LŠ (GRUPA A): Nikoliću bod na startu LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.10.2020.
20:46
Izvor: Sportske.net

Ekipa Lokomotive uspela da osvoji bod na gostovanju u Austriji.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Salcburg je dočekao Lokomotivu iz Moskve u prvom kolu Grupe A Lige šampiona, a pobednika nije bilo - 2:2.

Ekipa Marka Nikolića je odigrala solidan meč, imala i prednost na startu, a na kraju je jurila prednost i sustigla je za konačnih 2:2 u Salcburgu.

Prvi gol smo videli u 19. minutu kada je  Eder nakon kornera Žemaletdinova najviše skočio i pogodio za prednost gostiju.

Mirisalo je na to da će se na odmor otići uz prednost gostiju, ali je na scenu stupio Sobošlai koji je uspeo da postigne fenomenalan gol za izjednačenje baš u 45. minutu utakmice, taman da gosti sa promenjenim planom uđu u nastavak.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Junuzović šutira sa distance, lopta je zakačila nekog iz odbrane Lokomotive, prošla kroz šumu nogu i na kraju završila u mreži za 2:1. Igrao se 50. minut.

Marko Nikolić je u roku od 6 minuta izvršio četiri izmene i ispostavilo se da je uvođenje Lisakoviča bilo pun pogodak. Upravo je on postigao gol u 75. minutu za izjednačenje.

Do kraja loša igra i jednih i drugih, pa možemo konstatovati i da je nerešen rezultat možda i najrealniji za start Lige šampiona u Grupi A.

Ipak, domaćin je i pored loše igre u finišu imao kolosalnu šansu, 1 na 1 je sa Giljermeom promašio Daka Patson.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke