LŠ (GRUPA C) - Favoriti rutinski, Olimpijakos kod Zvezde u LE!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.12.2020.
22:57
Izvor: Sportske.net

Rutiske pobede Mančester sitija i Porta.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

U okviru grupe C jedino nerešeno pitanje bilo je ko će sa koje pozicije u drugi krug Lige šampiona, ali i ko će u Ligu Evrope.

Sada je jasno, nakon večerašnjih utakmica, kao prvoplasirani u osminu finala ide Mančester siti, drugi je Porto, a trećeplasirana ekipa je Olimpijakos koji ima bolji skor od Marseja u međusobnim duelima zbog gola u gostima.

Olimpijakos - Porto 0:2
Mančester siti - Marsej 3:0


Porto je danas slavio, sasvim zasluženo na gostovanju Olimpijakosu, bili su konkretniji, bolji i na kraju su odneli ponovo sva tri boda za četvrtu pobedu u Ligi šampiona ove sezone.

Već u 10. minutu ekipa Porta je povela pošto je u kaznenom prostoru Holebas igrao rukom, Otavio je izveo penal i pogodio za 0:1.

U 77. minutu konačnih 0:2 postavlja Uribe, dočekao je loptu na ivici kaznenog prostora, opalio po njoj, golman domaćih je samo ublažio loptu koja je završila u mreži.


Ekipa Mančester sitija je slavila protiv Marseja, nakon prvog poluvremena golove nismo videli, a onda je već na startu drugog na scenu stupio Feran Tores. Došla je lopta do njega malo i na sreću, igrao se 48. minut, iskoristio je svoju šansu sa 10 metara i doveo domaće u prednost.

Na 2:0 povisio je Aguero u 77. minutu, nakon kornera i odbijene lopte od Mandande, Argentinac je bio veoma priseban i brz, poslao je loptu u mrežu za dupliranu prednost.

I na samom kraju, Sterling se upisuje u listu strelaca, Mandanda je ponovo napravio slabu intervenciju, nije imao ni sreće nakon tog centaršuta sa desne strane napada Mančester sitija i lopta se uz dosta sreće našla kod Sterlinga koji lagano postiže svoj novi gol za konačnih 3:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke