LŠ - Spektakl u Glazgovu, preokreti Barse i PSŽ-a, sjajni Atletiko, ''Tobdžije'' lako!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.09.2016.
22:38
Izvor: Sportske.net

Prelepo fudbalsko veče priredili su nam učesnici Lige šampiona u grupama od A do D. Mnogo golova, preokreta, uzbuđenja, majstorija, ali i promašenih penala...

Beta/Jane Barlow/PA via AP
Beta/Jane Barlow/PA via AP

Povezane vesti

Grupa A

Ludogorec - PSŽ 1:3


Ekipa Ludogoreca, koju smo svi dobro upoznali u kvalifikacijama, kroz dvomeč sa Crvenom zvezdom, večeras pred svojim navijačima je sjajno započela meč sa favorizovanim Pari Sen Žermenom.

Domaćin je poveo u 16. minutu, lepim golom Natanijela iz slobodnog udarca. Gađao je, i pogodio, donji levi ugao gola golmana Areole koji ništa tu nije mogao - 1:0.

Ipak, tim iz razgrada nije uspeo da ovu prednost i sačuva do kraja prvog poluvremena, pošto je Matuidi u 41. minutu izjednačio na 1:1.

A posle samo sedam minuta igre u nastavku, usledio je potpuni preokret. Slobodan udarac je odlično izveo Di Marija, a na njegov centaršut je još bolje reagovao Kavani koji je umakao svojim čuvarima i udarcem glavom doveo ''Svece'' u vođstvo - 1:2.

Kulminacija uzbuđenja je tek usledila. U 59. minutu domaći su iznudili jedanaesterac, ali je šut Kozmina Mocija sa bele tačke zaustavio Areola.

I samo minut kasnije, usledila je kazna za ovaj promašaj, u režijikavanija, koji je svojim drugim golom rešio pitanje pobednika - 1:3.

Arsenal - Bazel 2:0

U Londonu je praktiično sve bilo gotovo za pola sata, u režiji tandema Sančez - Volkot.

''Tobdžijama'' večeras nije dugo trebalo da ''načnu'' goste iz Bazela. Igrao se sedmi minut meča, munjevita akcije Arsenala, na kraju Sančez odlično centrira sa leve strane, a na pravom mestu bio je Volkot koji je rutinski završio ovu akciju - 1:0.

I onda, već u 26. minutu, isti igrač je uspeo da duplira prednost Arsenala, a posle još jedne asistencije Aleksisa Sančeza - 2:0.

Do kraja, ''Tobdžije'' su rutinski odradile svoj posao i bez muke osvojile bodove.

Golove iz Londona pogledajte OVDE.

Grupa B

Bešiktaš - Dinamo Kijev 1:1


Ako ni zbog čega drugog, večeras je vredelo gledati ovu utakmicu zbog prelepog gola Rikarda Kvarežme, koji je na isteku prvih pola sata igre iz slobodnog udarca ''skinuo paučinu'' - 1:0.

Gol prednosti za domaće potrajao je do sredine drugog poluvremena, konkretno do 65. minuta, kada je Cigankov doneo izjednačenje Kijevljanima - 1:1.

Naš reprezentativac Duško Tošić odigrao je svih 90 minuta u ekipi Bešiktaša.



Napoli - Benfika 4:2

Na prvi gol u Napulju čekalo se 19 minuta, a onda je posle kornera sa desne strane, Hamšik bio sptretniji od našeg Fejse i udarcem glavom poslao loptu u mrežu, za vođstvo Napolitanaca.

Nade gostiju u eventualni preokret trajale su do 53. minuta, kada je Mertens fenomelano izveo slobodan udarac i duplirao vođstvo ekipe iz Napulja - 2:0!

Ni to nije bilo sve, pa je samo par minuta kasnije domaći tim iznudio jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Milik, da bi već u 58. minutu Mertens svojim drugim golom povisio na 4:0.

Posle tog pogotka, usledilo je opuštanje domaćeg tima, što je ekipa Benfike iskoristila da značajno ublaži ovaj poraz, i to golovima Guedesa u 71. i Salvija u 86. minutu meča, za konačnih 4:2.

Naš Nemanja Maksimović nije bio među starterima Napolija, ali je već u 11. minutu zamenio povređenog Albiola.


Grupa C

Borusija Menhengladbah - Barselona 1:2


Posle startnih 7:0 protiv Seltika, Barsa je večeras u Menhengladbahu nastupila bez povređenog Lea Mesija i njegovo odsustvo se svakako osertilo na terenu. Domaćin se hrabro suprotstavio favorizovanim Kataloncima i u 34. minutu stigao do vođstva.

Bila je to munjevita akcija ''Koltova'' kroz sredinu terena, na kraju je Dahud asistirao za Azara koji je bio ''na ivici ofsajda'' i sa nekih 12 metara poslao loptu u nebranjenu mrežu - 1:0.

Ipak, početak meča bio je u znaku gostiju, konkretno Nejmara i Suareza koji su imali tri odlične šanse, u 7, 11. i 21. minutu, ali ih nisu realizovali.

Ipak, u 65. minutu mreža domaćih se konačno zatresla. Nejmar je ovoga puta odlično sarađivao sa Ardom Turanom, koji je umakao po desnoj strani i preciznim udarcem poslao loptu u mrežu za izjednačenje na 1:1.

Devet minuta kasnije - potpuni preokret. Sada su u glavnim ulogama bili Suarez i Pike, prvi kao asistent, a drugi kao strelac za 1:2!

Golove pogledajte OVDE.

Seltik - Mančester Siti 3:3

Musa Dembele je već posle tri minuta igre, ionako uzavrelu atmosferu na ''Seltik Parku'' učinio još spektakularnijom. On je realizovao odlično uigranu i još bolje izvedenu akciju svog tima posle slobodnog udarca, a onda i centaršuta sa desne strane. Napadač domaćih je bio na pravom mestu, neposredno pred protivničkim golom, doduše možda i u ofsajdu, ali gol je špriznat i Seltik je poveo sa 1:0.

Par minuta kasnije, još jedan slobodan udarac za domaće i još jedna velika opasnost po gol ''Građana''. Ovoga puta Kolo Ture je šutirao sa nekih šest-sedam metara, ali je golman Bravo odlično reagovao.

Već u 12. minutu, gosti iz Mančestera su uzvratili i stigli do izjednačenja. Naš reprezentativac Aleksandar Kolarov je šutirao sa tridesetak metara od gola, ali se ispostavilo da je praktično asistirao Fernandinju koga je lopta pogodila, a on je sjajno prihvatio i na kraju poslao u mrežu - 1:1.

Ovaj gol nije obeshrabrio domaće, silno motivisane da se iskupe pred svojim navijačima za startni debakl protiv Barselone.

U 22. minutu izveli su munjevitu akciju po levoj strani, na kraju lopta je zakačila Rahima Sterlinga, promenila pravac i prevarila Brava za novu erupciju oduševljenja na Seltik Parku - 2:1!

Međutim, nije se dugo čekalo da se Sterling iskupi za prethodni gol. On je to učinio na maestralan način, posle prelepe akcije svog tima kroz sredinu, a on je na kraju majstorski predriblao golmana i poslao loptu u mrežu za 2:2!

Kako je počelo prvo, na isti način je startovalo i drugo poluvreme ove utakmice! Seltik je i po treći put uspeo da povede, i to prelepim golom Dembelea, koji je ''makazicama'' savladao golmana gostiju, nažalost posle kiksa našeg Kolarova. Srpski reprezentativac nije uspeo da izbije loptu pre nego što je ona došla do Dembela, a ovaj je to kaznio na zaista impresivan način - 3:2!

Mogao je već u 51. minutu Siti do izjednačenja, ali je odličan pokušaj Gundogana iz slobodnog udarca, zaustavio golman domaćih Gordon.

Nismo, međutim, dugo čekali na izjednačenje. Igrao se 55. minut, kada su Silva i Aguero izigrali odbranu domaćih, a na odbijenu loptu natrčao je Nolito i prosledio je u mrežu - 3:3!

Golove sa ove utakmice možete da pogledate OVDE.

Grupa D

Atletiko Madrid - Bajern 1:0


Domaćin mnogo opasniji i konkretniji tokom prvog poluvremena. Prvu veliku priliku imao je Karasko na isteku prvih dvadesetak minuta, kada je siilovito šutirao iskosa sa desne strane u bliži ugao, ali je golman Manuel Nojer fenomenalno reagovao i zaustavio tu loptu!

Nova stopostotna prilika za Atletiko viđena je i u 22. minutu, kada je posle kornera sa leve strane, Fernando Tores udarcem glavom pogodiio stativu sa samo par metara od gola!

Ipak, bolja igra Atletika krunisana je u 35. minitu, kada je fenomenalni Karasko uputio još jedan snažan udarac ka golu Nojera, ovoga puta iskosa sa leve strane, lopta je zakačila stativu i otišla u mrežu - 1:0.

U nastavku, isti igrač je i u 65. minutu opasno pripretio sa dvadesetak metara, kada je Nojer odlično reagovao, a na drugoj strani Levandovski je zamalo bio neprecizan u 78. minutu posle centaršuta Alonsa.

Činilo se da će u 84. minutu sve biti rešeno, kada su domaći iznudili jedanaesterac, ali je Grizman sa bele tačke pogodio prečku!

Rostov - PSV 2:2

Posle ubedljivog poraza od Bajerna, Rostov je večeras odlično započeo meč sa holandskim šampionom i već posle osam minuta igre uspeo da povede. Erokin je tada asistirao za Poloza koji šalje loptu u mrežu -1:0.

Nije se dugo čekalo na odgovor gostiju, koji su u 14. minutu izjednačili golom Propera, da bi Poloz u 37. još jednom zatrresao mrežu ekipe iz Ajndhovena i vratio prednost na stranu Rostova.

Iako je veoma malo vremena od tada ostalo do odlaska na odmor, gosti su u poslednjim sekundama prvog dela igre uspeli da izjednače golom de Jonga, za 2:2 posle prvih 45 minuta.

U nastavku, strelci nisu bili ni izbliza ovako raspoloženi, pa je do kraja ostalo 2:2.

Standings provided by Sofascore LiveScore
--
Standings provided by Sofascore LiveScore
--
Standings provided by Sofascore LiveScore
--
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

97 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 29.09.2016
09:54

I ovaj Dembele iz Seltika je sjajan.Ne zna se koji je bolji ovaj iz Seltika ili onaj iz Dortmunda,veliki talenti i veoma mladi

avatar
Pep Guardiola
Thursday, 29.09.2016
09:27

Mi pravi navijaci Manchestera nemamo razloga da se brinemo jer smo izgubili dva boda zbog kriminalnog sudjenja! Sterla je bio igrac utakmice,Kolarov mora nauciti igrati sa desnom inace za njega nema mjesta kod najboljeg trenera danasnjice.Vidjecemo hejtere za vikend kada nam bude sudio pravi sudija!

avatar
james sawyer
Thursday, 29.09.2016
13:24

za kolarova nema mesta u timu?nO cemu ti pricas,cak i sa malo slabijom desnom nogom on uvek uspe da pronadje pravo resenje i plus nije igrao na svojoj poziciji,a bio je daleko bolji od otamnedija

avatar
james sawyer
Friday, 30.09.2016
12:20

ne,kolarov treba da bude levi bek,ali je kao stoper veoma dobar,zasto je dobio priliku pre stonsa ne znam,ali da nema mesta u timu nije tacno

avatar
Special One
Thursday, 29.09.2016
14:54

Čuj vi navijači axaxaxaxa, najbolji vam je Clattenburg on vam donosi bodove.

avatar
Pep Guardiola
Thursday, 29.09.2016
14:12

Dakle prije bi volio Kolarova umjesto Stounsa ili Otamendija?Onakva greska je nedopustiva!

avatar
scofield
Thursday, 29.09.2016
02:43

Ljudi, pa Atletiko jaci nego prosle godine. Razbise Bayern. Ko prati ovog Karaska zna da ce biti veliki veliki igrac. Decko jedva ceka da primi loptu i puca prema golu, konkretan uvek! Tores odigrao super. Otvarao je prostor grizmanu i karasku. Meni bolji on od Gameira, ume lepo da zadrzi loptu.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 29.09.2016
02:34

Gde je sad posebna tema o Pikeovoj ruci kao sto je bilo za Ronaldovu koji je bio 3 metra od sesnaesterca i cist penal nedosudjen Menhengladbahu? Dvostruki arsini. :)

avatar
Lecter
Thursday, 29.09.2016
13:38

Bila je ruka,doduse nije mnogo ni pominjana ruka igraca Atletiko Madrida u 16 metara protiv Barse prije neki dan.Toga ce uvijek biti i uvijek je neko ostecen.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 29.09.2016
19:20

Bitno da ima ruke Ronalda koji je izvan 16. :)

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Thursday, 29.09.2016
01:14

DOrtmund bi unistio Barselonu da su bili na mestu Gladbaha :D

avatar
Hocus Pocus
Thursday, 29.09.2016
13:34

Najjace da bi Barsa isto pristupila utakmici sa Dortmundom, kao sto je pristupila juce protiv Gladbaha, valjda si toga svestan.

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Thursday, 29.09.2016
01:06

Ovaj Enrike je 100% budala neznam sta vidi a ja ne vidim sta uporno dozvoljava takvo ponasanje Nejmara gnjavi loptu bez potrebe nije mu prvi put sa ovakvo ligarenje i uporno igranje bez koristi tima

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 29.09.2016
00:25

Ne znam za hejtere, ali 11 utakmica 10 pobeda i remi, pa to nije takoo lose, zar ne?...

avatar
Wednesday, 28.09.2016
23:45

Ja sam prezadovoljan. Mada, moglo je i bolje, posebno na sredini terena. Reina je sasvim dobro reagovao u nekim situacijama. Maksimović i Kulibali će biti sjajan štoperski tandem u narednim mečevima. Žoržinjo me nije nešto mnogo impresionirao, od njega sam očekivao dosta bolju igru. Hamšik je prespavao veći deo utakmice, ali uvek je tu kada zatreba. Kaljehon je večeras iznudio samo penal, Grimaldo ga potpuno zatvorio. Alan borben, to mi se sviđa kod njega. Mertens majstor. FORZA NAPOLI!

avatar
Wednesday, 28.09.2016
23:22

Doktorrski odradjeno. Moglo je proci i bez primljenih golova, ali mec nije gotov, dok sudija ne zapisti. Kavani opet reseta a Suarez ne znam da li ga je neko video na terenu, u rubrici pise da je igrao:-D

avatar
No ®ules
Wednesday, 28.09.2016
23:22

Club Atletico de Madrid se ne šali! Kakva mašinerija!

avatar
mak_juventino
Wednesday, 28.09.2016
23:16

Koliko golova , svaka cast ! Ovo je LP !!!

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 28.09.2016
23:14

Lagano kao protiv Celsija.Mogao je i Pereza Venger ubaciti...

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 29.09.2016
00:18

Kad pobedis veliki klub dobijes dodatnu motivaciju pa sve izgleda lagano.Dok ne dodje Murinjo ali otom potom... Arsenal izgleda perfektno,Mustafi je ogromno pojacanje.Nadam se da ce ove sezone Arsenal liciti na nesto.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 29.09.2016
12:46

Pa da.Mi pobedili veliki Notingem,posle sve ko od sale ide...

avatar
Wednesday, 28.09.2016
23:12

Kako nas narod moze da izmalerise, tako niko ne moze. Komentator na cetvrtom kanalu arene sport, kaze lik, Napoli je ubedljivo savladao Benfiku, a utakmica se jos nije ni zavrsila i za minut, dva, pade drugi gol u mrezi Reine. U tom trenutku, roknuo sam daljinski upravljac o zid i bukvalno pukao na komadice. Inace, sto se tice igre Napolija, zadovoljan sam. Makso pruzio sjajnu partiju. Kazem ja, Kulibali je trenutno najbolji stoper na svetu. Mertens majstor! FORZA NAPOLI!

avatar
Nikolaus
Wednesday, 28.09.2016
23:11

Ono što niko u PL nije uspeo,uspeo je jedan jedini BRENDAN RODZERS.. ahahhahahahha

avatar
Thursday, 29.09.2016
04:21

Irski mesara,davno sam ja njega nanjusio taj potencijal.

avatar
zeks
Wednesday, 28.09.2016
23:07

Prilicno bleda partija veceras,vezni red podbacio.Mnogo problema u kreiranju sansi ali na kraju vazna 3boda.Neocekivan kiks Sitija,to bi trebalo da olaksa put ka prvom mestu u grupi.Morace mnogo bolje protiv Selte za vikend.

avatar
hames10
Thursday, 29.09.2016
00:57

Pomoc sudije? Cist penal nedosudjen borusiji? I posle real namjesta...sva vam je prica takva

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Thursday, 29.09.2016
02:59

Nenaerno,setinse Ronaldovog namernog igranja rukom na rubu šesnaesterca za žuti karton

