"Luda glava" Italije stala na Spaletijevu stranu: "Ikardi ne radi ništa!"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.04.2019.
19:19
Izvor: Sportske.net

Naredno leto će nam zasigurno dati odgovor ko od pomenutog dvojca ostaje na "Meaci".

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Mauro Ikardi se polako vraća u tim, protiv Đenove je postigao gol dok u jučerašnjom duelu sa Atalantom mreže su mirovale.

Odnosi između Spaletija i bivšeg kapitena Intera su itekako poznati, dokaz se mogao videti i po dešavanjima posle izmene Argentinca u meču sa Đenovom.

Jedan od njih će svakako posle leta biti bivši u Interu, samo je pitanje ko.

Antonio Kasano pak odlično zna ko više donosi Interu.

"Inter igra u 4-2-3-1 formaciji što znači da može samo jedan napadač da igra, pošto Ikardi ne može da igra sa Martinezom. Da je do Spaletija, znam da bi stavljao Lautara u prvi tim pošto preferira igrače koji igraju za tim. Ikardi ako ne da gol, onda je neupotrebljiv.

Postoje igrači koji daju golove, a postoje igrači koji daju golove i igraju za tim, kakav je i Martinez.", završio je Kasano izjavu za italijansku emisiju Tiki Taka.

Ikardi

Inter je i pored remija sa Atalantom ostao na trećem mestu i povećao prednost nad pomenutim timom i Milanom u trci za Ligom šampiona naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Covek Sismis
Monday, 08.04.2019
22:04

Kasano uvijek si mi bio simpatican, ali ovdje te ne mogu podrzati. Zestoko si lupio, jer kazati za Ikardija da ne radi nista je cist promasaj. Pa covjek iz godine u godinu igrajuci u prosjecan tim postize gomilu golova, cak je prestigao i legendarnog Vijerija a svojim golovima u najvaznijim mecevima je donio mjesto u LS. Tako da sem lude naravi Ikardiju covjek nema sta zamjeriti, to je vrhunski spic, sigurno u Top 5 na svijetu...

avatar
INTERnacionalist
Monday, 08.04.2019
21:50

..kad je Kasano rekao nešto pametno?