LŠ - Senzacija na Nou Kampu! Slavija odolela Barsi, "bikovi" protutnjali Sankt Peterburgom!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.11.2019.
20:50
Izvor: Sportske.net

Branislav Ivanović je predvodio Zenit kao kapiten, ali nije uspeo da izbegne poraz.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

U terminu od 18.55, večeras su odigrane dve utakmice 4. kola grupne faze Lige šampiona.

GRUPA F

Fudbaleri Slavije iz Praga napravili su veliko iznenađenje na Nou Kampu gde su odigrali bez pogodaka sa ekipom Barselone.

Barselona je krenula silovito i u nekoliko navrata pokušavala da zapreti preko Mesija, a Argentinac je sredinom prvog dela igre pogodio i prečku.

Nakon njega, pokušao je i Pike, ali je taj pokušaj sjajno sprečio golman gostiju Kolar.

Česi su čak uspeli i da postignu gol u drugom minutu nadoknade poluvremena, međutim on je poništen zbog ofsajda.

Držali su se momci iz Praga pre svega zahvaljujući Kolaru, njegova mreža se jeste tresla, ali i taj pogodak Vidala bio je poništen.


Slavija je do kraja meča sačuvala svoju mrežu hrabrom igrom i tako napravila veliko iznenađenje.
        
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

GRUPA G

Lajpcig je savladao Zenit u Sankt Peterburgu sa 2:0.

Nemci su od samog početka meča preuzeli terensku inicijativu, pa su tako i postigli gol u 14. minutu koji je ipak poništen nakon VAR asistencije.

Rusima to nije pomoglo, ređali su se napadi dve ekipe, ali se na odmor otišlo sa prednošću "bikova" koji su u poslednjim trenucima prvog poluvremena poveli lepim golom Dijega Dema sa distance.

Pokušavali su Bane Ivanović i saigrači da stignu do izjednačenja, u drugom poluvremenu zapretio je i Azmun, ali je svaku dilemu praktično otklonio Marsel Sabicer koji je golom krunisao lepu akciju Lajpciga u 63. minutu meča.        
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Tuesday, 05.11.2019
22:50

Svaka cast Slaviji i njihovom treneru na taktici! Zasluzili su i vise od boda

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 05.11.2019
22:48

To je ona ista Slavija koja je igrala 1:1 sa Interom u Milanu dje su nas navijaci Barse prozivali i prežalili .

avatar
fadsasdfads
Tuesday, 05.11.2019
22:33

Nemoguce pa gde je skracenom dabl dabl učinak 3 gola i 3 asistencije? Lažni Goat 😂😂😂

avatar
P. S.
Tuesday, 05.11.2019
22:03

Valverde ućutkao kritičare koji ga optužuju da na gostovanjima igra jadnički i kukavički, bez ikakve koncepcije, želje i zalaganja - može on to i na Camp Nou.

U vremenu pre njegovog upropašćavanja ekipe smešno bi bilo videti Liverpool, Bayern, City, PSG ili Real sa zadnjom linijom odbrane na 40m na Camp Nou, a kamoli jednu Slaviju iz Praga. Ne samo da smo to videli, a bez nekada obaveznih 3:0 u prvih pola sata igre na tako postavljenu odbranu protivnika, već smo vrlo često viđali i po 9 fudbalera Slavije na Barsinoj polovini, ozbiljnije napade Slavije (na Barsinu sreću bez ozbiljne završnice), čak i veći broj kornera za Slaviju.

Što je najgore niko u Barsi nije podbacio, osim možda Vidala. Ostali su odigrali u skladu sa očekivanim: Messi i Semedo onoliko koliko bi moralo biti dovoljno da se bez problema pobedi Slavija, Dembele i Grizman onako kako inače igraju i kako se očekuje da će odigrati, Fati u skladu sa godinama, S. Roberto onako kako igra već dugo vremena, Busquets i Rakitić takođe, Pique i Lengle kao i na poslednjim utakmicama itd.

Verovatno ni ovo baš ništa ne znači sa obzirom da nije ugrožen Barsin plasman u nokaut fazu, tako da Valverde ne mora da se sekira, imaće i dalje podršku i uprave i igrača...

avatar
Steffmajster
Tuesday, 05.11.2019
22:48

Odlican komentar

avatar
JC\'90
Tuesday, 05.11.2019
22:00

Jel postoji negde peticija da se smeni Valverde, da idem do Spanije da potpisem.

avatar
Don Andres
Tuesday, 05.11.2019
21:56

nije slavija odoljela nego si momci odigrali sjajno i apsolutno su zasluzili remi pa cak i pobjedu.. valverde vidio u poslednjem kolu u spaniji kako je dominirao kad je poslao semeda na lijevog beka a roberta stavio desno pa oprobao isti recept. a kao slag na torti bio je rakitic.. zaista ne mogu vise gledati magovu blentavu facu. volio bih da barsa ne pobjedi na narednih deset meceva ako bi to znacilo da bi ga makli, mada cisto sumnjam da bi i tada

avatar
P. S.
Tuesday, 05.11.2019
22:35

Ne verujem da bi ga makli i da ne pobedi do kraja sezone, ali bih svejedno voleo da se upravo to desi, pa da vidim da li bi ignorisali očajne rezultate koji bi ih puno koštali isto ovako uspešno kako ignorišu očajnu igru i loše rezultate koji ih za sada ne koštaju mnogo, isključivo zahvaljujući drugima.

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.11.2019
01:02

ali najzanimljivije od svega mi je bilo kad sam vidio taktiku i postavku slavije za trenutak sam pomislio evo makar 3-4 gola do poluvremena. ljudi drzali zadnju liniju maltene na centru veci dio meca.. ovaj mali dembele je opasno los, u takvoj postavci slavije on je mogao da zablista brzinom a u sustini ga nigdje nije bilo..

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 05.11.2019
21:52

Hahahaha kakva je kanta postala barselona, ponizavaju se iz nedelje u nedelju. Ajmo sad kmessijevi fanboysi sa komentarima kako je valverde za sve kriv a to sto skraceni nije u stanju da resi 1 na 1 i sto skoro svaku itakmicu izvodi trik nestajanja to nije bitno

avatar
Steffmajster
Tuesday, 05.11.2019
22:49
avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 05.11.2019
21:52

druga pesma bi bila da je igrao samozvani 'goat' .

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 05.11.2019
22:14

Badr hari sve brzi i brzi sa minisima, 23 komada na dva komentara a ni 10 minuta nisu okaceni komentari, to mora da je novi rekord, ajde preterujem ali u top5 sigurno jeste

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 06.11.2019
00:42

Самозвани? Вероватно мислиш на Роналда који себе назива најбољим.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 05.11.2019
23:33

pa covek se ceo zivot bavi time , normalno je da ce to usavrsiti.