Lovren priznao, udario namerno, iz osvete!

Autor: Stefan Matić
petak 21.08.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Poravnao dug svog najboljeg prijatelja.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Finale Lige šampiona iz 2018. godine ostaće upamćeno i po zahvatu Serhija Ramosa gde je Mohamed Salah ispao glavna žrtva. Defanzivac Real Madrida je povredio rame Egipćaninu koji je morao da napusti finalni susret pre vremena.

Ramos je potom postao glavna meta engleskih medija, napominje se da je u potezu Španca postojala namera da povredi rivala i glavnog igrača Liverpula u nastavku meča.

Ipak "redsi" su dobili svoju 'osvetu'. Kasnije te godine Španija je igrala sa Hrvatskom u Ligi Nacija. Hrvati su dobili susret 3:2 a Dejan Lovren nije bio nimalo nežan prema kolegi Ramosu.

Sadašnji štoper Zenita i veliki prijatelj Mo Salah priznao je kako je u meču namerno laktom udario Ramosa.

"Namerno sam udario Ramosa posle onoga što je uradio Salahu? Da, to je moguće. Luka Modrić je pokušao da smiri tenzije između Ramosa i mene, igrali smo zajedno protiv Španije u dresu naše reprezentacije kada sam ga namerno udario laktovi. Smatram da smo kvit sada. Poštujem Ramosa kao igrača i ono što on radi za tim. Osvojio je dosta titula, ali ima ponašanje koje ja ne odobravam, a to je želja da povredi druge igrače", izjavio je Lovren za egipatski Sada El Balad.

Ramos Salah

Lovren i Salah su bili veoma bliski prijatelji na "Enfildu", često su imali prozivke preko društvenih mreža i bili komedijski duo "redsa". Ostaje da se vidi ko će sada 'štititi' Egipćanina po Lovrenovom odlasku u Rusiju.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 23.08.2020
07:37

Заслужио је Рамос много горе!

avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 23.08.2020
00:44

Ima on u sebi nesto nase domace ono Bosansko :P

avatar
CFC-Macedonia
Friday, 21.08.2020
15:50

proradio balkanski instinkt.

avatar
Z
Friday, 21.08.2020
13:09

"ali ima ponašanje koje ja ne odobravam, a to je želja da povredi druge igrače"- rece covek i namerno udari laktovima suparnickog igrac.......ozbiljan retard🙃

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 21.08.2020
12:25