Ludilo - 100 minuta fudbala, sudija svirao kraj, pa se predomislio, Junajted se provukao!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.09.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kakva utakmica!

EPA-EFE/Glyn Kirk
EPA-EFE/Glyn Kirk

Povezane vesti

Mančester Junajted je pobedio Brajton u gostima rezultatom 3:2 u ludoj utakmici i posle 100 minuta fudbala.

Brajton je bio bolji rival, poveo preko Mopaja iz penala, preokrenuo je Junajted autogolom Danka i pogotkom Rašforda. Brajton se vratio u petom minutu nadoknade, ali je onda VAR "spasao" Junajted u 100. minutu, sudija je svirao kraj, pa posle signalizacije pokazao na belu tačku. Bruno Fernandeš pogađa iz penala za 2:3!

Verovali ili ne, Brajton je danas PET puta pogodio okvir gola, što dovoljno pokazuje koliko je Junajted danas imao sreće, no da krenemo redom...

Brajton je bio bolji rival, i od početka je jasno stavio do znanja da ga ne zanima što je preko puta veliki Mančester Junajted. Poterov tim je, za razliku od Solskjerovog, imao ideju i znao je šta treba da radi u napadu i utisak je da su stative sačuvale bodove Junajtedu.

Tragičar je bio Trosar koji je čak tri puta pogodio okvir gola. Već u devetom minutu je prvi put pripretio, De Hea je već bio savladan, ali se isprečila stativa.

U 21. minutu, ponovo je Trosar pokušao sa nekih 18 metara, lopta je ovaj put zakačila desnu stativu i završila u gol autu.

Junajted je uzvratio u 33. minutu kada je Grinvud pogodio, ali je prethodno asistent Marsijal bio u ofsajdu, pa je gol opravdano poništen.

U uzbudljvom finišu prvog poluvremena, Brajton je zasluženo došao u vođstvo pošto je Bruno Fernandeš napravio penal. Napadač Brajtona Mopaj je "panjenkom" maestralno pogodio za 1:0.

Ipak, u samoj nadoknadi vremena, Junajted je uz dosta sreće uspeo da izjednači. Posle Brunovog prekida, Matić je sa druge stative vratio loptu u peterac, a Dank je postigao autogol za 1:1.


baner

Početak drugog dela igre doneo je nova uzbuđenja. Pol Pogba napravio prekršaj, sudija je pokazao na belu tačku, ali se predomislio kada je pogledao VAR.

Domaći nisu ni stigli da se oporave od toga, i u 52. minutu Rašford je pogodio, ali je VAR ponovo poništio zbog ofsajda.

Ipak, tri minuta kasnije, Fernandeš pronalazi Rašforda, ovaj put pogađa za preokret i vođstvo Junajteda - 1:2.

Uprkos tome, Brajton je nastavio da igra svoju igru, da stvara šanse, ređali su se promašaji Marča, Trosara koji je i treći put bio zamalo neprecizan.

I onda, najluđa završnica u skorije vreme - Brajton je petom minutu nadoknade zasluženo izjednačio. Marč je ostao sam na drugoj stativi i glavom izjednačio na 2:2.

Tu nije bio kraj, Junajted je krenuo u poslednji napad, Megvajer je tukao glavom, Brajton se odbranio i sudija je svirao kraj. Ipak, VAR je signalizirao da sudija pogleda situaciju kada je Megvajer šutirao i na usporenom snimku se videlo da je Mopaj igrao rukom i sudija je vratio igru i pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač bio je Bruno Fernandeš za veliku pobedu, uz ogromnu sreću za goste.

Ako Junajted nastavi ovako da igra, teško da će im se sreća ponovo ovako osmehnuti, igra je ponovo bila ispod očekivanja. S druge strane, Brajton već treći put ove sezone pokazuje da nikome neće biti lak zalogaj.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

57 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 27.09.2020
08:15

Centralni sa mekom, levi bek, desno krilo, napadač. Veza brutalna, ali odbrana duva promaja. Napad zeleni grin, pa i roš. Linda i šoa na piklon, ni za rotaciju

avatar
Reds8c
Sunday, 27.09.2020
06:09

Kakva sramota za fudbal.

avatar
Leonid
Saturday, 26.09.2020
23:45

Ovo nema nikakve veze sa pojacanjima, ovo je prosto los trener i tacka. Igra je na nivou super lige, sutni visoku loptu napred. Marsijal, najgori napadac ikada, njegova svrha na terenu neobjasnjiva. Trebao je biti rezultat 5 0 za brajton, a ne pobeda junajteda. Mogu da zamislim kako izgledaju treninzi i takticke zamisli kad su ocigledno svi van kondicije i nikakvi igru nemaju. Sto se tice penala, ocigledan je bio penal za junajted, ali brajton nije imao srece. Ne znam kako je AWB bolji od dalota, a dalot svaku utakmicu pokidao.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 26.09.2020
22:51

Tuga cemer i jad!......Nova Barsa t.e Brajton pokraden i nisu zasluzili poraz.Nadigrali Everton grada Mancesetara u svim segmentima igre sem sudiske!!!Na sta je spao "moj" voljeni Junajted......Preduzece Junajted i njegov kvazi trener,koji sedi zakucan za klupu 90 minuta su putujuci cirkus....a uprava je prica sama za sebe,nekompetentnost na maksimumu ali arogancija do neba.

avatar
Man united
Saturday, 26.09.2020
21:49

Не видим шта је спорно овде. Рука је изнад нивоа, а то је по новим правилима пенал. Иначе, очајна игра, то није ништа ново. Тако је то кад се не доводе појачања и кад тренер незналица седи на клупи.

avatar
fred021
Saturday, 26.09.2020
20:30

Ovo je katastrofa od fudbala. Kad je onaj gariša munuo u prečku u drugom poluvremenu, meni se smračilo. Igrači Man.UTD-a su potpuno van fokusa. Udaljeni su od saigrača koji ima loptu u posedu po pet-šest metara. Malo veći pritisak i ode lopta kod protivnika. Centašut je postao misaona imenica. Bekame vrati se i nauči nekog da centrira ko svet.
Ne smem ni da zamislim šta će biti u LŠ. Čekam večeras analizu u BBC Match of the day. Ovakva igra nije ni za ...

avatar
Manchester UTD
Saturday, 26.09.2020
18:15

Rešenje je promena kompletnog sportskog sektora, od Vudvorda pa sve do Solskera, a posle toga pojačanja. Ovako tonemo kao Titanik!

avatar
Mirjevac
Saturday, 26.09.2020
18:14

Na ovaj sraman nacin uz pomoc sudije i Var Junajted pobedjuje,to je ne zapamceno za ovaj klub! Da nije sudije junajted bi izgubio i trebao je da izgubi! Danije trenera Soskjera i po nekih igraca Junajted bi komotno pobedio! Trener i odbrana i jedan u napad fale, da bi Junajted konkurisao u prvi cetri! Mekgvajer je preplacen ali dobar samo mu fali jos jedan u odbrani bilo bi dobro! Junajted bi trebao da kupi Dembelea i Umtitija iz barce i da dovede novog trenera Poketina ili italijana Alegrija i da ih bog vidi, ovako ce da sluze za zezanje!

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 27.09.2020
00:00

Junajted je kriv sto je onaj papan igrao rukom, tako su i oni dobili penal, tako da je i njima sudija pomogao.

avatar
Mirjevac
Sunday, 27.09.2020
16:46

Zar utakmica nije bila zavrsena?

avatar
The Red Army
Sunday, 27.09.2020
12:50

E dobar si ti kad mislis da umtiti i pogotovo dembele su resenje junajtedovih muka, ej, dembele! I sta je to sudija toliko drasticno uradio da utice na rezultat?

avatar
Manchester UTD
Saturday, 26.09.2020
18:07

Zalosno je kad izgubite dobijenu utakmicu u kojoj ste bili za dve klase bolji od protivnika.
Čestitke Brajtonu na igri!
E moji buljasi izbegli ste burku, još osvojiste 3 boda. Ove sezone ćemo biti ekipa za nabijanje gol razlike...

avatar
Medison
Saturday, 26.09.2020
17:02

Prosle nedelje izgubile kod kuce sad se provulki ali za mene sve je to nebitno, bitno da svakog ponedeljka na racuna ovih virtuoza ove igre legne od 100 do 400 hiljada funti, zali Boze na sta je pao danasnji fudbal.

avatar
NIKE
Saturday, 26.09.2020
16:14

Jos malo pa ce uvesti pravilo u Engleskoj da United prvo izvede penal pa onda da krene meč.. i opet po zavrsetku meca ako im.ne godi rezultat da opet dobiju gratis jos jedan penal..

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 27.09.2020
00:02

Jos malo pa ce uvesti pravilo Celziju, igra se mec dok Celzi ne stigne 3-0 rezultat.

avatar
GagiGGMU
Saturday, 26.09.2020
16:09

Losa igra Junajteda.Lindelof sto pre mora na klupu inace ce bodovi ispadati u svakoj utakmici.Desno krilo pod obavezno,koliko god hvalili Grinvuda,jednostavno nije zreo da svih 90 minuta napada i pravi razliku na terenu.Nisam hteo da odmah komentarisem vec sam hteo da procitam par komentara "fudbalskih znalaca" koji ne zakasnise ni minut,vec odmah komentarisu Junajted.Citam i neko kaze uz pomoc penala i sudije,a sada da pitam ne sve,vec ove bednike koji se predstavljaju kao navijaci Liverpula i Celsija,koji kada penal bude sviran za Liverpul ili Cesi kao svoju odbranu kazu pa zar nije bio penal?E pa sada ja vas da pitam to isto pitanje.Zar nije bio penal?Zaista ne mogu da verujem koliko ima napacenih ljudi (vecinom dece),koji imaju toliko kompleksa i pljuju stalno umesto da ako su vec neki fudbalski znalci fino iznesu svoj komentar i analizu mec,ali ne,oni rade ono sto jedino znaju posto ne znaju nista o fudbalu.Uzivajte u fudbalu,a nemojte pljuvati i svadjati se po komentarima i ceo dan sedeti za racunarima i cekati odgovor drugog pacenika.Na komentare ispod mog necu odgovarati jer apsolutno nema potrebe raspravljati se sa tolikim znalcima i bednicima.Pozz

avatar
alexbt
Sunday, 27.09.2020
09:08

Bravo na komentar!!!

avatar
Aleksandar Jovancevic
Saturday, 26.09.2020
16:09

Fc Penal United.

avatar
The Red Army
Sunday, 27.09.2020
12:54

Nije bio penal mozda?

avatar
Adi237
Saturday, 26.09.2020
16:08

Junajted ima najgoru odbranu u ligi pa sva 4 igracu su uzasna..van bisaka je bar 5 puta pustio marcha da ostane sam na kraju nam je dao i gol..ona fva baletana megvajera i lindija necu komntarisat suvisno je..show dodze do centarusuta i ne zna ubaciti upotrebljivu loptu..kada je odbrana suplja ovoliko vezni igraci se povlace i odma nema kreacije jer prvo se mora odbraniti svoj gol..pogba katastrofalan bezvoljan dali je problem sto je prelezo koronu ne znam ali jedva nesto hoda. Marsijal katastrofalan mora sanco doci jer onda bi solskjer mogao marsijala zamjeniti rasforda u spic grinvud i sanco krila ovako se vuko po terenu nemaju alternativu na klupi. Ne znam zasto dalot ne igra ili smoling ako vec ostaje pa ne mogu biti gori od ovih sto sad igraju..junajted je blago receno
uzasan nije do igraca nesto drugo ne stima u klubu vidim po proslavama i igraca nema onog zara strasti koji je bio prosle sezone..mislim da su i igraci klonuli radi ovog cirkusa oko transfera jer su poceli i oni sami govoriti da im pojacanja trebaju a niko ne dolazi i ode im jos jedna sezona u nepovrat..

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 26.09.2020
16:06

Fenomenalna igra najveceg kluba na svijetu

avatar
Red blood
Saturday, 26.09.2020
15:55

Ne znam sta misle navijaci UTD-a,ali ovakvom igrom ne mogu u top 4,pa taman da Celzi,Arsenal i Totenhem ponove igre iz prosle sezone.
A posebna je prica penal za Brajton i reakcija Fernandesa.
Lik koji je teski padavicar se buni i ne moze da veruje da je sudija dosudio penal,nakon sto je on ZAISTA oborio Lamptija.
Nema to veze sa tim sto je u pitanju igrac Junajteda,cak sta vise,njega izuzetno cenim,uz Grinvuda mi je najsimpaticniji..
Nego generalno,takve reakcije me nerviraju,pa taman da je u pitanju i Mane,Salah,il neko treci.
A penal u 100-tom minutu..sve ok..ipak je to Junajted.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 26.09.2020
22:50

Zanimljivo je da bas Menea i Salaha pominjes u ovom kontekstu jer su nadaleko cuveni po tome koliko ih je "tesko" oboriti u 16... Totalno nebitna prica za ovu utakmicu....

avatar
The Red Army
Sunday, 27.09.2020
12:58

A nije bio penal znaci, hahaha ma vazi da nije, kad lindelofa lopta pipne po ruci onda je cist penal jbg... Ns sekiram se uopste jer znam da nece ovako igrati jos dugo, nisu u ritmu, najkracu pauzu su imali ubedljivo uz samo jednu pripremnu utakmicu dok su drugi odigrali i po 5,6, jos nisu ni fit, ne sekiraj se ti za nas bolje gledaj svoj tim i ovu suplju odbranu od restarta pa sve do sad, jer kad ti lids izbusi mrezu onda je vreme za paniku, do sad ste se vadili kako im nista ne znace one utakmice jer su osvojili titulu, a svaka tekma full sastav bio ma vazi 😂

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 26.09.2020
15:47

Penal jeste bio, ali je Junajted kriminalan... Ovakvim tempom ce kasniti za Liverpulom i Sitijem jedno 15 bodova do pauze.... Odbrana je u najboljem slucaju osrednja, fali cvrstine u sredini. Neko tu prosto mora da rilja, Nemanja je malo mator za to, a Pogbina nonsalancija jednostavno vredja inteligenciju... Jedan top stoper i bek su apsolutna neophodnost da bi se ostalo u top 4. Za vise se plasim da treba jos 2 igraca svetske klase na to...

avatar
scofield
Saturday, 26.09.2020
15:47

Junajtedu treba dobar trener kao prvo. Kakav bre Solskjer. Mnogo su tanki, jedan Brajton mnogo bolji.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 27.09.2020
00:07

slazem se skroz.

avatar
Nudzeim1983
Saturday, 26.09.2020
15:42

Ajj lele
Utd je katastrofa kako ih ovaj Braiton ubio 5 puta okvir gola lupaju

avatar
_mladen_
Saturday, 26.09.2020
15:41

Junajted je ništa više od solidne kontra napad ekipe, Brajton opet se ispromašivao i uvek se to vrati. Nego, sudija bolje da je gledao onaj gol Megvajera, uhvatio je igrača sa dve ruke, sklonio ga u stranu i postigao gol. xD Čovek kad igra odbranu, radi isto, sudije mu puštaju samo zato što je njihov. Plus igre Junajteda su sramota, bukvalno, ko god je zadovoljn sa ovim, svaka mu čast i da igrači nisu problem.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 26.09.2020
15:48

Ko bi normalan bio zadovoljan sa ovim? Posle ovakve utakmice ta 3 boda su totalno irelevantna

avatar
Normal one
Saturday, 26.09.2020
15:40

Jao kad naidje Junajted na Liverpul, Siti pa i Celzi kako ce puci petarda..

avatar
_mladen_
Saturday, 26.09.2020
15:57

Neće, jer se oni nalože kada igraju protiv jačih, a onda im drugi uzimaju bodove.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:10

To svake godine ista prica pa nema te petarde.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 26.09.2020
15:37

Koliko je los ovaj Junajted tolika pomoc sudija i opet jadni

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 26.09.2020
15:52

Old Traffordov parking > Celsi

avatar
tanzar
Saturday, 26.09.2020
17:20

Uzasno igraju al ovde im nisu pomogli nista cista sreca promasaji Brajtona

avatar
Medox
Saturday, 26.09.2020
15:36

Cestitke Unitedu ali nije zasluzio, bas kao sto rece komentator..

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:12

Zasto nisu zasluzili? Brajton im je dao penal kao sto je Fernandes dao Brajtonu penal. Junajted je uzasan i tu nema govora.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 26.09.2020
15:35

Bodovi na srecu, trenutno nikakve koristi u vecini slucaj eva smo u deficitu kod 2 igraca, Pogba i Lindelof, apsolutni problem za klub, Bai je u 10 min pokazao kakav treba da bude Junajtedov centralni defanzivac. 80 mil previse za Kulibalija?! Neeeeee, plati!

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:13

Pogba i AWB su bili najlosiji definitivno

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 26.09.2020
21:53

Da, njegovo postavljanje je neshvatljivo, nadam se da je to deo Soskjetove taktike a ne njegovog licnog ograničenja u odbrani, ali svakako mnogo vise doprinosi nego Pogba i to na svakom necu, prosto je strasno koliko ga Junajted placa za ovo.

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 26.09.2020
15:34

Hahaha bednici

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:13

Mislis na plastiku sa temze?

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 27.09.2020
00:09

Koliko je Celzi pobedio? a da vijao je 3-0 zaptatak.

avatar
kzs.mufc
Saturday, 26.09.2020
15:34

al ce da nas rasturaju ove sezone,svi.ovo je cista sreca,nista drugo.
Brajton ove godine mnogo bolja ekipa nego ranijih godina.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:14

Sezona nam je vec propala.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 27.09.2020
22:44

Nemoj samo ti o propasti, da ista znas nebi nista komentarisao, 30 godina niste prisli tituli niti vas je ko smatrao ozbiljnima.

avatar
Reds8c
Sunday, 27.09.2020
06:12

Propala dinastija, na samo sezona.

avatar
Delgado
Saturday, 26.09.2020
15:34

Ovi dobijaju penale i kad se zavrsi utakmica.Realan rezultat 6:2 za brighton

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:14

18 - 0, zeznuo si se.

avatar
_MUFC_
Saturday, 26.09.2020
15:33

Iskreno Brajton je zaslužio pobjedu. Katastrofalni Junajted! Fale štoper, desno krilo a čini mi se i novi trener. Solskjer kao da ima zadatak samo da sjedi na klupu.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:16

Od pocetka je bilo jasno da nije trener za Junajted i da je upravin covek, sedi, suti i donosi pare Glejzerima.

avatar
tanzar
Saturday, 26.09.2020
15:33

Mancester nece u top 4 njima treba cela nova odbrana

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 26.09.2020
15:32

Ole time hahahahaha

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 26.09.2020
16:16

Ole time da odleti iz kluba vec ovaj dan.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 26.09.2020
16:42

Ako te ovo raduje , menjaj sport ...