LŠ (GRUPE A i B) - Nikolićeva šok-terapija samo "ujela" šampiona Evrope! Tresla se prečka, ali Inter bez tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.10.2020.
20:48
Izvor: Sportske.net

Veoma zanimljivi dueli od 18:55 danas u Ligi šampiona.

EPA-EFE/Maxim Shemetov
EPA-EFE/Maxim Shemetov

Povezane vesti

U okviru Grupe A ekipa Lokomotive iz Moskve je dočekala Bajern iz Minhena i u jednoj zanimljivoj utakmici ekipa Marka Nikolića je poražena od šampiona Evrope sa 1:2.

Moglo je da bude i drugačije, ali su gosti zahvaljujući majstorstvu Kimiha stigli do sva tri boda. Bajern je pokazao nadmoć u prvom delu susreta, postigao i gol preko Gorecke u 13. minutu nakon asistencije Pavara sa desne strane.

Prethodno je i Levandovski imao veliku šansu, a onda i Koman nakon gola. Lokomotiva je bila srećna rezultatom 0:1.

U nastavku kao da je Marko Nikolić izveo drugi timna teren, poslao je Slobodana Rajkovića u igru, imao je naš nekadašnji reprezentativac i jednu sjajnu intervenciju kada je zaustavio Jozuu Kimiha odličnom blokadom.

I onda u 70. minutu Anton Mirančuk uspeva da postigne gol, primio je pas sa desne strane, izašao 1 na 1 sa Nojerom i savladao ga za izjednačenje.

Nakon toga Lokomotiva je propustila kolosalnu šansu, Ze Luiš je morao da proigra svog saigrača na drugoj strani, ali je bio previše sebičan i kazna je stigla veoma brzo na drugoj strani.

Jozua Kimih je sjajno primio loptu, opalio po golu za konačnih 1:2.

Bajern je zasluženo pobedio, iako je Lokomotiva imala svoje šanse  i vrlo lako je mogla čak i da pobedi. 

baner

U duelu Šahtjora i Intera u grupi B pobednika nije bilo, bilo je 0:0, pa Šahtjor može da bude oduševljen činjenicom da ima 4 boda nakon utakmica protiv dva velika favorita.

Inter daleko bolji u prvom poluvremenu i pravo je čudo kako nisu postigli niti jedan gol. Lukaku je imao prvi šansu, potom je Barela pogodio prečku, a isti igrač je  imao šansu i u sledećem napadu.

Lukaku je glavom šutirao posle kornera pored gola, a onda je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Malo je pao tempo Intera u drugom poluvremenu, Lautaro je imao jednu šansu, padao je Lukaku u kaznenom prostoru, ali je sve bilo uzalud, ostalo je 0:0.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 27.10.2020
21:52

Šta li je sa ovim sudijama, da li je ovo moguće da nas ovako kradu 2 utakmice za redom, opet je Vidal bio pola metra od igrača i svira se prekršaj i daje mu se žuti, a ove Perišićeve neću ni da komentarisem na kraju. Stvarno sramota, čemu služi var???

avatar
No rules
Tuesday, 27.10.2020
21:51

Inter sampionski igrao I poluvrijeme, propustio svoje sanse i stao., nisu ni morali da igraju drugi dio meca u kojem su se totalno raspali.

avatar
BojanMC
Tuesday, 27.10.2020
21:51

Navijac sam Milana, ali gledam Inter i ne mogu da verujem koliko ljudi nemaju srece u evropi bukvalno u svakoj utakmici zadnje 3 godine. Dva puta precka, Martinez zicer, stvarno ne znam sta bi jos trebalo da urade da bi pobedili. Ne mogu da verujem da oce ovaj Sahtjor ili Borusija proci dalje, Inter deset puta bolja ekipa i od jednih i od drugih.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 27.10.2020
21:50

LP za Konte je nepoznanica