LŠ (kval.) - Dudelanž tvrd orah, Videoton se teši datim golom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.07.2018.
20:32
Izvor: Sportske.net

Najavio je strateg Videotona da neće biti lako protiv šampiona Luksemburga, a večeras je ta tvrdnja dobila potvrdu u realnosti.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Osam utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazano je za 10. jul, a četiri su već odigrane među kojima i ona u Luksemburgu.

Dudelanž se pokazao kao tvrd orah na domaćem terenu pa je Videoton nakon prvog meča stekao minimalan kapital u vidu gola datog u gostima.

Meč između šampiona Luksemburga i Mađarske završen je rezultatom 1:1 (0:1) što znači da će ekipa Marka Nikolića u revanšu morati da uloži dodatan napor kako bi se izborila za plasan u drugo kolo.

Gosti su poveli golom Sabolša Huštija kojem je asistirao Danko Lazović, ali je Dudelanž stigao do izjenačujućeg pogotka u 58. minutu preko Brajana Melisea.

Za Videoton su večeras nastupili Danko Lazović, Marko Šćepović i Stefan Šćepović.

Seltik nije imao težak posao u Jermeniji, savladao je sa 3:0 ekipu Alaškerta, tako da bi revanš trebalo da predstavlja rutinsko odrađivanje posla.

Torpedo Kutaisi je kao domaćin savladao moldavski Šerif sa 2:1, dok je Hapoel Ber Ševa lako izašla na kraj sa Florom u Talinu i slavila sa 4:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke