LŠ - Totalno ludilo na Stamford Bridžu, dva crvena za 10 sekundi i osam golova! Inter na teži način naučio da je 2:0 najopasniji rezultat!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.11.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Kakvo veče u Ligi šampiona!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Veoma efikasno veče u Ligi šampiona zaokružilo je i šest utakmica u terminu od 21 čas kada smo videli neverovatnih 27 golova.

GRUPA E

Liverpul je na Enfildu bio bolji od Genka sa 2:1.


Napoli je na domaćem terenu remizirao sa Salcburgom 1:1. Austrijanci su u 11. minutu preko Halanda iznenađujuće poveli, ali je Lozano pogotkom u 44. spasio svoj tim poraza.

GRUPA F

Borusija iz Dortmunda napravila je veliki preokret i trijumfovala kod kuće protiv Intera sa 3:2.

"Neroazuri" su nakon prvih 45 minuta vodili sa 2:0 golovima Martineza u petom i Vesina u 40. minutu igre, da bi "milioneri" napravili pravo malo čudo.


Slavija iz Praga je u terminu od 18.55 napravila veliko iznenađenje na Nou Kampu gde su remizirali bez pogodaka protiv Barselone

GRUPA G

Olimpik je u Lionu slavio protiv Benfike sa 3:1. "Lavovi" su na poluvremenu vodili golovima Andersena u 4. i Depaj u 33. minutu meča. Seferović je u 76. minutu doneo kakvu-takvu nadu da bi Portugalci mogli da izbegnu poraz, ali njima je presudio Traore u 89. minutu meča.

Ranije danas, Lajpcig je bio bolji od Zenita takođe rezultatom 2:0.

GRUPA H

Ajaks predvođen reprezentativcem Srbije Dušanom Tadićem kao kapitenom remizirao je sa Čelsijem u Londonu rezultatom 4:4 u fantastičnoj utakmici na Stamford Bridžu.



Drugo poluvreme je počelo u znaku ofanzive "plavaca", ali sve se ubrzo srušilo u 55. minutu kada je Van de Bek u kaznenom prostoru savladao Kepu. Prava drama je usledila u finišu, arbitar Roki je u istom mahu isključio dva igrača Ajaksa Blinda i Veltmana pritom dosudivši penal za Čelsi koji u pogodak ponovo pretvara Žoržinjo u 71. minutu

Puleni Frenka Lamparda su tri minuta kasnije iskoristili dva igrača više i u potpunosti se vratili u meč kada je Džejms pogodio nakon odbitka. Odmah zatim pogodio je i Aspilikueta, ali je taj pogodak poništen zbog ranijeg igranja rukom.

Valensija je nakon preokreta savladala Lil sa 4:1 na Mestalji. Francuska ekipa je povela u 25. minutu preko Osimhena, da bi u drugom poluvremenu usledio pravi potop Lila.

Pareho je u 66. sa penala poravnao rezultat, a pravi preokret usledio je u finišu meča. Nesrećni Sumaro je postigao autogol u 82, dva minuta kasnije pravi projektil ispalio je Kondogbija, da bi svaku dilemu otklonio Tores u 90. minutu meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

75 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Wednesday, 06.11.2019
18:57

Prvaci evrope postaju opet stari Liverpul, mrzim kad pisem proriv Liverpula jer su mi mnogo srece al i zivaca pokidali odnosno donijeli, sta reci bez par kljucnih igraca igrali sjajno, Salah covjek je nevjerovatan treba se malo smirit i shvatit da vise nije najbitniji igrac, mašao je ne samo ovu vec i predhodne 3-4 utakmice nemoguce sanse,cim nema Robertsona bekovi poprilicno zakazu mada je TAA odigrao dobro a i Mili nije los, sta mogu reci da treba zabrninut Klopa, pa primljeni gol, Liverpul nije prosao bez primljenog gola jos od utakmice sa Šefildom, dobro jesmo na old trafordu sacuvali mrezu regularno al nismo neregularno...Mora se vratit cvrstoca u odbrani nebitno dal igrali sa Gentom il Sitijem i nebitno dal igrao Dejan il Joel ...Sve u svemu pobjeda je bitna ...
Treba jos dodat da je tim koji cesto bude ostecen odnosno "Celzi" sinoc imao svojih 5 minuta, jednostavno sta reci, sudac je unistio Ajax i dosao im glave, umjesto da vrate Celzi na fabricke umalo su igubili mec zbog pomenutog guranja celzija, koje je bili dosta brzobrazno...Toliko
Al nmg da ne napisem opet cemo jedva grupu proc a na kraju cemo igrat finale, necu reci da cemo osvojit vidjet ce te svi :)

avatar
Cetinje LFC
Wednesday, 06.11.2019
16:11

Iskreno da kažem nešto, sviđa mi se ova nova hemija Čelzija. Svaka čast Lampardu i ovim klincima njihovim, baš gledljiva ekipa. Nekad igraju malo lošije, nekad plešu... Ali dobar, pozitivan vibe.

avatar
BojanMC
Wednesday, 06.11.2019
09:52

Celzi je sramota za fudbal.

avatar
lazialee
Wednesday, 06.11.2019
07:45

Namešta se previše

avatar
Wednesday, 06.11.2019
06:42

Drugi gol Čelsija postignut iz dubokog ofsajda, momenat koji je promenio tok meča. Sramota da nisu ni pogledali VAR...

avatar
Wednesday, 06.11.2019
06:37

Други гол Челсија постигнут из дубоког офсајда, променио ток утакмице. Срамота што није ни погледан ВАР.

avatar
Rio48
Wednesday, 06.11.2019
04:40

Utakmice Ajaksa za izucavanje na fudbalskim akademijama! Neka uce srpski treneri, a selektori posebno, kako se napada kada vodis 4:1. Na 4:2 za Ajaks, sa dva igraca manje u polju oni napadaju kornere i jure peti gol. Ej! Fudbal sa druge planete, miljama daleko od svih drugih. Ova utakmica je dokaz da sreca ne prati hrabre uvek. Toliko dva nesrecna crvena kartona + penal u istom napadu (sve dobro dosudjeno)... Sumnjiv mi je gol Aspilikuete (moguc ofsajd). Celzi da peva sa osvojenim bodom. Ovo sto igra Ajaks je nevidjeno. Ljudi ne znaju za rec bunker, cak i sa dva igraca manje. Kome se privoli Erik ten Hag, opasan ce posao napraviti (ako se nije obecao Bajernu, Arsenalu bi legao ko budali samar).

avatar
MadridistaTill_iDie
Wednesday, 06.11.2019
02:50

Nisam siguran 100% da li je pravilo takvo, ali ako se logično gledaju stvari, ako igrač napravi na terenu nešto za crveni, sudija mora prekinuti meč i pokazati mu crveni istog momenta, jer on od trenutka tog "prekršaja" ne smije uopšte više biti na terenu tj. uticati na igru. Jer eto ako se postavi pitanje npr. da je Blind bio taj kojeg je kasnije lopta pogodila u 16-ercu umjesto Veltmana, a on je već ranije uradio nešto zbog čeg je iste sekunde morao izaći napolje i nije smio više da utiče na bilo koji detalj utakmice, to bi bila još očiglednija greška sudije. Znači da sudija apsolutno ne smije puštati prednost ako neki igrač treba da dobije crveni jer time on i dalje može uticati na igru u svakom smislu.

avatar
Viktor Furce
Wednesday, 06.11.2019
01:38

Abraham je bio totalno Losh danas drvo panj Ali Jhorghinjo is the King

avatar
Jazzblues
Wednesday, 06.11.2019
01:16

Chelsea-Ajax-Diznilend.

avatar
Fan Celsija
Wednesday, 06.11.2019
00:41

Alonso pokazao da definitivno nema mjesta u ovom sastavu Čelsija, sa ovim načinom igre, usporava igru dosta. Kakve smo glupe golove primali, toliko smo i imali sreće, čak smo mogli i da dobijemo.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 06.11.2019
03:08

Emerson brzi, prodorni ,bolji tehnicar, bolji u napadu a i u odbrani.Alonso jedino gdje se dobro pokazao je sistem sa 3 stopera kod Kontea gdje je bio wing back ali kao bek totalno neupotrebljiv u napadu a u odbrani jos gori .Previsok za beka i usporen.Emerson i dovesti Chilwella obavezno a desnu stranu mogu pokrivati Azpilicueta i Reece James.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.11.2019
00:39

konte se uplasio nakon izjednacenja pa pojacavao odbranu ali nije mu poslo za rukom...on je amater sto se tice evrope...vodio je tu mnogo jaci juventus a nista nije uspeo da uradi

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 06.11.2019
03:12

Konte zna kako se titule u ligama osvajaju ali nije nesto se pokazao u LP.Ima on slicnosti sa Murinjom voli igrati na rezultat i na kontre sa tim da kod Kontea ekipe vise trce i borbene su a Murinjo je jos vise defanzivan .Konte isto kada gubi zna da krene na sve ili nista dok Murinjo ni tada nema onu stvar da zaigra ofanzivno.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 06.11.2019
10:24

Izasli Vesino,Lukaku,Biragi a usli Sensi,Politano,Lazaro..dje ti tu vidis pojačavanje odbrane niko ne zna..

