LŠ - "Ludnica", Mančester ispao, istorija Reala!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.12.2015.
22:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester junajteda ispali su iz Lige šampiona nakon veoma loše utakmice koju su odigrali u Volfsburgu.

BETA/AP Photo/Michael Sohn
BETA/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Grupa A

Real Madrid - Malme 8:0

Madriđani su, naravno, u ovaj meč ušli kao apsolutni favoriti i to su počeli da potvrđuju već od 12. minuta meča, kada je Karim Benzema savladao golmana Vilanda.

Ronaldo je sa leve strane odlično centrirao, Iskov udarac je golman Malmea najpre odbranio, ali se lopta odbila do Benzeme koji ovu priliku ne propušta - 1:0.

Dvanaest minuta kasnije, mreža gostiju se ponovo zatresla. I ponovo je Kristijano Ronaldo bio u ulozi ''pakera'', ovog puta sa desne strane je centrirao za Benzemu, a Francuz je i ovoga puta siguran i udarcem glavom postiže svoj drugi gol večeras.

Dva gola je Ronaldo pripremio večeras, pa je bilo za očekivati da se i sam upiše u strelce, a to se dogodilo u 39. minutu meča, kada je sjajno izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane. Lopta je završila u donjem levom uglu Vilandovog gola i Real je poveo sa 3:0.

Ubrzo je Ronaldo imao još jednu veliku priliku posle Iskove akcije, ali Portugalac iz ''srca'' kaznenog prostora šalje loptu preko gola.

Ali, tek što je počelo drugo poluvreme, Ronaldo se iskupio za ovaj promašaj. Akcija Reala tekla je kroz sredinu terena, lopta se na kraju odbila do Ronalda, koji se nalazio polulevo i snažnim udarcem ponovo zatresao mrežu - 4:0.

Ni time se CR7 nije zadovoljio! Nepuna dva minuta kasnije stigao je i do het-trika! Akcija Reala tekla je po desnoj strani, usledio je centaršut za Ronalda, koji se odlično snašao pored dvojice protivničkih igrača i ponovo naterao Vilanda da vadi loptu iz mreže - 5:0.

Repriza ovog gola viđena je devet minuta kasnije. Isko je probio po desnoj strani, sledi novi centaršut za Ronalda, a ovaj ni ovoga puta ne greši - 6:0, četvrti gol Ronalda!

Ni posle toga nije nedostajalo motiva Madriđanima, posebno Mateu Kovačiću, koji je u 70. minutu posle akcije Hesea natrčao na jednu odbijenu loptu i sa nekih dvanaest metara snažnim udarcem poslao loptu u mrežu - 7:0. Njegov prvi gol u dresu Reala.

Kanonada je nastavljena četiri minuta kasnije! Het-trik Karima Benzeme - 8:0 za Real!!!


PSŽ - Šahtjor 2:0

Prvu veću priliku PSŽ je imao već u 10. minutu preko Zlatana Ibrahimovića, ali je lopta završila iznad prečke.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo sadržaja, ali posle samo dva minuta igre u drugom, desni bek domaćih Van der Vil se našao u odličnoj prilici, šutirao je iskosa sa desne strane u suprotni ugao, ali lopta je prohujala pored desne stative.

Bila je to najava onoga što se dogodilo deset minuta kasnije. Munjevita akcija Parižana, Ibrahimović na kraju proigrava Lukasa, koji sa ivice kaznenog prostora šalje loptu u mrežu - 1:0!

Laveci u 67. i Ibrahimović devet minuta kasnije su mogli da donesu i ubedljiviju prednost ''Svecima'', ali nisu iskoristili svoje velike prilike.

Ipak, Ibra se iskupio za ovaj promašaj u 86. minutu, kada je na asistenciju Lukasa realizovao kontru domaćih i duplirao prednost PSŽ-a - 2:0.

Konačna tabela Grupe A: Real Madrid 16, PSŽ 13, Šahtjor 3, Malme 3.


Grupa B

Volfsburg je savladao Mančester, ekipa Luja Van Gala moraće da se zadovolji igranjem u Ligi Evrope.

mancester junajted

Junajted je došao do prednosti veoma rano, fudbaleri Volfsburga su ostavili Huana Matu usamljenog na sredini terena, da bi Španac sjajnim pasom uposlio Marsijala koji postiže gol za 0:1.

Ipak, nakon jednog slobodnog udarca koji je izveo Rodrigez (inače fudbaler koji je bio na meti Junajteda), gol postiže Naldo za 1:1. Igrao se 13. minut utakmice.

Samo 15-ak minuta nakon toga, još jedan gol u mreži Mančester junajteda.

Bila je to fantastična akcija fudbalera Volfsburga, Draksler i Vieirinja su izradili čitavu odbranu Junajteda koja danas nikako nije bila na svom nivou za 2:1.

Ipak, kraj u ovoj grupi je bio neverovatan. Prvo je Gilavogi postigao autogol za 2:2, tada je Mančester prolazio dalje, ali je njihove nade ugasio samo dva minuta kasnije Naldo.

Imali su kolosalnu šansu fudbaleri Junajteda za izjednačenje, ali nije uspeo Marsijal da pogodi.

Uz poraz Junajteda PSV-u je bio dovoljan i bod protiv ekipe CSKA iz Moskve, a upravo to se i desilo, bilo je 0:0. Moskovljani su jurili pobedu kako bi prošli u narednu fazu.

Tošić je imao jedan dobar slobodan udarac u prvom poluvremenu, ali ekipa PSV-a je preživela ovu situaciju, da bi se u drugom desio penal za CSKA koji je iznudio Zoran Tošić.

Pogodio je Ignaševič, ali samo nekoliko minuta kasnije De Jong donosi zlata vredan gol PSV-u za 1:1 i prolazak u narednu fazu Lige šampiona.

Moskovljane je dokrajčio Proper u 86. minutu za 2:1.

Volfsburg - Mančester 3:2
PSV - CSKA 2:1

Volfsburg 12
PSV 10
------------
Junajted 8
------------
CSKA 4


Grupa C

Bilo je poznato da su Atletiko i Benfika u narednoj fazi, ali se nije znalo ko će u narednu fazu Lige Evrope.

Atletiko je obezbedio prvo mesto pobedom u Lisabonu sa 2:1, bili su bolji čitavim tokom meča, naročito u prvom poluvremenu kada su Nigez i Vijeto postigli golove za 2:0.

Ipak, Mitroglu smanjuje na 2:1 u drugom poluvremenu, a to je bilo sve što je ova ekipa uspela da uradi u ovom meču.

Drugi meč je odlučivao ko će u Ligu Evrope, a to će biti ekipa Galatasaraja koja je uspela da uzme bod koliko joj je bilo potrebno za prolazak u narednu fazu Lige Evrope.

Tvumasi je doveo goste u vođstvo u 62. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Inan doneo izjednačenje i plasman Galati u LE.

Benfika - Atletiko 1:2
Galatasaraj - Astana 1:1

Atletiko 13
Benfika 10
--------------
Galatasaraj 5
-------------
Astana 4


Grupa D

Na početku meča na "Etihadu" gosti bolji, probao je Korb, ali je šutirao preko gola. Ipak, u 15. minutu vode "Građani", Sterling je asistirao Silvi, Zomer vadi loptu iz mreže. Ipak, "Koltovi" se odmah vraćaju, Štindl je posle sjajne akcije poslužio Korba koji ovog puta ne greši, samo dva minuta je trajalo vođstvo domaćina.

Teško je Siti stizao do gola Nemaca, pa je nekako logično nova lopta završila iza leđa Harta, 2:1 za Nemce. U nastavku, šansu je imao David Silva, ali su Nemci igrali odlično, pokazali još jednom da su odlična ekipa i da nisu tek tako preslišali Bajern za vikend. No, nisu izdržali do kraja, u 80. minutu "Građani" poravnavaju, strelac je bio Sterling posle asistencije Davida Silve. Dva minuta kasnije, opet Sterling, novi gol i potpuni preokret.

Zatim je Boni potvrdio pobedu, za pet minuta je Siti postigao tri gola i stigao do trijumfa.

U Sevilji vatromet prilika, dominacija Juventusa u prvom poluvremenu, Serđo Riko na momente kao na streljani. Ali, Italijani nisu dali gol u prvom poluvremenu, a promašaj Morate konkuriše za blam godine. Na drugoj strani, dve šanse za bivšeg "Juventina" Ljorentea, ali se on već uverio na treninzima kakav je golman Bufon.

Ipak, u drugom poluvremenu Juventus je stao, nisu baš puno razmišljali o golu Andaluzijaca pa su i kažnjeni sredinom drugog dela. Ljorente, ko drugi, pogodio je glavom suprotan ugao, kao da su potcenili njegovi nekadašnji saigrači opasnost koja preti. Ipak, ništa se posle toga nije promenilo, Juve prilično nemoćan da uzvrati. A onda su čuli da je Siti okrenuo protiv Gladbaha, pa su napali, Dibala je pogodio prečku.

Mogao je i Pogba da izjednači, na drugoj strani je Gameiro propustio priliku da dotuče Italijane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

259 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Friday, 11.12.2015
02:35

Skoro 250 komentara. Dokaz da je Junajted daleko najveca tema u svetu fudbala.

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 11.12.2015
12:40

Čestitam na izlasku iz rupe.

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 11.12.2015
19:57

To za tebe i kavalija ne važi. A ovih 250 komentara koliko si nabrojao u gornjem komentaru, nisu svi posvećeni Mančesteru, nego kompletnom danu u ligi šampiona, ali s obzirom koliko ti znaš, nema veze, oprošteno ti je.

avatar
MANUTD
Friday, 11.12.2015
13:57

Koliko se moze primetiti nisam prestajao da komentarisem ni u jednom momentu. Ono sto mene interesuje otkud to da si nastavio sa provokacijama posle onako dirljivog govora o tome kako ne treba medjusobno da se peckamo?

avatar
Gaucho10
Wednesday, 09.12.2015
16:22

Nemci igraju top fudbal!

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 09.12.2015
11:13

Mojesa su svi pljuvali,a dali mu mali budzet i istrosenu ekipu.ovom dali skupu i svezu ekipu i ispao covek.

avatar
Brat Scholes
Wednesday, 09.12.2015
09:38

Svaka cast filozofu,mozda ako mu uprava da jos 200m ce mozda proci grupe sledece godine ako uopste budemo igrali ls sa ovakvom igrom,otkaz sto pre.

avatar
Wazza77
Wednesday, 09.12.2015
21:43

Dace mu jos 250M za januar da proba da osvoji BPL i da se svojevoljno penzionise kao sampion,jer niti on niti mi navijaci nezelimo vise da gledamo Man.UTD. u vreme kada je igrao najruzniji i najneefikasniji fudbal u svojoj istoriji!!! Nadam se...

avatar
Mun.Utd
Wednesday, 09.12.2015
02:34

ttps://twitter.com/mozyinho/status/674188814391230464/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw eee sa ovim timom ih Fergi razbio...

avatar
Stanko Bacic
Wednesday, 09.12.2015
01:45

Sada vecina navijaca Barce podsmejavaju se Realu koji je pobedo Malme sa 8-0,samo zbog njihovog misljenja da se Real izivljao na Malmeu,a da su odigrali istu onakvu utakmicu kao i u Malmeu gde su ih pobedili sa 0-2,pricali su kako Real nemoze da razbije jedan Malme sa 4-0,5-0,tako da ovo im je poruka...

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 09.12.2015
01:19

Nista novo. Bazel je samarao Liverpul,Junajted i Celzi. Engleska je Liga gdje ne dolaze carobnjaci i ne radjaju se. Engleske titule LS su osvojene tesko bez velike igre nisu one ubedljive kao Real sa Raulom, Milan, Barsa,Bajern, ove ekipe su imale igru velikih ekipa a ne kao Engleske ekipe na loto

avatar
scylla98
Wednesday, 09.12.2015
18:08

UTD 08, 99, 68?

avatar
Thursday, 10.12.2015
12:33

Leo Mesi. Ne da ti da odrasteš :)

avatar
Mun.Utd
Wednesday, 09.12.2015
22:48

plus Junajtedova finala Ls 09 i 011

avatar
Stanko Bacic
Wednesday, 09.12.2015
01:18

Dobro je sutra igraju braca Grci protiv Arsenala,jedva cekam tu utakmicu i nadam se da ce proci Olimpiyacos.Arsenal sigurno igra bolji,lepsi i kvalitetniji fudbal i naravno imaju kvalitetnije igrace od Olimpiyacosa,ali tesko je da ce uspeti da im daju tri gola(ako se nevaram).

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 09.12.2015
11:18
avatar
lamps8
Wednesday, 09.12.2015
12:43

2 gola im treba

avatar
Eccentric
Wednesday, 09.12.2015
00:51

Kaže komentator na Areni da u Italiji smatraju da je Pogba novi Pirlo,Pogba treba da nasledi Pirla,razumete Pogba da zameni Pirla,Pogba drvo da nasledi Boga Pirla,Pogba drvoseca da nasledi gospodina Pirla.Kada se tada nisam šlogirao nikad necu,Pogba da zameni Pirla,ljudi moji umetnika Pirla da zameni Pogba macola,pa da li je ovo moguce,šta je ovo,ludnica.

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 09.12.2015
01:06

Је л' си чуо ти за субјективно мишљење? Очито ниси по чим тако сипаш увреде на рачун неког коме ниси ни до колена.

avatar
Billionaire
Wednesday, 09.12.2015
01:29

Nisi napisao koga Pogba da zamijeni? Da nije slucajno Pirla?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 09.12.2015
00:50

Danas sam procitao jedan odlican komentar navijaca iste ekipe, da koliko god bi voleo da MU pobedi, toliko i da izgubi ne bili se povecale sanse da se uprava urazumi i Van Galu da otkaz. Lajk za izjavu sad posto sam u toku dana izjave citao u putu . Zaista, Van Gal je unistio Mančester. Za sezonu i po, sa tolikim datim budzetom, realno kvalitetnim igracima, napravio je sprdnju od kluba. Njegove kombinatorike i unistavanje igraca nece uraditi neko skoro. A o energiji da ne pricam. Nisu krivi igraci, Mata koji konstantno igra krilo, Runi sve zivo samo ne centarfora, Herera koji greje klupu sa Snajderingom dog mu felaini igra spica a Kerik plejmejkera. Da nas bog sam poslusa i uprava na polusezoni da ovom egomanijaku otkaz, i dovede za Novu godinu Don Karla, koji je znanjem vise nego pravi trener za velika dela. Kad nam nije Klop bio sudjen ( drago mi je kad vec nije nas da je otisao bas u Liverpul, u istinskog klubskog velikana i meni licno da biram najdrazeg rivala uz Arsenal u borbi za titulu ), izbor bi mi trenutno bio Anceloti ( neki pominju Simeonea ali licno ga ne bih, jako mi lici na Murinja sa nekom modernijom i strastvenijom bunkericom ) . Trener koji zna fudbal, ima rezultat, pedigre, cuti, radi, kao svako italijan sjajan takticar, ne izmislja, forsira napadacki, lep fudbal i daje igracima dosta slobode. ono sto kako navijacima, kako igracima treba jer da se ne lazemo, ko ne voli da gleda napadacki fudbal i kako igrac da igra kad ne zna ni sta igra i ako pogresi odmah klupa ( Van Galova filozofija i pedagogija ). Volzburg zasluzeno pobedio i prosao dalje a sta da kazem za PSV kojima odu 2 najbolja igraca i oni u osmini finala i za Filipa Kokua, meni jedan od najomiljenijih igraca koje sam gledao. Upravo, ne kopiraj Siti vec se opameti

avatar
pancreas
Wednesday, 09.12.2015
00:46

Ali akcija kod drugog gola Volfsburga... uf

avatar
Непобедиви
Wednesday, 09.12.2015
01:39

Kapa dole za komentar batice. Mojes vam nije bio ovoliko los. Jedino Anceloti moze ovo da preokrene.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 09.12.2015
01:40

Izbagovao telefon pa sam komentarisao tebi.

avatar
Stanko Bacic
Wednesday, 09.12.2015
00:42

RONALDO IZDOMINIRAO!!!

avatar
ADP_10
Wednesday, 09.12.2015
00:27

Znao sam da ce se Moratini promasaji morati skupo platiti. Ali nema veze i prosle godine Juventus je bio drugi u grupi pa je stigao do finala. A ovi iz Mancestera ako sad ne otpuste Van Gala, ne znam kada ce. Koliko potrosenog novca i nista. Ispade da je Mojes bio daleko bolje resenje.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 09.12.2015
13:27

ispadamo mi odmah sad, cim nam bajer izvuku... alegri je gori od van gala

avatar
ADP_10
Wednesday, 09.12.2015
18:50

Ako dobijemo Bajern ili Barselonu, sanse su nam minimalne, ali sa svima ostalima itekako mozemo da se nosimo, Osim Bajerna ili Barse, po meni bilo bi dobro da izbegnemo Atletiko, Ipak osmina finala je tek u aprilu, ne mozemo sada znati u kakvoj ce ko formi biti tada.

avatar
Leyton Orient
Wednesday, 09.12.2015
00:27

Ja ne vidim sta ova uprava Uniteda vidi u Van Galu ... pored tolikog budzeta ... toliko novca potroseno na igrace i ni grupu da ne prodje u LS ... sramota ... realno gledano trebao bi bez razmisljanja da leti ... pa Moyes je dobio otkaz a sta su mu za transfere dali 35 miliona ... samo je Matu doveo i to je bilo dobro pojacanje ... a ovaj dobio 300 miliona i sve puko i eo gde je ... pa sa 300 miliona se ocekuje da stignes bar do polufinala LS ako ne dotle bar cetvrtina

avatar
dzedaj vitez
Wednesday, 09.12.2015
13:24

Reputacija,Mojes je nema. Isto zašto je Di Mateo dobio otkaz u čelziju a osvojio LŠ

avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
15:59

Za 300 miliona mogli su ls da kupe

avatar
Milos Veljkovic
Wednesday, 09.12.2015
00:27

Gledam ovaj Malme i mislim kako je Platini delimicno unistio ligu sampiona od kako je uveo onaj sistem kvalifkacija tj kad je olaksao ekiama istocne evrope da udju u ls.Majstori dali 1 gol na 6 utkamica a istovremeno omogucili Ronaldu da se bez po muke probije na vecnoj listi strelca ls.

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
17:16

ako je tbi najveci problem sto se ronaldo probio na vjecnoj listi strijelaca,onda ti preporucujem da prestanes gledati fudbal...

avatar
Benz9
Friday, 11.12.2015
21:24

to je dokaz da te fudbal kao cjelina uopste ne zanima nego samo pojedinci....mogu oni trpati koliko hoce ali kad se spomene golgeter svima ce na pameti biti brazilac,a ne portugalac ili argentinac...

avatar
Milos Veljkovic
Friday, 11.12.2015
19:51

Jeste problem,jer sam gledao kako je jadno davao golove.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 09.12.2015
00:25

Ova ekipa Malmea se vratila sa odmora jer se prvenstvo zavrsilo prije mjesec i 10dana, a Ronaldo mislio da stigne Luisa Adrijana pa mu nije uspjelo, Prevara od igraca, prevara od kluba, kako je Real nisko pao juri rekorde za Ronalda

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 09.12.2015
10:26

..pa a sta je trebalo,da stanu na 1:0?

avatar
Dejan Marinkovic
Wednesday, 09.12.2015
00:24

Ozbiljno pitanje,gde su našli golmana,na kojoj benzinskoj pumpi ? Pa ovaj malmo u rangu fk avale

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 09.12.2015
00:24

Tooooo sad cemo valjda da oteramo ovog van gala vise muka mi je

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 09.12.2015
00:24

Ocekivano lagana pobjeda, ali i dalje sam misljenja da Benitez treba da leti sa klupe i da nije covjek za Real. Pobjedili smo nocas, ali Malme nije mjerilo nikakvo. Dobio je zvizduke opet nakon utakmice, sto je i ocekivano. Drago mi je da je Junajted ispao, ljudi ulozili 200 mil u ekipu a ne mogu proci ovako laganu skupinu, sramota.

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
02:06

David De Gea !

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 09.12.2015
02:50

Bratic sto ti toliko hejtujes Junajted? Je l' ti razumes da to nije Realova filijala i da nema potrebe da im uvek prodaju najbolje igrace, pogotovo ne kad se Real bahati i vredja sa smesnim ponudama?... I drago mi je da si nam se vratio, nije te nesto bilo od prosle subote, svi smo se pitali sto. :D :D Ali dobro je da to nije bila sramota :D

avatar
Banned
Wednesday, 09.12.2015
00:24

Real zasluzeno 1 u grupi,ovaj Junajted je komedija od kluba.

avatar
ACM<3
Wednesday, 09.12.2015
01:49

Pogledaj opet utakmice sa PSG-om pa provjeri je li zasluzeno.

avatar
Banned
Wednesday, 09.12.2015
18:55
avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
02:07

David De Gea !

avatar
Ajde?
Wednesday, 09.12.2015
00:13

Ranije sam se bio zadovoljan kad neki Arsenalov rival iz lige kiksne u Evropi, ali ovo je postalo stvarno žalosno. Danas iz grupe ispada jedan Junajted, sutra to ito čini jedan Arsenal. A ne te ko davno englezi su imali tri predstavnika u POLUFINALU ovog takmičenja. Menadžei Engleskih velikana su očajni, ne zna se koji je trener gori.

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 09.12.2015
10:08

Zato se zna ko je najbolji. Liverpulov :)

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 09.12.2015
15:06

Ja jos ne mogu da vjerujem da je Liverpulov trener mozda jedina svijetla tacka u toj kategoriji, posle onih kosmara s Rodzersom... (doduse Venger nije toliko los, koliko je Arsenal malerozan)

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
00:11

ljudi spremajte lopate sutra se ocekuje metar snijega....benitez naredio napad,a junajted dao 2 gola....

avatar
dushanseelny
Wednesday, 09.12.2015
02:36

Hahahaha kraljevski komentar :D

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Wednesday, 09.12.2015
13:01

ne brate, ja ocekujem 40 stepeni u hladu da bude jos veca ironija

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 09.12.2015
00:11

Napolje van Gal sa svojom kružnom taktikom i smešnom igrom a to je dodavanje od desne strane protivnicke korner zastave sve do golmana pa do protivnicke leve korner zastavice i sve tako u krug. Ali biću uvek uz Junajted bez obzira na sve vratiće se Junajted još jači.

avatar
Eccentric
Wednesday, 09.12.2015
00:11

Auuu bravo Ronaldo!Ti ko da citas ovdasnje strucnjake pa njima u inat, hahaha...Daj covece nemoj im to radit vise. Legenda.Boze hvala ti sto si mi dozvolio da zivim u njegovom vremenu i da imam deci pricat o najvecem igracu i sportisti ikada

avatar
Ulquiorra Cifer
Wednesday, 09.12.2015
01:59
avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Wednesday, 09.12.2015
02:13

hahahaha,mogu objektivno da kazem da decko nije u prvih 50 svih vremena,zvanicno nece biti u prvih 20 a moze da se pamti kao strelac golova malim klubovima,plus nikada nece biti najbolji ronaldo i najveci igrac portugala,zna se ko je to,crni panter!!!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 09.12.2015
00:11

Lvg nas je unistio. Nemam reci, a ni zivce, nadam se da ce da dobije otlaz i zabranu da ne vodi nijedan klub na svetu, i ko ce sad da predje kod nas kad igramo LE, cista 0 od sezone, nikog dobrog necemo da dobedemo. Unistio nas je! Najveca prevara!

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 09.12.2015
17:45

Nije najveca prevara, Benitez je tu isto.

avatar
R.V.P. #20
Wednesday, 09.12.2015
00:10

Van Gale, što bi se reklo, aj da se ne ljubimo. To je sve što ću napisati, jer ako se raspišem, bojim se da će mi srce stati od besa i tuge. Iskrene čestitke Volfsburgu i PSV-u na potpuno zasluženom prolasku u osminu finala.

avatar
Danijel Sturridge
Wednesday, 09.12.2015
00:09

Vidimo se u le , nadam se da Partizan naleti na Junajted ili Liverpool ako ne pukne 3:0 sutra

avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
16:11

Ovakav mancester bi izbacili na penale a ako bi se kojim slucajem pao liverpul tu bi golovi prstali na sve strane. A tujei lazio...

avatar
Аполо
Wednesday, 09.12.2015
00:08

Nadam se da ce ovo ispadanje doneti neko dobro, a to je da uprava reaguje po pitaju Van Galove flegmaticnosti na klupi Junajteda (jer meni tako deluje igra tima pod njegovom patrolom). U prvenstvu smo tu gde jesmo zahvaljujuci kiksevima drugih, a pitanje je gde cemo do kraja zavrsiti. Eto, igracemo LE mada ni tu nisam optimista da cemo ikog pobediti.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 09.12.2015
00:05

Nik Paul ljudi,Nik Paule ej,decko nije igrao vise od godinu dana!!!Ako mu ne daju otkaz sve dok je na klupi zelim samo poraze mojoj voljenoj ekipi...a dres I druge sitnice sa logo Junajteda Ameri se zajebali ovaj put,banku vise necu da potrosim dok ne smene ovog lunatika!!!

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
02:10

Bravo i ja mom timu zelim sve poraze ako ce to da znaci boljitak i otkaz lunatika.

avatar
Wednesday, 09.12.2015
00:05

Bravo Vukovi! Kada sam nakon prelaznog roka najavio propast Junajteda lik pod izuzetno ''kreativnim'' nadimkom ''MANUTD'' mi je odbrusio da ''nemam pojma'', da ''se bacim na kriket'', kako će ''Junajted da osvoji sve'', itd, itd... Gde si sad, bajo moj? Gde si sad?!

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 09.12.2015
12:37

Junajted je ispao od Prvaka Holandije, Wolsburg najbolja ekipa u Nemackoj posle Bajerna, a CSKA trenutno najbolji u Rusiji, Junajted dobro stoji Premijer ligi

avatar
Legenda BDS
Wednesday, 09.12.2015
00:01

Sad bi voleo da junajted naidje na partizan u LE

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 09.12.2015
00:01

Sve pohvale za Ronalda koji je odlicno odigrao ovu tekmu. Kritikovao sam ga dosta ali treba biti iskren. Isko se samo saplitao ali nije ni on lose odigrao. A sto se tice Junajteda. Mislim da je bolje sto su ispali sada da se ne brukaju dalje. Lose igraju i sa ovakvom igrom su skoro pa prvo mesto u PL. Jos jedan dokaz da je to najzanimljivija iliti najizvesnija liga i to je to a nikako najjaca.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 09.12.2015
13:32

bas je fino da postiji normalan navijac barse, ali ne vjerujen ja da si ti navija barse od prije suaresa, zato i jesi tako normalan hahaha

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
17:18

najneizvjesnija....

avatar
Filip Krsmanovic
Wednesday, 09.12.2015
00:00

Gigs bi bio sjajno resenje. Neko ko je dugo u klubu, razume filozofiju i kako klub dise. Vreme je da Van Gal ode posto je ovo stvarno nezapamcena bruka.

avatar
Кун
Tuesday, 08.12.2015
23:59

Opaaa, kakvo iznenađenje, prvo mesto, ne ide se na Bajern, Barsu, Real, Atletiko... Bravo za Sevilju. Sterling dobar danas, igra je i dalje loša, dobra je jedino kada su zdravi svi, a to je retkost, nadam se da će biti bolje.

avatar
čombe
Wednesday, 09.12.2015
09:19

Opa navijac sitija! To se neviđa često

avatar
Кун
Thursday, 10.12.2015
00:38
avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
16:14

Baki ima tu i psg

avatar
mak_juventino
Tuesday, 08.12.2015
23:59

Steta za Juve , nadao sam se na prvo mesto ... Razocaran sam maksimalno

avatar
dushanseelny
Wednesday, 09.12.2015
02:39

Tuzna prica posle one lekcije Sitiju u Torinu..:(

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 09.12.2015
13:33

nemoj samo biti razovaran kad bajern izvucemo i kad nas natrpaju. alegri je gori trener od van gala

avatar
Nikola M.
Tuesday, 08.12.2015
23:57

A počelo je tako dobro... Ja sam toliko razočaran, da to rečima ne mogu opisati... Mučiš se čitave prošle sezone da završiš u top 4, da uđeš u LŠ, na kraju to i uspeš na jedvite jade, dobiješ relativno laku grupu, al' ne vredi... Očigledno da je Junajted još uvek zelen, nedovoljno dobar... Prvo smo ispali iz liga kupa, sad iz LŠ, uz to je sve veći broj povređenih igrača (do sada ih je bilo 7, na tu listu idu i Darmijan i Smoling od večeras), u ligi smo još uvek u dobroj poziciji, ali se bojim da ovo ne označi početak velikog pada. Sezona sve gora i gora, polako ide ka košmarnoj. Ova utakmica mi je skroz uništila raspoloženje i baš se nekako bez veze osećam. E moj Van Gale, e moj Van Gale...

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
02:14

Sezona za nas je bila gotova pre pocetka iste. Sta ocekivati sa ovakvom igrom.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 09.12.2015
02:37

Ovo je bila laka grupa sve do poslednjeg sesira, sa Nemcima je to palo u vodu jer su oni jaci od gro ekipa i iz drugog sesira, da ne pricam o trecem i cetvrtom... Veruj mi ovo je poraz od kojeg cemo dobiti mnogo vise nego da smo prosli. Preko koga bi mi mogli dalje u nokaut fazi? Preko Barse, Reala, Bajerna? Samo bi se obrukali. Ja reci nemam za ono sto Van Gal radi, toliko kolicinu bahatosti i spremnosti da u provaliju survava ovakvog giganta samo da bi kao razmazeno deriste izmisljao toplu vodu i nekom nesto dokazivao ja nisam video skoro. Previse je ulozio za ovakvu igru. Jeste i da nas nece sa povredama, pa nama u odbrani igraju deca! Ali ne moze da bude slucajno kad se povredi toliko igraca! Jednostavno je vreme da ga sutnu, i neka idu da ubedjuju Karla da preuzme ekipu na zimu, ili da Gigs vodi do leta... Ne kazem, veceras je Wolsburg skidao nemoguce (moze da prica sta ko hoce, ono je bio cist gol), stoper nam je dao dva gola, mogao je Mazic opusteno i penal da svira kad je Naldo rukom dirao loptu dok je bio na zemlji. Realno nije nas ni htelo veceras, ali sreca mora da se zasluzi!

avatar
zeks
Tuesday, 08.12.2015
23:57

Koliko je srece imao Siti u ovoj grupi i na kraju su dosli do prvog mesta.Dve pobede u nadoknadi i preokret veceras.Drago mi je sto je Sevilja izborila LE,to je njihovo takmicenje i bice jedni od glavnih favorita za osvajanje.Volfsburg i PSV idu zasluzeno idu dalje,pokazali su mnogo vise od Junajteda.Atletiko rutinski do pobede,obezbedili su mnogo lakse rivale u 1/8.I na kraju Real.Veceras se videlo sta ume Kiki.4gola protiv strasnog Malmea,mora da poboljsa svoju statistiku.A u mecevima sa Atletikom,Seviljom,2x PSG i Barsom golova NULA.Nigde ga nema kad je bitno ali uvek je tu da napuni Malme,Sahtjor,Espanjol i ostalu boraniju.Pozdrav.

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 09.12.2015
01:59

Imali smo i nesrece...

avatar
Ole Gunar Solšer
Tuesday, 08.12.2015
23:57

Van Gal mora da dobije otkaz posle ovog meča ako se to ne desi pokazaće Junajted da je neozbiljan klub. Sada će fan hal reći kako je Junajted imao šanse ali da nisu imali sreće pa to su priče za malu decu. Pozivaju se Anceloti, Gigs, Skols ma bilo ko dolazite bre!!!

avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
16:16

To je sinoc posle utakmice pricao, kako je sudija ponistio mati pogodak i slicna sranja...

avatar
CITY
Tuesday, 08.12.2015
23:56

Koliko god mrzeo sto ovo govorim ali zao mi je sto je Junajted ispao. To nije dobro za Englesku ligu, mada nadam se da ce sutra proci Celzi i Arsenal :D

avatar
Stefaninho
Wednesday, 09.12.2015
00:57

Celsi da, Arsenal tesko, rekao sam da Junajted nece proci i nije, Arsenal ne verujem. Bar ti je Siti prvi i ne moze da naleti na Barsu :D

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 09.12.2015
05:20

Levat Manuel, izvede kukavicku postavu protiv vas...Nista to ne mora da znaci :D :D

avatar
dushanseelny
Wednesday, 09.12.2015
02:41

Kak'i ste baksuzi doci ce vam PSZ..

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 09.12.2015
01:21

Celzi ne, Arsenal da

avatar
Bayren Munich
Wednesday, 09.12.2015
01:17

Cestitam na prvom mestu. Izbegli ste nas ;)

avatar
CITY
Wednesday, 09.12.2015
01:11

E to da. Uvek naletimo na Barsu i zavrsimo takmicenje brzo. Isto bi bilo i ovog puta da posto MSN igra odlicno. Sada imamo vece sanse da prodjemo, posto su uglavnom ovi jaki timovi na prvom mestu, ali tu je Psz i jos neki timovi :D

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:53

ocekivani poraz MU koji pod vojstvom LVG igra dosadan fudbal i iskreno mi drago sto su ispali,ali sada ocekujem da dobije otkaz :D .

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
00:12
avatar
Tris
Tuesday, 08.12.2015
23:52

Mancester Junajted je toliko jadan da ne zasluzuju ni ligu evrope da igraju...Van Gal kao da je u tajnoj misiji da unisti klub...Zvuci neverovatno da su u vrhu Engleske lige i ako igraju najruzniji fudbal i to ne samo u engleskoj nego i sire...Englezi definitivno ne zasluzuju da imaju 4 predstavnika u LS, ali ne zasluzuju ni italijani koje jedino Juventus predstavlja kako treba, ostali se brukaju...Lacio recimo nije uspeo ni kvalifikacije da prodje, toliko o tome...A sta tek reci za Ronalda, kad je najnebitnije on napuni neku malu ekipu...Nisam ga video da je igrao protiv PSG-a...Nema ga takodje ni protiv Barselone i Atletiko Madrida u ligi ali zato velikani na slovo G padaju redom, Getafe, Gijon,Granada...Porediti Ronalda sa Mesijem je isto kao da poredis Inijestu sa Gagom...

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
00:13

nemoj da vrijedjas fernanda...

avatar
mladenq
Wednesday, 09.12.2015
00:14

Pa i ne zvuci nevjerovatno da su u vrhu Engleske lige ako je objektivno posmatras, smijesna liga. Pa njima Lester dominira ligom, haha, o boze.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 08.12.2015
23:52

Nista novo ocekivano da ce junajted ispasti,interesuje me samo sta ce uprava reci na ovo sve,ja ko navijac junajteda i na osnovu onoga sto junated pod vodstvom van gala pruza 100% sam bio ubjedzen da cemo ispasti. Opet smo dali 1 gol drugi ne racunam auto gol. Sta jos treba da se desi pa da uprava mu uruci otkaz. Opet igra nista sa nicim dodavanje do bezsvjesti. OTPUSTITE GA VEC JEDNOM UNISTI KLUB. drago mi je sto smo ispali jer da smo prosli izvukli bi mozda bajern,real ili barsu i psg i bio bi dvocifren broj golova u nasoj mrezi ovako bolje po nas sad se skoncetrisati promjeniti trenera i igrat premijer ligu boriti se za titulu ali samo ako.dodze anceloti ako van gal bude nista od ls i iduce sezone ispast cemo iz top 4.

avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
16:19

Ne bi mogli psg

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 09.12.2015
18:50

haha kad pogledas od kojih je ostalo psg je opet laksi od bajerna i barse pa i od juvea.. vec sam rekao mesi-ronaldo i nejmar nebi nam pomogli dok je van gal i njegova filozofija na klupi,sto je jos gore i ostat ce na klupi do kraja sezone e tu su tek problemi ispast cemo iz top 4 pa ce uprava zajedno sa filozofom van galom LS gledat od kuce i racunt koliko su u minusu miliona kad se ne kvalifikujes u LS to im i treba. laudrup je rekao junajted se pretvara u liverpul misleci da jako dugo necemo vidjeti titulu. liverpul se opametio i ima sad cilj i dobrog trenera a nas nema nigdje.

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:52

Ova odbrana je sramotna.. Nemam više šta da kažem..

avatar
ManchesterUnited
Wednesday, 09.12.2015
01:03

Od ovih sto trenutno igraju odranu samo Smoling moze da igra u prvoj postavi.Dovesti novog stopera,desnog i levog beka dok se So ne oporavi.

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:52

Pa nije Ronaldo Robert Levandovski.

avatar
ppera 1
Wednesday, 09.12.2015
00:13

Levandovski ne bi zabio ni jedan gol Malmeu, jer ne bi bio ni u protokolu za utakmicu protiv Malmea. :-)

avatar
Eccentric
Wednesday, 09.12.2015
00:14

Kakvi kompleksi ovde, tolika ljubomora prema Ronaldu sto je lep, bogat i najbolji strelac svih vremena. Toliko se toga desilo na vecerasnjim utakmicama, ispao Junajted ali ne, njima je najbitnije kakve je golove dao Ronaldo.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 08.12.2015
23:52

Veoma mi je drago sto je Junajted ispao iz LS, narocito zbog navijaca koji du mi lupali minuse kada sam rekao da Mancester Junajted ide u LE

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 09.12.2015
00:13

Ja sam ti prvi lupio minus,jer sam verovao da Junajted može do boda protiv Volfsburga,a da će CSKA možda izvući remi sa PSV-om,ali si ti ipak bio upravu. Svaka čast :)

avatar
Robert Lewandowski 9
Wednesday, 09.12.2015
09:44

Ja sam znao od pocetka da Junajted ne moze uci u LS, jer pre svega nemaju dobru taktiku za postizanje golova i za prekidanje kontri. Pokusavali su na sve prrkide da iskoriste Felainija, ali to ifraci Junajteda nisu umeli. A to je naravno poslo za rukom Volfzburgu koji je na pravi nacin koristio Nalda

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 09.12.2015
00:24

Junajted nije najjaci klub ni tamo, Sevilla opet osvaja.

avatar
lamps8
Tuesday, 08.12.2015
23:51

nadam se da ce mancester oterati ovog van gala smori covek vise potrosi toliko para a ne moze grupu ls da prodje,mozda cak i gigs preuzme ekipu do kraja sezone.

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:49

Vidimo se u LE.. smejali ste se nama sto nismo prosli grupu, a vi nas kopirate, nema smisla :D

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
00:17

Ja sam neko ko hejtuje Liverpul, ali samo nas tovarite zasluzili smo. Prvi sam koji sam vas sprdao i sad hocu da me prvog isprdate. Samo napred.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 08.12.2015
23:49

Sramota . Ja ne znam sto ne dobije otkaz,ako ovako nastavi ostacemo bez LS za sledecu sezonu.

avatar
dushanseelny
Tuesday, 08.12.2015
23:49

Sutnite neznalicu ruznu vise!!! Prosecnu grupu Lige Evrope oni ne mogu proci.. Posle potrosenih stotina miliona mi dolazimo u situaciju da nam klinci igraju kljucni mec sezone, sramno! Sad u LE kad nam dodje iole ambiciozna ekipa ima da nas rastavi, a uskoro nas cekaju i 3 mesta za LS.

avatar
neon
Wednesday, 09.12.2015
01:37

Da prosecna grupa, u pravu si... Ali ima jedan problem, i oni su prosecni nazalost

avatar
dushanseelny
Wednesday, 09.12.2015
17:47

Da su oni ispali u prosecnoj grupi LS ispadanje bi bilo prihvatljivo, ali ovo je prosecna grupa LE...

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 08.12.2015
23:48

Pa dobro i LE nije lose osvojiti jer osvajac ide direktno u LS sledece sezone pa verujem da ce Man Utd biti u PL medju prvih cetiri pa ce se otvoriti mesto u LS za jos jedan tim sto bi bilo sasvim ok ali sve je to teorija....

avatar
Кун
Wednesday, 09.12.2015
00:09

Postoji i sansa da Italijani uzmu to jedno mesto u LS, pa da iz Engleske idu samo tri tima.

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 09.12.2015
19:11

Da postoji,ako se nijedan tim iz Engleske ne plasira barem u cetvrtfinale LS a da neki Italijanski osvoji recimo LE ili eventualno dodje opet do finala LS (u sta sumnjam) onda ce Italijani imati jaci koeficijent pa to sto pricas i moze da se desi ali sve je to u magli.....

avatar
Wednesday, 09.12.2015
00:22

Nema šanse da osvojimo LE.. Prosuće nas neka iole ozbiljnija ekipa..

avatar
zico
Tuesday, 08.12.2015
23:48

hhhaahaaahahahahahaha

avatar
Eccentric
Tuesday, 08.12.2015
23:48

Bravo doktore ronaldo i real odlicna igra. Ronaldo bezi 9 gola od prvog pratioca na vecnoj listi. Skoro cela sezona. Hejteri neka hejtuju samo napred masino.

avatar
Svetski sampion
Wednesday, 09.12.2015
00:20

Ronaldo je doktor samo za Malme,Eibar,Granadu itd.. Sto Atletiku,Sevilji,Barceloni ne da 4 gola ? Zato sto je tada neprimetan i pomalo smesan igrac.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 09.12.2015
00:21

Gledace Roni iz prvog reda kako fudbalsko bozanstvo dize 5 put zlatnu loptu i kako uzima znagradu za najbolji gol u sezoni kada je nanizao nekoliko igraca Bilbaa u finalu kupa kralja.Samo se nadam da ce doci.

avatar
fcb
Tuesday, 08.12.2015
23:48

Eto vam kvalitet vaseg Mancestera o kojem pricate, kad nisu uspjeli da prodju ovako laku grupu, sto opet oslikava kvalitet Premijer lige... O realovom izivljavanju nad trecerazrednim ekipama nema se sta mnogo reci

avatar
stfmcfc
Tuesday, 08.12.2015
23:47

Tako je !! CITY!!!

avatar
LfcKutinjoo
Tuesday, 08.12.2015
23:47

Dzaba Mancesteru i da su prvi na tabeli u Premijer ligi kad igraju najgori moguci fudbal u Engleskoj. Van Gal i Mojes su unistili Mancester, nadam se da navijaci Mancestera nece shvatiti ovo kao uvredu

avatar
Torr
Wednesday, 09.12.2015
00:25

A brate sto da shvatim kao uvredu kad je ovo jad,cemer ocaj... ovo je bolno ... 14 utakmica dali samo 4 gola strasno

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
00:27

Nemam zasto da se uvredim, i ja isto mislim kao ti. Ovaj trenutni Manchester je ispod prosecni tim.

avatar
No ®ules
Tuesday, 08.12.2015
23:47

Nisu valjda mislili da ce sa LVG-om da izbace Wolfsburg?! 😲

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Wednesday, 09.12.2015
01:07
avatar
NIKE
Tuesday, 08.12.2015
23:47

Sjećam se prošle sezone smiju se navijači Uniteda Liverpulovim, a oni ispali u još lakšoj grupi. Iskreno po ovome lako se može desiti da samo City i realno Chelsea ima dobru šansu - jer mu treba remi kod kuće za prolaz, Arsenal po meni jako teško u Pireju, slabo Englezi, jako slabo. Možda će osvojiti LE, jer sad dole imaju Liverpul, United, Tottenham i vjerovatno Arsenal.

avatar
mladenq
Wednesday, 09.12.2015
00:15
avatar
Wednesday, 09.12.2015
00:35

Moze i celsi da ode u LE

avatar
dzedaj vitez
Tuesday, 08.12.2015
23:46

De gea ponovo najbolji igrač junajteda. Da njega nije bilo primili bi 6 komada. Autogol Volfsburga ublažio malo sramotu junajteda. Depaj očaj. Van gal na početku grupne faze beše rekao da mogu do finala?

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 09.12.2015
00:10

Zašto je Depaj očaj? On je barem nešto pokušavao,a ako je neko bio očajan to je sigurno Lingard.

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 08.12.2015
23:46

Koliko li je samo CR7 sad srecan...

avatar
Banned
Wednesday, 09.12.2015
00:24

A Junajted smesan.

avatar
ManchesterUnited
Wednesday, 09.12.2015
04:07

Kritikujem ja i Junajted.Stalno komentarisem ocajnu igru i losu Van Galovu taktiku.Ovo za Ronalda sam napisao zato sto neki ovde pisu da je najbolji igrac svih vremena.Ja se sa time uopste ne slazem i zato sam napisao takav komentar.Kad neko napise da Junajted igra ocajno ja ne lupam minus i ne bunim se jer je tacno.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 09.12.2015
00:26

Pricas o njemu a tvoj tim je ispao hahahahahah

avatar
Van Gal Konj
Tuesday, 08.12.2015
23:46

Molio bih navijace Liverpool-a da nas maksimalno isprozivaju, stvarno smo zasluzili. Gde je sada onaj lik sto je rekao da Van Gaal ima odlicnu taktiku i bezvredni posed lopte. Ispasti iz ubedljivo najlakse grupe, smejem se a place mi se. Van Gaal Out !

avatar
Wednesday, 09.12.2015
00:01

daj brate opusti se, nije valjda da si toliko iskompleksiran liverpulom

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 09.12.2015
00:15

A ja molim navijače ne samo Liverpula, nego i ostalih timova da NE prozivaju, nego da imaju dostojanstva, a ne da budu takvi kao ti, MANUTD i Kavali.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 08.12.2015
23:45

inace ronaldo je veceras postigao svoj 10. gol iz slobodnih udaraca u ligi sampiona i izjednacio se sa zuninjom samo je del pjero ispred njega sa 11 golova ali i to je pitanje kad ce ga ronaldo prestici

avatar
mladenq
Wednesday, 09.12.2015
00:15

haha, bravo za ronalda, najbolji igrac :D

avatar
Eccentric
Wednesday, 09.12.2015
00:29

Kompletna masina koja se nee vidja

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 08.12.2015
23:44

sjajna igra real madrida dati 8 golova nije lako makar protivnik bio i malme..fantasticne akcije benzema igra u neverovatnoj formi fantastican igrac protiv hetafea 2 gola veceras 3...ronaldo 4 gola i 2 asistencije danilo izdominirao inace real igrao bez par prvotimaca ali sjajna igra i real ovako treba da igra a ne defanzivno....postovanje za van gala potrosio je 300 miliona a ne moze da prodje smesnu grupicu ali dobro sto slabiji prodju to bolje...siti strasnim napadima odlicno preokrenuo i osvojio zasluzeno prvo mesto

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 09.12.2015
00:19

,,Na sirotinju i zec **** oštri'' - u ovom slučaju Malme. Videli smo sve protiv Barselone.

avatar
Svetski sampion
Wednesday, 09.12.2015
00:21

Sto Barceloni nije dao makar 1 ? Izivljavanje na trecorazrednoj ekipi,sramota !

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:44

Šteta. Juve nije zaslužio da izgubi. Mnogo propuštenih šansi. Ziceri Morate i Pogbe, prečka Dibale, . . . Sevilja je igrala isto tako dobro, ali nerješen rezultat je bio realan.

avatar
Arsenal i Partizan 1
Wednesday, 09.12.2015
01:28

Kakvi su navijacu Juvea srecnici sto je Alex Sandro se odlucio za njih ,jedan od 5 najboljih bekova na svetu ,a moze i krilo ..brz ,tehnika ,inteligencija ..sta ti vise treba ..centarsut medju boljim u danasnjem svetu fudbala ..

avatar
Wednesday, 09.12.2015
03:31

To se znalo odmah. Zato su ga i platili 26 mil u zadnjoj godini ugovora. Odličan je, kao i Dibala. Sturaro isto tako će biti odličan igrač. Ostali su na nivou. Malo Morata šteka, ali doći će i on na svoje. Ne smije propuštati onakve zicere. Još da se Kedira oporavi, ali opet da je zdrav, Sturaro se ne bi ovako pokazao.

avatar
Adnan
Tuesday, 08.12.2015
23:44

Nema ljutnje,Volfsburg je u ovom trenutku bolja ekipa od Junajteda.Junajted ima puno navikanih zvijezda,mladih igraca koji jos nisu na nivou(a pitanje je hoce li ikad i biti),a jedini igraci koji uistinu grizu poput Herere i Šoa nisu bili raspolozivi.Kao ekipa i kolektiv je to jos i gore,jer su veceras bili toliko spori da je izgledalo kao da Volfsburg ima 15 igraca na terenu.Nek igraju ovi mladi u LE koliko mogu,ovi ostali neka se fokusiraju na ligu u kojoj stoje jako dobro,sa obzirom na sve.

avatar
Rekkles
Tuesday, 08.12.2015
23:43

Mazic je unistio MANUTD veceras, zasluzili su da prodju , PSV je nalosija ekipa u grupi a prosli su dalje . I ovo je totalno objektivno jer sam navijac Liverpula .

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
00:17

nisam siguran da ih je bas unistio,ali znam da su on i ristic napravili cirkus od utakmice....

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 09.12.2015
00:27

PSV je rutinski dobio Junajted...

avatar
Nikola Burzanovic
Tuesday, 08.12.2015
23:41

Sve je receno ja necu dodatno da komentarisem , ali ovo se mora reci . Da pusti nekoga da debituje na najvaznijoj utakmici sezone je neoprostivo imao je Younga na klupi za tu poziciju koji je presjedio mec. Van gaal out

avatar
Benz9
Wednesday, 09.12.2015
00:19

kerik na stopera,blind na beka i bog te veselio...ali van gal ne bi bio on kada ne bi izmisljao toplu vodu...

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 08.12.2015
23:40

Mozda smo sad i zasluzili bolji rezultat al nam se vratilo za one utakmice kad smo bili losi a osvajali smo bodove.I opet ponavljam,nadam se da je ovo ispadanje iz LS dovoljno da LVG dobije otkaz.

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
00:38

Nazalost nije dovoljno, kad budemo na 11 poziciji onda ce mozda biti dovoljno.

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
01:56

Ni ja ne mislim da cemo zavrsiti u top 4. Ovo je ocaj i samo ocaj, pa mi igramo ocajnije od Celzija, oni sa samo manje srece imali nego mi.

avatar
ManchesterUnited
Wednesday, 09.12.2015
01:09

Pa ako ovako nastavimo ni ta 11. pozicija nije daleko.Ja bas i ne verujem da cemo na kraju biti u top4 jer nas ova sreca nece pratiti do kraja sezone.

avatar
Juventino SS
Tuesday, 08.12.2015
23:40

Kakvi promašaji Juventusa, Morata tri zicera imao, Dibala prečku, plus još dve odlične šanse i jednostavno nije lopta htela gol.

avatar
Liverpool_Zvezda
Tuesday, 08.12.2015
23:40

Opet auto-gol, za malo opet da im se posreći. Volfsburg je bio mnogo bolji, dobra utakmica je bila. Pozivam sve navijače Liverpula i ostalih timova da ne provociraju i ne budu kao MANUTD i Favali, nego pokažite malo dostojanstva.

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 09.12.2015
00:07

Nemoj zaboraviti da je Liverpul prošle sezone na isti fazon ispao,a ja sam čak navijao da prođu. Nemaju MANUTD i Favali razloga da provociraju Liverpul,treba da mu zavide kakvog trenera imaju.

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 09.12.2015
08:52

Zato sam i napisao da naši ne provociraju. Neka Mančesterovcima ovo bude primer.

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 09.12.2015
00:40

Ja vas pozivam da nas sprdate jer smo to zasluzili. Prvi ja koji hejtujem Liverpool konstantno.

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 08.12.2015
23:40

Ovaj Benitezov Real je postao sinonim za spektakl i utakmice sa visokim brojem golova. Protiv Barce su viđena četiri gola, protiv Shakhtara sedam, protiv Cadiza četiri, protiv Getafea pet, danas osam. Bravo Benitez samo tako nastavi!!! :)

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 09.12.2015
00:19

Sve dok je Ronaldo u Realu mi koji navijamo za Barsu ne moramo da brinemo,osvajacemo trofeje!

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 08.12.2015
23:39

Rezime ove noci,iskompleksirani ego manijak se izivljavao nad Malmeom i dao 4 gola,Junajted ispao jer igraju najgori fudbal u svojoj istoriji.

avatar
Banned
Wednesday, 09.12.2015
00:25

Messi ne moze ni to,masi penale kao iz sale.

avatar
rey de europa
Wednesday, 09.12.2015
00:34

Sto bi izet rekao aj razguli

avatar
Tuesday, 08.12.2015
23:39

:')) Plaky. Pozdrav za ACM I MANUTD.

avatar
MANUTD
Wednesday, 09.12.2015
02:35

Pozdrav i tebi drugar. Mi smo bar ucestvovali lool

avatar
MANUTD
Friday, 11.12.2015
02:28

Nije ali bi voleli da je vasa, jer je ovo iznad ucesca sve nemoguca misija. :D

avatar
Thursday, 10.12.2015
12:32

Naravno, zaboravio sam da je vaša parola bitno je učestvovati. Bravo!

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 09.12.2015
21:41

Znaš kako kažu, važno je učestvovati.

avatar
CokiGGMU
Tuesday, 08.12.2015
23:38

Pakuj kofere Van Gale...