LŠ (GRUPE F I H) - Očajan Mančester, Sergeja pogledala sreća!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.11.2020.
20:48
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaleri ne tako zapaženi večeras.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Grupa F

Zenit je dočekao Lacio pred ograničenim brojem gledalaca, a gosti su stigli do veoma bitnog boda u borbi za drugu fazu ovog takmičenja.

Bilo je 1:1 (1:0).

Zenit je poveo na sjajan način, videli smo glavomet u kaznenom prostoru Lacija i na kraju Dzjuba asistira za Jerohina koji hvata volej - neodbranjivo za 1:0.

Napominjemo i da je Lacio igrao bez ogromnog broja igrača među kojima su i Strakoša, Radu, Imobile, Lulić, Alberto, Eskalante i ostali, nekoliko njih ima i koronavirus.

Ipak, to nije sprečilo Lacio da napadne, imali su svoje šanse i stigli su do zasluženog izjednačenja u 82. minutu golom Kaiseda, Lovren se okliznuo u odsutnom trenutku, golman ruskog tima nije imao šta da traži, odličan gol Kaiseda.

Ovaj bod daleko više znači Laciju, Zenit je osvojio prvi ove sezone i morao je da stigne do sva tri ne bi li stigao do druge faze Lige šampiona. Ovako su pred nemogućom misijom.

Sergej Milinković-Savić je igrao čitav meč, imao je sjajan šut u 87. minutu ali je lopta prošla malo pored gola. Imao je i ogromnu grešku u nadoknadi kada je Zenit postigao gol, ali na njegovu sreću bio je u ofsajdu.
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

baner

Grupa H

Mančester junajted je stigao do prvog poraza, a Bašakšehir do prve pobede, bilo je 2:1 (2:1) u Istanbulu.

Junajted je odigrao veoma slabu utakmicu, dokaz za to jesu i pet promena Solskjera do 75. minuta utakmice, a već posle sat vremena igre promenio je trojicu igrača.

Prvi gol na meču videli smo u 13. minutu, očajan potez odbrane Junajteda, ostavili su hektar livade za Dembu Ba koji ne greši, postiže gol pored Hendersona za 1:0. Višća mu je poslao sjajnu loptu.

Igrao se 40. minut kada je Edin Višća uspeo da postigne novi gol za 2:0, Turuč je uspeo da oduzme loptu očajnom Mati koji je dokazao koliko (ni)je brz.

Ipak, tri minuta kasnije sjajan centaršut Šoa, Marsijal uspeva da skoči i postigne gol za 2:1.

Ipak, to je bilo sve od Mančestera, Bruno je imao jedan dobar slobodan udarac, i Megvajer jedanudarac nakon kornera, ali nedovoljno dobro za odbranu Bašakšehira.

Za domaće je igrao Danijel Aleksić svih 90 minuta.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 05.11.2020
00:49

Baseksehir nema pravo na pobjedu?

avatar
damjan89
Wednesday, 04.11.2020
22:08

Pitanje je dal ce Junajted i grupu da prodje, jos sam ih cekao na tiketu gost 2+ pa i meni vreme islo sporo, to govori o tome koliko su smorili, Solsker ne bi mogao ni Ham Kam da vodi a kamo li Junajted, a toliko talentovanih fudbalera imaju, steta...

avatar
xenon 1989
Wednesday, 04.11.2020
21:51

Sada bi daki trebao da se pojavi ovde sa svojim Crveni Lucifer profilom kako bi ga zaskočili sa hejtovima o MUN-u, da se malo smeje (dok čeka tekst sa Barsine i Juveove utakmice da pljune po Mesiju i digne u nebo izlizanog) i uživa u odgovorima na njegov seriozni komentar, jer ga poraz MUN-a zabole koliko i mene. :D

avatar
Solskjerove bebe
Wednesday, 04.11.2020
21:51

Vjerovatno poslednja utakmica Solskera na klupi Uniteda, a i neka je. Lik stavio jednog zadnjeg vezong i tri ofazivna, ljudi nisu mogli 3 pasa sastavit svaka ti cast doktore. Haj sad za Norvesku i uci amatere kako se igra fudbal

avatar
The KING (return)
Wednesday, 04.11.2020
21:51

Znaci za vikend jos Everton da otrese Junajted i to je kraj za Solsera na klupi Junajteda.