LŠ (plejof) - Dinamo siguran, neverovatni Ranđelović srušio Krasnodar!

Autor: Stefan Matić
sreda 21.08.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Završene su prve utakmice plejofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

"Modri" imaju odličan rezultat pred revanš, hrvatski tim je slavio 2:0 protiv Rozenborga dok je u Atini Olimpijakos slavio rezultatom 4:0 protiv Krasnodara, briljirao je Lazar Ranđelović sa dva postignuta gola.

Dinamo Zagreb je odlično počeo utakmicu protiv Norvežanina. Hrvatski predstavnik već u osmom minutu stiže do prednosti od 1:0 iz penala, sigurni izvođač najstrožije kazne je Petković.

Samo dvadeset minuta kasnije "modri" su osigurali pobedu golom Mislava Orsića koji je sjajno iskoristio veliki kiks odbrane Rozenborga.

U drugom duelu između Olimpijakosa i Krasnodara videli smo samo jedan gol.

Domaćini su slavili u Atini golom Migela Gerera, španski napadač je precizno šutirao uz stativu u tridesetom minutu, golman Rusa je bio nemoćan.

Grci su dominirali tokom većeg dela susreta, ali bi utisak po kraju meča bio drugačiji da je napadač Krasnodara Markus Berg realizovao svoju šansu u 68. minutu.

Veliku rapsodiju Grka otvara Lazar Ranđelović, bivši igrač Radničkog iz Niša je ušao u 75. minutu a samo tri minuta kasnije upisuje svoj debitanski gol i udvostručuje prednost domaćeg tima.

Samo sedam minuta kasnije još jedan gol Ranđelovića! Ovo je bili pravo malo remek delo dvadesetdvogodišnjeg napadača.

Grčki tim je već jednom nogom u grupnoj fazi Lige šampiona, Podens postiže i četvrti gol za domaćina u 89. minutu.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke