Luda razmena, Milan i Napoli menjaju trenera i direktora?

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.05.2018.
10:42
Izvor: Sportske.net

Deluje nerealno, ali italijanski mediji prenose da je ipak moguće.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

"Rosoneri" se nalaze na šestom mestu na tabeli Serije A, imaju bod više od Atalante na dva kola do kraja, dok je Napoli šest bodova iza prvoplasiranog Juventusa.

Ukoliko bi Milan ostao bez trenutnog mesta, tačnije ukoliko bi ih Atlanta preskočila, "San Siro" ne bi video evropska takmičenja naredne sezone, kako bi Gatuzova četa ostala bez mogućnosti da se plasira u Ligu Evrope.

Takav epilog mogao bi da košta posla Rina Gatuza, a italijanski mediji prenose da bi u tom slučaju moglo da dođe do "trejda" između Milana i Napolija.

Naime, ukoliko bi Sari doneo definitivnu odluku da napusti "San Paolo", Milan bi u  pokušao da ga privoli u svoje redove, a kako bi Gatuzo tako ostao bez posla, što je svakako moguće ukoliko ne izbori LE, Napoli bi u tom slučaju mogao da mu ponudi saradnju.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", Milan bi nevezano od krajnje pozicije na tabeli mogao da napusti i sportski direktor Masimilijano Mirabelji, za kog je zainteresovan upravo Napoli, a navodno su i "Rosoneri" stupili u kontakt sa sportskim direktorom Napolija Kristijano Đuntolijem.

Bila bi ovo epska razmena, iako se ne bi obavila klasičnim putem, videćemo ipak koliko je realno pre svega da Sari završi u Milanu, pored unosnih ponuda iz Premijer lige, a na kraju krajeva i da De Laurentis da posao čoveku koji bi bio nepoželjan na "San Siru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Friday, 11.05.2018
12:01

Ispravka, Milan je trenutno na sestom jestu koje ga direktno vodu u LE, a ako ga Atalanta preskoci bice na sedmom mjestu koje ga takodje vodi u LE ali bi morao da igra kvalifikacije kao proslo ljeto. Budite malo bolje informisani kad se vec bavite ovim poslom.

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 11.05.2018
11:58

Sinoc rekose da De Laurentis napada Sarija u medijima jer je saznao da se prosle srede dogovorio sa Celzijem.

avatar
NikkiCFC
Friday, 11.05.2018
16:37

Vi uzmite Kontea, vama nije bitno da igrate sexy fudbal kao nama.

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 11.05.2018
22:01

Pre ce samo da udare rokadu Celzi i Napoli.

avatar
myspace
Friday, 11.05.2018
10:58

Ovo bi bio najbolji posao Milana u poslednjih 10god.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 11.05.2018
10:48

Sari mozda jos i moze da dodje kod nas, ali, nema sanse da ce Rino tamo da ode, mislim da to nije ni SF zanr vec bajka nad bajkama svih bajki koje postoje na ovom svetu. Niste izvestili o tome da nam je UEFA dala zeleno svetlo pre neki dan:-D