LŠ - Imamo dva učesnika osmine finala! Matić razbudio Mančester, Roma razbila Čelsi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 31.10.2017.
22:38
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi rezultati u okviru 4. kola Lige šampiona u grupama od A do D.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Grupa A

Mančester junajted je zabeležio i četvrtu pobedu u dosadašnjem toku takmičenja grupne faze Lige šampiona pošto je po drugi put uzastopno slavio protiv Benfike sa 1:0.

Srbi su bili u glavnim ulogama danas.

Prvo je Mile Svilar, budući golman reprezentacije Srbije najverovatnije, odbranio penal Marsijalu nakon što je francuski fudbaler pao u kaznenom prostoru, da bi pred sam kraj poluvremena Nemanja Matić opalio po lopti sa nekih 30 metara, lopta se od stative odbila do Svilara, a nakon toga je ušla u mrežu za 1:0.

Isticao se i David De Hea, dakle Benfika se nije samo branila danas, desilo se to nakon šuta Gonsalveša koji je išao u rašlje.

Svilar je imao jednu dobru odbranu do kraja poluvremena, Lukaku je mogao vrlo lako za kratko vreme da povisi na 2:0, ali se to nije desilo.

Pretila je Benfika, moglo je vrlo lako biti 1:1, ali se to nije desilo, bodovi ostaju u Mančester koji je prošao u narednu fazu. Do kraja meča smo videli još jedan gol u mreži Svilara, Blind je ovoga puta bio siguran iz penala.

U drugom meču, Bazel je poveo preko Zufija, ponovo je savladan Akinfejev koji u grupnoj fazi Lige šampiona ne zna za utakmicu bez primljenog gola od novembra 2006. godine.

Ipak, izjednačio je Džagojev kada je izašao 1 na 1 sa golmanom domaćih, samo je "bocnuo" loptu za konačnih 1:1.

Pobedu gostima donosi Verblom, sjajni fudbaler sredine terena je uspeo da savlada golmana domaćih za konačnih 1:2.

Mančester junajted - Benfika 2:0
Bazel - CSKA 1:2


Mančester junajted 12
Bazel 6
CSKA 6
Benfika 0

Postoji mogućnost da Mančester junajted ne bude među prva dva mesta, ali se ta mogućnost graniči sa nemogućim.

Grupa B

U ovoj grupi se znaju učesnici osmine finala Lige šampiona, to su PSŽ i Bajern.

Bajern je uspeo da savlada Seltik na gostovanju, poveli su golom Kingslija Komana, nakon kontre koju je ovaj francuski reprezentativac sjajno istrčao, uspeo je da prevari celokupnu odbranu sa golmanom Seltika i da pošalje loptu u mrežu za 0:1.

Ipak, domaći su imali dosta šansi, Ulrajh je bio odličan na golu, sve do 74. minuta kada je Mekgregor doneo izjednačenje domaćinima.

Gosti uspevaju da stignu do pobede preko

U drugom meču, PSŽ je lagano slavio protiv Anderlehta za koji su igrali srpski fudbaleri, Uroš Spajić i Ivan Obradović.

Verati je nakon asistencije Mbapea postigao prvi gol, da bi Nejmar u nadoknadi prvog dela igre povisio na 2:0 nakon sjajne akcije. Kurzava postiže gol za 3:0 i tako je rešio pitanje pobednika.

Ipak, tu levi bek PSŽ-a nije stao.

Verovali ili ne, uspeo je da postigne het-trik do kraja utakmice, postigao je golove u 72. i 78. minutu za 5:0.

Seltik - Bajern 1:2
PSŽ - Anderleht 5:0


PSŽ 12
Bajern 9
Seltik 3
Anderleht 0

Seltik ne može da dostigne Bajern, dakle, iz ove grupe imamo dva učesnika osmine finala.

Grupa C

Roma je zgazila Čelsi, od samog starta se videlo da će voditi glavnu reč danas fudbaleri Rome.

Već nakon 38 sekundi Stefan El Šaravi je doveo domaće u prednost, bio je to fantastičan udarac spoljnim delom kopačke, pogodio je za radost domaćih navijača.

Isti fudbaler je pokazao da mu se igralo večeras, postigao je novi gol nakon asistencije Naigolana i neverovatne greške, pre svega neshvatljive, Rudigera.

Peroti je dotukao Čelsi u 63. minutu meča za 3:0!

Igrao je naš Aleksandar Kolarov danas kao levi bek Rome.

U drugom meču velika neizvesnost, iako to niko nije očekivao. Atletiko Madrid je očigledno potcenio Karabag, kao i u prvom meču kada je bilo 0:0.

Danas je Karabag poveo preko Mičela u 40. minutu meča, ali je Tomas uspeo da izjednači u 56. minutu nakon asistencije Grizmana. Gosti su ostali i sa igračem manje kada je Pedro Enrike dobio direktan crveni karton.

Dobro su se branili gosti, imali i sreće, ostalo je 1:1. Do kraja je i Atletiko ostao sa 10 igrača, pošto je Stefan Savić dobio drugi žuti karton.

Roma - Čelsi 3:0
Atletiko - Karabag 1:1


Roma 8
Čelsi 7
Atletiko 3
Karabag 2


Grupa D

Olimpijakos je bio danas dostojan rival Barseloni, nisu primili gol na svom terenu iako je Barselona imala svojih prilika preko Mesija i Suareza. Uroš Đurđević je danas igrao od srpskih igrača u Olimpijakosu, zamenio je Fortunisa u 84. minutu meča. Inače, bio je ovo prvi bod za Olimpijakos.

U drugom meču Sporting je bio odličan, poveli su protiv Juventusa sa 1:0 preko Cesara, igrali sjajnu odbranu, ali su na kraju poklekli.

Bio je 79. minut u toku, Kvadrado se oslobodio jednog čuvara, uposlio sjajno Iguaina koji je u stilu velikih majstora savladao Patrisija za 1:1.

Olimpijakos - Barselona 0:0
Sporting - Juventus 1:1


Barselona 10
Juventus 7
Sporting 4
Olimpijakos 1

Barsa je praktično obezbedila plasman u narednu fazu, samo teorija je odvaja od toga.

Dakle, nakon četvrtog kola Lige šampiona u grupama od A do D, imamo dva učesnika osmine finala, a to su Bajern i PSŽ. Mančester junajted je 99% u osmini finala, baš kao i Barselona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

200 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 01.11.2017
11:07

Roma nije razbila Celsi nego je samo iskoristila sve sanse koje imala, kao Celsi prosle sezone sto je radio. Celsi je toliko mentalno nestabilna ekipa da ih je gol u prvom minutu razoruzao. Protiv ManU 352 Kurtoa-Rudiger Luiz Kejhil-Aspi Kante Cesk Baka Alonso-Morata Azar.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 02.11.2017
16:32

Komentar na mjestu i dosta realan Bravo (Y).

avatar
Fausto87
Wednesday, 01.11.2017
07:32

Svaka cast igracima Rome, oducili su mali Chelsea od fudbala, jos ce ih Manchester zgaziti za vikend...

avatar
Man.United99
Wednesday, 01.11.2017
16:46

Ne vjerujem da ce ih mančester zgaziti bice 4:0 za djavole

avatar
Bayern Premocni
Wednesday, 01.11.2017
07:30

Bayern munchen nBayern munchen

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 01.11.2017
04:10

Kakav je ovaj El saravi lik...Samo ga uhvati u toku sezone jedan period da igra kao lud i onda propadne i mislis evo konacno se moze zakljuciti nema od njega igraca a onda on opet odgovori nerealnim partijama..konstantno to radi i u Milanu a pogotovo u Romi

avatar
black edition
Wednesday, 01.11.2017
02:21

forza magica per sempre...

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 01.11.2017
01:48

Ko je veci panj Morata ili Lukaku? Ja mislim da je Morata veca panjina za dlakicu, ali Lukaku je nevidljiv(duh)....

avatar
Loord Bobinjoo!
Wednesday, 01.11.2017
01:40

Heheh budjavi Atletiko osetio gorak ukus,karma je to kada te bunkerasi dobiju,a ti napadas :D

avatar
Pep Guardiola--Back
Wednesday, 01.11.2017
00:59

Nema Konte tim,ne moze tim cinit 14 igraca.Za vikend se treba prilagodit Murinjovom bunkeru i uzeti bod da kojim slucajem ne bi i njega prokocko.

avatar
Pep Guardiola--Back
Wednesday, 01.11.2017
00:54

Celzi ima srece sto ne igra sa nekom ozbiljnijom ekipom za vikend koja ce iskoristiti supljine u odbrani.

avatar
CHOsen One
Wednesday, 01.11.2017
00:25

Samo cu da kazem da svakog treba da bude sramota osim Azara i Alonsa, ali svakoga. Sad cemo biti drugi i doci ce nam PSZ i prijatno.Nevjerovatno kako raspolozenje mogu da mi pokvare

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 01.11.2017
01:18

Nece Roma da pobedi u Madridu realno je da budemo prvi.

avatar
King Arturo
Wednesday, 01.11.2017
10:16

Zaista ne razumem iz kog razloga bi Chelse imao problem da naidje na PSZ..

avatar
juvealexx
Wednesday, 01.11.2017
00:13

Nastavljamo sa neuvjerljivim igrama i rezultatima ove sezone protiv jačih ekipa , pogotovo u lp , u obje utakmice protiv Sportinga to je bilo mučenje i negledljivo , te više nego sretno osvojena 4 boda u 2 utakmice , pola igrača ne može stajati na nogama ,a allegri na klupi drži i costu ,i matuidija i Bernardeschija , dok mu u obrani igra barzagli koji je trenutno naš najslabiji stoper , valjda će ovaj bod biti dovoljan za prolaz grupe ,iako me nebi iznenadilo da izgubimo i od Barcelone doma te Olympiakosa u gostima ,s obzirom kako igramo toplo-hladno , vrhunska partija protiv Milana ,pa onda katastrofalna protiv Sportinga ,a isti tim ;-)

avatar
amigo999
Wednesday, 01.11.2017
06:53

Poraz od Barcelone je odlucio ko ce biti prvi u grupi...

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
11:38

Alegri ce tempirati formu za nokaut fazu kao i uvek tako da ocekujem bolje predstave Juventusa tada. Pozdrav od navijaca Milana i cestitke na zasluzenoj pobedi u derbiju.

avatar
Lecter
Wednesday, 01.11.2017
00:13

Nisam gledao Barsu ali nisam ni propustio nista izgleda citajuci komentare.Jeste da pobjeda nije bila imperativ ali sam ocekivao makar jedan gol da ce dati.Bas je problem realizacija,nema ko gol da postigne osim Mesija.Nadam se da Roberto nece dugo odsustvovati ,procitao sam da je zadnja loza u pitanju.

avatar
AlexPFC
Wednesday, 01.11.2017
00:02

Svilar baš nema sreće sa Mančesterom. Atletiko se raspada, ako nastavi ovako na kraju se neće plasirati ni u LE. Roma je ostvarila ono što je zaslužila još i u Londonu. Odlična partija večeras. Mislim da je izlasku iz grupe malo bliži CSKA jer sa Benfikom igra na svom, dok joj Bazel ide u goste. U svakom slučaju biće prilično neizvesno.

avatar
Juventino SS
Wednesday, 01.11.2017
00:01

Očajno prvo poluvreme, u drugom mnogo bolje ali nije bio dobar pristup utakmici. Roma kao što sam i očekivao dobila, mada niko nije očekivao 3:0, Atletiko ne prepoznajem.

avatar
CHOsen One
Wednesday, 01.11.2017
00:27

Ne znam sta se desava sa Antonijom. Kao da taktiku i formaciju ne moze da ubode.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 01.11.2017
13:20

Moze on da ubode taktiku ali nema sa kime da je ubode jer pojacanja nisu na nivou matica i koste... bakajoko nije komadant sredine kao matic dok morata nije poput koste. Pogledaj koliko je sad odbrana i defanziva kod junajteda sigurnija a ista je samo je dosao matic. Dok ste vi veoma nesigurniji od odlaska matica jos se vam i kante povredio pa puse sa svih strana. Nema sumnje da je ogromna greska bila prodaja matica junajtedu.

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Wednesday, 01.11.2017
09:57

Takav ti je on u Evropi, ne snalazi se

avatar
Juventino SS
Wednesday, 01.11.2017
00:51

Nije sve do njega, jednostavno Ridiger i Kejhil nisu igrači za Čelsi, izgurali su prošlu sezonu jer su imali veću motivaciju i bolji pristup,Kante povređen, Bakajoko se nije uklopio, treba promena, kao Gvardiola u Sitiju, ispunili mu sve želje i za sad kidaju.

avatar
BojanMC
Tuesday, 31.10.2017
23:59

Nista cudno. Tako celzi uglavnom prolazi protiv italijana. Setimo se kako ih je juve drao.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 01.11.2017
01:28

..pa Inter 2010-te i u Milano i u London!

avatar
Dodaaa-ktbffh
Tuesday, 31.10.2017
23:59

Slabo je ovo moji momci,treba da vas je sramota tog grba,e moj Romane..KTBFFH

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 01.11.2017
01:07

Kojeg grba? Pa ne nose oni grb Aston Vile,West Hema, Reala,Barse,Liverpula pa da bi se stideli. Nose grb kluba koji je umetna tvorevina, istorija 0 bodova!

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
23:53

Bravo za komentar. Poceli su da predstavljaju celzi kao neki veliki klub bez ikakvog razloga.

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
11:40

Slede nova ulaganja ogromnih svota. Ali za razliku od nekih celzi to slabo pretvara u trofeje.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 31.10.2017
23:59

rudiger odlicno pomogao bivsim saigracima kod drugog gola

avatar
neodoljiv
Wednesday, 01.11.2017
09:54

Rudiger je ocajan igrac i to sam uvek govorio. Samo ce sad polako sve to i da ispliva na videlo

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
11:42

Tako im i treba. Em im uzela pare Roma em ih dere ovako. Dok ne ode Roman.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 31.10.2017
23:58

Roma rasturila celsi i veceras a i u prosloj utakmici ali se celsi nekako izvukao...roma je veceras mogla da postigne jos neki gol ali nisu bili koncentrisani u zavrsnici...odlican rezultat jos treba protiv atletika odigrati dobro

avatar
OneSeasonWonder
Tuesday, 31.10.2017
23:57

Od odlaska Neymara,raspad Barselone,samo Mesi zainteresovan za igru

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 01.11.2017
01:07

Koji je to raspad Juve 3-0 bez Nejmara sa njega izgubili su proslu sezonu I ispali iz LS uPrimeru 10 kola 9 pobeda I remi Atl M gde vidis taj raspad

avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 01.11.2017
02:56

Kakav crni raspad cepaju sve u La Ligi.

avatar
P. S.
Tuesday, 31.10.2017
23:57

Kada se sjajna strategija Valverdea iskombinuje sa njegovim briljantnim izmenama nije ni čudo što je Olimpijakos prvi (a verovatno i jedini) bod osvojio upravo protiv Barse. To im je pored Valverdea omogućio i neverovatan broj pogrešnih pasova i centaršuteva fudbalaera Barse u završnicama napada uz krajnju predvidivost svakog dodavanja i/ili pokušaja šuta. Sreća za Barsu je što je Olimpijakos toliko očajan da čak nisu ni uspeli ozbiljnije da ugroze Ter Stegena.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 31.10.2017
23:56

Bilo mi je toliko zao dok sam gledao Azara kako igra sam protiv 20 igraca. Partija za zaborav, vec vidim kako ce DD i Kante biti prvi izbor za vezni red. Mora to mnogo bolje protiv Mancestera. Sreca pa se Kante vraca

avatar
John Terry 26
Tuesday, 31.10.2017
23:56

Stvarno nesto ne stima u Celsiju...nikakva igra, mada i sta ocekivat sa ovakvom ekipom? Celsi koliko god da igra dobro ili lose uvijek im fali bar 3-4 igraca da bi bili bas dobri. Uprava je 0! Ne znam sto ne pljusnu pare na 3-4 igraca i naprave tim koji moze da parira realu, barsi...
Recimo Dybala, Van Dijk, neki pravi napadac i definitivno neko ko moze da zamijeni Alonsa koji je ocigledno bez imalo samopouzdanja trenutno

avatar
neodoljiv
Wednesday, 01.11.2017
09:56

Van Dijk je isti kao Rudiger. Idi gledaj malo njegov klub. Kako tako samo komentarisete a i ne gledate njega nego po komentarima i nekim tekstovima dodjete do zakljucka kakav je neko igrac

avatar
John Terry 26
Thursday, 02.11.2017
12:53

Hahaha cus ne gledam, pa ti si lud. Covjek je stijena sa malo mozga, a Rudiger, grama mozga nema. Zouma je 100 puta bolji od njega

avatar
Al(a)din
Tuesday, 31.10.2017
23:54

Igra sasvim korektna, Martinez - DOKTOR VEZNOGA REDA, svaka cast legendo

avatar
Romanista
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Bravo momci svaka cast ispunili ste mi zelju da gledam reprizu iz sezone 2008/9...Sad sam siguran da prolazimo grupu jedino pitanje je hocemo li kao prvi ili drugi,ako ne izgubimo u Madridu prvo mesto je nase...Forza Roma!

avatar
mladenq_
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Uvaliti ovu maskotu Suareza nekome za 10mil bi bila premija.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 01.11.2017
01:32

Suarez se slepao uz Neymara to vidi ceo svet...

avatar
jack wilshere
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Samo da pozdravim mog prijatelja Plavog Hordasa.. Koji mi se doslovno ismijavao kad sam rekao da je Bakayoko zesci prosjek, da je Matic za njega Maradona...

avatar
CHOsen One
Wednesday, 01.11.2017
00:28

Dobar je Bakajoko, ali je problem sto on ispasta zbog tromog i starog Fabregasa, koji u odbrani ne postoji i ona Timmy pokriva veci prostor. Mislim da se slazes sa mnom.

avatar
Miso Gajic
Wednesday, 01.11.2017
09:45

Za Fabregasa si 100% u pravu. On samo ima dugu loptu i to protiv slabih ekipa i dok je imao Koštu. Čovjek je prespor , sinoć se nije video , direktni krivac za 3 gol. Konte je kriv što se riješio Matića a ne njega.

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 01.11.2017
01:12

Ne prosipaj se! I Matic je igrao sa Fabregasom.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Totalno sam razocaran u ovaj tim Celzija.Prvo ono sto sam ocekivao i vjerovao u ovaj tim i Kontea u LP to je da ce nastaviti staru tradiciju Celzija a to je cvrstina i nepobjedivost .Celzi nekada tim koji je bio cvrst i malo primao golova po utakmici pretvorio se u hrpu neprofesionalaca.Kad kazem neprofesionalaca mislim na to da vecina igraca Celzija je kvalitetnija od Rominih a odigrali su kao da su iz 2 engleske lige. Ne znam sta ce Konte da radi ali da mora nesto da mjenja i sjece mora.Znao sam da ce kad tad puknuti jer smo se zadnje utakmice provukli na misice tako da do ovoga je moralo doci. Ja se nadam da ce fudbaleri na celu sa Konteom ce se sabrati i popraviti utisak protiv Junajteda inace ne vidim da ce se ova situacija dobro zavrsiti ako Konte ne okrene sezone kao prosle godine.Romi cestitke na pobjedi zasluzeno su pobedili iako je Celzi u 1 poluvremenu diktirao tempo ali dzaba sve to kad je Roma zabijala golove i pobjedila .Nadam se da ce Konte zajedno sa igracima izaci iz ove mini krize da je nazovem i da ce nastaviti po starome a to su pobjede i trofeji jer za klub poput Celzija to je imperativ.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 01.11.2017
03:54

Hahahahah ne znam za sta pre da se smejem

avatar
ackob
Wednesday, 01.11.2017
10:26

Tu cvrstinu je sastavio Murinjo, a nasledio je Konte, odatle i tolika fama o Konteu.

avatar
Bat
Tuesday, 31.10.2017
23:51

rutina junajteda..osmina finala obezbedjena.. mogu neki igraci odmoriti za 2 preostala meca grupne faze..

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 31.10.2017
23:49

..vicesampion Italije očitao lekciju šampionu Engleske...koliko puta vec vidjeno?

avatar
jack wilshere
Wednesday, 01.11.2017
00:14

I sta ti to govori bgt? Da je jaca liga ili tako nesto? Pa Sahtjor otrese Napolija, jel to znaci da je Ukrajina jaca? Ili da je Izraelska jaca zato sto je vas prosle godinr neki od njihovih Hapoela gazio?

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
13:26

Naravno da je jaca. Nije nijedan englseki klub igrao finale ls zadnih godina vec Juventus.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 01.11.2017
01:34

..to brt govori da Englezi godinama u nazad ne mogu sa Italijanima,nebitno koliko koja liga jaca jednostavno im sa njima ne ide! Evo primher Celsi koliko je samo puta igrao u Italiji zadnjih godina,2010-te Inter vs Celsi 2:1,2012-te Napoli 3:1, juventus vs Celsi 3:0,Roma vs Celsi 3:1..

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 01.11.2017
00:30

Ne mozes to tako gledat hajde da obrnemo 3 tim.portugala igrao protiv prvaka italije,a jos vecu blamazu su napravili at madrid i barsa tako da stvarno komentar ti je smjesan kad gledas tako.

avatar
zeks
Tuesday, 31.10.2017
23:49

Veoma slaba partija,skoro svi su bili ispod ocekivanja.Delofeu tu najvise prednjaci,treba ga poslati u B tim a promovisati Arnaiza.Akcija pri kraju je pravi prikaz njegovih veoma ogranicenih sposobnosti.Ode Atletiko u LE po svemu sudeci mada su to i zasluzili sa 2 remija protiv Karabaga.

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 31.10.2017
23:48

Sta se gleda u LS ako timovi imaju isti broj bodova, gol razlika ili medjusobni duel?

avatar
ticafcbm
Wednesday, 01.11.2017
00:34
avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 01.11.2017
08:53

E steta.Hvala...

avatar
amigo999
Wednesday, 01.11.2017
07:03

Ne, medusobni susret...guglaj malo...

avatar
Gabriel Batistuta
Wednesday, 01.11.2017
00:47
avatar
Futuro Capitano
Tuesday, 31.10.2017
23:48

Roma oslabljena, osakacena, pa kako ce igrati?! Kakva partija ovo je bilo pravo uzivanje gledati, jos kiksnuo budjavi altetiko, nije moglo bolje... FORZA ROMA

avatar
Can Demir1
Tuesday, 31.10.2017
23:48

Bruka i Sramota! Fabregasu ne da želim klupu, nego ga otjerati na vrh tribine i svezati ga. Ridiger se sklanja od lopte, kiksara kao i Kejhil. Nosonja da nešto odbrani, Bog bi čudo dao. Čast Kanteu i Azaru ali ovi ostali su amateri koji zaslužuju batine. Formaciju treba mijenjati, pročitani smo. Pucamo po šavovima.

avatar
CHOsen One
Wednesday, 01.11.2017
00:29

Alonso je masina nocas bio, zao mi ga bilo

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 01.11.2017
00:36

E bas to, nemamo prave igrace za ovu formaciju. Najvise bih voleo da vidim eksperiment sa 442. Moglo bi da upali

avatar
Маркус19
Tuesday, 31.10.2017
23:47

Јунајтед је добио 2:0 људи хахаха

avatar
Tuesday, 31.10.2017
23:47

Rekoh prije sezone kako ce mag konte da se prospe kad dode evropsko takmičenje, ima sreću što je sa njima nikad gori Atletico i moćni qarabag, ali kriza je jasna, samo se nadam da se mourinho nece braniti na sb jer ce tako sebi pucati u nogu, bude li igrao kako umije i ovako desetkovani će ih s na sred sb. Lijep pozdrav vizionaru

avatar
RedDevils1878
Tuesday, 31.10.2017
23:46

Kako Murinjo stalno može biti mrzovoljan? Čovjek očigledno ima neki mentalni problem. Što se igre tiče, DOSADNO, po običaju, ovo se isplati gledati ako se na kraju uzme trofej, inače žali bože izgubljenog vremena.

avatar
Маркус19
Wednesday, 01.11.2017
00:16

Исто се питам и ја. Надам се неком бољитку у игри за викенд...

avatar
Ser Keba
Wednesday, 01.11.2017
10:11

Nije ni Ferguson uvek bio zanimljiv za gledanje, ako se sećaš, a kada pogledaš kakve igrače u timu je imao Ferguson, a kave ima Murinjo, pa nije ni čudo što je igra neuporediva. Samo uporedimo ključne pozicije, Golman, njega je doveo Ferguson, u odbrani Jedino Bai može da stane rame uz rame sa Vidićem i Ferdinandom, na sredini Matić za posao defanzivnog veznog, od ostalih ko sme da bude u istoj rečenici sa Skolsom i Kinom, krila, ili sad bek krila, koga porediti sa Ronaldom i Gigsom, napad, tu tek da ne pričamo, pa Berbatov je bio bolji od Lukakua, da ne govorim o Van Nistelroju i Van Persiju, a Runi u životnoj formi koji pokriva ceo teren, radi sve, toga nema više i takav se neće roditi. Treba sačekati Rašvorda, ima potencijal, ali je dete, Marsijal on je dobar fudbaler, ali nikada neće biti veliki igrač. Ovo je ta generacija koja je osvojila posednju LŠ za Mančester, da ne spominjem onu prošlu koja je imala u proseku 3,5 datih golova po meču u LŠ. Sačekaćemo Pogbu, on je izgleda to što fali, igrali smo lepo dok je bio tu, samo da glupak ne igra više košarku i pogoršava sebi povredu.

avatar
Маркус19
Tuesday, 31.10.2017
23:46

Није лоша игра, доминација у већем делу меча. Много додавања, на тренутке баш безидејно. Буквално када Матић пође напред, имамо напад за гол... Фали Погба, али ређамо рутинске победе, то је битно. Биће још боље кад се врате Фела и он. Раша почиње скоро сигурно против Челсија, као и Мики, Лукаку, Ерера. А волео бих да Мата почне, што није био случај против Тотенхема... ГГМУ!

avatar
mihac_reds
Wednesday, 01.11.2017
02:46

Prvo poluvreme centar niste presli

avatar
vojin denic
Wednesday, 01.11.2017
10:23

Koja dominacija haha

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 31.10.2017
23:45

Ovakav rezultat smije da se desi samo jednom i to u grupnoj fazi,sramotanAjde sve ali na 3-0 nimalo zelje da se nesto popravi a ostalo je pola sata igre,bilo je tu nekih sansi i pri 0-0 (20 sekundi prije gola) pa posle gola Azar par prilika ,pogotovu Morata pri 1-0 (Totalno van forme cini se posle povrede) pa i pri 2-0 je moglo do kraja poluvremena 2-1 biti a na kraju je Kurtoa spasio petardu jer naravno ljudi se fino predali umjesto da zagrizu pa sta bude,to nezalaganje me bas razocaralo,proci cemo dalje (zbog ocajnog Atletika) da li kao prvi ili drugi nevazno je,sa ovakvom igrom nema sta da se trazi u LS,ali nije kasno da se popravi,bolje da se sad desilo nego u knock out a ako se desi i u knock out onda ovaj Chelsea nije dorastao idalje Ligi Sampiona i necemu ozbiljnijem tu,6 golova nam spakovase u 2 meca,potcijenio sam Romu ili im godi Celsi ili je prosto Di Francesco totalno provalio Kontea (mada nije bilo ni tesko sve se guralo na Azara vecinom pa sta uradi) Nadajmo se da ce Atletiko pobjediti Romu pa onda ne bi trebali prosuti 1. mjesto u grupi do kraja mada cak i da se desi vjerujem da bi Celsi i tu nesto uprskao. Cestitam navijacima Rome potpuno zasluzena pobjeda,ova 2 tima ce i proci dalje po svemu sudeci

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 31.10.2017
23:45

Ljudi nas ubili u svim segmentima igre. Kurtoa je katastrofalan golman , kejhil ,Luiz kiksare ,Ridiger je odlicna igrac nema veze sto je kiksnuo . Alosno u defanzivi tanak , Fabregas je najgori igrac celzija kad igra. Bakajoko katastrofa. Svaka utakmica mu je gora od predhodne. Pedro i Azar solidni ,Morata je katastrofalan u zadnje vreme. Duel nije dobio. Promasue gol sa 5 metara. Pravicemo od blata Diega i matica . Sve pare na junajted u nedelju . Ako ne dobijemo junajted konte ce dobiti otkaz, a sva je prilika da to necemo uraditi.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 01.11.2017
00:39

Ubjedljivo naj veci broj negativnih komentara sam dobio kada sam napisao da bakajoko nije ni do koljena maticu svi redom nabijaci celzija su osuli po meni...nije to sto je.on.presao u celzi pa da ga zato prozivam ili hejtujem.vec je klasicni fizikalac koji ne zna sa loptom niti je povuc ka napred.. imate jednog majstora takvog kantea koji odradzuje sve a trebao vam je jedan sa mozgom da proigraje vase napadace. Celzi je slabiji nego prisle sezone bas za matica i kostu a igrate veci broj utakmica radi LS. Mou je pametno kupio matica bas radi Pogbe da bi njega postavio na 10 ali na zalost ovaj se povredio pa moramo cekati da se oporavi i da se opet upare na terenu.

avatar
Wednesday, 01.11.2017
00:45

Konte nije kriv jer on ne pravi selekciju fudbalera kada cete to shvatit? Ako je krakonja Rudiger odlican ja onda mogu biti partner stoper Ramosu u Realu.

avatar
theDarkKnightRises
Tuesday, 31.10.2017
23:45

Konte doktor 😂😂😂 Nema da imaju sut u gol za vikend GGMU!!!

avatar
Wednesday, 01.11.2017
00:46

Pa nece moci ni imat kad ce Murinjo igrati formaciju sa dva dupla autobusa.

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 01.11.2017
19:55
avatar
Carina_11303
Tuesday, 31.10.2017
23:44

Imamo najgoru okosnicu tima od kad ja pratim Celsi. Doveli smo Bakajoka i Rudigera koji su samo fizikalci, grama mozga tu nema. Aspilikueta i Alonso nisu odigrali pismenu utakmicu jos od Totenhema u gostima. Fabregas je igrac kojeg prezirem, a Moratu drzi mentalitet rezervnog igraca. Promasio sa peterca ceo gol i to mu nije prvi put. Valjda ce biti toliko sposobni da pobede Karabag i kvalifikuju se za osminu finala. Ako se bude odlucivalo u poslednjem kolu, ispascemo. A spremite se za osminu finala PSZ Celsi

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 31.10.2017
23:55

Moguce po meni bolja okosnica tima je bila prije 2 godine sada je samo gora .Sve to je krivica Emenala koji nije bio u stanju da dovodi Celzijeve prave mete, nego se hvatao za 2 ili 3 opcije i ovo nam je produkt Emenalove transfer politike.Ja se nadam da ce Konte naci nacin da izadje iz svega ovoga ,inace nam se ne pise dobro jer zadnje tekme smo jedva dobijali na misice .Ovo nam je pravo otreznjenje pred Junajted da nesto u timu debelo ne stima sto se vidi po igri i rezultatima.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.11.2017
00:12

Ma mi samo da smo zadrzali neke igrace. Zamisli umesto Fabregasa De Brujnea, umesto Vilijana Salaha, umesto Alonsa Bertranda ili Felipe Luiza... Murinjo ih je sve prodao a to su nam sada najkriticnije pozicije.

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
11:26

Pa skoro svaka okosnica pre dolaska Abramovica je losija. Kazem skoro svaka. Ali verovatno pratis celzi tek od upliva rublji.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 01.11.2017
00:44

Otkud da sad tako pises kada si bakajoka velicao i moratu jeli ti sad jasnije da ste slabiji nego prosle sezone bas za matica i kostu. Matic sa kanteom radio defanzivu pa su ofanzivni igraci bili mirni i kad pogrese.. a necu da uopste komentarisem koliko je kosta bolji igrac od morate jer one kontre koje su kosta i hazard radili bilo je tacno i ubitacno...a sad igrate vise utkmica jer proslu godinu niste igrali evropska t.pa je bilo puno lakse.

avatar
BojanMC
Tuesday, 31.10.2017
23:57

Pa skoro svaka okosnica pre dolaska Abramovica je losija. Kazem skoro svaka. Ali verovatno pratis celzi tek od upliva rublji.

avatar
Japanac
Tuesday, 31.10.2017
23:44

Ah Alegri Alegri do kad ce Anjeli da te trpi,imas Daglas Costa i Berna a uporno guras Mandza i Cuadrado...igra katastrofa,Bravo Roma razbila si Celzi,kakvo ponizenje.....Forza Juve

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 31.10.2017
23:44

Cudi me da Barsa nije sve resila sad,Juve mi obori tiket,Atletiko se bruka i olaksava Celsiju i Romi a CSKA je zakomplikovao borbu za drugo mesto. Zanimljivo vece.

avatar
theDarkKnightRises
Tuesday, 31.10.2017
23:43

Koja Lagana igra MU 😂 Sad odmoreno na Bridzu da dokusurimo plavce 😂😂😂

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 01.11.2017
01:27

De prika ne trci pred rudo. Ugazit ce nas Celzi.

