Lovren posle debakla: "Stanite, razmislite, ako imate mozga!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.09.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Povređeni štoper Liverpula nije bio u timu koji je sinoć doživeo katastrofu u Elčeu. Evo šta je poručio medijima u Hrvatskoj.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Vicešampion sveta doživeo je u utorak najteži poraz u svojoj 28 godina dugoj istoriji. Španija je rastavila Hrvatsku na proste činioce tako da Dalić i njegovi izabranici mogu da budu srećni što su primili "samo" šest golova.

Odmah nakon debakla oglasio se štoper Liverpula Dejan Lovren koji zbog povrede nije mogao da pomogne svojim reprezentativnim kolegama.

"Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopšte mozga) pre nego što krenete pljuvati kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti", napisao je Lovren na Instagramu.

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je nakon meča da mu nikada nije bilo teže, a Dejan Lovren veruje da je ubedljiv poraz rezultat spleta okolnosti.

"Ne smemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lepo što smo ostvarili na Svetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo sto pre, jednostavno j..beno loše veče", poručio je Lovren.

Hrvatska se nalazi u Ligi A Lige nacija, a posle jedne odigrane utakmice zauzima treće mesto u grupi sa Španijom i Engleskom. "Crvena Furija" je dobila obe septembarske utakmice i favorit je za prvo mesto u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez Bakero
Wednesday, 12.09.2018
11:20

Svetsko prvenstvo je bilo vrlo čudno, jedno od čudnijih koje imam u ličnom sećanju, a imam ih deset. Drugo mesto hrvatske reprezentacije nije realan pokazatelj snaga ovom trenutku, svidelo se to nekome ili ne. SP je turnirsko takmičenje - potrebna je uz kvalitet (koji hrvatska reprezentacija neosporno poseduje) i ne mala doza sreće. Jednostavno, poklopilo im se, odigrali su fenomenalan turnir, i to je to. Govorio sam to i za vreme samog prvenstva, pa su me mnogi pljuvali... Komšijama Hrvatima svaka čast i dužno poštovanje - ali da li iko realan zaista misli da su oni po kvalitetu druga reprezentacija na svetu..?

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 12.09.2018
10:54

A Vida stopercina,kako ko sutne loptu on okrece ledja :D

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.09.2018
10:23

Naravno da je lose , ali da se od ovo pravi spektakl ... Ako nekad mora da se izgubi tako ubedljivo , onda neka to bude protiv Spanija i to u Ligi nacija , totalno nebitno ...