LŠ (kval.) - Ajaksova rutina, debitovao Tadić

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.07.2018.
22:24
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Holandije lako je izašao na kraj sa ekipom Šturma iz Graca u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa postavili su večeras stabilan temelj u prvom meču sa Šturmom koji bi trebalo da im omogući da u revanšu bez previše muke overe plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vicešampion Holandije savladao je austrijski Šturm sa 2:0 (1:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

Domaćin je na "Johan Krojf Areni" odigrao autoritativno od prvog do poslednjeg minuta, a golove za trijumf Ajaksa postigli su Hakim Hijeh i Lase Šene.

Marokanac je načeo Šturm u 15. minutu susreta posle velikog kiksa golmana Zibenhandla, dok je Lase Šene posle loše izvedenog penala u 57. minutu dobio šansu da iz odbitka zatrese mrežu koju nije propustio.

Gol Hakima Zijeha pogledajte OVDE, a pogodak Lasea Šenea nalazi se OVDE!

Srpski internacionalac Dušan Tadić ušao je u igru u 66. minutu umesto strelca drugog gola, a prvi takmičarski nastup u novoj sezoni za Ajaks je upisao i Dejli Blind.

Revanš u Gracu na programu je sledeće nedelje. Bolji iz duela Ajaksa i Šturma igraće u trećem kolu protiv Standarda iz Liježa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke