LŠ - Rajković debituje u eliti, Murinjo ostavio Srbe na klupi

Autor: Boban Filipović
sreda 16.09.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović će na megdan Čelsiju na Stamford Bridžu' izaći sa postavom u kojoj su dvojica srpskih fudbalera, dok kod 'Plavaca' Bane Ivanović i Nemanja Marić čekaju šansu sa klupe za rerezve.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Poznati su sastavi Čelsija i Makabija koji će večeras u zapadnom Londonu ukrstiti koplja u prvom kolu grupe G Lige šampiona.

Menadžer aktuelnog šampiona Engleske Žoze Murinjo je odlučio da sprske reprezentativace Ivanovića i Matića ostavi na klupi, dok je trener izraelskog šampiona Slaviša Jokanović rešio da u vatru baci najboljeg mladog golmana na svetu Predraga Rajkovića i vezistu Nikolu Mitrovića.

U istoj toj grupi, grupi G, Dinamo Kijev čeka Porto, a Radosav Petrović nije u starnoj postavi prvaka Ukrajine.

Kad smo već kod srpskih fudbelera, dodajmo da će Filip Mladenović i Nemanja Milunović biti u starntnoj postavi ekipe BATE Borisova na gostovanju protiv Bajera u Leverkuzenu u grupi E. Aleksandar Jevtić će svoju priliku čekati na klupi za rezerve beloruskog šampiona.

Srpski štoper Stefan Mitrović je među starterima Genta za meč protiv Olimpika iz Liona u H grupi. Uroš Vitas čeka šansu sa klupe domaćina, kao i Milan Biševac kod gostiju.

Kompletne startne postave svih ekipa večerašnjih utakmica Lige šampiona pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Wednesday, 16.09.2015
20:45
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 16.09.2015
20:41

rajkovic nije najbolji mladi golman na svetu gde mu je nagrada za to

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
20:39

Odlican sastav Murinjo dobro je neka malo i ovi osete kako je na klupu trebao si i Fabregasa na klupu a Kenedi da igra odlicno za Rajka da se pokaze