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 06.11.2019
00:38

Povrede bočnih igrača Dambrozia i Asamoe izražene u punom sjaju, Kandreva je bar bio dobar u ofanzivi dok Biragi se ne zna dje je gori nazad ili naprijed..

avatar
Stari
Wednesday, 06.11.2019
00:35

Ne može žuti za nenamerno igranje rukom!

avatar
Red blood
Wednesday, 06.11.2019
00:28

Liverpul mora da pocne da koristi dobre sanse.
Mnogo utakmica je moglo da se privede na vreme kraju,ali zahvaljujuci promasajima se ulazilo u neizvesnu zavrsnicu.
Protiv Sitija ce biti potrebna najbolja utakmica sezone za pobedu.
Oksa bas hoce gol,bilo bi dobro da dobije bar 15-20min u derbiju.
Salah promasuje sve zivo.
Pretpostavljam da je zato i stavljen u startnu..da podigne sebi samopouzdanje.
Imao je dobrih proigravanja,ali generalno jako los mec.
Nadam se da ce to okrenuti u nedelju.
Zao mi je sto nisam gledao i Celzi-Ajax i Dortmund-Inter..ali videcemo vec highlights-e..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.11.2019
00:22

hakimi preorao teren...kakva igracina bas mi je drago sto se na leto vraca u real i lagano bi mogao krilo da igra...podsetio me na nekadasnje igre bejla...brz kao munja i neuhvatljiv

avatar
Ronaldinjo_10
Wednesday, 06.11.2019
00:22

To je taj Interov neprobojni bedem u odbrani. Ni ove sezone nece primirisati trofeju.

avatar
Oldboy
Wednesday, 06.11.2019
22:04

Naravno, imaju 9 igrača koji mogu da igraju vrhunski fudbal, dok su ostali prosek, a to na žalost nije dovoljno da se iznese sezona i LS

avatar
L F C
Wednesday, 06.11.2019
00:11

Mogli smo i ubedljivije da slavimo ali pobeda je najvaznija. Kontrolisali smo mec i stvarali sanse, samo je realizacija malo zaostala ali dobro, bitna su tri boda. Sada se preusmeriti na utakmicu sa sitijem za vikend I obavezno dati sansu oxu koju je apslolutno zasluzio, pohvale I drugim igracima. Pozdrav braco redsi, idemo dalje.
Y N W A

avatar
chino20
Wednesday, 06.11.2019
00:10

Realan rezultat, Konte pokazao da je trenercina, kad mu se dovedu igraci (makar 2-3) koji mogu vise od poluvremena da izdrze ozbiljnog fudbala, bice i rezultata. Cao. Zdravo!

avatar
Japanac
Wednesday, 06.11.2019
00:05

Klasican Conte,cista katastrofa,kao i Skiniar, ne odgovara mu igra sa 3 pozadi...

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 06.11.2019
00:40

Jos kad imaš ispred sebe Biragija koji ne moze ispratit moju babu..pa moras da ga krpis citav meč! Da su igrali Asamoa i Dambrozio mislim da bi bilo tvrdje..

avatar
Japanac
Wednesday, 06.11.2019
07:36

To plus,ali da je igrao kao prvo poluvreme pobedili bi, ista greska uvjek,2:0 i svi na 25 metara :/ Biragi zbog zutog kartona od prve minute nije mogaa vise startova da radi,jako glup igrac

avatar
Marchisio8
Wednesday, 06.11.2019
00:02

Шкрињар,Годин и Де Фрај зид! Ал паде зид вечерас као покошен! Као петлићи у друго полувреме,смијешно. Конте мисли да му је ово одбрана из Јувеа,цц. Каква утакмица Челси-Ајакс,топчина.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 06.11.2019
00:42

To sto je zid pao je posledica ičajbe defanzive bočnih igrača a posebno zalutalog Biragija

avatar
Oldboy
Wednesday, 06.11.2019
22:05

Koju si utakmicu od ove dve što komentarises gledao?

avatar
Marchisio8
Wednesday, 06.11.2019
02:10

Тај си им надимак ти наденуо када су играли против нижеразредних екипа. Али зид пада редовно против иоле озбиљнијих екипа,изгледа да су подупирачи оманули.😂😂😂😂

avatar
Tommy_Shelby
Wednesday, 06.11.2019
00:02

Nije u redu da se sprdate sa interom u naslovu,prepustite to nama :D

avatar
Medox
Wednesday, 06.11.2019
00:02

Chelsea je ovog puta imao vise srece nego pameti, mogao je izgubiti 1-5 a i pobediti 5-4. Veoma cudna utakmica ali chelsijevi klinci su fantasticni zaista predivno je gledat njih ove sezone. Vidi se da su zdrava ekipa po osmehu lamparda kad je vidio solo prodor zoume u obliku messija. Lep pozdrav svima

avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 06.11.2019
00:01

Oks treba da igra prvu protiv Sitija,ali naravno bice Henderson Djini i Fabinjo kao i u svakom derbiju i kreativnost 0 i trcanje do besvesti.Salah u zavrsnici katastrofalan kako pas tako i sut.Treba napasti Siti za vikend odbrana im je lomljiva,a i Lovren ce svakako namesiti Agueru gol kao i uvek.Nadam se pobedi za vikend,ali ne bih bio ni razocaran bodom

avatar
Badr Hari
Wednesday, 06.11.2019
00:01

Kad' je teško onda Rocchi, dokazan u belom dresu 'kraljevskog kluba', sudio za sve pare i u plavom dresu na Stamford Bridge-u. :D

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 06.11.2019
00:07

Napisi lepo gde je Roki pogresio pa onda izvaljuj ovakve gluposti.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 06.11.2019
07:30

@Bergkamp10, a zasto da nekome pregledava kroz prste kada to jeste za karton? Situacija je cudna ali cista. Jedina mu je zamjerka sinoc bila sto je dao samo 4 min. nadoknade. Celsiju isto ponisteni gol je cist pa evo ja ne kukam da je mogao progledati kroz prste jer je bilo u zacetku akcije.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 06.11.2019
07:30

@Bergkamp10, a zasto da nekome pregledava kroz prste kada to jeste za karton? Situacija je cudna ali cista. Jedina mu je zamjerka sinoc bila sto je dao samo 4 min. nadoknade. Celsiju isto ponisteni gol je cist pa evo ja ne kukam da je mogao progledati kroz prste jer je bilo u zacetku akcije.

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 06.11.2019
00:53

Kako je brat moj ušao na svojih 9 profila da nam dislajkuje, oduševljen sam

avatar
Bergkamp10
Wednesday, 06.11.2019
00:25

Mogao je da progleda Veltmanu kroz prste kad je vec dao Blindu drugi zuti...

avatar
Lucifer
Wednesday, 06.11.2019
00:11

Regularno sve!

avatar
No rules
Wednesday, 06.11.2019
00:00

Imamo slabu klupu i to je jedini razlog poraza. U prvom smo pokazali karakter i znanje. II poluvrijene za zaborav. Ubili nas Hakimi i Brant.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.11.2019
00:37

u prvom mecu borusija nije bila kompletna pa je to presudilo

avatar
No rules
Wednesday, 06.11.2019
14:31

Ja govorim o prvom poluvremenu ne o mecu. Nismo ni mi bili kompletni sinoc pa sta sad, treba da odlozimo mec dok se povrijedjeni igraci ne vrate?! Mlatis puno...

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 06.11.2019
00:00

Roki sudio za cistu 10ku! Iako je neverovatna situacija kod penala i dva crvena kartona, sve je bilo opravdano. Blind pokosio Abrahama, pa onda lopta koja je isla u gol pogadja Veltmana u ruku. Njihov problem je sto su oba igraca imali po zuti karton. Sve je cisto kao suza. Nama opravdano ponisteni golovi Abrahama i Aspija. Neki igraci su odigrali kriminalno lose veceras, pre svega Alonso, Mount i Vilijan koji se malo popravio u drugom poluvremenu. Na kraju smo se ispromasivali, ali Ajaks je zasluzeno dosao do boda. Borili su se i kidali do zadnjeg momenta cak su mogli i gol da nam daju i svaka im cast na tome!

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 06.11.2019
00:13

Ne znam, drugi crveni je možda prestrogo bio dosuđen. Iskreno zgrožen sam kakve smo golove primili (odnosno dali sami sebi). Mnogim igračima će ova utakmica biti za zaborav. Jedino što me raduje je što je ekipa pokazala da ne odustaje čak i kad gube 1-4

avatar
Ronaldinjo_10
Wednesday, 06.11.2019
00:23

Bravo za komentar, sve od A do Š.

avatar
Adi237
Wednesday, 06.11.2019
00:00

Uuuuuaaaaa koja kradza za cezi ovo ne mozes nazvati ni sramotom ovo nema adekvatnu rec.

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 06.11.2019
00:11

Gde je konkretno sudija pogrešio?

avatar
Adi237
Wednesday, 06.11.2019
13:28

Konkretno nakon napucane lopte daje crveni karton a pre minut iskljucio jednog igraca...otkad je crveni karton lopta pogadza u ruku on daje crveni i penal halo baaa..pogledaj snimak odbrambeni igrac nije toliko izbacio ruku za crveni...sviro je penal i to je to...po tom pravilu kakav je roki sinoc primjenio na utakmici bice 3 4 iskljucenja..ako je igrac igrao rukom u 16 m ide mu opmena..ubio je vas ajax na po bridza urniso vas je rokiju spomenik na ulazu u stadiona.

avatar
Lucifer
Wednesday, 06.11.2019
00:14

Nauci pravopis pod jedan, a drugo koja kradja, pa nije sudija kriv sto su im stoperi u 30 min utakmice dobili zute kartone, opravdana oba druga zuta kartona, odnosno crvena ;)

avatar
_mladen_
Tuesday, 05.11.2019
23:59

Mora Liverpul bolje da koristi ove sanse, lose realizacije od svih. Ox je zasluzio start protiv Sitija, ali tesko da ce poceti. Salahu se ne da gol, mada veceras je imao jako lepa proigravanja.

avatar
The Red Army
Wednesday, 06.11.2019
15:14

Ocajan je bio sem par dobrih poteza, prodacu smrada na fantaziju propade on, da su pametni da ga uvale nekom u januaru vec ako mogu posto se nesto desilo sa njim ocigledno

avatar
_mladen_
Friday, 08.11.2019
13:17

Nije bio ocajan, ulazio je u gol sanse, napravio par odlicnih akcija, sad sto nije na nivou prve sezone kada je dosao, to je druga stvar. Posle Trenta, on je igrac koji je kreirao najvise u Liverpulu. Tako da, daleko od toga da propada ili da je ocajan, pogotvo sto druge igrace sa slicnim ucinkom dizu u nebesa.

avatar
Bratuska_Blueboy
Tuesday, 05.11.2019
23:59

Neverovatan mec kakva goleada...

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 05.11.2019
23:59

Bravo, svaka cast za neodustajanje i borben duh!

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 05.11.2019
23:58

Hahahah stari dobri inter, kanta na kakvu su nas i navikli, lepo rekoh od prolaska grupe nema nista

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 06.11.2019
00:54

Sad stvarno sva strana na šalu, al mislim da bi preduslov za trolovanje Intera trebao da bude to da tvoj tim bar igra isto takmičenje kao oni

avatar
Dimebag Darrell
Wednesday, 06.11.2019
08:54

E moj Luciferu, pa šta je ona Mančester? Nekada je i zanimljivo kada neko troluje ali kada zna da to radi, ali ovo je katastrofa.

avatar
Japanac
Wednesday, 06.11.2019
07:38

Ili da bude do 7 mesto na tabeli u prvenstvo :)

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 05.11.2019
23:58

Koja luda utakmica... grupa je sada napeta 3 ekipe sa po 7 bodova, jos Celsi sa Valnciom igra to ce da prsti.

avatar
Lucifer
Wednesday, 06.11.2019
00:15

Sreca pa Celsi bolje igra u gostima nego kuci hehe :D poo

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 06.11.2019
03:14

Celzi ako ne moze proci pored Ajaxa i Valencije grupu bolje je da ne ide u sljedecu fazu .Ja opet mislim da ce Celzi sigurno proci dalje a na Ajaxu i Valenciji je da se bore za 2 mjesto koje vodi dalje ipak je Celzi kvalitetni i dosta jaci od pomenutih timova .

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 05.11.2019
23:57

Realno oba crvena čista .