LŠ - Remi u Brižu, a u Holandiji horor za Totenhem!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.10.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika u prve dve utakmice Lige šampiona danas.

EPA-EFE/THOMAS BAKKER
EPA-EFE/THOMAS BAKKER

Povezane vesti

U okviru grupe A Lige šampiona danas je od 18:55 ekipa Briža dočekala Monako, a pobednika nije bilo u ovom meču, završeno je 1:1.

Počelo je golom Briža koji je postigao Vesli, ali je on poništen zbog ofsajda koji je bio par santimetara u 14. minutu, a prethodno se povredio crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić koji je morao da napusti teren najverovatnije zbog povrede zadnje lože.

Prvi gol je viđen u 32. minutu, tekla je polukontra Monaka, Golovin je odličnim pasom uspeo da pronađe Silu koji pogađa za 0:1.

Ipak, do kraja poluvremena domaći uspevaju da izjednače rezultat.

Tekla je organizovana akcija Briža, Vanaken se u jednom trenutku odlučio da ubaci loptu u kazneni prostor, tamo je bio Vesli koji glavom pogađa gol za konačnih 1:1.

Vomer je imao dobru šansu u 61. minutu, na drugoj strani je Golovin promašio gol, ali promene rezultata nije bilo.


         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

U okviru grupe B PSV je dočekao Totenhem u jednom vrlo zanimljivom meču koji je završen nerešenim rezultatom - 2:2.

Totenhem je bio bolji rival od samog starta, ređale su se šanse pred golom tima iz Ajndhovena, ali je mreža ostala netaknuta u prvih pola sata igre.

PSV je imao par polušansi, a onda u 30. minutu su uspeli da preko sjajnog Lozana stignu do prednosti od 1:0.

Pet minuta kasnije Sančez postiže gol, ali je on poništen zbog ofsajda, potpuno neopravdano, Kejn uopšte nije uticao na igru u ovoj situaciji. Ipak, do kraja poluvremena Totenhem stiže do zasluženog izjednačenja.

Učinio je to Moura, dočekao je dodavanje Tripijea, lopta je promenila pravac nakon udarca Brazilca i ušla u mrežu za 1:1.

Kao da je bilo pitanje trenutka kada će proraditi Hari Kejn, dočekao je i on svoj centaršut, ovoga puta smo videli oprobanu akciju njega i Eriksena, glavom se samo poklonio za novi gol u mreži domaćina na startu drugog poluvremena.

Ipak, Loris pravi veliku grešku pred kraj utakmice, igrao se 79. minut kada je neoprezno startovao nad Lozanom, dobio je crveni karton kao poslednji ispred praznog gola gostiju, a domaći su to u potpunosti iskoristili.

Son je izašao, ušao golman Vorm, odmah je odbranio jednu situaciju, ali kod druge nije imao šanse. Nakon akcije Rosarija i De Jonga lopta ulazi u gol, ofsajda nema, PSV je stigao do izjednačenja u 87. minutu utakmice i želeo je sva tri boda do kraja.

Totenhem je sada samo na jednom bodu, baš kao i PSV, što znači da su obe ekipe daleko od nokaut faze Lige šampiona.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.10.2018
21:04

Anri ima jako težak posao da ove podigne,plus povredjuju se u Monaku ko u Arsenalu nekad...

avatar
GoHard
Wednesday, 24.10.2018
20:50

Totenhem je bruka za svetski fudbal, klub treba se rasformira i stadion koji grade da se uzore i tu neki kvalitetniji krompir zasaditi.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.10.2018
23:39

Slazem se ali ipak Real ih nije pobedio u dva meca prosle sezone.

avatar
Rooster
Thursday, 25.10.2018
08:58

Totenham je dobar klub. Pogledaj koliko su samo ostali timovi mali kiksova...ali Spursi nisu komercijala i slabo su medijski ispraceni al kad izgube svi pricaju lose o njima. A kad pobede isto tako. Kako god, ali to jedini klub koji se uzdigao bez upotrbe nekih finansijskih pomagala. (kupovina kluba, arapi, nafta, bliski istok, kinezi, itd...)

avatar
GoHard
Wednesday, 24.10.2018
23:58

I? Real na kraju osvojo trofej a pilicari nista, Real svake sezone drugi u grupi pa posprda sirotinju u nokaut fazi.