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 28.09.2016
23:05

Vidjelo se ne igranje kevina a ono sto sam pre napisao sigurno najbolji igrac sitija a po mom misljenju trenutno I PL.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 29.09.2016
00:21

Ma druze rekao je i Pep ne moze uvek pobed, nedostaje Kevin, ali sta da se radii...

avatar
Il Faraone
Wednesday, 28.09.2016
23:01

Lam prvi put dobio karton posle dugo vremena

avatar
Lecter
Wednesday, 28.09.2016
23:00

Ove sezone Pike ce dati vise golova od Alkasera :) Barselona u nastavku odigrala bolje, ove dvije izmjene pozitivno uticale.Prije dvije nedelje proglasise Seltik amaterskim klubom zbog onog poraza od Barselone,evo sad uzese bod i dadose 3 gola prvoplasiranoj ekipi PL,to amateri bas i ne mogu.

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 28.09.2016
22:59

Krivo mi je, ali nista strasno sad, idemoo dalje... CTWD

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 28.09.2016
22:56

Barsa losa,Nejmar je izgubio skoro svaku loptu,Alkaser ponovo nije znao gde treba da stoji,Buskec je bio slab danas,kao i Rakitic...Al bitno je da se i ovakve utakmice pobede. p.s. Atletiko svake godine sve jaci i jaci...

avatar
hames10
Thursday, 29.09.2016
00:58

Pa jbg kad ne ide igracima sudija je tu da ih pogura...cistu ruku pikea samo sudija nije vidio

avatar
Hocus Pocus
Thursday, 29.09.2016
13:41

I da je bio penal i da su dali gol u ranoj fazi utakmice, opet bi Barsa preokrenula, dok je vas sudija nosio do preokreta protiv Sportinga (to je izjava Ognjenovica i Drulovica ). Kada takvi bivsi igraci to kazu, sta mi ima da pricamo dalje... Vi ste zapeli i da nije bilo sudije vi ne bi ni pobedili mozda ni bod ne bi uzeli, tuga...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 29.09.2016
02:35

Tu je ipak ruka Pikea i nedosudjen penal. :)

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 28.09.2016
22:53

Smesna igra ''Gradjana'' ipak je to klub od milijardu €€€ a seltik je seltik, ne znam sta kazu njihovi 'navijaci'' ovde? I imam isto pitanje za one koji su o Bajernu pricali kao da je to neki drim tim, sta bi ovo danas? :D Liga Sampiona iz godine u godinu postaje sve smesnija, vreme je da se opet desi neki Porto, mozda to ove godine bude bas Seltik ko zna :D

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 29.09.2016
00:22

Pphahaha jaoo jedan remii, i javljas se...

avatar
Thursday, 29.09.2016
08:34

Nista bolje $iti nije izgledao ni protiv Svonsija.

avatar
admini-retardi
Thursday, 29.09.2016
01:44
avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 29.09.2016
01:29

Da je remi protiv Barse pa da razumem, ali Seltik!?

avatar
Повратак Ајкуле
Wednesday, 28.09.2016
22:51

Каква игра, ово је било боље него против челзија за викенд. Прво полувреме поново перфектно, нисам се радовао Волкоту од 2011. али изгледа да ћу поново почети. Алексис две врунске асистенције, али мало лошији у реализацији. Њему и голману Вачлику Базел да буде захвалан што су примили само два гола, а могли су барем шест. Генерално игра је била на врхунском нивоу данас (поготово додавања у простор), иако није била под пуним гасом. Следи чак седам лаких текми које се морају све добити, па онда дерби против кокошака. Са оваквом игром неће бити проблема

avatar
Special One
Wednesday, 28.09.2016
22:51

Nadam se da će im Tottenham dat hladan tuš, onda atmosfera ide dole, do sada su dobijali vidit ćemo kad dođu porazi sta i kako.

avatar
james sawyer
Thursday, 29.09.2016
13:29

hoce,hoce,nadaj se :D

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 28.09.2016
22:50

pao sam na bajern za 20000

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 28.09.2016
23:57

pa i ne treba da dobijes, kada igras 2 u madridu !? pa samo neko ko nista ne zna igra 2 protiv ovakve ekipe jos u gostima !?realno poj.nemas

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Thursday, 29.09.2016
10:26

igro sam x prvo poluvreme

avatar
Revolt revolta
Thursday, 29.09.2016
02:56

Realna prica.iskreno pao sam i ja ,ali na 1 i domacin 2+(da su dali iz penala sad bi pevao).Ne znam sto ljudi toliko forsiraju taj Bajern ove sezone,meni iz ovih meceva do sad(Liga sampiona i Bundesliga) ne izgledaju toliko uverljivo,jbt muce se sa Hamburgom, sta onda ocekivati protiv Atletika

avatar
mIadenq
Wednesday, 28.09.2016
22:47

Ne pamtim kad' sam vidio Barsu da ovako pobjedi, na 'realovski' nacin. Igra sama po sebi srednja zalost, onog Alkasera ne treba vise ni na klupi drzati a Neymar je izgleda presao iz potencijalnog najboljeg igraca svijeta kroz par godina u potpunog cirkuzanta koji pravi gluposti po terenu konstantno, te nesto zadrzava loptu bez potrebe pa siri ruke kad je izgubi, te neki atraktivni pokusaji dodavanja a ni normalan pas mu ne moze da prodje, a i sa driblinzima je izgleda poceo imati velikih problema, bori se da skonta gdje je lopta.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Thursday, 29.09.2016
01:15

Kada ne ide imaju sudije :D

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 29.09.2016
02:35

Pobedila je na sebi svojstven nacin, nedosudjenim penalom za protivnika. :)

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 28.09.2016
22:46

Dje su oni profesori Bajerna, sto su ovdje pisali hocemo Hajnkesa, dok je Gvardiola bio trener Bajerna. Anceloti moze vise samo na srecu, igracki samo moze manje. Real zna kako treba protiv Atletika, kupis sudiju ne digne zastavicu 2-3puta i gotova prica.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Thursday, 29.09.2016
01:15

Zna i Barsa protiv Celsija kupis Ovreba.

avatar
scofield
Thursday, 29.09.2016
02:31

Ne, ne, Real digne pehar Lige Sampiona

avatar
Непобедиви
Wednesday, 28.09.2016
22:45

Mogli smo do poluvremena da damo jos 2-3 komada. Dobra igra. Posebno raduje igra odbrane, mada mislim da vise odbrani pomaze Kokelan nego Dzaka, tako da se nadam da ce se sto pre oporaviti. Inace, na poslednje 4 utakmice primili smo 1 gol i to iz penala. Nije lose, samo da ne ureknem stoperski tandem. COYG!

avatar
gunner11
Wednesday, 28.09.2016
22:45

Sjajna utakmica i zasluzena pobeda .Golamn Bazela je branio kao lud veceras mogli smo barem jos 4 gola da spakujemo ,Alexis se ispromasivao nije ga htelo nesto ali opet bio je odlican .Da smo dal ibarem jos jedan bili bi prvi u grupi .izgleda da ce utakmica protiv PSZ a na Emiratima presuditi ko ce biti prvi .Tim je u odlicnoj formi idemo dalje

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 29.09.2016
00:17

Doneli ste mi 27000,ocekujem prvo mesto u grupi za Arsenal.

avatar
gunner11
Thursday, 29.09.2016
12:56

I ja se nadam , inace cestitke na dobitku

avatar
Rise up
Wednesday, 28.09.2016
22:45

Zasluzena pobeda Barse.Nije bilo sve u igri kako treba posebno dok je Pako Alkaser igrao kao sa igracem manje.Nije mi jasno zasto Suarez nije sutirao u onoj situaciji sa 5-6 metara nego dodao, trebalo je biti vec tada u prednosti Barsa. Rafinja i posebno Turan uneli dosta svezine,Turan igra kao preporodjen.Gladbah igrao na kontre i polukontre i dali gol iz jedine sanse,zamalo da se izvuku.Igrao je Pike rukom u 1. poluvreme mozda je mogao biti penal.

avatar
Wednesday, 28.09.2016
22:44

Odusevio me je veceras Santi. Koliko je to potcenjen igrac. Njega i Xhaku je milina gledati na sredini terena.

avatar
NIKE
Wednesday, 28.09.2016
22:43

Ja kad sam govorio da je Simeone mnogo bolje rješenje nego smiješni Konte, meni rekoše stručnjaci kako je Simeoneov fudbal zastario, a Konte je budućnost. E pa ajnšajni Simeoneov zastarjeli fudbal u dva meča protiv Barce na Kamp Nou i Anćelotijevog Bayerna uze 4 boda.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 28.09.2016
22:42

Atletiko nas oducio od fudbala opet

avatar
Special One
Thursday, 29.09.2016
08:29

To radi svaka jača ekipa u Evropi, u Njemačkoj prosipaju silu a ovamo ste truba.

avatar
proyectant
Friday, 30.09.2016
17:48

Ali su za Mancester, tim iz druge galaksije. :D

avatar
Special One
Thursday, 29.09.2016
22:29

Sanjao sam sinoć.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 29.09.2016
22:03

Da , da sanjaj samo

avatar
MAN RED
Wednesday, 28.09.2016
22:41

Devojka me prati na svim društvenim mrežama i danas mi je rekla da lepše stvari pišem o nekim fudbalerima i trenerima ovde na portalu nego što pričam njoj.Znam da ovaj komentar nema veze za večerašnjim utakmicama i da ću biti dislajkovan ali voleo bih da ona vidi ovo i da ne bude ljubomorna na igrače Mančester Junajteda,sportske ako možete odobrite ovaj komentar ako ne opet hvala :)

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 28.09.2016
22:40

Bajern moze pobjedjivati u Bundes Ligi ali kada dodje ovako tvrda ekipa kao Atletiko,onda je to potpuno druga situacija.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 29.09.2016
10:03

Pobedjuje i Barselona u Primeri, pa je Atletiko redovno trese u LS... Dva potpuno razlicita takmicenja, i razlicite atmosfere...

avatar
Hocus Pocus
Thursday, 29.09.2016
14:06

Kada nekog treses onda je valjda 4-0, 6-2. 5-0. el tako ili ja gresim? Ovu Barselonu ne moze niko da trese, moze da se povuce u svoj kazneni i da ceka kontru. Mislim moze i da proba neko i da igra fudbal protiv Barse ali onda imas rezultate koje sam naveo gore.

avatar
Bayern Munchen_fb
Wednesday, 28.09.2016
22:40

Svaka čast At Madridu zaslužena pobjeda. Kad meni kažu Gvardiola nezna on je genije svaka čast Anćelotiju al Gvardiola je taktičar i najbolji trener.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Thursday, 29.09.2016
00:00

pa i sa tim guardiolom vas atletiko izbacio.... jednostavno spanski fudbal je stepenik iznad ostalih

avatar
Bayern Munchen_fb
Thursday, 29.09.2016
06:50

Druže budi iskren barem sa Gvardiolom smo ih rasturili ali nismo imali sreće a sinoć oni su ubili boga u nama.

avatar
NIKE
Thursday, 29.09.2016
00:47

Simeone je najbolji trener, Gvardiola sa budžetom Atletika ne bi grupu prošao iskreno.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 28.09.2016
22:40

Slaba Barsa veceras. Ali dobro, 3 boda se pisu.

avatar
Wednesday, 28.09.2016
22:40

Nisam gledao utakmicu posto me ova LS potpuno smara,dosadno takmicenje,ali vidim da Colo redovno gazi ovog nesrecnog Ancelotija!

avatar
lamps8
Thursday, 29.09.2016
00:28

nema nam celsija :(

avatar
lamps8
Thursday, 29.09.2016
13:44

slazem se za sve je krivo ovo guranje slabijih ekipa sada nema ni grupe smrti u ls sve se zna ko ce proci dalje.

avatar
Thursday, 29.09.2016
04:19

TO,a i pravo da ti kazem stvarno od onog Finala Dortmund vs Bajern bas mi postalo nekako dosadna LS,treba menjanti sitem takmicenja.

avatar
Hocus Pocus
Wednesday, 28.09.2016
22:38

Nikad losija partija Nejmara, ocajan je bio danas i pored asistencije. Bitna 3 boda, pogotovo posto je City kiksnuo.

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 29.09.2016
00:19

Momak je postao hodajuci cirkus,previse sebi dozvoljava kao i u reprezentaciji,cim se vrati Mesi ima da se spusti na zemlju.

avatar
scofield
Thursday, 29.09.2016
02:39

Neymar je najrazmazeniji fudbaler na svetu. Realno niko u tako ranijim godinama nije imao toliko para. Mng jake sponzorske ugovore ima i pre nego je dosao u evropu. Siguran sam da nece nikad dostici nivo messija i ronalda.