LŠ, Grupe E i G - Real se razgoropadio, Ajaks slavi Tadića i Onanu, Levandovski matirao Atinjane

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.11.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Očekivane pobede Reala i Bajerna, najneizvesnije bilo je u Lisabonu.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Grupa E

Bajern - AEK 2:0
Benfika - Ajaks 1:1

Tabela: Bajern 10, Ajaks 8, Benfika 4, AEK 0.

Bajern je pred svojim navijačima na ''Alijanc Areni'' opravdao ulogu favorita protiv ''otpisanog'' AEK-a i golovima Roberta Levandovskog slavio sa 2:0.

Gosti iz Atine odolevali su prvih pola sata, a onda su skrivili jedanaesterac koji je u gol pretvorio Levandovski, za vođstvo Bajerna od 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a na potvrdu Bajernovog trijumfa čekalo se do 71. minuta, kada je posle kornera sa leve strane, Robert Levandovski bio najviši u skoku na prvoj stativi i postigao svoj drugi pogodak na večerašnjoj utakmici.

Za goste je od prvog minuta nastupio srpski defanzivac Uroš Ćosić i odigrao je ceo meč.

Za to vreme u Lisabonu, Benfika je vodila borbu sa Ajaksom koja je na kraju okončana bez pobednika.

Domaći su poveli u 29. minutu golom Žonasa, a izjednačenje Ajaksu doneo je reprezentativac Srbije Dušan Tadić. On je u kaznenom prostoru prihvatio dugu loptu koju mu je uputio Zijeh, a onda je iz teške pozicije, kada se činilo da mu lopta beži u gol-aut, iz mrtvog ugla uspeo da je ugura u mrežu - 1:1.

Benfika je bukvalno u poslednjoj sekundi imala stopostotnu priliuku za pobedu, ali je šut Gabrijela sa sedam-osam metara zaustavio golman Ajaksa Andre Onana.

Od prvog minuta je u ekipi Benfike zaigrao povratnik u reprezentaciju Srbije Ljubomir Fejsa. I on, baš kao i Dušan Tadić na drugoj strani, odigrao je ceo meč. Andrije Živkovića nije bilo u protokolu.

Grupa G

Viktorija Plzenj - Real Madrid 0:5

Tabela: Real Madrid 9, Roma 9, CSKA 4, Viktorija Plzenj 1 bod.

Program u Grupi G počeo je dva sata ranije večeras, kada je Roma kao gost slavila u Moskvi protiv CSKA sa 2:1.

A na vrhu tabele, Rimljanima se u ovoj grupi pridružio i Real koji je već u prvom poluvremenu završio posao na gostovanju Viktoriji u Plzenju. Na kraju, 5:0 za kraljevski klub, od toga su četiri gola postignuta u prvih 45 minuta.

Realovu kanonadu započeo je Karim Benzema u 21. minutu, a samo dva minuta kasnije, Kazemiro pogađa za 2:0. Usledilo je kraće zatišje do 37. minuta, a onda još jedan dvostruki udarac za domaćina. Naime, prvo je Benzema postigao svoj drugi gol, da bi tri minuta kasnije Bejl povisio na 4:0.

Viktorija je ušla hrabrije u drugo poluvreme, stvorili su domaći par prilika, nisu nih iskoristili, a za Realovu ''petardu'' pobrinuo se Toni Kros u 67. minutu, prelepim lob udarcem posle asistencije Vinisijusa - 5:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 08.11.2018
00:18

real ovo osvaja opet ahhahahahahahahaha ,hoze care uvek me razveselis

avatar
Badr Hari
Thursday, 08.11.2018
00:01

Neko je morao na**bati zbog svega što se Realu dešavalo u poslednje vreme, a rezultat je na kraju i dosta dobar za Plzen. Real prop'o bez ZiZu-a i izlizanog. :D

avatar
Plavi Zeko
Thursday, 08.11.2018
08:23

70% ovih sto ti davalo - i + ne razumeju komentar do kraja. Ubedjen sam! ☝️

avatar
Badr Hari
Thursday, 08.11.2018
18:42

Dalibor lupi 37 minusa bez i da čita, a kamoli razume. Onda dođe neko ko voli da nam nervira dakija pa lupi 45 pluseva. Kada to daki vidi onda doda još 20-30 minusa... i tako do 90-100 minusa/pluseva. :D Mnogo zanimljivo, k'o izveštaj o vodostanju... :D

avatar
Coole
Thursday, 08.11.2018
00:00

Junajted dobio juventusa, zvezda dobila liverpoola, inter remizirao sa barsom, partizan konacno dobio u kosarci. Ljudi ja mislim da nam se blizi sudnji dan... :D

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 08.11.2018
00:28

Mozda kidise neki asteroid ka nama : )