LŠ: Nejmar bacio Liverpul u ogromne probleme, "Pevci" se i dalje nadaju!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.11.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Večeras je završeno i peto kolo u Ligi šampiona, a evo šta se dešavalo na terenima širom Evrope.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

GRUPA A

Borusija je na svom terenu remizirala protiv Briža, u Dortmundu je bilo 0:0 što je bilo dovoljno ekipi Lusijena Favra da se nađe među 16 najboljih ekipa u Evropi.

         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


GRUPA B

Barselona je i zvanično obezbedila plasman u narednu fazu Lige šampiona pošto je slavila u Holandiji protiv PSV-a sa 2:1. Holanđani su bili i više nego dobar rival u prvom poluvremenu, propustili su nekoliko izglednih prilika, ali ekipa kakva je Barsa to ume da kazni. Probudio se Leo Mesi u 61. minutu kada je prvo postigao pogodak na sjajan način, a potom upisao i lucidnu asistenciju ka Đeraru Pikeu devet minuta kasnije. Utešni pogodak za ekipu iz Ajndhovena delo je Luka de Jonga u 83. minutu meča.

U veoma uzbudljivom susretu na Vembliju, Totenhem je uspeo da zabeleži vitalnu pobedu nad Interom od 1:0. Engleski tim je imao veći posed lopte i blagu terensku inicijativu, ali su i "Neroazuri" uspevali da priprete Ljorisu. Ipak, epitet igrača utakmice zaslužio je Kristijan Eriksen koji je u 80. minutu krunisao odličnu akciju ekipe Maurisija Poketina i tako produžio nadu da bi "Sparsi" mogli da se nađu među 16 najboljih ekipa Evrope.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
GRUPA C

Pari Sen Žermen uspeo je da savlada Liverpul sa 2:1 u Parizu i tako se približi cilju - plasmanu u narednu rundu takmičenja. "Sveci" su poveli u 13. minutu golom Huana Bernata, da bi Nejmar duplirao prednost u 37. minutu i upisao se u istoriju brazilskog, ali i evropskog fudbala. U poslednjim trenucima prvog poluvremena, "Redsi" su uspeli da smanje vođstvo domaćih pošto je Džejms Milner bio precizan sa bele tačke.

Crvena zvezda je večeras izgubila od Napolija sa 3:1, detalje sa tog susreta možete pogledati OVDE.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
GRUPA D

Porto je večeras obezbedio prvo mesto u grupi D pošto su Portugalci trijumfovali nad Šalkeom rezultatom 3:1. Domaćin je sve rešio u drugom poluvremenu, prvo je Eder Militao zatresao mrežu u 52. minutu, da bi tri minuta kasnije Hesus Korona uz malo sreće potvrdio trijumf svoje ekipe. Nemci su stigli do utešnog pogotka u 88. minutu  kada je Nabil Bentaleb bio precizan sa penala, a konačan rezultat postavio je Musa Marega u četvrtom minutu nadoknade vremena. Srpski internacionalac Matija Nastasić odigrao je čitav meč za Šalke.

Pobedom Lokomotive nad Galatasarajem u Moskvi sa 2:0, postalo je poznato da će Porto i Šalke u narednu fazu Lige šampiona.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

78 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Thursday, 29.11.2018
17:45

Sto ne pustate komentare? Hocu da vidim sta su mi Mladen, Axwell, Internacionalista, No rules & co pisali.

avatar
scofield
Thursday, 29.11.2018
11:22

Ovo je realno. Napoli bolji od PSG, PSG bolji od Liverpul. Liverpul me je juce razocarao, nista nisu uradili, tu su gde treba da budu. Toliko su para oni potrosili a na korak su od ispadanja iz grupne faze. Ispada klop flop

avatar
No rules
Friday, 30.11.2018
15:13

LŠ gotovo nikada nije osvojio tim koji nema uigranu sredinu terena. Najveci pritisak tokom bitnih utakmica trpe igraci u 'polju'. Realno, L'pul sa trkacima na sredini terena nema sta da trazi protiv ekipa koje fudbal igraju glavom. Napoli i PSZ su to dokazali.

avatar
Bookmaker81
Thursday, 29.11.2018
10:01

Koliko god da ga gotivim,ne mogu da smatram ozbiljnim trenerom coveka kome igraju Henderson i Lovren . Toliko.

avatar
Japanac
Thursday, 29.11.2018
09:34

Liverpul jedan sut u okvir za citav mec i to udarac iz penala....

avatar
_mladen_
Thursday, 29.11.2018
07:16

I jos nesto, neka mi neko objasni kako je Verati ostao na terenu u ovom mecu? Sta je bilo potrebno da taj decko dobije crveni. 😀

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 29.11.2018
03:11

Liverpul ocajan u gostima u LS,malo neshvatljivo ali gol razlika je 1-5 uz 3 poraza i taj 1 gol je dosao iz penala,inace ga vjerovatno ne bi postigli

avatar
bosnapd
Thursday, 29.11.2018
02:46

Redsi pobjede sa 1-0 idu dalje.

avatar
_mladenq
Thursday, 29.11.2018
02:21

Vidal demonstrirao kolosalnu superiornost u odnosu na Rakitica kao RM. Mislim da je vise puta istrcao u napad nego sto je Rakitic za citavu karijeru u Barsi. Nesto u ovom smislu https://imgur.com/K5KORmZ

avatar
BlueMoon
Thursday, 29.11.2018
00:49

Liverpul je za 20 minuta presao centar jednom ili dva puta.Zreli su Boga mi za Lige evrope.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 29.11.2018
00:31

Eto vidimo koliko je lako napraviti ekipu kada imas lovu za pojacanja. Mocni Flop je iskesirao za Fabinha i Keitu i zato ima vrhunski sredinu terena.

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 29.11.2018
00:22

Pa dobro da Klop nije bio pod suspenzijom i da je igrao najbolji napadac ikada Salah,resili bi oni to,valjda ce se vratiti obojica za Ligu Evrope,mada,mogla bi Zvezda na trece mesto,a Liverpul da se okrene vijanju drugog mesta u ligi.

avatar
Adnan
Thursday, 29.11.2018
00:19

Liverpul i Europa liga,prica stara.

avatar
Delgado
Thursday, 29.11.2018
00:11

Razlozi za poraz
1.Klop je išao na bod sa gomezom na neku i ovom sredinom.
2.Brzo su nam dali gol i onda ovaj tim sa ovom sredinom nije mogao ništa.
3.Trebao je onda na poluvremenu ubaciti Krizu.
4.Jedina svetla tačka Allison

avatar
Delgado
Thursday, 29.11.2018
00:41

Kriza mislio sam na Keitu

avatar
Gorčilo
Thursday, 29.11.2018
00:10

Klop pravi li prave iste greške. Opet Henderson, opet Gomez na desnom beku, opet zakasnele izmene. Kao da namerno žele da ispadnu iz grupne faze LS. Sad protiv Napolija nam treba 2 gola razlike. Bice tesko ne i nemoguce. Najvise se uzdam u magiju i energiju Enfilda.

avatar
L F C
Thursday, 29.11.2018
00:10

Posteno receno, psz nas je ubio kontrama, hvala alisonu sto je nas spasio veceg poraza. Igrali smo na momente dobro, ali nista se posebno nije videlo. Milnerov gol nas je malo podigao, ali u drugom poluvremenu takoreci nista nismo uradili. Moracemo da pobedimo napoli sa dva ili tri gola razlike, ako se ne varam, sto nece biti lako. Nadam se da ce biti bolje inace ovako nije dobro. Cestitke navijacima psz sa sajta :)

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 29.11.2018
01:00

I sa 1-0 Pool ide dalje, jer bi oba tima imala +2 gol razliku, a 6. tiebreaker je ukupan broj postignutih golova, s obzirom da je tu Pool bolji dovoljna je minimalna pobeda. Ali ako bude 2-1 Napoli ide dalje zbog gola u gostima. Znaci ili 1-0 ili sa 2 razlike.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 29.11.2018
02:04

1:0 je dovoljno Liverpulu za prolaz

avatar
krsta94
Thursday, 29.11.2018
00:09

Samo ako neko moze da mi kaze koliko su procenta vremena igraci PSZ-a proveli na travi.Svaki start se valjaju,mi dobijali zute za svaki malo ostriji start,a Verati krsi li krsi sa zutim i nikako drugi???? Ovaj Klop nije normalan sa Hendersonom i Milnerom,zajedno nemaju sta da traze u sredini.Treba je da ide sa Vajnaldumom,Keitom i Fabinjom.Zasto Fabinjo??? Covek je igrao dosta protiv psz-a,a i ne moze da bude gori od hendersona.Staridz od kako usao nema ga nigde,velika greska kod menjaja Firmina.Sama igra.............. nigde veze,nema kreativca na terenu,ma koliko Milner imao asistencija to su bile iz prekida ili kornera [uglavnom], nama treba iz igre.I sad moramo da pobedimo Napoli sa velikom gol razlikom,realno Zvezda ce sigurno da da sve od sebe ,ali tesko idemo dalje.Nzm vec dugo traje ova bzv igra na glupe nacine se daju golovi.Klop se pogubio totalno.A ovaj Nejmar,najveca prevara od igraca na svetu.Slavi gol koji je dobio na nogu pukom srecom kao da je osvojio svetsko i ligu sampiona u istom danu,po travi se valja kao rucna kosilica za travu.Ae pa tako,napisao sam roman.

avatar
P. S.
Thursday, 29.11.2018
00:08

Teško da je Barsa mogla nešto više od ovoga da uradi (ako ne računamo autogolove) kako bi ubedljivo izgubili ovu utakmicu. Da je sa druge strane umesto PSV-a bio neki od top 5 klubova ovo bi se lagano završilo porazom Barse sa min. 5-6 razlike. Valverde je učinio sve što je mogao, čak je reagovao uvođenjem D. Suareza kada je video da su PSV-u krenula kola nizbrdo, ali nije uspeo ih spase od poraza, krivicom naravno Messija. Nestvarno je šta je Ter Štegen radio, šta je radila odbrana, a šta vezni red. Što je najgore čak su i trčali, a sasvim sam siguran da bi mnogo manje šansi napravili PSV-u da su samo stajali na terenu.

avatar
Rise up
Thursday, 29.11.2018
07:56

Valverde magija 😁😁

avatar
Rulermaster
Thursday, 29.11.2018
10:33

Činjenica je, da su igrali protiv nekog jačeg tima, više bi se trudili. Najveća boljka Barse je upravo motivacija i potcenjivanje protivnika, posebno onih slabijih (Roma, Leganjes...). Ali još jedna stvar mi bode oči, mislio sam da to nikada neću reći, ali moram. Mesi je za mene najbolji fudbaler u istoriji fudbala! Međutim, od ove sezone je evidentno da ekipa igra slabije sa njim u timu nego bez njega (primer El Klasiko kada je bio povredjen), pre svega manje trče, manje se nude, previše su stegnuti i oslanjaju se na njega čekajući šta će on uraditi. A kada igraju bez njega opušteniji su na terenu, ali i hrabriji. Ne treba ovo porediti sad sa igrom Reala bez Ronalda, mislim da će se Barsa mnogo lakše navići na "život posle Mesija", jer imaju sistem i stil igre koji se malo menja, u odnosu na Realov (tu pre svega mislim na način treninga počev od La Masije pa do prvog tima, ne samo na trenerovu taktiku).

avatar
Red blood
Thursday, 29.11.2018
00:06

Koliko Liverpul place za kreativcem,pa to je vec mucno za gledanje..

Pravo je cudo sto se nalaze jos u igri za prolaz i sto su u PL samo 2 boda iza Sitija.Plasim se da ce vrlo brzo poceti da prosipaju bodove i u Premijer ligi..

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 29.11.2018
02:56

Standardno za Liverpul, ima te srece sto od Junajteda i arsenala nikako ne mozete biti gori, cak i da igrate sa cunjevima.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 29.11.2018
00:05

Inter potpisao ispadanje na glup nacin izasli da se brane 90 min pa sta bude.. Liverpul zasluzuje da ispadne a opet ce imati sansu da pobedi jedini neporazen tim u grupi i prodje dalje.. nadam se da se to nece desiti

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 29.11.2018
02:08

Inter igra u poslednjem kolu protiv PSV-A a Totenhem ide u Spaniju.Inter uprkos porazu od Totenhema verovatno prolazi

avatar
Thursday, 29.11.2018
00:05

psg silan ,prejaki su

avatar
äxwell
Thursday, 29.11.2018
00:05

Klasicno Liverpulski, sve ostavi u zadnjem kolu jer oni ne znaju drugacije. Ne znam sta je bilo smjesnije,domacinsko sudjenje protiv bilo kog igraca koji pomisli da dotakne primadone u napadu PSG-a ili igra Liverpula u prvom..Aj popravili su se u drugom i igrali bolje ali ne dovoljno u zavrsnici da izvuku barem bod. Necu komentarisati Lovrena i Hendersona, bili su ocajni. Na kraju vidi se da tu fali jos top igraca da se pravi ozbiljnija rotacija, preteska grupa u LS i hvatanje Sitija je ipak previse za ovaj tim. Napoli se moze dobiti na Enfildu ali treba pobjeda od dva gola razlike.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 29.11.2018
02:10

Ne znam sto svi tvrdite da treba pobeda od dva gola razlike kad je dovoljno 1:0, dva gola razlike ce biti potrebno ukoliko Napoli postigne gol.

avatar
Jason
Thursday, 29.11.2018
00:04

Nema nista od Liverpula, izgubice se pod pritiskom protiv Napolija.

avatar
_Goran_
Thursday, 29.11.2018
00:02

Das 100 miliona za Fabinja i Keitu, a onda ti i dalje u sredini igra ona kreatura zvana Henderson. Ne sme da rotira stalno tu odbranu, ostavi istu cetvorku da se uigraju i to je to, zato i budu konfuzni ponekad, jer je Gomez stoper i ne moze da igra beka..

avatar
No rules
Thursday, 29.11.2018
00:01

Totenhem bolji u dvije utakmice protiv nas, ali ako mi savladamo PSV u sl. kolu vrv idemo dalje, tesko da ce 'pevci' dobiti Barsu. Ove utakmice pokazuju koliko smo bezidejni na sredini terena, bez dva nova top igraca u polju mi nemamo sta da trazimo protiv boljih ekipa.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 29.11.2018
00:29

Pa sacekaj da Modricu i Vidalu istekne suspenzija.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 29.11.2018
22:31

Jel Inter dobijao titule administrativnim putem ili Real? U sportu nema vece sramote nego da ti pripisu nesto sto nisi osvojio. Borite se za top4, to vam je plafon, bez trofeja ste godinama a tako ce ostati jos dugo dugo jer ste kanta od ekipe. Sa druge strane Real 4 LS u poslednjih 5 godina, pametnom dovoljno.

avatar
No rules
Thursday, 29.11.2018
09:41

Pa vas Hetafe, Alaves i Eibar skoro rastavise na komadice. Dok vas je ozloglaseni Franko gurao bili ste 'jaki'. Mlad si pa ne poznas isgoriju, kada odrastes sramices se perioda kada si navijao za taj klub.

avatar
Oldboy
Thursday, 29.11.2018
07:35

Dokle god vaš Vaskez može ispred sudije da igra rukom, pobeđujete, zaboravih da čestitam protiv Rome

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 29.11.2018
00:01

Potrebna je znaci pobeda protiv Napolija sa barem dva gola razlike.Posle Istanbula i Dortmunda sve je moguce,ali ako Klop nastavi da radi sto je uradio na ovom mecu tesko ce to da se desi.Prvo kada sam pricao da ce Gomez ili Arnold ispastati zbog Lovrena neko se napravio pametan koristeci izgovor u vidu rotacije.Arnold je odigrao brutalno za vikend i zavrsio na klupi,a Gomez je ponovo pomeren na poziciju gde ne moze da se meri po brzini sa padavicarom samo da bi Lovren igrao i tako u krug.Drugo i verovatno najkriticnije covek koji je dobio crveni za vikend zato sto nema mozak opet igra i ponasa se kao cunj,trcakara okolo i dobija suknjice i pete kao muva bez glave kroz sredinu terena.Onog trenutka kada Klop izbaci dve najslabije karike i ubaci Keitu ili Fabinja i vrati Gomeza i Arnolda svanuce mu.

avatar
Red Demon
Thursday, 29.11.2018
01:54
avatar
Tata Messi
Thursday, 29.11.2018
00:01

Koliko Valverde ima srece.Da je PSV dao trecinu od onoga sto su promasili primili bi 2-3 gola.Messi opet pokazuje zasto je najbolji igrac sveta.A cudo bi bilo da je izveo nevidljivog Rakitica ili Vidala umesto Dembelea

avatar
_mladenq
Thursday, 29.11.2018
06:38

bome Vidal je bio svugdje po terenu, za razliku od panjkitica

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 29.11.2018
00:00

Zaslužen poraz, razočaran sam. Sad Interu zavisi od Barselone koja neće imati motiv i bojim se da ne gine njihov šaren sastav i to je Totenhemova šansa.

avatar
Oldboy
Thursday, 29.11.2018
00:09

Baš sam to hteo da napišem, ali se isto tako nadam da će Barsine rezerve imati želju da se dokažu i time iznenade, videćemo

avatar
Rise up
Thursday, 29.11.2018
07:54

Nece Barselona igrati u kombinovanom sastavu. Valverde je poznat da ne menja. Igrace skoro isti ovaj sastav,cak ce i Suarez verovatno igrati.

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 29.11.2018
01:30

A opet nemaju ni oni neku širinu na klupi da Valverde izrotira mnogo. Igraće svakako bar dio prvotimaca. Poslednji poraz kod kuće u LŠ im je bio 2013e od Bajerna u polu-finalu, od tada 2 remija i preostalo sve pobjede. Imamo razloga za optimizam :)

avatar
Südkurve München
Thursday, 29.11.2018
00:00

Znaci Liverpul mora izgubiti i mi pobijediti da nas klub prezimi u evropi

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 28.11.2018
23:59

Pa dokle vise sudije misle da guraju ovaj Liverpul, ono p od penala videlo nije, Mane pada pre bilo kakvog kontakta. Posle Votforda neki njihovi navijaci pricali ovde da je fudbal kontaktni sport i da treba jak kontakt da bi bio penal, pa sta sad kazu? Hoce li biti licemeri i promeniti plocu?

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 28.11.2018
23:58

Bilo bi odlicno da sugavi Inter ispadne, nemaju oni kvalitet za nokaut fazu, raspad od ekipe, Totehem je i u Milanu trebao dobiti, kvalitetniji su od ovog cirkusa.

avatar
Oldboy
Thursday, 29.11.2018
00:09

Pozdrav od Eibara

avatar
Rasel Krou
Thursday, 29.11.2018
00:32

Pozdrav sa krova Evrope.

avatar
PazzaInter
Thursday, 29.11.2018
00:12

Je l te to Inter oborio za pare na tiketu pa ti je svaki drugi komentar hejt prema istom?

avatar
_mladen_
Wednesday, 28.11.2018
23:58

Liverpul zasluzuje da ispadne iz LS, Klop uporno baca istu sredinu od prosle sezone, obicni trkaci, bez mozga i kreativnosti. Kontrama su ih ubili, lagano su ih pobedili, sto sam ocelivao kad sam video sastav. Ovog Hendersona ne mogu da smislim, covek je beskoristan i stvarno ne znam sta on doprinosi ovom timu.

avatar
Liverpul Crna Gora
Thursday, 29.11.2018
00:10

Boji se covjek svoje sijenke kad ima loptu u nogama...20 miliona na racun ima, nije da ima 20 god pa da se dokazuje, ocajan igrac. Tuga je da je on kapiteten liverpula!!!!

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 29.11.2018
03:07

Mogao bi vise da postujes kapitena, ocigledno nisi pravi navijac.

avatar
_mladen_
Thursday, 29.11.2018
02:18

Dokle god je on kapiten, Liverpul nece nista uraditi. Fabinjo i Keita bi ppstavili neki zadatak ovima iz PSG, ne bi bili obicni statisti. Jednostavno sredina, nema nikakvu povezanost sa napadom.

avatar
conecorleone
Wednesday, 28.11.2018
23:57

Psg je pokazao da je duplo jaci od Lpoola trenutno i ekipa sa 3 poraza u grupi ne zasluzuje da prodje u nokaut fazu.

avatar
Liverpul Crna Gora
Thursday, 29.11.2018
00:12

Vidjecemo, na Enfildu su padale mnogo jace ekipe od Napolija. Dva razlike nije nemoguce.

avatar
conecorleone
Thursday, 29.11.2018
12:52

Upravu si,videcemo ali mislim da je preiskusan Anceloti i da je Napoli u prednosti dosta.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 29.11.2018
03:10

Liverpul je upravo ekipa kako stoji u mom NICKNAME-u.