LŠ - "Modri" savladali Norvežane, Olimpijakos overio Ruse!

Autor: Stefan Matić
utorak 27.08.2019.
23:21
Izvor: Sportske.net

Saznali smo imena još dva kluba u elitnom takmičenju.

EPA-EFE/ Ole Martin Wold
EPA-EFE/ Ole Martin Wold

Povezane vesti

Dinamo je sačuvao prednost iz Zagreba odigravši nerešeno sa Rozenborgom 1:1, dok je Olimpijakos slavio i u gostima u Krasnodaru sa 2:1.

Krasnodar je imao veliki minus iz prvom meča sa klubom iz Atine gde su izgubili sa 4:0, ali su Rusi hrabro krenuli u revanš meč.

Utkin je doneo prednost domaćima u desetom minutu, ali je na nesreću po navijače domaćeg kluba radost trajala svega šezdeset sekundi. El Arabi je poravnao rezultat već u sledećem minutu te je postalo jasno da će Grci proći dalje.

Marokanac je maltene overio plasman svog tima svojim drugim golom na meču već po početku drugog dela igre. Tim iz Atine je iskoristio konfuznost u defanzivi Krasnodara i već u 47. minutu kapitulirao još jednom.

Grci su u nastavku mogli do još kojeg gola, ali na kraju ipak ostaje pobeda od 2:1 za plasman u grupnu fazu LŠ.

Za Krasnodar je svih devedeset minuta odigrao Uroš Spajić kao kapiten dok Ranđelović nije ulazio na teren za Olimpijakos.

Dinamo je iz Zagreba poneo prednost od 2:0, ali su Norvežani prepolovili tu prednost već u jedanaestom minutu kada je Akintola postigao gol za vođstvo Rozenborga.

Pred kraj prvog dela igre Norvežani pogađaju i stativu, zamalo neprecizan je bio Hedenštad iz slobodnog udarca u 44. minutu.

Ipak Zagrepčani stižu do gola u gostima na dvadeset minuta do kraja utakmice. Amer Gojak postiže prelep gol sa distance za 1:1 i povratak u Ligu šampiona.

Sedam minuta kasnije Soderlund je imao priliku da donese možda i utešnu pobedu domaćinu, ali ne uspeva da iskoristi odličnu šansu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke