Murinja, ali sada je on totalno pogubio konce, a fan Gvardiole ne mogu biti nikada kada njegovi timovi igraju tako dosadan fudbal dodavanje lopte na metar dva itd.. xD

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 26.08.2018
20:24

Tesna, ali zaslužena pobeda. Njukasl je defanzivna ekipa koja je ovde išla na nerešeno a Čelsiju je bilo dosta teško da probije njihovu odbranu. Ne znam šta je sa Moratom, tačno mu to nešto fali da bude bolji u PL ali imam utisak da to nešto, šta god da je, nikad neće doći do izražaja. Luiz po 100ti put kasni da pokrije igrača, i nadam se da će ga nakon ovoga Sari zameniti Kristensenom. 3 boda se svakako pišu, sjajan početak sezone, samo da se ovako nastavi i Čelsi je ozbiljan kandidat za TOP 3. #CTID

avatar
Phenomenal
Sunday, 26.08.2018
20:09

Uz Liverpul i Siti, Celzi moze biti favorit iz senke, bas jaku sredinu imaju, steta doduse sto nemaju krstenog napadaca. Ne sto je nas, al Mitro je za Moratu, Batistuta licno...

avatar
Cfc 10
Sunday, 26.08.2018
19:41

Bolje i nije moglo da se igra danas protiv ove ekipe.Ja i dalje mislim da City i Liverpool imaju vece sanse za titulu jer su uigranije ekipe ipak treneri su vise vremena tu,Sariju treba vreme da se navikne na ligu i igrace ali nemam sumnje dace biti dobri ove sezone pozz....

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.08.2018
02:21

I Konte je bio debitant ali je osvojio Titulu.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 30.08.2018
04:15

Da ali tada city i liverpul nisu bili tolikomjaki

avatar
Sunday, 26.08.2018
19:35

Mene brine Kante totalno je neupotrebljiv na ovoj novoj poziciji.....

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:58

Kante je idalje odlican brate ;D

avatar
Mello
Sunday, 26.08.2018
20:02

au druze koju si ti utakmicu gledo covjek je za 90 min izgubio 2 lopte

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 26.08.2018
19:30

Celzi da ima napadaca pismenog lagano bi se borili za titulu, ali i za sada smo odlicni. Napokon prekinut period od 7 godina bez pobede na gostovanju Njukaslu. Svi iskidali osim Morate i Luiza, mada ni Pedro nije bio sjajan. Sramota sta pomocni sudija nije video direkt ispred sebe

avatar
Stabber
Monday, 27.08.2018
02:26

Po meni Morata je bio najlošiji na terenu, Luiz samo pogrešio kod onog gola, ali mislim da nije mogao bolje da odreaguje jer da je krenuo na loptu ne bi je dočekao na glavu nego negde u predelu stomaka a to je jedna od najtežih situacija u defanzivi, ne znaš da li ćeš glavom ili nogom. A za Pedra, čovek odigrao savršeno, ja ne znam o čemu pričaš to za Pedra

avatar
brekbaCh1
Monday, 27.08.2018
15:09

Samo to je pogresio Luiz kazes... pa normalno, kad nisu ovi napali citav mec. Da su napadali vise, nagledao bi se gresaka. Jedan napad i jedan gol.

avatar
Kolos
Sunday, 26.08.2018
19:30

Čelsi mora da nađe alternativu Luizu, inače može da zezne žestoko. Kod primljenog gola pustio je igrača da ga prestigne, a bio je za jedan odskok od lopte. Njukals je išao na bunker i nerešeno, Čelsi se dosta namučio ali trudili su se celu utakmicu, zaslužena pobeda.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.08.2018
08:59

Tu i jest samo problem fali dobar partner Rudigeru koji ne moze sam da drzi odbranu.Kristensen je dobar ali nije jos uvjek toliko zreo niti klasa da bi bio u srcu odbrane a Kejhil je jos gora kiksara od Luiza .Isto Sarri treba da zamjeni Kantea i Jorginha na pozicijama.Kante je dobar i ofanzivno kao vezni ali je bolji kada je defanzivno orjentisan dok Jorginho da bude ofanzivniji bi bio sigurno kao Xavi a Kovacic kao Iniesta.Pozz

avatar
Kolos
Monday, 27.08.2018
15:20

Čelsi je imao i manje vremena za pojačanja jer se saga oko Sarija i Kontea dosta odužila. Da je sređena pre mundijala verujem da bi doveli barem još dva pojačanja, s druge strane Sari će taman upoznati ekipu do sledećeg prelaznog roka i znaće tačno šta mu treba. Ako bude imao poverenja u Kristensena daće mu priliku ili će dovesti novog štopera, što mislim da je u svakom slučju potrebno. Morata se takođe muči, kao da mu samo sreća fali. No, videćete kako idu stvari, na početku ste jedne nove ere i treba vam vremena. Srećno.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 26.08.2018
19:29

Bravo Chelzi tri tekme tri pobede.

avatar
Drman83
Sunday, 26.08.2018
19:28

Fulam po kvalitetu ne bi smeo imati problema da opstane..U odbrani mora čvršće i biće veoma,veoma nezgodni za sve u PL..Kroz mesec dana,kad se odbrana uigra biće još mnogo bolji Fulam..Pojačali su sve linije tima i sad mora da prođe malo vremena da sve legne..Za njih je odlična stvar ova reprezentativna pauza..Jokan izgleda kao da se razume u posao..Forsira pas igru i sve to izgleda smisleno..Još ako Širle i Vijeto nastave ovako kao danas,Seri je od prvog kola vrlo dobar,kao i Mitar i lagano sredina tabele..

avatar
BratCescFabregas#4
Sunday, 26.08.2018
19:28

Ne znam sta Sarri vidi u Luiza, mozda zensko zbog kose!?

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.08.2018
09:02

Vidi takva je trenutno situacija da je on mozda i najbolje trenutno rjesenje .Zasto ovo pricam zato sto se najbolje kao stoper uklapa u Sarijeve zamisli i njegov nacin fudbala jer Luiz je tehnicki dosta dobar sa loptom .Kristensen je dobar ali msm da nije jos zreo da bi igrao velike utakmice i vaznu ulogu u odbranil.Kejhil je kiksara jos gora od Luiza.Tako obrni okreni trenutno nemamo boljeg od Luiza da stane pored Rudigera koji nam je najbolji u odbrani.Obavezno prodati Luiza i Kejhila i dovesti stopera da igra sa Rudigerom u paru.

avatar
BratCescFabregas#4
Monday, 27.08.2018
23:27

Christensen je zreo vise i od Rudigera i Luiza. Imao je par greski prosle sezone, za razliku od Luiza i Rudigera koji, kada su igrali, imali su katastrofalne reakcije. Danac mora da igra, inace ponovi ce se Arsenal i ovaj put nece biti Auba da otera 5 metara iznad gola.

avatar
CHOsen One
Sunday, 26.08.2018
19:25

Zasluzeno. Uz Liverpul smo najozbiljniji za sada. Azar najbolji igrac PL, Salah jeste vrhunski ali je ovaj vanzemaljac, ko god ne misli tako onda on ne zna fudbal :)

avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
20:48

De Bruyne majstore

avatar
CHOsen One
Sunday, 26.08.2018
23:36

Pogledaj Svjetsko prvenstvo opet :)

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 26.08.2018
21:08

Nek prica ko sta hoce,al Azar je bolji i kompletniji igrac. Ne navijam ni za Celsi ni za Liverpul,kazem kao neutralac u toj prici.

avatar
xman
Sunday, 26.08.2018
19:21

mitre doktoreeee

avatar
Fan Celsija
Sunday, 26.08.2018
19:16

Teška, ali zaslužena pobjeda.

avatar
foreverblue
Sunday, 26.08.2018
19:14

Markos alonso je BOG! Prvo kolo protiv hadersfilda izboren penal, drugo kolo arsenal asistencija i gol za pobedu, treće kolo protiv njukasla (bunkera kakav ne pamtim godinama) praktično gol za pobedu (mislim da treba i da mu ga pripišu jer je lopta išla u gol). Za suđenje, mislim da ne bih dao penal jer je šer prvo dohvatio loptu, faul nad žiruom preočigledan, david prestao igrati i ne zameram mu.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
20:38

A sto je napravio trzaj glavom ako je prestao igrati?

avatar
foreverblue
Monday, 27.08.2018
01:11

Nisam više puta analizirao situaciju, ali pretpostavljam da je stao, hoselu je nastavio, pa david krenuo kad je bilo kasno, pročitaj i šta sam napisao ispod.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 26.08.2018
21:21

Ne zameras mu ? Po tebi je normalno reagovao ?

avatar
Sunday, 26.08.2018
19:14

Браво за Фулам, нека ово буде назнака бољих резултата !!!

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.08.2018
02:23

Samo mi nemoj reci da za Fulam navijas?

avatar
brekbaCh1
Monday, 27.08.2018
15:04

https://vukajlija.com/navija-za-fulam/315094

avatar
Monday, 27.08.2018
12:10

Фулам има моју подршку док су ту Митар и Јокан, а већ 24 године на острву навијам за клуб који највише мрзиш, који последњих година не личи на себе, али кад се једном одлучиш ту мењања нема - Манчестер Јунајтед !

avatar
NikkiCFC
Sunday, 26.08.2018
19:12

Ispravka. Samo smo mi osteceni, kazu u studiju da je bio penal, noga mu je bila izmedju dve noge Alonsa.

avatar
Adi237
Sunday, 26.08.2018
20:22

U kojem studiju..ja na sky sport gledo nije penal svi kazu..cuj izmedzu dvije noge hahaha citaj sta pises molim te pa to znaci ne smijes startat na loptu protivniku kroz noge hahahaha. ZAPAMTI JEDNOM ZA SVAGDA FAUL NIJE AKO IGRAC UDARI PRVO LOPTU PA U TOM PADU UDARI I IGRACA...iz aviona se vidi da je igrac NJukastla udario loptu a da je alonso tetralno pao..

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 27.08.2018
20:44

Start sa ledja je uvek faul

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 27.08.2018
09:43

Igrač je sapletem zbog protivničkog uklizavanja u šesnaestercu u noge tako da je penal cist,to sto je igrač njukasla prvo zahvatio loptu pa onda igraču noge ne znaci da je oslobodjen faula.

avatar
NikkiCFC
Monday, 27.08.2018
01:40

Sunes kaze da je penal. Drugo, ovo sto si napisao je tacno ako igrac otkloni opasnost a danas je igrac Njukasla samo malo dotakao loptu i nije nista postigao time jer je ona i dalje bila Alonsu na nozi i to sto ga je oborio je bilo presudno da nemamo veliku sansu i zato je cist penal.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:12

Dobra igra,ali vidi se da ima prostora za napredak,prekinuto prokletstvo zasluzeno! Diskutabilan penal za Celsi ali neregularan gol Njukasla zbog faula ali ne,ne treba njima VAR.. sto se tice autogola da ga nije bilo,Barkli bi dao gol. 2 gostovanja od toga ovo pakleno i derbi na Bridzu maksimalan ucinak,naredna 2 na Bridzu protiv Bornmauta i Kardifa mora jos 6 bodova! Luiz rupa samo takva kako mu je joselu pobjegao

avatar
DELE
Sunday, 26.08.2018
19:08

Au, ocajne su sudije jakoo.

avatar
Maksimus
Sunday, 26.08.2018
19:07

Ove sudije su sve smesnije i smesnije

avatar
NikkiCFC
Sunday, 26.08.2018
19:07

Koliko su lose engleske sudije! Juce na mecu Sitija dva neregularna gola danas opet isto. Ipak na kraju gol za zasluzenu pobedu. 82% posed, velika promena u igri, uvek tesko gostovanje. Idemo dalje.

avatar
Maksimus
Sunday, 26.08.2018
19:36

Nepostojeci penal za Celzi je sudija vratio onim golom Njukastla, kome je prethodio faul.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 27.08.2018
09:45

Druže jel ti ne vidiš dobro?Igrac oborio sa obe noge igrača i tebi to nije penal.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 26.08.2018
19:06

Ove sudije kao da dolaze pravo iz kafane na teren posle pet popijenih piva. Strasno kakve se greske dogadjaju u ovako ozbiljnoj ligi. Ne kazem da je Celsi namerno ostecen, ali pomocni sudija je morao da vidi faul Jedlina nad Ziruom neposredno pre gola Njukasla. Sve u svemu, tesko je igrati protiv bunkera. Malo je cudno kad navijac Celsija to kaze hahaha. Nikoga ne bih posebno izdvojio od igraca, jer malo toga konkretnog moze da se napravi na utakmici ovakvog tipa. Ali Alonso je zlatna koka na fantaziju, a Mitru veliko hvala na dva gola i asistenciji. Alonso i Mitar me izvukli za ovo kolo sto se tice fantazija, pretilo je da bude prava katastrofa.

avatar
Adi237
Sunday, 26.08.2018
19:34

Nije ni ono penal nad alonsom gledaj usporen snimak igrac Njukastala udario je loptu ne alonsa..Ja sam gledo utkamicu na sky sportu i svi su prokomentarisali da nema govora o penalu.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 27.08.2018
09:48

To sto je igrač došao do lopte prvi ne znaci da može da udara protivničkog igraca po nogama posle toga.Zbog takvog razmišljanja Engleza njihovih sudija nema nigde na mapi evrope.

avatar
Wizard08
Sunday, 26.08.2018
21:33

Samo da ga nisu primili pa makar i jedan gol ostao,pojelo mi 3 poena vec za 2:0 ne smem da razmisljam koliko bih bodova imao

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 26.08.2018
20:12

Pogledao sam snimak i nije penal, vidi se da je ovaj prvi dosao do lopte. Ali dobro, to je malo teza situacija da sudija proceni i u ovakvim situacijama se cesto desavaju pogresne procene.

avatar
BratCescFabregas#4
Sunday, 26.08.2018
19:06

Ni p od penala. Cist faul nad Giroudom. Onda karma, Yedlin koji je napravio faul, zabija autogol, mada i da nije ubacio on, Barkley bi. Kovacic nije navikao igrati u prve hahaha. Broj dodavanja 913 prema 200 i nesto za Chelsea, posed lopte 82-18(za malo rekord Premier Lige u oba segmenta), dovoljan pokazatelj da od toga leba nema. Jedva smo probili bunker. Dobro je, 3 boda se pisu. Igrom smo bolji od Uniteda i Spursa, a i od Arsenala.

avatar
Savoa
Sunday, 26.08.2018
19:06

Celzi presmesna ekipa, ali bice u top 4.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
19:22

Ti si i dalje trolovan od Kinga i Kajzera? Upravu su, ti stvarno nemas ni 14 godina, duris se tu ko neko dete, kako ce ti biti kad krene Liverpul da gubi pa kad sve hijene nagrnu, nestajes sa sajta 100posto.

avatar
Savoa
Sunday, 26.08.2018
21:33

Kako mozete navijati za jadni Celzi?

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 26.08.2018
19:31

Paranoia endstadium?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
19:05

Ove mesare treba izbaciti iz lige, igraju totalni bunker kod kuce, udaraju, biju, a sudija se pravi blesav. Luiz panjina neopevana, onakvu reakciju nisam video ni u nasim beton ligama. Sto rece komentator nije danas lako biti Azar, mucenik mora u zamrzivac da mu se smanje hematoni. Sudiju ne bih komentarisao, jasno je da se steluje titula za jedan klub, necu da ga imenujem nek se sami prepoznaju.

avatar
Normal one
Sunday, 26.08.2018
19:50

A sto ni p od penala nije bilo,to nisi pomenuo?

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 27.08.2018
09:51

Penal je cist,igrač njukasla je prvi imao loptu ali je u padu oborio za noge Alonsa tako da sudija ima apsolutno pravo u takvoj situaciji da svira penal,pogotovu sto je u šesnaestercu.

avatar
brekbaCh1
Monday, 27.08.2018
00:29

Jel si ti pomenio za onaj vas ?

avatar
foreverblue
Sunday, 26.08.2018
20:38

Evo jedan se već pronašao, čime vidimo šta realno misli o suđenju, oliver protiv palasa za sad, ali nažalost biće još.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
20:36

Jesi li se to prepoznao?

avatar
Bambulica
Sunday, 26.08.2018
19:04

Čelzi+sudije 2
Njukasl 1

avatar
brekbaCh1
Sunday, 26.08.2018
19:30
avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 26.08.2018
19:31

Celzi je primio gol posle vise nego ociglednog faula u napadu nad Ziruom. Kako to mislis ?

avatar
brekbaCh1
Sunday, 26.08.2018
19:04

Sudija pokloni penal, posle Njukaslu previdi faul kod gola, milion propustenih sansi da se da crveni karton nekom igracu Njukasla. Tipicna PL. Na kraju po meni zasluzena pobeda, jer Benitez svoj tim nije izveo da igraju fudbal. Skoro do kraja je posed lopte u korist Celsija bio 85%, sto je previse. Tim mora da bude vise konkretan, da vise sutira, previse paseva i odstraniti Luiza. Ne mogu da verujem da je on u prvoj.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.08.2018
19:18

Ovog Luiza vilama treba najuriti!

avatar
Kolos
Sunday, 26.08.2018
19:32

Sve si tačno rekao.

avatar
NIKE
Sunday, 26.08.2018
19:04

Ovo kao da sam gledao Barcu, posjed lopte 81% umalo da padne rekord Cityja, nisam nikada gledao ovako ofanzivan Chelsea, a Azaru sedmicu bolovanja, ubili su ga ovi drvosječe... Morata je smiješan napadač, čak i Ziru je klasa za njega.. a Luiz hahaha vise sam ja bio uključen u igru pored tva nego on na terenu

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:20

Jorginho vise pasova nego Newcastle haha

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.08.2018
09:06

Ovaj Celzi igra kao Guardiolina Barcelona ,imamo bas puno tehnicki dobrih igraca sa niskim tezistem i dobrim tehnickim kvalitetima kao Barca u to vrijeme .Znao sam da imamo dosta igraca kvalitetnih koji su stvoreni za ofanzivnije uloge a ne defanzivne taktike i trenere.Milina je gledati ofanzivno dominantan Celzi koji sada igra na dosta visok posjed dosta pasova i sansi pred protivnikom samo da se jos poboljsa zavrsnica i bice ovo top .

avatar
Rui Costa 10
Sunday, 26.08.2018
19:04

Steta sto sk nije prenosio . Gledao sam drugo pol na netu. Svaka cast, pregazili ih. Jedino na kraju su svi hteli da daju gol pa forsiranje ... Mitar se rastrcao ko nikad. Cestitke...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:21
avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
19:29

Bilo je na SK6, odes u kladionicu i gledas ko covek.

avatar
Mello
Sunday, 26.08.2018
19:03

kakva su igracine kovacic kante i hazar.pedra moratu i luiza nebi komentariso.samo ne znam sto nas ovoliko podcjenjuju ne igramo nista gore od liverpula i citya

avatar
CHOsen One
Sunday, 26.08.2018
19:26

Neka nas potcjenjuju lao 2017/18 :)

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.08.2018
01:27

ne znas ni kada ste titulu osvojili, morao si i to ici izguglati,klinac.

avatar
CHOsen One
Sunday, 26.08.2018
19:26
avatar
Dzoooo
Sunday, 26.08.2018
19:03

Celzi igra dobar fudbal,kako bude odmicala sezona bice sve bolji i bolji.

avatar
Blackmamba24
Sunday, 26.08.2018
19:03

Svaka cast majstoru zna se kom, Nejmar bi posle pola sata izasao i plakao bi, a sto se tice Vara definitivno mora se uvesti, onaj lakat da prodje bez faula ali dobro tu je karma da resi, svaka cast Fulamu a posebno Mitru, resetaj samo da vidi ovaj Rafa sta je izgubio

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
19:28

Sa VARom bi se tek videlo koliko su PL sudije katastrofa jer bi menjale odluku na svakih 20 minuta.Ko iz pabova da ih skupljaju tako sude.

avatar
CaptainLeaderLegend
Sunday, 26.08.2018
19:03

Celsi igra fudbal.. svidja mi se da ih gledam ove sezone iako sam misljenja da David Luiz i Morata moraju da budu sklonjeni..

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:22

Luiz je uzasan Morata i ne toliko los

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.08.2018
19:01

Alonso dokazuje zasto je najbolji levi bek lige a Luiz dokazuje kako je najveca kiksara lige! Jedva cekam da Luizu vidim ledja i kako odlazi iz kluba! Oseti se Sari bal ali mora tu jos da se radi. Sve u svemu 3 od 3, veoma dobro!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.08.2018
19:26

Zbog tog Luiza i Rudiger deluje kao prosecan stoper, ne moze da stigne da pokrije sve rupe koji onaj cupavac napravi.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.08.2018
20:33

Kakva rupa je taj Luiz... Pa Kristensen je Dzon Teri licno za njega.

avatar
Red Demon
Sunday, 26.08.2018
19:01

Mitros on fire! E moj Benitezu...

avatar
La bestia negra
Sunday, 26.08.2018
19:00

Posle kiksa Sitija rekli ovde titula je njihova,a onda malo teza pobeda Liverpula i njih otpisali sad oni jedva dobili smesni Njukasl da vidimo sta ce sad reci pobornici mocnog Sariballa i ocigledno buduceg sampiona

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.08.2018
19:23

Pa eto niko nece uzeti titulu jesi srecan? Naveo si imena 3 tima od kojih ce 1 biti sampion

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.08.2018
01:29

Niko? Niko je trener Bajerna, niko ce da osvoji titulu.

avatar
La bestia negra
Sunday, 26.08.2018
21:26

A sta ako Votford bude sampion

avatar
CHOsen One
Sunday, 26.08.2018
19:26

Niko to nije rekao. Idi igraj igrice

avatar
Kajzer
Sunday, 26.08.2018
19:00

Ne znam kakav kompleks ovi imaju od Celsija ali likovi se stalno naloze dok pred drugima skidaju gace. U 60om minutu 100% poseda za Celsi u drugom poluvremenu, pomislio sam da je zabagovao ekran u kladzi koji pokazuje statistiku, ne znam kako Beniteza nije sramota da tako igra kuci. Za Luiza je jasno da nema sta da trazi u prvoj postavi, lik je kao dobar za skok a ni to ne ume da odradi kako treba. Sudije resile da kroje tabelu ali na kraju je sve doslo na svoje, udaris coveka laktom u grkljan i to se ne svira kao faul, smesno.