LŠ - Počinje konačni obračun, ko će biti novi prvak Evrope?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.04.2019.
14:29
Izvor: Beta

U utorak se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a na programu su dve vrlo zanimljive utakmice.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula dočekaće sutra ekipu Porta u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, dok će Totenhem ugostiti Mančester siti.

Drugu godinu zaredom ta dva kluba se sastaju u nokaut fazi Lige šampiona. Liverpul je prošle sezone izbacio Porto u osmini finala ukupnim rezultatom 5:0.

"To je bilo prošle godine. Biće dodatno motivisani i to je normalno. Jedna od najvećih grešaka koju bismo mogli da napravimo je da se oslonimo na ono što je bilo prošle godine. To je prošlost i pokušaćemo da to zaboravimo. Oni imaju cilj kao i mi. Neka pobedi bolji", rekao je fudbaler Liverpula Sadio Mane.

Porto je do sada šest puta igrao protiv Liverpula i još ne zna za pobedu.

"Do sada sam u karijeri osvojio tri Lige šampiona. Ove sezone želim četvrtu. Znamo da imamo veoma težak zadatak, protiv jakog tima koji igra u stilu svog trenera"
, rekao je fudbaler Porta Pepe.

U drugom meču večeri, fudbaleri Totenhema će na svom novom stadionu dočekati Mančester siti.

"Siti je favorit, ali moramo iskoristiti činjenicu da igramo prvu evropsku utakmicu na novom stadionu. Svi igrači su uzbuđeni zbog utakmice i jedva čekamo da počne"
, rekao je fudbaler Totenhema Hari Kejn.

Biće to 156. međusobni duel Totenhema i Sitija, ali tek prvi u evropskim takmičenjima.

"Ne mislim da će biti neke razlike da li igramo na Vembliju ili na novom stadionu Totenhema. Možda su navijači malo više uzbuđeni jer su konačno u svojoj kući, ali na kraju je sve to isto", rekao je fudbaler Sitija Kevin de Brujne.

Oba meča počinju od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 08.04.2019
17:15

Barsa bi trebalo bez problema da osvoji a parovi 1/4 finala su vec reseni, mozda samo Totenhem ima neke sanse jer je Pep uvek slab u ovoj fazi.

avatar
Monday, 08.04.2019
15:46
avatar
GoHard
Monday, 08.04.2019
15:06
avatar
Liga BBVA
Monday, 08.04.2019
14:57

Liverpool bi možda mogao do finala sa obzirom da su praktično već u polufinalu. City ili Barsa (bar jedan ako ne i oba kluba) će se izblamirati kao prošle godine i ispasti, osim ako se sretnu u polufinalu, pa će jedni morati da ispadnu i bez blamiranja. Juve je naravno favorit bar za finale, ako ne i za osvajanje, sa obzirom da će imati pomoć sudija do kraja, kao i protiv Atletika. Ostali ne mislim da imaju neke šanse.

avatar
myspace
Monday, 08.04.2019
19:29

Prvo ne vidim kako je juve imao pomoc sudije protiv Atletika, vise je atletiko imao kada su ponistili cist gol keliniju. Ali dobro sada..po meni favoriti za finale Barsa/Juve a mislim i da ce sama uefa to da namesti ako nista bar zbog messi vs ronaldo

avatar
myspace
Tuesday, 09.04.2019
21:55

Cao Toni, Ma kakvi nisam ti ja navijac juventusa uopste, meni licno objektivo nije bas bilo toliko gresaka od strane sudija. jeste onaj penal meni licno malo i sumljiv ali kada se sve svede dodje na 50/50. U seriji A da prosto poguraju Juve mada i bez toga bi osvojili titulu. Ali u LS je dosta drugacije sto se njih tice.

avatar
Ton4i
Tuesday, 09.04.2019
15:59

Dakle Juventus je simbol ostecenih klubova,zar ne?
Ne navijam za njih niti cu ikada makar ziveo sto zivota,ali tvrdim da kada recimo neki moj klub dobije vetar sa ledja(srecom se retko desava,jer sam prestao navijati za Bajern),ja to umem priznati i cak stiditi se toga.Rec mi je da se moramo uvek truditi biti objektivni u svemu,ma koliko tesko bilo.
Sportiski pozdrav i svako dobro.