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 01.11.2017
19:57

Nema sanse konacno pobedjujemo na bridzu ne zato Sto smo mnogo bolji nego Sto je Chelsi u katastrofalnoj formi

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 31.10.2017
23:42

Srecom pa se Atletiko raspada, pa Celsi moze da prodje u narednu rundu, ali dalje od toga sa ovakvom igrom, nema sanse. Nesto ne stima debelo, tim ne lici na sebe.. uzasno igraju.

avatar
Wednesday, 01.11.2017
00:49

Sa ovakom igrom bolje da ne idemo dalje ali preokrenut ce Konte situaciju u nasu korist uveren sam.

avatar
nenadtanas
Tuesday, 31.10.2017
23:42

Eto nam nas Bakayoko i Fabregas, a prodali smo onakvog igracinu Matica. Pa je Murinjo glup sto hoce Matica ? Ma nee, imamo mi decka od 23 godine koji nikada nije okusio Premier Ligu Bakayoka, necu da ga podcenjujem, njegovo vreme dolazi, ali on Maticu ne moze ni kopacke da cisti. Uprava Chelsea je pucala svom klubu u glavu zato sto je prodala Nemanju, a meni je bilo strasno zao i znao sam da cemo mi Nemanju praviti od blata...

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
00:00

Klub kao sto je celzi ne zasluzuje igraca kalibra Nemanje Matica.

avatar
Wednesday, 01.11.2017
00:50

Ovde je ponajmanje kriv Bakajoko. Uprava je sebi pucala u glavu kada je kiksari Kejhilu pridodala kiksaru najvecu na ovom svetu Luiza i Rudigera koji u tom segmentu ga prati u stopu.

avatar
nenadtanas
Wednesday, 01.11.2017
00:17

Tu se ne slazem sa tobom druze, Chelsea je imao i imace vece od Matica, to je cinjenica. Kazem ti jer je meni Matic omiljeni igrac za gledati posle Lamparda.

avatar
Sportski
Tuesday, 31.10.2017
23:42

Za ne povjerovati sta je Atletico sebi dozvolio, liga Evrope ih ceka

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 31.10.2017
23:42

odlicna igra Rome

avatar
Kajzer
Tuesday, 31.10.2017
23:42

Za razliku od Sveznalice cije mudre reci ne mogu da dopru do Camugela, moje mudre reci da se ne sutira direktno u Sekvoju i da je to 90% gol, su dospele do Dzeka ili Kolarova koji su ih rasirile i svojim saigracima. Posto je jasno da neko od vas dvojce cita Sportske znajte da sam slobodan u subotu uvece da me castite u nekom fensi restoranu. Da ne bude zabune sve je na vas racun. I za kraj hvala Karabagu, bez vas momci nista, iako nemate velika imena u svom timu vi ste najzasluzniji ukoliko Celsi prodje u narednu rundu.

avatar
Tuesday, 31.10.2017
23:42

https://www.sportske.net/vest/transferi/posle-nemca-ovo-su-sledeca-dva-pojacanja-celsija-305926.html , ovde sam govorio o nasim pojacanjima 1.7.17. Ko se seca govorio sam da su Luiz, Kejhil i novo pridosli Rudiger sve redom kiksare i da ce nas derati u LS (pogotovo) a Azpiju ovo nije prirodna pozicija tako da je normalno da je los. Cestitke Romi koja nas je DEMONTIRALA u svim segmentima. Nije bilo svetle tacke osim jadnog Azara koji nesto kao pokusava al ne moze. Sve u svemu lose. Zivot ide dalje! #CFC

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 01.11.2017
00:02

Ovo nam je bratex sve posljedica Emenalove transfer politike .Sve dolazi na naplatu nazalost lik je dovodio umjesto prvih meta 2 i 3 opcije za neke pozicije u timu .Ovaj poraz nam je na vrijeme dosao da shvatimo da smo itekako ranjivi sto Celzi prije nije bio jer je bio poznat po cvrstini i malom broju primljenih golova. Nadam se da ce Konte pronaci nacin da izadje iz ove situacije sa Celzijem inace pred nama ce biti tesko vrijeme dok god se Emenalo ne smjeni i ne promjeni transfer politika.

avatar
Wednesday, 01.11.2017
00:16

Nemoj govoriti protiv Emenala cut ce te „znalci“ sa sajta.

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
00:03

Celziju samo to i preostaje da se pojacava, ali decenije ce proci dok se po trofejima približi velikim klubovima. A mozda i vekovi jer veliki klubovi stalno dodaju po koju ls na konto.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Igrali su onoliko koliko je trebalo,videlo se da je Murinjo hteo sporiju utakmicu da ih ne trosi sad pred Celsi. Jang i Valensija su odmorili i oni ce imati puno posla protiv Celsija,mozda je mogao i Matica da izvede,on je malo odmarao do sad. Cekamo nedelju,bice zestoko.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Hvala braco Azeri!!! Idemo dalje! Cak ako Atletiko napravi dobar rezultat kuci protiv Rome mozemo i prvi da budemo ni krivi ni duzni.

avatar
theDarkKnightRises
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Samo to?Pa gde je najavljivan napad na ls ili polufinale sad borba za prolaz.grupu.Pobedilo.ste AM ko Real da ste dobili oni nikad slabiji pojescemo vas za vikend jedva cekam

avatar
King of Manchesterr
Tuesday, 31.10.2017
23:54

Jesi ponosan na to?

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Bravo za Romu, vrhunska partija. Je li to ta mocna Premijer liga?

avatar
theDarkKnightRises
Tuesday, 31.10.2017
23:53

Chelsi nije jako

avatar
Al(a)din
Tuesday, 31.10.2017
23:53

Izgleda da je. Jos veci paradox bi bio kada bi Arsenal jedva pobedio Zvezdu

avatar
lamps888
Tuesday, 31.10.2017
23:41

mnogo lose celsi,odbrana katastrofa sva sreca pa se kante vraca u narednoj utakmici.

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Ovakva Barselona + multiprenos=nevidjen stres.Ne znam kad igraci planiraju da pocnu da se krecu u napadu,izgleda da im niko nije objasnio da u fudbalu ne moze da se stoji.

avatar
mladenq_
Wednesday, 01.11.2017
00:20

Sto bi se stresirao oko utakmice u grupi LS gdje je Barsa prakticno vec obezbjedila prolaz? Ili jos bolje pitanje, sto bi se stresirao oko bilo koje utakmice Barse kad je ustanovljeno da je vodi covjek koji je gori od donedavno vjerovatno najgoreg trenera u istoriji fudbala:D

avatar
mladenq_
Wednesday, 01.11.2017
16:55

sta znam, ja gledam iskljucivo preko neta, ides reddit soccer streams, uvijek bude neki hd prenos

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 01.11.2017
08:51

Ma brate nervira me kako igramo,nevezano za rezultate.Jos kad na to dodas da te na svaka 2 minuta prebace na neki drugi mec,gde gledas 5 usporenih snimaka golova/sansi iz razlicitih uglova,dobijes,bar u mom slucaju,nervni slom :D

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Bravo bre! Idemo sad da ih zgazimo na bridzu, ovaj celzi je toliko jadan da sam uzivao gledati pola pola, Roma ih zgazila u svakom segmentu igre, mogli su jos 3-4 komada da im utrpaju lagano! GGMU IDEMO DALJE!!!!!

avatar
Can Demir1
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Bitno je da si nas gledao pored Junajteda.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 01.11.2017
12:31

Reko sam pola-pola

avatar
Маркус19
Tuesday, 31.10.2017
23:52

Не претеруј човече. Ако нас добију за викенд, испашћеш смешан...

avatar
Adnan
Tuesday, 31.10.2017
23:41

Junajted ako napadne odmah u nedjelju ima da da 5 golova lagano,sve osim pobjede nad ovakvim Celzijem je iznenađenje,sta mu je uradila jedna poluekipa kao sto je Roma,Murinjo da da otkaz ako ne dobije 3 razlike.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 31.10.2017
23:54

Poluekipa? O cemu ti pricas? Roma igra perfektno... U ligi protiv manjih klubova koliko im treba povedu i zatvore prilaze golu a drze loptu u nogama.. Kiksevi su im bili protiv Napolija i drugo poluvreme protiv Intera.

avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 01.11.2017
02:44

Drugo poluvreme protiv Intera kada su mi oni jedini srušili tiket. Igrao 1X došla 2. Inače igraju pametno, samo što se bojim da će mali roster da ih košta u nastavku sezone jednog takmičenja. Kup Italije ne računam.

avatar
Adnan
Wednesday, 01.11.2017
00:41

I opet su poluekipa koja ce zavrsiti iza Napolija i Juventusa,kao i godinama unazad.

avatar
BojanMC
Wednesday, 01.11.2017
00:08

Celzi ocaj. Ali videcemo united kad izadju iz ove prelake grupe u nokaut fazu.

avatar
NIKE
Tuesday, 31.10.2017
23:40

Perika i King na infuziji. Najbolji igrač plavaca je Kante, to je valjda svima jasno.

avatar
The KING(visionary)
Tuesday, 31.10.2017
23:40

Roma nije razbila Celzi kamo srece da su razbili pa da mi bude lake nisu ni napali a uvalili 3.komada sto je jos jadnije,Konte je izgubio konce ovde pola likova treba da bude prodano grupa problematicnih igraca koji su lenji konstanto imaju problem sa trcanjem to je u Celziju godinama problem...

avatar
Z
Tuesday, 31.10.2017
23:54

Vec smo krenuli sa pljuvanjem Kontea? Murinjo vol.2 kako stvari stoje.....menjas misljenja kao ja carape.

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 01.11.2017
01:42

Ko uopste slusa sta baljezga doticni.

avatar
The KING(visionary)
Wednesday, 01.11.2017
00:31

Murinjo je budaletina,a Konte mi je postao pasivan nesto mnogo u zadnje vreme...

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 31.10.2017
23:55

Jesi gledao utakmicu? Da nije bilo Kurtoe moglo je biti petarda... Najgolanova bomba sa 25 metara i Dzekova glava.

avatar
Adnan
Tuesday, 31.10.2017
23:39

Koji odron od ekipe ovaj Atletiko.