LŠ - Pogađate ko je prvi favorit? Kako stoji Zvezda protiv Danaca?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.08.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Kladioničari saglasni ko ima najveće šanse. Među ponuđenima i hrvatski i danski prvak...

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Krećemo u Ligu šampiona, polovinom septembra, tek će se formirati grupe krajem avgusta kada budu poznati svi učesnici, a kladionice su već izbacile prvog favorita.

Pogađate, to je engleski prvak Mančester Siti kome je veliki cilj da se konačno dokopa finala i trofeja. Pep Gvardiola je dodatno pojačao tim, Siti je pokupio sve trofeje u Engleskoj, ali glavna premija je u Evropi.

Iza njih je Barselona kao drugi favorit, doveli su Grizmana, čeka se i Nejmar, stigao je De Jong Barsa od odlaska Gvardiole ima samo jednu titulu prvaka Evrope.

Treći favorit se razlikuje od kladionice do kladionice, u najviše njih šanse se daju Juventusu koji će predvođen Ronaldom ponovo napasti trofej koji je osvojio samo dva puta, i izgubio čak sedam finala, dva u ovoj deceniji. Juve je poslednji put trijumfovao 1996.

Kod nekih bukija, aktuelni šampion Liverpul je treći, negde i četvrti, a Real Madrid je uglavnom četvrti ili peti. Strašno su se pojačali, tri puta osvojili u poslednje četiri godine, ali prošla sezona je bila očajna, a ni ovo što se dešava između Zidana i Pereza ne ohrabruje.

Sledi PSŽ, Bajern, pa Totenhem i Atletiko koji imaju podjednake šanse, "Pevci" su igrali finale, ali su "Jorgandžije" promenile tim, dovele sjajna pojačanja, i dva puta su igrali finale.

Posle toga dolaze Čelsi koji je pod suspenzijom i ne može da se pojača, pa uvek opasni Dortmund.

Na Inter i Napoli su ogromne kvote, kao i na Ajaks, prošlogodišnju senzaciju, holandski šampion je prodao dva najbolja igrača.

Dinamo ima kvotu 750, a Zvezdin rival Kopenhagen 1000.

Srpskog šampiona nema na listi, Kopenhagen je inače blagi favorit za prolaz po kladioničarima, mada ima i onih koji veruju da su šanse jednostavno 50-50.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fudbalfreak
Tuesday, 06.08.2019
21:44

Momci Siti ima snase da uzme LS. Ali pored te teorijske on.druge sanse nema. On to nemaju u DNK u svojoj licnosti, prosto neke stvari se ne mogu na silu

avatar
äxwell
Tuesday, 06.08.2019
08:22

Kao i svake sezone opet Siti favorit! Klub koji nikada nije osvojio taj trofej i menadzer koji je pre 10god osvojio zadnji put LS sa Mesijem,Xavijem i Iniestom..Nije to sve slucajno..

avatar
MarioJ
Tuesday, 06.08.2019
06:45

Prošla sezona LŠ je bila nevjerovatna uživali smo.

avatar
riquelme
Monday, 05.08.2019
23:49

Barsa to resava sa pola gasa... Ako jos unormale Valverdea i objasne mu da je Kutinjo madjionicar onda tek nema gde da se sapletu.

avatar
Gorčilo
Monday, 05.08.2019
23:47

Liverpul, Siti ili Barselona. Neko od ove 3 ekipe.

avatar
T. Henry
Monday, 05.08.2019
23:29

City prvo favorit smešno

avatar
xman
Monday, 05.08.2019
21:55

kladionice se konacno izbacile PSG iz kruga favorita, polako ce i City, jer LS mogu osvoojiti samo timovi sa tradicijom