LŠ - Suarez srušio hrabri Inter, kakva ludnica u Liverpulu, Duća i drugovi se prošetali kroz Valensiju!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 02.10.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Veoma efikasno veče u drugom kolu Lige šampiona na terenima širom Evrope.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

GRUPA E

Fantastičan meč smo večeras videli u Liverpulu gde je domaćin teškom mukom savladao Salcburg u pravoj goleadi rezultatom 4:3.

Brzo su "redsi" stigli do tri gola prednosti već u prvom poluvremenu golovima Manea, Robertsona i Salaha, ali je Hvang smanjio vođstvo domaćina pre odlaska na odmor.

Usledila je neverovatna igra gostiju iz Austrije u drugom delu meča koji su preko Minamina i Halanda u potpunosti uspeli da se vrate u igru, ali više od toga nisu mogli.

Sve je bilo gotovo u 69. minutu kada je Mohamed Salah svojim drugim golom rešio pitanje pobednika na ovom nestvarnom susretu u Liverpulu.

Ranije danas, Genk i Napoli su odigrali meč bez pogodaka u Belgiji.

GRUPA F

Barselona je večeras uz dosta muke savladala veoma dobri Inter sa 2:1 na Kamp Nou. Gosti su šokirali prisutne na stadionu u drugom minutu kada je Lautaro Martinez doneo vođstvo svom timu. Usledio je totalni preokret u režiji Luisa Suareza koji je svojim golovima u 58. i 84. minutu doneo prvu pobedu svojoj ekipi na Kamp Nou u Ligi šampiona.

Borusija Dortmund je prethodno savladala Slaviju u Pragu sa 2:0.

GRUPA G

Lion je u Nemačkoj dosta lako savladao Lajpcig rezultatom 2:0. Francuzi su poveli u 11. minutu golom Depaja, da bi konačan rezultat psotavio Terije u 65. minutu igre.

Zenit je bio neumoljiv u Sankt Peterburgu gde je "stradala" Benfika koja je poražena sa 3:1. Prednost domaćoj ekipi doneo je Dzjuba u 22. minutu, Dijas je autogolom povisio tu prednost u 70, da bi osam minuta kasnije Azmun obezbedio siguran trijumf ruskoj ekipi. Počasni gol gostiju delo je De Tomasa u 85. minutu.

Bane Ivanović je kao kapiten Zenita odigrao čitav meč, dok je Ljubomir Fejsa zamenjen nakon sat vremena igre u dresu Benfike.

GRUPA H

Ajaks je veoma sigurno osvojio tri boda u Valensiji gde je domaćin poražen sa 3:0. Konto Holanđana otvorio je Hakim Zijeh sjajnim golom u osmom minutu, da bi Promes povisio u 34. pošto je devet minuta ranije Pareho propustio priliku da sa penala poravna rezultat. Momci predvođeni kapitenom Dušanom Tadićem overili su pobedu u 67. minutu kada je pogodio Van de Bek.

Čelsi je osvojio tri boda u Francuskoj gde je pobedio Lil rezultatom 2:1. Abraham je doveo ekipu iz Londona u vođstvo u 22. minutu, ali je u 33. Osimhen poravnao rezultat. Ekipa Frenka Lamparda je slavila zahvaljujući Vilijanu koji je zatresao mrežu Manjana u 78. minutu igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 03.10.2019
08:56

Potez meca je odluka navijaca barse da zvizde himni LŠ jer su kao odbaceni od evrope! Sudije ih vise cuvaju nego svoju djecu, svaka sporna situacija se svira u njihovu korist, sudac se zamalo izljubio sa Mesijem kod jednog prigovora argentinca. PS: Barsa je realno jaca, ali sudjenje pretenciozno i ljigavo. Dokle vise❓❗

avatar
Wolverine
Thursday, 03.10.2019
08:16

Kakve igračine su Mesi i Suarez. Svaka im čast. Ne dobija se Barsa na adrenalin, već na znanje. Inter igrao do 70te i stao.

avatar
No rules
Thursday, 03.10.2019
11:04

Realno si napisao. Smeta ipak malo ta podrska sudija, ali ok. Barsa sa Mesijem je bez dileme jedan od najjacih fudbalskih timova ikada!

avatar
L F C
Thursday, 03.10.2019
06:17

Odlicna utakmica, veoma efektna i brza. Prvo poluvreme smo odlicno odigrali u drugom smo malo spustili gas i umalo nam se nije obilo o glavu. Salcburg stvarno odlicno odigrao, jedna id retkih ekipa koja je dosla da se nadigrava sa liverpulom na enfildu. Ali dobro, bitna je pobeda, idemo dalje sa lesterom za vikend, nadam se samo da ce se momci odmoriti i biti spremni. Bitna pobeda je ostvarena ali jos jednom svaka cast salcburgu ljudi igraju nestvaran fudbal. Pozdrav braco redsi.
Y N W A

avatar
Jasminn
Thursday, 03.10.2019
02:47

Kako bi volio da je Barca izgubila. Navijam za Barcu ali skako bi od srece da su izgubili samo zbog jedne stvari. Taj poraz bi znabio bye bey Valverde ovako ga moram jos uvijek gledati

avatar
Čeki
Thursday, 03.10.2019
01:34

Red bul daje ti kriiiila. Skoro hahahah. Svaka im cast na igri.

avatar
juvealexx
Wednesday, 02.10.2019
23:38

Inter bez obzira na poraz je ugodno iznenadio , imaju uigranu ekipu koja ima i "glavu i rep" conte je to jako dobro u kratkom vremenu posložio i bit će jako teško ove sezone obraniti scudetto , a Inter vidim kao glavnog konkurenta za scudetto što se tiče LP tu conte nastavlja "po starom" i jednostavno ne zna dobiti utakmicu , to je radio i dok je bio u Juventusu i večeras je ispustio pobjedu 😁

avatar
P. S.
Wednesday, 02.10.2019
23:36

Polako smo došli do toga da bi bilo veliko iznenađenje kada Barsa ne bi primila gol u prvih par minuta. Ali dobro, protivnika svakako čeka 'pakao' sa Semedom na levom i S. Robertom na desnom krilu, Grizmanom koji vrlo uspešno beži od lopte, Suarezom koji ne zna gde se nalazi, nedovoljno oporavljenim Messijem te Piqueom i Lengleom pozadi (takoreći bez odbrane) i Busquetsom na sredini za 'brze tranzicije'. I šta onda može da krene po zlu Interu pa da ne postignu još bar dva gola iz kontri, te da se lagano odbrane od... paa, ni od čega? Možda da uđe sa klupe neko ko hoće da se bori, sa obzirom da su igrači Intera bili prilično ratoborni, a od boraca na klupi Barse... ceo jedan Vidal.

Barsa je došla do preokreta zahvaljujući njemu i u dva navrata nečemu što nikada čovek ne može da isključi kada je Suarez u pitanju, kol'ko god beznadežno delovao. Prvi gol je moram priznati bio odličan šut, a bez obzira što je pola drugog gola Messijevo delo opet treba čestitati Suarezu jer je za očekivati da se u toj situaciji spotakne i padne ili da se lopta odbije od njega u gol-aut ili čak u aut. Ulazak Dembelea (Grizman jedva dočekao da izađe) je doneo tačno ono što smo i očekivali - baš ništa. Sve u svemu još jedna Valverdeova 'maestralna predstava' i 'taktička dominacija'.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 02.10.2019
23:34

Kako je Hvang slomio van dajka...potez meca

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 03.10.2019
12:38

Kako vam Hazard igra, i kako vam brani KURtoa? dobri su dobri :D

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 03.10.2019
16:52

Sad se time hranis a? nemas vise sta da prigovaras pa ti je to sad zadovoljstvo xD

avatar
Brat Rodrigoo
Wednesday, 02.10.2019
23:23

Šteta, zaslužio je Inter makar taj remi, ali zadovoljan sam prikazanim. Strašno prvo poluvrijeme Intera, vođstvo i dosta šansi, opasnih kontri, dosta finih kombinovanja. U drugom je bilo prirodno da se povučeš na Kamp Nou protiv Barselonu, ma ko šta pričao. Branio se Inter organzovano, ali je Suarez sjajnim golom probio taj blok, a pred kraj pad koncetracije i onaj prodor Mesija, koji se dotad odlično pazio, za asist Suarezu. Nije Inter ođe ispao, tek slijede bitke sa Dortmundom. Forza!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 02.10.2019
23:23

I dalje primamo golove kao amateri. Igra u globalu nije losa ali nismo ni TOP nivo. Drago mi je da se Frenkie ne boji pokusat svasta tipa ubacivanje Dzejmsa. Tko bi reko da cu ovo reci a to je BRAVO Vilijan super Gol. Dobra stvar je nastavak pozitivnog niza i treba jos puno raditi!

avatar
Japanac
Wednesday, 02.10.2019
23:20

To sto smo i pricali sa par navijaca Intera,Inter je napao i zavodio,da je tako produzio mozda i pobedio,ali previse je Conte ogranicen,posebno za Evropu

avatar
Red Demon
Wednesday, 02.10.2019
23:12

Kakav atomski fudbal prvaka Evrope prvih 40 minuta ono je naboljih 40 min u Klopovoj eri, posle toga pad u odbrani i VVD je od krvi i mesa, svaka cast za Salcburg igraju ubijaju. Red Bulov prvi tim Lajpcig a ovi bolji 10x.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 03.10.2019
16:53

Ovi uz Ajax su najbolji i najtalentovaniji mladi tim Evrope, potpisujem. Zadnjih 10ak godina Salzburg ubija kako radi sa mladima. Kakvo je cudo Zvezda napravila kad ih je izbacila..

avatar
No rules
Wednesday, 02.10.2019
23:11

Konte pokazao žabarski mentalitet i branio 1:1 u II poluvremenu. Nije mi jasno kako Galjardini i Dambrosio mogu da unaprijede igru, koji je to segment taktike da oni daju doprinos! Imali smo ih i prvom dijelu a onda smo se kukavicki predali.

avatar
Oldboy
Wednesday, 02.10.2019
23:27

Morao je da uvede nekoga, njihove zamene Dembele i Vidal, naše si već spomenuo, jednostavno nije nam se dalo, ali prikazanim možemo biti prezadovoljni

avatar
No rules
Thursday, 03.10.2019
11:14

Dembele i Vidal nas nisu poremetili vec Mesi. Politano je mogao ranije da udje, da probamo da rizikujemo i da ih iznenadimo jer smo vec kiksali sa Slavijom. Sancez je ocajan, koliko je samo preplasen i bez samopouzdanja, ako njega ne dobijemo u nastavku sezone msm da nemamo sanse nigdje. Konte se prerano zatvorio, to je italijanski mentalitet, dokaz da se moze igrati protiv jaceg i boljeg je Slavija koja kida bez respekta. Previse smo bili uplaseni a mogli smo do 1 cak i do 3 boda. Zato mi krivo na Kontea.., idemo dalje Forza Inter!

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 03.10.2019
00:04

Prirodno je bilo da se povučeš, bio žabar ili ne. U onako dobrom ritmu ne možeš da igraš cijeli meč, ne protiv Barselone na Kamp Nou. Kakva kukavička predaja, Inter se nijednog trenutka nije predao, nego je izgubio tijesno, pa i nezasluženo na jednom od najtežih gostovanja.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 02.10.2019
23:10

Salzburg solidna ekipa,morace se Liverpul dobro potruditi za to drugo mjesto.Lajpcig ponovo obara,od svih ekipa oni kod kuce ne mogu dati gol..

avatar
äxwell
Wednesday, 02.10.2019
23:19

Sto vas ne bi jednom zapao ovakav protivnik..Ladite onu stvar protiv Dinama, pa opet lagano i odmorno u ligi...ccc

avatar
_mladen_
Wednesday, 02.10.2019
23:20

Namucio bi se mozda i Siti nekad u grupnoj fazi da dobiju krstenog protivnika.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 02.10.2019
23:09

Написао сам и после меча Наполија,тешко да Италијани ураде нешто у Европи док се не врати Милан.

avatar
M. Skrtel
Wednesday, 02.10.2019
23:23

Dok se Milan vrati u Evorpu.. Leelkeee

avatar
No rules
Thursday, 03.10.2019
08:50

Nema Milan sa ovim nikakve veze. Italijanska defanzivna taktika, povlacenje, nedostatak novca i samopouzdanja su glavni problem italijana.

avatar
Red blood
Wednesday, 02.10.2019
23:07

Kao navijac Liverpula,mogu samo da konstatujem da ovo nista nije dobro.
Umesto meca koji je trebao da se sa pola gasa privede kraju,moralo je na kraju da se kida,da bi se izvukla 3 boda.
S' obzirom da je najjaca postava bila na terenu..moglo bi biti problema sa Lesterom za vikend.
Pogotovo imajuci u vidu umor.
Jedina pozitivna stvar je sto ovo nije bilo gostovanje,kao ni u subotu sto nece biti.
Defanzivno,izgleda da su fudbaleri bili na slobodnom danu.
Ali ajd'..upisana je pobeda.
Idemo dalje.

avatar
äxwell
Wednesday, 02.10.2019
23:24

Izvadi jednog pijuna iz odbrane i odma problemi..Gomez nije ni blizu forme za ovakve protivnike..Prvo poluvrjeme je bilo sjajno..Totalni fudbal u pravom smislu rijeci od strane Lvpa..Lopta je bila u igri skoro 90%, bez prekida..U drugom su planirali spustiti loptu i opusteno privesti utakmicu kraju al je red bul imao druge planove..Ako posle ovoliko trcanja savladamo Lester onda stvarno svaka cast! Al po meni tu pada prvi kiks ove sezone u PL! Nadam se da grijesim al mora jednom..

avatar
Wizard08
Wednesday, 02.10.2019
23:50

Sa lesterom ce biti problema kako god okrenes.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 02.10.2019
23:06

..kad promasis onakve šanse u prvom poluvremenu normalno da sledi kazna u drugom!
Sve u svemu dobar Inter koji nije zasluzio da izgubi!

avatar
Japanac
Wednesday, 02.10.2019
23:21

Ona sansa Lautara da je iskoristio bilo bi gotovo

avatar
Steffmajster
Wednesday, 02.10.2019
23:05

Messi pokazao zasto je najbolji i to nakon povreda i samo jednog treninga...

avatar
äxwell
Wednesday, 02.10.2019
23:03

Auuu kako igraju ovi red bulovci sunce ti poljubim! Ovo je bilo kao Lvp protiv Lvpa! Ne pamtim kad je jedna ekipa isla da se nadigrava sa redsima i skoro uspjela u tome na Enfildu..Prvo poluvrjeme skoro perfektno..U drugom malo popustili gas i ovi ih uhvatili...Na kraju se istrcali vise nego sto su mislili i sada ce biti cupavo protiv Lestera..Al sve u svemu bitna pobjeda, ruzna jeste al je pobjeda..Pogotovo nakon kiksa Napolija...Mnogo nezgodna grupa..

avatar
myspace
Wednesday, 02.10.2019
23:02

Steta za inter stvarno su zasluzili vise! Ali ta famozna formacija sa 3 stopera ne prolazi u evropi, Dosta faula interu nije dosudjeno, cak je i ono bio penal cist kod 1-0 ali dobro zasluzila i barsa igrali su dobro drugo poluvreme.

avatar
adidas forever
Thursday, 03.10.2019
00:22

Nisu zaslužili više, ali su mogli mnogo više da su se fokusirali malo više na fudbal (kao recimo u prvoj polovini prvoga poluvremena), a malo manje na pravljenje faulova i protestovanje kod svakog, ali bukvalno svakog dosuđenog faula. Dosta faulova nije dosuđeno i Barsi, ne samo Interu, protestovali su i igrači Barse više nego što je trebalo, ali su fudbaleri Intera preterivali u tome. Ne zna se ni broja Brozovićevih faulova, a kada pogledaš njegove reakcije i reakcije saigrača oko njega on zapravo nije napravio niti jedan jedini faul tokom cele utakmice. Naravno tu je i Konte skakao pored aut-linije da ih dodatno loži, sve dok nije dobio žuti karton pa se malko smirio. Dobra igra Intera u većem delu prvog poluvremena i vrlo ružno ponašanje na terenu tokom većeg dela utakmice.

avatar
_mladen_
Wednesday, 02.10.2019
23:01

Odavno nisam video da je neko pruzio ovakvu partiju fudbala protiv Liverpula i svaka im cast. Sto se Liverpula tice, nekad bih zaista voleo da Klop u tu sredinu ubaci nekog igraca koji je sposoban da kreira igru i ume da sutne. Henderson i Vajnaldum pokusavaju, ali to uspe svaki 20 put. Vidi se razlika i kad ne igra Matip, ne drzi liniju bas najbolje, ispadne i onda ostaju igraci da cuvaju dve poziicje. Opet su uspeli da pobede sto je najbitnije i poprilicno zabavna utakmica.

avatar
äxwell
Wednesday, 02.10.2019
23:26

Zabavna za neutralce, al za mene flashback perioda od 2013-18...Traume mi ostale od toga..Draza mi 1-0 pobjeda nego ovo..

avatar
_mladen_
Thursday, 03.10.2019
12:08

Ne znam, ja nekako sa ovim timom nemam vise te momente. Uvek verujem da ce naci nacin da pobede i ne strepim kao ranije sto je bio slucaj.

avatar
BojanMC
Wednesday, 02.10.2019
22:59

Da li je moguće da Inter nije ovo dobio sa 3 razlike. Srećna uefalona.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 02.10.2019
22:59

Koliko Valverde ima srece to nije moguce.Da Konte ima igrace kao sto Barselona ima,odrao bi ih bar 3 gola razlike.Eh da je Bartomeu pametan ko Perez Valverde bi odletio davno...

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 02.10.2019
23:14

Perez da je pametan ne bi dovodio Lopetegija,Solarija,izlapelog Beniteza a sad ce da vrati i Josea koji je na krv i noz sa pola Realovih igraca.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 02.10.2019
23:57

poz za minusdziju harija.

avatar
P. S.
Wednesday, 02.10.2019
23:45

Pa i bilo bi 3 razlike da se 2-3 puta 'levo krilo' Barse Semedo nije vratilo da u poslednjem trenutku spreči ono što su Pique i Lengle samo posmatrali. Valverde kao mali krojač, jednim udarcem 2 muve: eliminiše iz odbrane jedinog čoveka koji može zaustaviti Lautara Martíneza i napravi levu stranu napada potpuno beskorisnom sa Semedom i Grizmanom.