LŠ - Dibala srušio Lokomotivu, Realov minimalac u Istanbulu, Bajern se mučio, ali pobedio!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.10.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Veoma efikasno veče na terenima širom Evrope.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U terminu od 21 sat večeras smo videli šest veoma zanimljivih mečeva u 3. kolu grupne faze Lige šampiona.

GRUPA A

Real Madrid je u Istanbulu savladao Galatasaraj minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Toni Kros u 18. minutu susreta.

Pari Sen Žermen bio je veoma ubedljiv u Belgiji gde je poražen Klub Briž sa 4:0. Francuzi su poveli golom Maura Ikardija u sedmom minutu, da bi pravu goleadu videli u nastavku meča.

Argentincu se u listi strelaca pridružio i Kilijan Mbape koji je pogađao u 61, 79, i 83. minutu, pre toga Ikardi je bio precizan u 63. minutu meča.

GRUPA B

Veoma zanimljiv meč videli smo u Pireju gde je Bajern pobedio Olimpijakos sa 3:2. Domaćin je poveo u 23. minutu golom Jusefa El Arabija, ali je Robert Levandovski sa dva pogotka u 34. i 62. minutu preokrenuo rezultat. Na 3:1 je povisio Korentan Toliso u 75, ali je četiri minuta kasnije Giljermo smanjio zaostatak Olimpijakosa.

Crvena zvezda je ubedljivo poražena u Londonu od Totenhema, više o tome možete da pročitate OVDE.

GRUPA C

Mančester siti nije imao milosti protiv Atalante koju su porazili sa 5:1. "Boginja" se ponadala da bi mogla do iznenađenja na Etihadu kada je Ruslan Malinovski sa penala savladao Edersona u 28. minutu. Usledio je potop... Golovima Serhija Aguera u 34. i 38, te Rahima Sterlinga u 58, 64. i 69. minutu "građani" su ostvarili ubedljiv trijumf

Ranije danas, Šahtjor je na domaćem terenu remizirao sa zagrebačkim Dinamom 2:2.

GRUPA D

Lokomotiva iz Moskve je bila na pragu ogromnog iznenađenja u Torinu gde je Juventus na kraju ipak stigao do pobede od 2:1 i to nakon preokreta. Rusi su poveli u 30. minutu preko Alekseja Mirančuka, da bi u drugom poluvremenu Paulo Dibala imao svoj šou. Prvo je na asistenciju Kvadrada izjednačio rezultat u 77, da bi dva minuta kasnije i rešio pitanje pobednika svojim drugim golom.

Atletiko Madrid je danas minimalnim rezultatom savladao Bajer iz Leverkuzena golom Alvara Morate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.10.2019
23:02

Nije Dibala srušio Lokomotivu već je to uradio izlizani, on je Dibali rekao na poluvremenu da će postići 2 gola. Zato je izlizani i doveden da sam Juveu rešava LŠ i 'osvaja' Zlatne lopte. :D

avatar
Medox
Tuesday, 22.10.2019
23:00

Real bi ovo mogao dobit 0-5 glatko, ali se vidi da nisu u formi. Hazard nije taj isti iz chelsija vidi se pad forme

avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.10.2019
22:59

Kurtoa rupa, upropastio Real, kme, kme... Kao što sam rekao Jose je bio sasvim dovoljan motiv za igrače Reala. Naravno motiv im ne bi mnogo pomogao da imaju još par debelih Jovića.

avatar
Japanac
Tuesday, 22.10.2019
22:58

Dobra igra,puno suteva ali evo na kraju se isplatilo...Forza Dybala Forza Juve